Transferi
-
Re: Transferi
Srećno sada već bivšem kapitenu...
Mislim da nije bilo šanse da se proda za više, ali to je sticaj tragičnih okolnosti na koje ne možemo uticati. To nas čeka i u godinama koje dolaze...
Mislim da nije bilo šanse da se proda za više, ali to je sticaj tragičnih okolnosti na koje ne možemo uticati. To nas čeka i u godinama koje dolaze...
Sinoć čujem da je obeštećenje za Sergeja iznosilo 1,5 miliona evra i da se ceo transfer ispituje.
Ево га кренуло је ваљда.... Ајде бре да више скинемо ту блокаду
http://www.dnevnik.rs/sport/vojvodina-z ... liona-evra" onclick="window.open(this.href);return false;
ПС: Одласком Радоје, осаје питање капитенске траке... Највероватније ће прећи на Полетановића, мада бих ја више волео да заврши на Пекарићевој руци

http://www.dnevnik.rs/sport/vojvodina-z ... liona-evra" onclick="window.open(this.href);return false;
ПС: Одласком Радоје, осаје питање капитенске траке... Највероватније ће прећи на Полетановића, мада бих ја више волео да заврши на Пекарићевој руци

У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
Бабић пред одласком
Осамнаестогодишњи штопер Срђан Бабић налази се на изслазним вратима из Војводине и до краја недеље ће се вероватно знати има његовог новог клуба. У овом моменту за њега су озбиљно заинтересована два инострана клуба, а опција је и продаја једном инвестиционом фонду. На руководству Војводине је да процене чија је понуда најбоља за клуб.
Opet fondovi

Осамнаестогодишњи штопер Срђан Бабић налази се на изслазним вратима из Војводине и до краја недеље ће се вероватно знати има његовог новог клуба. У овом моменту за њега су озбиљно заинтересована два инострана клуба, а опција је и продаја једном инвестиционом фонду. На руководству Војводине је да процене чија је понуда најбоља за клуб.
Opet fondovi

Dnevnik: ,,...Nakon poslednjeg transfera, jasan je recept za opstanak kluba i uspešno poslovanje: oslonac isključivo na vlastiti kadar iz škole „Ilija Pantelić“ u kom se nalazi, ovaj prelazni rok to potvrđuje, grumeni od zlata. Nažalost, lepo bi bilo talentovanu decu zadržati bar dve – tri godine, dodatni im nekoliko kvalitetnih pojedinaca, i bio bi to verovatno šampionski sastav. Ovako, novac mora da se troši na vraćanje starih, čak i decenijskih dugova, ispravljanje brljotina na desetine onih koji su mešetarili interesno prolazeći kroz FK Vojvodina...''
Da li je Dušan Vlaović i dalje generalni direktor Dnevnika i član upravnog odbora FKV?Jer ako jeste,moraće puno toga da objasni,posebno kada je ova zadnja rečenica u pitanju...
Da li je Dušan Vlaović i dalje generalni direktor Dnevnika i član upravnog odbora FKV?Jer ako jeste,moraće puno toga da objasni,posebno kada je ova zadnja rečenica u pitanju...
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
Уопште ми се не свиђа та прича око продаје Бабића могли су мало да закоче,макар до зиме.Продајом Сергеја,Вање и Радоје плус проценат који нам следи од Тадића,у плус бонуси од Манчестера испада око 4 милиона.Е сад питање је колико тога ће припасти Војводини.Новинар Дневника пише како смо зарадили 3,5 милиона,што није тачно,то су трансфери,а ако се зна да смо за Сергеја добили пола суме,питање колико нам следи за Радоју и Вању.Евентуалном продајом Гаћиновића и Бабића решили би се свих дугова,али оставља се питање какве би нам биле амбиције у сезони,и хоћемо ли некога доводити.
Jedino sto mi se kod transfera Radoje svidja jeste tih 30% i najmanje toliko se uvek mora traziti kad nas igrac prelazi u neki manji klub neke bolje lige,a sto se tice Babica , pa mislim da je realna cena 2m i 30% i prodati ga negde u Holandiju,Belgiju neku ne top ligu ili u neki osrednji italijanski klub npr...
I dalje ludim jer niko iz kluba zvanicno ne objavljuje koliko smo inkasirali novca u ovom prelaznom roku... Jel to toliki problem reci?

