Uprava
Re: Uprava
Niti je postojao bilo kakav dug od 5-6 miliona, niti se Vukoviću duguje 2,5 miliona. Obe cifre su potpuno apsurdne. Nije dug kluba sve ono što neko potražuje, dug je ono što se realno može utvrditi na sudu ili na drugi adekvatan način. Ove cifre su očito čisto zamajavanje i služe samo za to da se opravda potpuna rasprodaja, tj. da se inkasira 4-5 miliona u prelaznom roku (nikada nije inkasirano više) a da se potom izjavi kako smo još uvek dužni. To je put koji zakonito vodi u propast, i to brzu.
Odakle tebi informacije koliko se kome duguje? Ako ih vec imas podeli ih sa nama i obrazlozi zbog cega su one tacne a ne one koje je predsednik izneo. Nisam ni pravnik ni ekonomista, ali u mojoj glavi dug je svaki novac koji smo od nekoga dobili i treba da mu ga vratimo. Bilo da smo novac dobili u vidu hartija od vrednosti ili izvrsene usluge koja zahteva kompenzaciju.
Vukovicu se duguje 50% od transfera Sergeja a ne nekih virtuelnih 2.3 miliona koliko je on umislio da je 50%.Dati mu 50% od ako se ne varam 850000 za kolko je prodat i to je to.Sta ima s njim da se pregovara?Jel ima ugovor na 50%,isplatite mu to odma od ovih prodaja igraca i gotovo.Nema on cime da nas ucenjuje...Helm wrote:Onih 5, 6 miliona koliko je bilo objavljeno da se duguje je cifra bez dugovanja Vukovicu. Ako je on plasirao menicu od 2.5 miliona, i jos mu se duguje 50% za transfer Sergeja mislim da ova nova cifra nije nista neocekivano ili nejasno. Meni je jedino pitanje kako se i zasto doslo do toga da se duguje Vukovicu toliki novac.
Menica i blokada na racunu kazu da ima. Ne znam koliko bezazleno to izgleda nekima, ali tom menicom covek moze da ugasi klub. Da li je ta menica pravno regularna, ne znam, verovatno nije. Ali kao sto Scepanovic kaze, ako se bude pokrenuo sudski postupak, blokada ostaje aktivna dok se ne obori sto moze da traje godinama, a za to vreme se klub 10 puta moze ugasiti jer ne moze da funkcionise toliko dugo bez novca. Ugovor je predvideo 50% od Sergejevog transfera koji ne sme biti izvrsen bez Vukovicevog odobrenja. Medjutim, transfer je izvrsen bez njega i time je prekrsen ugovor, a po tom osnovu se i aktivirala menica. To je ono koliko sam ja upucen.Grouch wrote:Sta ima s njim da se pregovara?Jel ima ugovor na 50%,isplatite mu to odma od ovih prodaja igraca i gotovo.Nema on cime da nas ucenjuje...
@helm:pa eto jos jedne nelogicnosti po kojoj bi ti Vukovicevi ugovori mogli da se obore na sudu.Ko je on da bez njegove saglasnosti klub ne moze prodati igraca?To su njih par smislili,ispotpisivali itd a sto je ocigledno protiv interesa kluba pa ga treba goniti i po tom pitanju.Umesto da se te bitange boje tuzbi mi se bojimo blokade.Pa nek nas blokira,nismo u Svajcarskoj,postoje u ovoj banana drzavi nacini da se igracima i radnicima isplate plate.
Mislim da od starta niko ne spori da li se ta menica moze oboriti ili ne, vec da li klub moze da funkcionise dok se to ne zavrsi. Ako predsednik kaze da ne moze onda ne moze.Grouch wrote:pa eto jos jedne nelogicnosti po kojoj bi ti Vukovicevi ugovori mogli da se obore na sudu.
Sta nije jasno, to je Vukoviceva verzija na osnovu koje je pustio blokirajucu menicu od 2,5 miliona evra. Da izlazi ovako u medije nagovestava da nece biti raspolozen nizakakva dogovorna poravnanja i da ce da gura klub u stecaj. Da li je Genk stvarno platio 1800000 ili 850000 je za sada rekla-kazala, dok ne vidimo neke dokaze. Ja nigde u medijima nasim ili stranim nisam do sada nasao tu cifru od 1800000 sto je Vukovic ovde pominje.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Pera Centar
Prvo polovina od 1.800.000 je 900.000, tako da je taj Vuković mogao da pusti eventualno menicu na taj iznos.Drugo on je u vreme potpisivanja ugovora FK Vojvodina sa doo Vuković, potpredsednik kluba, što je čist sukob interesa svuda u svetu, pa čak i u zemlji koja je van pameti Srbiji.Prosto neverujem da ovo ne znaju ljudi koji su sada u upravi, a zašto ne brane FK Vojvodinu?Verovatno za njih postoji nešto starije!I još nešto nijedna firma ni preduzeće neće platiti troškove koje nije napravila i za koje ne postoji nekoliko dokumenata, ne samo faktura.Izgleda da je naša Vojvodina sa ovom upravom jedinstveni izuzetak.Helm wrote:Mislim da od starta niko ne spori da li se ta menica moze oboriti ili ne, vec da li klub moze da funkcionise dok se to ne zavrsi. Ako predsednik kaze da ne moze onda ne moze.Grouch wrote:pa eto jos jedne nelogicnosti po kojoj bi ti Vukovicevi ugovori mogli da se obore na sudu.
Kakva seoska dzukela je bila potpredesnik starog kluba... Sramota! Obraz kao djon, odbio 2.5 miliona, malo je 1.8m... jedino nije bilo malo 360 000e kad je on kupio 50% prava na tada "relativno nepoznatog igraca", a onda naravno kad je on kupio 50% prava za tepsiu ribe, onda vise igrac nije ni nepoznat. ima i vrhunski kvalitet i sve, onda je i 10 miliona malo...
Mada za to sve i sto takvi izrodi provlace ime FKV kroz medije smo sami krivi jer smo ih dovodili i posle ih nismo ni posteno gov*ivom motkom isterali!
Kakav samo olos je prosao (i dalje prolazi) kroz FKV, pa njih bi se i svaki zatvor postideo!

