Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Nikola

Re: Transferi

Post by Nikola »

Stexman wrote:Vidi se da decko ume sa loptom. Licno ga nikad ne bih angazovao iz nekoliko razloga.
Bojim se da je jako mekan u duelima, jer je izrazito mrsav. Ni u jednom delu snimka ne vidim ga u duelu.
Trci kao da je noge dobio za 16-ti rodjendan a ne da je rodjen sa njima :)
Ovo mozda zvuci smesno ali me utisak nikad nije prevario(vezano za trcanje).
Ume sa loptom ali kada ga niko ne dira.

A tereni :o oni travu nisu videli ni na televiziji. Pa oni prakticno igraju na asfaltu! :D
Mi ne znamo sta hocemo. Makaric na stubu srama zato sto je noge dobio od rodjenja i zato sto nema tehniku a jak u duelima. Osim Mijata koji odlazi i Comare mi nemamo kreativca u timu, vic igraca. Djurovski kakav god da je bio pravio je razliku sad i onaj zvaljo Babovic, pa Matic, ranije Stojakovic.
Ranije Brana Ilic nije valjao zato sto je nabijen i jak i zato sto zalama :) :) Meni ovaj i pored toga sto je nezahalno govorite samo na osnovu snimka je 10 u glavu za Lukovica, Stojanovica, Sekulica i tako dalje

Ovog derana bi vrlo rado video ako je moguce na probi. A sad smo kanda otvoren klub i mozda bi se lepo uklopio uz jednog japanera koji bi neumorno spartao duz aut linije :)
ПУШТАМ КИШУ!
budababa

Post by budababa »

Snimak sam prekinuo u desetoj sekundi, kada sam video da ima 60 kila. Ekipa u narandžastom iz Guantanama, nakon 12 meseci "tretmana", mi deluje robusnije i stabilnije od ovog mićkale.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Pogledao sam snimak.Da li je igrac uopste ziv (premotati na 4:00)? :o
Vidi se da ima stofa,ali... tereni ocajni,protivnicki igraci smesni cak i za ove nase.Tesko je proceniti. Pre svega tesko je proceniti,da li je uopste u svim akcijama isti igrac na snimku.U pocetku su mi bili zanimljivi ti njihovi pasovi,dok posle primetim da su oni nekako "odgovorniji" u igri i dovoljno je samo da prebacis loptu uz levu ili desnu liniju,krilo je uvek tamo.A bas se pitam kome bi dao loptu kada bi nastupio recimo za nas protiv Zvezde,kada su svi nasi igraci na nasoj polovini (naravno,sve dok ne primimo gol).Svidja mi se njegovo trenutno ubrzanje,i par pasova u dubinu,ali opet.... mlako je sve to.Taj deo snimka (na 4:00) pokazuje da bi se lako nosio sa nasim stoperima,ali se bojim,da njegove lopte ipak ni upola ne bi bile efikasne kao sto su protiv tih njegovih "domacih" stopera.Uz sve to,lik je samo paker,a mi nemamo strelca.Nama treba i paker i strelac,nesto kao Mereba ili Mario sto su bili. Sto se kg tice,nije nista losiji od Kizita :mrgreen: Ako bih morao da se izjasnim,za ili protiv... 75% protiv
Image
united

Post by united »

Brazilan koji je zimus bio predlozen kao pojacanje dobro je poceo ovu seznu tako je na 12 utakmica postigao 10 golova

http://us.soccerway.com/players/victor- ... el/282242/" onclick="window.open(this.href);return false;

Nemoj da sumljate u moje i Kanidjine procene :cheers:
Dejan

Post by Dejan »

Klub treba da bude otvoren za probe, mozda bi bilo dobro da se pre pocetka letnjih priprema organizuju "probni dani". Kako bi menadzeri i igraci bili u prilici da salju preporuke za probe, a klub da odobri za one za koje smatra da su interesantni i po uslovima koji odgovaraju klubu. Ti probni dani mogu vremenom prerasti u tradiciju i mogu se nazvati po nekoj od legendi kluba...
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

Dejan wrote:Klub treba da bude otvoren za probe, mozda bi bilo dobro da se pre pocetka letnjih priprema organizuju "probni dani". Kako bi menadzeri i igraci bili u prilici da salju preporuke za probe, a klub da odobri za one za koje smatra da su interesantni i po uslovima koji odgovaraju klubu. Ti probni dani mogu vremenom prerasti u tradiciju i mogu se nazvati po nekoj od legendi kluba...
Zanimljiva ideja +1
Vise nista nije isto!
Stexman

Post by Stexman »

