Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Nikola
Posts: 848
Joined: Mon Jun 25, 2007 12:35 pm

Re: Uprava

Post by Nikola »

Spartak je imao obecanu premiju i sastanak samo povodom utakmice sa FKV. Navijaci iz Subotice traze ostavke Pece Kurcubica i Morace. Nasi igraci su dobili laktove, cuske.

Ti iz kladionice sve pratis i onda se pose*** po klubu za koji navijas, igracima, navijacima koji su otisli na gostovanje itd. Ubijas moral i igracima koji citaju i navijacima koji prate sa nekim vikend kladionicarskim pricama koje su 99% cista glupost i koje sluze da oni od gore ako vec hoce smanje i podignu kvote i uzmu ozbiljne pare. Kladionice opet u plusu zbog ovaca koje su progutale pricu.
Postedi nas tih prica, molim te! Ako budes imao dokaz, lepo pokazi ili ulozi kao sto Laki kaze.
ПУШТАМ КИШУ!
Vojkan
Posts: 135
Joined: Sat Jun 21, 2014 7:14 pm

Re: Uprava

Post by Vojkan »

ako neko slucajno cita iz uprave transparentne,da li je moguce da Meri jos nije operisan,verovatno cekaju lepse vreme tamo negde u avgustu pred pocetak sledece sezone...ne mogu da postavim pitanje na zvanicni sajt transparentnih.......ujedno pozdrav za gazdu.....
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Re: Uprava

Post by Dejan »

Vojkan wrote:ako neko slucajno cita iz uprave transparentne,da li je moguce da Meri jos nije operisan,verovatno cekaju lepse vreme tamo negde u avgustu pred pocetak sledece sezone...ne mogu da postavim pitanje na zvanicni sajt transparentnih.......ujedno pozdrav za gazdu.....
JM ne operise uprava, vec doktor koji se cekao nekoliko nedelja da se vrati iz inostranstva... Pomerena je operacija i zakazana za dva dana.
united
Posts: 43
Joined: Wed Mar 05, 2014 2:10 pm

Re: Uprava

Post by united »

Vojkan wrote:ako neko slucajno cita iz uprave transparentne,da li je moguce da Meri jos nije operisan,verovatno cekaju lepse vreme tamo negde u avgustu pred pocetak sledece sezone...ne mogu da postavim pitanje na zvanicni sajt transparentnih.......ujedno pozdrav za gazdu.....

Meriju je danas operacija ( sad je 1:14 ) pa zato kazem danas . Svi se nadamo sto brzem oporavku i povratku na teren pa da trese mreze iz utakmice u utakmicu .
Vojkan
Posts: 135
Joined: Sat Jun 21, 2014 7:14 pm

Re: Uprava

Post by Vojkan »

uprava ne operise vec to obezbedi ako je sposobna, po svemu vidjenom vrlo je sposobna.100 g.kluba i nije bilo proslave, bar skromne,ispadanje iz kupa ,prvenstvo ni treci,PSP najavljivan kao novitet iz evrope pa ipak odustali,prodaja igraca a ne obezbedjena adekvatne zamene bar iz omladinskog pogona,druzba sa GAZDOM.........a sta su uradili dobro ,pa iz tog razloga sumnjam i u sposobnost organizovanje operacije.......
User avatar
PanonskiFantom
Posts: 421
Joined: Mon Jun 13, 2011 4:42 am
Location: Stadion Karađorđe

Re: Uprava

Post by PanonskiFantom »

bla bla bla
Vise nista nije isto!
User avatar
West Ham
Posts: 249
Joined: Tue Nov 18, 2008 1:50 am
Location: Liman

Re: Uprava

Post by West Ham »

@vojkan: Radiš li ti druže nešto drugo u životu sem što napadaš upravu u svakom pojedinačnom postu koji na ovom forumu ostaviš?
Da ne bude zabune, ovo pitanje postavljam i još nekolicini forumaša slične orijentacije...? Da li je moguće da postoje navijači Vojvodine koje ništa, ali baš ništa drugo na ovom forumu ne dotiče toliko da bi o tome nešto napisali, sem konstantnog dizanja tenzije i pozivanja na rušenje uprave?
oi Oi Oi! The chozen few...
pedjans
Posts: 464
Joined: Tue Oct 08, 2013 7:24 pm