Mada za to sve i sto takvi izrodi provlace ime FKV kroz medije smo sami krivi jer smo ih dovodili i posle ih nismo ni posteno gov*ivom motkom isterali!
Kakav samo olos je prosao (i dalje prolazi) kroz FKV, pa njih bi se i svaki zatvor postideo!

Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
Verovatno nece ni FK Vojvodina ovo da plati u konacnom bilansu ali kad vec blokada racuna sada i ovde stoji ona mora na neki nacin biti skinuta ako klub zeli da nastavi da funkcionise. Plate moraju biti placene, dugovi za vodu, struju i ostale svakodnevne troskove.Pera Centar wrote:Prvo polovina od 1.800.000 je 900.000, tako da je taj Vuković mogao da pusti eventualno menicu na taj iznos.Drugo on je u vreme potpisivanja ugovora FK Vojvodina sa doo Vuković, potpredsednik kluba, što je čist sukob interesa svuda u svetu, pa čak i u zemlji koja je van pameti Srbiji.Prosto neverujem da ovo ne znaju ljudi koji su sada u upravi, a zašto ne brane FK Vojvodinu?Verovatno za njih postoji nešto starije!I još nešto nijedna firma ni preduzeće neće platiti troškove koje nije napravila i za koje ne postoji nekoliko dokumenata, ne samo faktura.Izgleda da je naša Vojvodina sa ovom upravom jedinstveni izuzetak.Helm wrote:Mislim da od starta niko ne spori da li se ta menica moze oboriti ili ne, vec da li klub moze da funkcionise dok se to ne zavrsi. Ako predsednik kaze da ne moze onda ne moze.Grouch wrote:pa eto jos jedne nelogicnosti po kojoj bi ti Vukovicevi ugovori mogli da se obore na sudu.
Jer dok bi se docekalo razresenje sudskog procesa na ime laznih menica, klub bi zbog blokade do tada vec jedno 10 puta prestao da postoji.
Sto i dalje nije iskljuceno.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- gospodinFKV
Jasno je da klub treba da okrene novi list. Borba protiv gamadi ove otvara ko zna koliko novih gluposti. Plati lesinarima sta mozes, skini ih sa grbace, i kreni ispocetka. Ne ispravljaj krive drine proslih uprava, vec sam krci novi put.
Ako ste posteni, sto ce se brzo videti, onda ovakvih problema necemo imati u buducnosti. Samo nas nemojte praviti majmunima. Dajte ovim
sta treba, da klub moze da funkcionise, i zaje*i sudjenja i ostale mucnine koje nam mogu dovesti u pitanje i samo postojanje. S obzirom da buducnost krojite sami, ako vam je uopste stalo do ovog kluba (makar u nekom smislu uspesnog biznisa), problema nece biti.
Ponavljam, kada bi dosao covek koji bi ovaj klub shvatao kao biznis, nama bi svanulo. Svakom normalnom biznismenu, koji pritom misli na veliko, i nije pilicar, stalo je da mu biznis raste i razvija se. U njega bi ulagao, i dobijao rezultate. Neka uprava razmisli o tome.
Navijaci ne dozivljavaju klub kroz novac, vec kroz uspehe. Ne znam za vas, ali ja ne bih imao nista protiv da neko dodje ko ce da dozivljava ovaj klub kroz novac, ako ce to nama donositi ovo drugo. Tako je makar u ozbiljnijim ligama - biznismen ulaze u svoj biznis, biznis donosi rezultate...
Ako ste posteni, sto ce se brzo videti, onda ovakvih problema necemo imati u buducnosti. Samo nas nemojte praviti majmunima. Dajte ovim

Ponavljam, kada bi dosao covek koji bi ovaj klub shvatao kao biznis, nama bi svanulo. Svakom normalnom biznismenu, koji pritom misli na veliko, i nije pilicar, stalo je da mu biznis raste i razvija se. U njega bi ulagao, i dobijao rezultate. Neka uprava razmisli o tome.
Navijaci ne dozivljavaju klub kroz novac, vec kroz uspehe. Ne znam za vas, ali ja ne bih imao nista protiv da neko dodje ko ce da dozivljava ovaj klub kroz novac, ako ce to nama donositi ovo drugo. Tako je makar u ozbiljnijim ligama - biznismen ulaze u svoj biznis, biznis donosi rezultate...
И треба да нас блокира када смо га продали за 850к. Мени та прича да је висина стварног трансфера већа и да је неко ту разлику стрпао у џеп звучи много реалније. Не знам да ли је негде споменуто, нисам приметио неку вест да је садашња управа уложила неки динар у клуб. Тако да по мени управа без пара која продаје играче за тепсију рибе нам и не треба, то могу и ја да урадим или било ко други редован на Карађорђу. Не познајем чланове нове управе али ми не делују ништа отпорније на велике цифре у односу на стару.
-
Teško je provaliti šta je priča za javnost i medije a šta se zaista dešava, ali ako Vuković odigra ovako i pred sudom, od našeg plana reorganizacije nema ništa i odosmo mi u stečaj...
http://www.dnevnik.rs/sport/skinuta-blo ... ne-premije" onclick="window.open(this.href);return false;