Dejan wrote:Klub treba da bude otvoren za probe, mozda bi bilo dobro da se pre pocetka letnjih priprema organizuju "probni dani". Kako bi menadzeri i igraci bili u prilici da salju preporuke za probe, a klub da odobri za one za koje smatra da su interesantni i po uslovima koji odgovaraju klubu. Ti probni dani mogu vremenom prerasti u tradiciju i mogu se nazvati po nekoj od legendi kluba...
Ja mislim da se to u modernom svetu zove trening kamp! Odlicna ideja i dobar predlog za upravu. Sto rece Minja, klub odredi uslove pa ko hoce nek dodje na probu!
Nikola wrote: Mi ne znamo sta hocemo. Makaric na stubu srama zato sto je noge dobio od rodjenja i zato sto nema tehniku a jak u duelima. Osim Mijata koji odlazi i Comare mi nemamo kreativca u timu, vic igraca. Djurovski kakav god da je bio pravio je razliku sad i onaj zvaljo Babovic, pa Matic, ranije Stojakovic.
Ranije Brana Ilic nije valjao zato sto je nabijen i jak i zato sto zalama :) :) Meni ovaj i pored toga sto je nezahalno govorite samo na osnovu snimka je 10 u glavu za Lukovica, Stojanovica, Sekulica i tako dalje

Ovog derana bi vrlo rado video ako je moguce na probi. A sad smo kanda otvoren klub i mozda bi se lepo uklopio uz jednog japanera koji bi neumorno spartao duz aut linije :)
Kakve Makaric ima veze sa mojim pisanjem o ovom Egipcanu? Ja nisam spominjao Makarica iako i jedan i drugi imaju mnogo toga zajednickog - veze nemaju. :)
ultra komsa

Post by ultra komsa »

Onaj momak sto nam je dosao iz Holandije, a nema pravo da igra, jel ima neko inf o njemu?
Danilo

Post by Danilo »

O kakvim pojacanjima vi govorite,pa koga to interesuje,sem nas iskrenih navijaca.pa kako cemo ih dovesti,cilj je prodati,a sve sto valja smo prodali za male pare i sta dalje od cega.gledacemo i sledece godine ono sto ostane i par slobodnih istrosenih ili neostvarenih igraca.nase nove ambicije vezane su za tavorenje u prvoj ligi i novo zaduzivanje,jer nasa mocna uprava nema kapaciteta za nesto vise.
madda fakka

Post by madda fakka »

http://www.sportske.net/vest/intervjui/ ... 19993.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ne znam gde bih drugo postavio
I Bog je Slaninar...
pedjans

Post by pedjans »

Zaista, rekao bih da je lud svako ko misli da ćemo se pojačati, jer je ova uprava jasno pokazala kakav će biti način rada u narednom periodu. Ipak, naredni prelazni rok je test: ako se dovedu neka pojačanja (a izuzetno su potrebna u svim linijama) i napravi zglavan tim, biće jasno da se možda nešto i može očekivati od ove uprave. Ako opet počne prazna priča o velikim dugovima i dodatna rasprodaja, onda će sve postati definitivno jasno i razlaz sa ovom upravom će biti jedini način da opstanemo kao klub.
laki

Post by laki »

Doveli smo pojacanja i u ovom prelaznom roku: Rogac, Karanov, Meri... Sve moj do mojega! Ili ne dovoditi nikog ili dovesti bamboklata iz Lucana. Nemojte samo o tome kako nema para. Ako nema para za normalno pojacanje, nemojte dovoditi ni poluigrace jer nas poluigaci sigurno nece pojacati.
Ako nema par za normalna pojacanja, priljuciti omladinca koji igra na poziciji gde smo deficitarni i afirmisati ga polako. Kakvi Rogaci, Makarici i ostali pokusaji fudbalera!!
Image
мализека

Post by мализека »

Интересује ме да ли неко зна пуну истину о трансферима Бабића и Гаћиновића, мени ту нешто дебело смрди...не могу да се отмем том утиску. Наиме, ако је Бабић требао летос да иде у Сампдорију за 1,6 милиона, да ли то значи да је 75% требала да добије Воша? Ако је тако, за Гаћиновића би се добило још више...тако да ових 1,4 милиона за обојицу делује ненормално, као да неко намерно подваљује клубу па бих замолио некога ко је много упућенији да објасни ово. :(
salefkv

Post by salefkv »

мализека wrote:Интересује ме да ли неко зна пуну истину о трансферима Бабића и Гаћиновића, мени ту нешто дебело смрди...не могу да се отмем том утиску. Наиме, ако је Бабић требао летос да иде у Сампдорију за 1,6 милиона, да ли то значи да је 75% требала да добије Воша? Ако је тако, за Гаћиновића би се добило још више...тако да ових 1,4 милиона за обојицу делује ненормално, као да неко намерно подваљује клубу па бих замолио некога ко је много упућенији да објасни ово. :(
Babic je letos trebao da ide u Sampdoriju za 1 milion. Od tog miliona, pretpostavljam da bi nekih 700 000 pripralo Vojvodini, a s obzirom na rezultate kluba kao i igre doticnih, cisto sumnjam da bismo dobili (jos) vise.
Matador

Post by Matador »

Na kraju prvenstva je neophodna cistka! Milan Jovanic, Milko Novakovic, Boba Novakovic, Jovan Stojanovic, Ivan Rogac, Danilo Sekulic svima se zahvaliti. Svi kostaju klub, a doprinose isto koliko bi doprineo bilo koji navijac koji trenira 3 puta nedeljno. Bice slobodnih igraca dosta, bice vremena, ali se prelazni rok, probe i ostalo vec sad planiraju u ozbiljnim klubovima i ozbiljni sportski direktori.
Post Reply