Evo malo pozitive u ove tmurne dane (i za Vosu). Covek koji je napravio trenera od Marka Nikolica
Zbog pravila foruma necu da sherujem video nego ko hoce ima na njegovom profilu
Nisam video da li je negde postavljeno, ali nije steta postaviti opet
Namerno ne ide u transferi nego u ovu temu, decko, momak, covek koji nas je za nikad manje vreme kupio i osvojio svojim kvalitetima fudbalskim i onim ljudskim! Hvala mu za sve sto je uradio za nas klub i nas!
U daljoj karijeri mu zelim sve najbolje i neka postane veliki golman kao sto je i covek! Srecno Matej!
Нисам сигуран ко су сви ови ликови, али ме занима да ли ту има играча који тренутно носе дрес Војводине, да не кажем "наших" играча. Иначе слика је од 14.12.2013.
Ne bih da ispadne da ga napadam ali ovaj put Kaludjerovic ne sme da ide za Nikolicem, u protivnom ce ga njegovi cigusi razapeti pa zbog toga i ne moze da daje takve izjave
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Са Калуђером се ипак не бих још залетао, али дефинитивно коректна изјава и много боља од ових које читамо последњих дана...А Полетановићу капа доле, кључно би било да остане у Воши још одређени период јер имам утисак да ће тек да се покаже у пуном светлу. Воли свој клуб, много ће нам значити, а и цена ће му расти, те ће се много боље и продати. Поправиле су ми вече у сваком случају обе изјаве, прија мало позитивних ствари из клуба чути!
Dokle cete se paliti na te izjave vise? Dokle cete izjave protiv kluba nazivati izmisljenim,a izjave koji idu u prilog klubu smatrati ljubavlju? Ne valja vam to!!! Nema tu ni grama iskrenosti,niti u pohvalama niti u napadima,sve su to dobro proracunati nastupi
Voja wrote:Nema tu ni grama iskrenosti,niti u pohvalama niti u napadima,sve su to dobro proracunati nastupi
I zavise mnogo od toga ko ih piše i gde objavljuje!!!
Kako u VN, Ružnalu i ostalim bg medijima neće pisati "Vojvodina mi je sve i tra-la-la", tako i na zvaničnom sajtu Kluba neće pisati "Napuštam vas, jedva sam dočekao i je**te se svi"!!!
“Hvala Partizanu što je bio uporan i radujem se što ću ponovo sarađivati sa trenerom Markom Nikolićem.
Dolazim u najveći klub u Srbiji i daću sve od sebe da titula ostane u Humskoj”, rekao je Vulićević.