Re: Uprava

Post by pedjans »

I sam sam često kritikovao upravu, ali mislim da je to s pravom. Ništa u ovom trenutku nije bitnije i potencijalno opasnije od načina na koji uprava vodi klub. Naravno da su i sve druge stvari važne, ali kako pričati o igri, uspesima, rezultatima kad zahvaljujući upravi nema ni igre ni rezultata ni uspeha? Uprava odlučuje o prodaji i kupovini igrača, treneru, sportskom direktoru, zar ne? Od načina vođenja kluba zavisi i to da li ćemo kao klub uopšte preživeti ili prosto nestati, kao što se već dešavalo tolikim klubovima. Ako nas uprava uništi, nema ko da nas vadi iz bule, nismo stub srpstva niti išta slično. Zato pritisak mora biti konstantan, naročito kad za to postoje jasni razlozi kao što kod nas postoje.
User avatar
West Ham
Posts: 249
Joined: Tue Nov 18, 2008 1:50 am
Location: Liman

Re: Uprava

Post by West Ham »

Jasno je to sve buraz, ali ako se konstuktivna kritika pretvori u automatizovanu prozivku, stvari postaju problematične. Nemam nameru da ulazim u bilo kakvu pro et contra raspravu, hoću samo da nam svima usmerim pažnju na pojave koje smatram neprikladnim. Naprosto, čini mi se nemogućim da na mestu koje obilaze navijači (dakle, po defaultu istomišljenici) jednog kluba ne postoji ni jedna jedina stvar o kojoj bi pisali sem o tome kako su nam neophodne radikalne promene. Složićeš se da takvo delovanje itekako ostavlja prostora za sumnju. Čaršijom već neko vreme kruže priče kako su neki od ovdašnjih forumaša zapravo izviđači/glasnogovornici određenih interesnih grupa. Štaviše, imali smo u raspravi čak i bivšeg klupskog predsednika, sa sve kojekakvim najavama...
Da ne davim puno, stava sam da je ovaj forum mesto na kome se može i na kome treba pisati slobodno, istovremeno imajući u vidu da je deo informacija koje njime kruže nezvaničnog karaktera, sa svim prednostima i manama. Interes nam je svima isti; što pre to shvatimo pre ćemo se i vratiti tamo gde pripadamo, klupski jednako kao i navijački.
oi Oi Oi! The chozen few...
Vojkan
Posts: 135
Joined: Sat Jun 21, 2014 7:14 pm

Re: Uprava

Post by Vojkan »

Ako bi pogledao ranije sta sam pisao video bi da nije tako,uostalom imas svoje misljenje i istici ga kao sto cu ja svoje.
Ovo je jedna od najgorih uprava otkad znam za Vosu!
Ubedjen sam da ces to i sam jednog dana videti i priznati a taj dan nije daleko.
Ako treba da hvalim nekog i nesto kazi sta ,nema pohvala osim pojedinacno za nekog fudbalera.
Predsednika? Kazi jedan razliog a da nije prodaja igraca i navodno smanjivanje dugova iako su to igraci od nekih predhodih!
Sportski deo uprave?Mozda za prelazni rok ili rezultate!
Marketing???
Mozda urednika zvanicnog sajta,jedini smo klub koji nema mail adresu valjda je to transparentnost u koju se kune predsednik ZSLS?!!!!!!!!!
Jedan razlog i necu vise pisati o njima, pravicu se da je sve uredu. :deal:
pedjans
Posts: 464
Joined: Tue Oct 08, 2013 7:24 pm

Re: Uprava

Post by pedjans »