Naravno da niko iz kluba nikada neće reći koliko je novca inkasirano u ovom prelaznom roku. A ako slučajno i kaže, to svakako neće biti tačno. Najvažnije je nešto drugo: da ne bude u januaru ili sledećeg juna saopšteno da smo opet dužni 5 miliona evra ili tako nešto.
Iako je Poletanović Zamenik kapitena, smatram da traku treba predati Ninu.Stefke wrote:ПС: Одласком Радоје, осаје питање капитенске траке... Највероватније ће прећи на Полетановића, мада бих ја више волео да заврши на Пекарићевој руци
Pekara je zaista, svojim igrama i ponašanjem u ovom timu Vojvodine, istinski Kapiten.
Najbolje svoje partije Pekarać pruža sada, tj posle povratku u Vojvodinu.Mislim da ne bi trebalo da bude dileme kome ide traka.S druge strane, bila bi učinjena velika nepravda prema Ninu, kao sadašnjem No1 igraču u Voši, a i kao čoveku.
Poletanović mi nikako nije za Kapitena, jer nema tu motivacionu i prirodno autoritativnu lidersku crtu.Ako bi kojim slučajem dobio traku, samo zbog svojih mladih godina i bolje prodaje, onda to nije Vojvodina kakvu želimo - pre svega ljudsku, sportsku i poštenu.
PS
Po meni, Zamenik Kapitena bi trebao da bude Alivodić, ali znam da bi to bilo previše i loše uticalo na mladog Poletanovića i zbog toga mu ne bi trebalo menjati status.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- gospodinFKV
Svako osim Envera ili eventualno Pekare bi bio razocarenje za mene. Enver je KAPITENCINA - srcan, rodjeni vodja na terenu, iskusan,...
Secam se meca s OFK-om u polufinalu kupa pretprosle sezone, vodimo 1:0, 85. minut, svi vec posustaju, lipsali, on trci kao konj i dere se na Poletanovica sto mu nije dodao loptu.
Vec tada se videlo da ce taj covek da igra veliku ulogu u ovom timu. Cime je Poletanovic zasluzio traku, osim sto je nase dete?
Kad smo kod zamene za Radoju, ja bih dao sansu Popari...
Secam se meca s OFK-om u polufinalu kupa pretprosle sezone, vodimo 1:0, 85. minut, svi vec posustaju, lipsali, on trci kao konj i dere se na Poletanovica sto mu nije dodao loptu.
Vec tada se videlo da ce taj covek da igra veliku ulogu u ovom timu. Cime je Poletanovic zasluzio traku, osim sto je nase dete?
Kad smo kod zamene za Radoju, ja bih dao sansu Popari...
Zasto je to po tebi naravno, kad je prvo sto su rekli prilikom dolaska da ce sve biti transparentno od sada?! Sta treba da ih volim sada jer su sad kao u upravi svi slaninari ili tako nesto?? Vec su pregovarali sa crvenim govnima, sto je predsednik javno i rekao da jeste, jos ako ne bude nista i od te famozne transparentnosti, onda, sto se mene tice, nek se teraju svi zajedno...pedjans wrote:Naravno da niko iz kluba nikada neće reći koliko je novca inkasirano u ovom prelaznom roku. A ako slučajno i kaže, to svakako neće biti tačno. Najvažnije je nešto drugo: da ne bude u januaru ili sledećeg juna saopšteno da smo opet dužni 5 miliona evra ili tako nešto.

Пекарића за капитена би било сасвим реално решење. А што се тиче замене за Радоју, најбоље ми некако делује опција постављања Пушкарића на његову позицију и враћањем Живковића на позицију бека.
Бившем капитену желим све најбоље у даљој каријери, штета што нам није мало дуже остао.
Бившем капитену желим све најбоље у даљој каријери, штета што нам није мало дуже остао.
- ФИРМА 1989
Za koji realizovani transfer se ne znaju finansijski detalji?
6.Март 1914те године - ФК ВОЈВОДИНА НОВИ САД
Pretpostavljam da je meni upucemo pitanje, pa da kazem, koliko ja znam, a niti bilo ko od onih koje sam pitao za neku informaciju vise, ne znaju da mi kazu vise: Koliko je od kog transfera inkasirano pojedinacno, posto svi znamo da procenti idu menadjeru ovom, posredniku onom itd... Znaci koliko je neto, da se tako izrazim, inkasirano od svakog transfera ponaosob, ili sve zajedno, bilo kakva informacija ce me zadovoljiti. Da znam koliko smo blizu tog famoznog cilja vracanja svih dugova uprkos rasturanju tima, doslovce!
I ti, gari, koji stojis iza Firminog zvanicnog naloga, svaka tebi cast sto se cimas i pises ovde, ali smatram da je krajnje neozbiljno da od predstavnika navijaca dobijamo zvanicne informacije, umesto da sve to bude objavljivano blagovremeno na klupskom portalu.
I ti, gari, koji stojis iza Firminog zvanicnog naloga, svaka tebi cast sto se cimas i pises ovde, ali smatram da je krajnje neozbiljno da od predstavnika navijaca dobijamo zvanicne informacije, umesto da sve to bude objavljivano blagovremeno na klupskom portalu.