Zbog toga mene nerviraju ove price da Vosa nema kvalitetne igrace

Tim je kao sto sam i predvideo pravio rezultat a izjavu sam dao kad se jos nije znalo ko ce biti trener Vose.Klucna stvar je bila da se nastavi proces stvaranja koji nije nastavljen.Dzimi je pokupio kajmak ali tim je poceo da pada u svakom pogledu.Tada u jednom od topica sam napisao Dzimiju da trenera ne cini 10 utakmica , vec vreme koliko dugo traje.Nadao sam se da cita forum.Rajevac je nasledio njegove pripreme i on ne moze nista da uradi znacajno.Onaj koji se bavi trenerskim poslom zna da se forma tempira u pripremnom periodu.Znas po onoj staroj:kako sejes,tako ces i znjati.Dejan wrote:[img]
MILAN ĐURIČIĆ PO ODLASKU IZ VOJVODINE
Olako ste obećali Evropu?
- Ovaj tim Vojvodine ima kvalitet. Ja sam udarao temelj, ali nestrpljivi su kometarisali krov. Stvaranje tima je dug proces, za koji u Vojvodini, očigledno, nisu imali dovoljno sluha. Uostalom, vreme će pokazati da li sam bio u pravu. Podmlađivanje tima nosi u sebi ogroman rezultatski rizik, ali i zahteva međusobno poverenje. Kada sam podneo izveštaj posle prošlog prvenstva, dobio sam jednoglasnu podršku. Sada se ispostavilo da je goli rezultat u prvom planu. Zato i nisam hteo da ponudim ostavku jer bih time preuzeo odgovornost za učinjeno. Ovako, posle smene, odgovornost je preuzelo klupsko rukovodstvo.
Sava Savić
Za ovo mislim da komentar nije potreban.Dejan wrote:[img]
Niko Vam ne osporava rad i uvođenje mladih igrača iz podmlatka u prvi tim, ali mnogo zamerki ima na igrače pristigle zimus iz drugih klubova?
- Maslić je morao da ode jer nije bio prihvaćen i nije iskoristio šansu. Đurić je veliki potencijal i budućnost je Vojvodine. Kizito je reprezentativac Ugande, a njegovo igranje, uprkos kašnjenju na pripreme, iznudila je povreda Popovića. Milutinović ima ubedljivo najbolje fizičke predispozicije u klubu i očekujem da potvrdi kvalitet. Ocena da je Todić za mene najbolji golman u zemlji, dovoljno govori o Ristićevim pozicijama. Drakulić, Milosavljević, Stošić i Nastić, koji su nedavno stigli, opravdaće epitet pojačanja.
Najviše ste želeli Milana Davidova, a upravo je njegov gol za Borac u prvom kolu nagovestio ovakav epilog?
- Reč je o sjajnom igraču koji je bio spreman da dođe u Novi Sad. Nije došao, jer Vojvodina nije mogla da mu odmah isplati ponuđenih 15.000 evra.
Sava Savić
I ja imam takav osecaj ali da se vratim na temu! Djumi hvala na iskrenosti ali mislim da si u prici namerno ili slucajno izostavio cije si igrace isterao iz kluba, kako si sklonio simpaticnog brku iz strucno staba i kako ti se to vratilo! Dali u Vojvodini danas ima privatnih igraca? Da li bas oni remete klupsku disciplinu i mir u ekipi? Puno pitanja, puno nelogicnosti a odgovora nigde na vidiku!Djumi wrote:
POBEDICEMO ZVEZDU U N.SADU VIDECETE..
budababa wrote:Puno je nelogicnosti, ja pokusavam da provalim da li se uprava igra Championship Manager-a sa nasim klubom ili sta?...Prvi gol, ubacivanje iz kornera, nas igrac se saginje kao beskicmenjak pred bogatim gazdom, lopta ga prelece (?!), udara u nogu iznenadjenog fudbalera Mladosti (koji se, uzgred, nije ni pomerio) i ulazi u gol. I to pored golmana i dva odbrambena igraca na liniji Drugi je suvisno i komentarisati, a da ne krivim samo Kahrimana za gol, pogledajte i reakciju odbrane pre suta
I kao što Prijatelj reče - "Nemoj da nas teraš da pomislimo da možda sve ovo tako treba da se radi".PRIJATELJ wrote:Gosn.Buturovicu,cini nesto jer je vec pomalo kasno.Nemoj da nas teras da pomislimo da mozda sve ovo tako treba da se radi.
Imam li pravo ja, sad na ovo da kažem bilo štaStara Garda wrote:Sta preduzeti,kako dalje...?!?
Djumija za trenera Vojvodine!
Nadam se da smo posle toliko loših iskustava dobro naučili vlastiti Pravilnik.PRIJATELJ wrote:Nisam vise pametan.Pravilnik mora biti obavezno jer sami znate koliko smo sudova izgubili.Potrebna je totalna revizija tima.Bojim se da i ovi sto su na probi,nisu nista bolji,samo nam nadu podgrejavaju.Ali davljenik se i za slamku hvata.Pozdrav