Suština je u rezultatima, takmičarskim i finansijskim, a ne u praznoj priči, što je sada moderno i u politici, a izgleda je postalo i kod nas u klubu. Ako smo rasprodali (za samo 10 meseci) sve što smo imali od igrača koji na tržištu nešto vrede, onda valjda to treba da se odrazi na finansijsko stanje - a ne da ispadne da je nakon ove totalne rasprodaje dug još veći. Ekipa je ostavljena bez gotovo ijednog napadača - pa zar će mi neko reći da nije bilo moguće dovesti jednog zglavnog napadača u celom zimskom prelaznom roku? Igramo prilično slabo, a često i neborbeno, što je poseban problem. Ako se na kraju sezone ne plasiramo ni u kvalifikacije za Ligu Evrope a finansijska situacija navodno bude takva da smo isto ili još više dužni, zar to neće biti alarmantno? Lično sam spreman da priznam da sam pogrešio ako ne bude tako, a to bih i najviše voleo - jedva čekam da me uprava demantuje i da haramo, kako to predsednik najavljuje, za godinu ili dve.
User avatar
Salvador
Posts: 1100
Joined: Sun May 09, 2010 6:07 pm

Re: Uprava

Post by Salvador »

Vojkan wrote:...
Ubedjen sam da ces to i sam jednog dana videti i priznati a taj dan nije daleko.
...
Jel ti to znaš nešto što mi ne znamo?
Interesantan je i datum tvog priključenja na forum (verovatno slučajno kao i oni slučajni prolaznici na studiju b :D ), gde si bio pre toga da nam širiš vidike?
Vojkan
Posts: 135
Joined: Sat Jun 21, 2014 7:14 pm

Re: Uprava

Post by Vojkan »

navijam za vosu mnoooogo godina,a to sto sam na forumu kratko ili dugo ne znaci da nemam pravo na misljenje,ako to povezujes sa predhodnom upravom onda si upravu samo to da od ove malo je bilo gorih ,a predhodna ako se secas osvojila je kup prvi u 100g.postojanja malo li je.ponovicu ti sta su to ovi uradili bolje od bilo koje druge, jednu stvar kazi i ja cu se povuci sa foruma i imaces manje neistomisljenika,a da to ne bude rasprodaja svega i svacega i tek dolazi rasprodaja.......a u 7-8 mesecu lagano odustajanje,zivi bili pa videli........ :deal: :)
Vuke
Posts: 495
Joined: Fri Mar 16, 2007 4:27 pm

Re: Uprava

Post by Vuke »

1. Nikad nisu lagali da klub ne duguje ni jedan jedini evro, a da je dug pri tome nekoliko miliona istih novcanica!

2. Nisu zabranjivali da se ves nakon treninga pere u SC VB i slali ga u perionicu sopstvenog hotela.

3. Nisu dovodili smesne igrace iz cg za nekoliko stotina hiljada evra koji su sada dospeli na naplatu, a imena djetica se vise niko i ne seca.

4. Nisi gradili bespotreban objekat za vise od milion evra koji sad treba da se plati i nisu izjavljivali da ce placanje istog biti samo u slucaju privatizacije i da je to tako ugovorom definisano.

5. Ne dovode limitirane i skupe igrace zbog medijske paznje i aplauza na nekoliko utakmica koje ce kasnije placati neko drugi.

6. Ne organizuju fizicke napade na navijace koji ne misle kao i oni.

7. Nisu prodali najbolju generaciju kluba Kacar, Despot, Pekara i da se ne zna gde je zavrsilo 5mE.

8. Nisu doveli Songa, Olembea, Fiera i tri brazilca iz Herte.

9. Nisu organizovali obezbedjenje i policiju za pripremne utakmice na SC VB.

10. Nisu isli na navijacku tribinu prilikom utakmice crnog blizanca.

11. Ne zive od FKV.

Ali posto si to ovde botina, savetovao bi te da kucas ponekad i velika slova i da se potrudis oko strategije kako bi postigao cilj. Zelen si mickala.
P.S. Zeljno ocekujem onaj obecani post slaninice :)
Danilo
Posts: 1022
Joined: Sun Aug 17, 2014 1:07 pm

Re: Uprava

Post by Danilo »

Sramota kako su neki slepi da ne vide.Ljudi ovo nista ne valja,amateri ne mogu da vode klub ,a navijacima je mesto na tribinama.Pod plastom losih sportskih rezultata ova ce uprava otici.Svoj cilj je ispunila.Nema vise interesa,jel nema vise sta da se proda.Sve je unisteno.
Post Reply