15. kolo: Partizan-Vojvodina 0:1

ogi
Administrator

Post by ogi »

AAaaaaaa 0:1!!!!!! Ranko!!!!
Last edited by ogi on Sun Nov 26, 2006 2:40 pm, edited 1 time in total.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Anonimus

Post by Anonimus »

na na na na na na na na na.........I napred Vosale i napred Vosale i napred Voso ,napred Vosale.......
Despotovic 0:1!!!!
Samo hrabro momci!!!!
Buca

Post by Buca »

Poluvreme 0:1 samo napred. Ovaj partizan je nula treba jos 5 golova da im damo
ogi
Administrator

Post by ogi »

Srbenda wrote:Poluvreme 0:1 samo napred. Ovaj partizan je nula treba jos 5 golova da im damo
Potpisujem.
Buca

Post by Buca »

Poooooooooooooooooooooooobeda 1:0 Babaj legenda
max

Post by max »

Zasluzena pobeda,za ovakvu borbu i pozrtvovanost igracima bi trebalo dati duple premije a Babalj petoduplu :lol:
ogi
Administrator

Post by ogi »

Vosa ale ale ale!!!!! Bravo momci!!!! Prelep gol Ranka, Babalj fantasticno branio..sta reci..vredelo je ustati u 4 ujutru i gledati jos jednu pobedu nad nama svima mrskim klubom!!!
Dejan

Post by Dejan »

- U fudbalu je sve moguće, naročito kad date sve od sebe, kad na terenu iscedite i poslednju kap znoja. Uradimo li svi to u nedelju u Beogradu, nijedan rezultat neće biti iznenađenje - najavljuje Despotović.
Babalj definitivno igrac utakmice,Despotovic je dao gol u stilu frhunskog golgetera,a Davidov opet pokazuje da je nase najvece pojacanje od kada se oporavio od povrede!
Svi su odigrali borbeno,nadam se boljim danima i borbi za toliko zeljenu EVROPU :!:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Red Firm wrote:Banovali ste decka samo zato sto je napisao ono cega smo svi svesni i sto 99,9% znamo da nas ceka??? :oops:
Kazao si nesto? :wink:
Anonimus

Post by Anonimus »

Sta reci posle druge pobede ove godine nad ,kako ogi rece,mrskim nam klubom!!! Odlicno smo odigrali,pametno,mada se mora priznati da smo imali srece.....Videlo se opet koliko nam Davidov znaci na sredini,jer je jedan od retkih koji je u stanju da stane na loptu,a pritom je zadrzi u svom posedu! Kako je samo iscupao onu loptu,majstorski je dodao do Kacara,ovaj do Despotovica i to je to!!!! Babalj jednom recju fantastican,pun sigurnosti,samopouzdanja,zelje i naravno kvaliteta.
Imam utisak da,da je Kahriman branio,bilo bi 4:1 za grobare..... :roll:
max

Post by max »

Turija wrote:NEVIĐENI JE BEZOBRAZLUK KAKO JE PRENOŠENA UTAKMICA IZ BEOGRADA I SIGURNO ĆEMO SE KOD OCENJIVANJA O MNOGE OGREŠITI, JER NAM NIJE DATA PRILIKA DA IH VIDIMO.
Bilo bi interesantno, ako neko raspolaže sa podatkom da ga postavi; Koliko je minuta išlo sa naše utakmice u TV prenosu, a koliko sa zvezdine, gde je sve bilo rešeno još u 15 minutu prvog poluvremena
Stvarno sramota,poslednjih 10 minuta ide prenos iz Kule gde je sve reseno i na kraju puste 20 sekundi zavrsetka iz BG
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Radoye wrote:
Red Firm wrote:Banovali ste decka samo zato sto je napisao ono cega smo svi svesni i sto 99,9% znamo da nas ceka??? :oops:
Kazao si nesto? :wink:
Jel to nešto menja stvari???

Uzgred, velika pobeda i svaka čast fudbalerima. Pošto sam im već čestitao na stadionu, ne bih da se sad otope od sve hvale :D
Palic Crew

Post by Palic Crew »

Svaka cast za Babalja & the crew.
• Koliko?
• Dvadeset.
• Šta 20?
• A šta koliko?
ogi
Administrator

Post by ogi »

Evo gol na youtube

http://www.youtube.com/watch?v=FJBSe9y1uzs

Hvala slanina :wink:
slavko085
Location: VOJVODINA - REAL MADRID 2-2 CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009

Post by slavko085 »

Ne znam odakle da pocnem. Na stadion sam otisao sa nadom da cemo igrati "bunker" ,ali da se nikako necemo obrukati. Cim sam usao (a inace,sedeo sam na ISTOKU,zbog druga),video sam histericnog,ali postenog (doduse,malo i prljavog) partizanovog navijaca Misu Tumbasa. Kada je negde oko 30-og minuta poceo da nervozno vice "IVICE!!!...IVICE..." (Ivici Kralju koji je sedeo u lozi) ,i time pokazivao znake nemoci grobarskog tima ,bilo mi je jasno da cak i sa slabijom igrom mozemo nesto da uradimo. Da mi je tada neko ponudio bod,oberucke bih ga prihvatio,jer sam znao da je Partizan zavrsio posao ako pogodi pre poluvremena.

Za to vreme FIRMA,momci nisu prestajali ceo mec,iako nas je bilo relativno malo (za tako lep dan),nadomestili su prazninu koja se osecala na stadionu. Kada su poceli da skandiraju onu dobro poznatu"MRZIM BEOGRAD" ,uneli su nezadovoljstvo i revolt medju navijace groblja,koji nisu imali potencijala da reaguju,jer su u rasulu,pa se po pojedinacnim komentarima isticao stariji retard sa podjednako reatrdiranim sinom koji ga je blentavom facom upitao "A sto tata oni skandiraju "Mrzim..." a ovaj mu je diplomatski odgovorio - "Zato sto su iz Austrougarske" :lol: ... Propratna reakcija retarda juniora bila je "Ha, Bugarska,Ugarska,slicno je jel'da?" zavrsavajuci ovaj besmisleni dijalog blentavom facom sa pocetka... Tiho sam prokomentariosao "Eee Turci",ovaj me je cuo,ali nekako bas u tom trenutku sjajan par ka Despotu,ovaj beskompromisno barata sa loptom, brz kao munja,na volseban nacin postavlja,ispostavice se kasnije, konacnih 1-0. VElika radost nasih na severu, kao i moja reakcija,onako usamljenog na istoku!!! Gol za "domaci" zadatak Partizanovcima i strpanja da cemo se u drugom poluvremenu opasno zatvoriti. Nazalost, :roll: ,Rajevac nastavlja po starom ,Despota salje jos dublje u protivnicki sesnaesterac, ovaj je bio za nijansu slabiji nego u prvom ,pa iz tog razloga nismo postigli jos koji gol.

Moram da pohvalim sjajne - Davidova,Kacara,Babalja (koji je izmamio aplauze cak i okorelih partizanovaca),Pekarica, kao i kompletan tim. Igrali smo disciplinovano ,lepo za oko,kombinovali smo i nismo srljali. Kao sto je neko vec rekao- koliko Davidov znaci nasoj ekipi videlo se danas. Konacno neko "da stane na loptu",iskreira kombinaciju,da pravilan pas...

Na kraju velika radost navijaca i igraca,grobari skenjani,Rabren iskljucen (valjda ce i njemu brzo kraj u FCV),i meni puno srce! :lol:

Iznervirao me je u pocetku Petkovic,ali izgleda da mu je ovo bila najbolja utakmica... Ipak,pored sve nase dece, radovom otpatku definitivno nije mesto u prvih 11. :oops:

Na kraju,zasto da ne spomenem. Suska se da Kahriman ne brani,ne zbog lose forme vec zbog toga sto nas u zim. prelaznom roku napusta. Menadzer mu ,kazu, nasao INO angazman.
Postavlja se pitanje- kako ,i na koji nacin mi to dovodimo igrace. Ciji su to igraci i na cijoj grbaci prave ime? Kahrimanu cast,MESETARIMA STOP!

Prelep dan,solidna igra,VELIKA pobeda kao novi sad ,a opet se nadam da cemo sve to umeti da POTVRDIMO utakmicom sa BAnatom sledeci vikend!
Do tada,uzivajmo svi u sjajnoj pobedi! I nada da cemo se na zimu rastosiljati "krvopija" za jos bericetnije prolece! 8)
FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
Locked