Stadion Karadjordje
Hej,pa i ja sam malopre hteo da napisem isto.Zaista,svaka cast svim novosadjanima koji su ispratili ove Batine akcije i slike postali po forumima.Kakav CNN,kakav BBC... a o nasim medijima da ne govorim.... momci,zajebali ste ih sve.... svaka cast!!!ogi wrote:Odlicno! Hvala svima koji ovo sve slikate jer cinite veliko zadovoljstvo nama koji nismo u prilici da to vidimo uzivo!

Lepo nam izgleda Stadion.Kao nov.
Eh, da je još, pored Vošamobila i plazma semafor, bilo bi sve cakum-pakum.Zaista strava. Novosadska bajka-za ponos i priču, kao nekad Takačevi reflektori.Zato i ne mogu da prežalim semafor za novi Milenijum (skockaće se i ovaj u ambijent, ali nije to ono pravo).
Eh, da je još, pored Vošamobila i plazma semafor, bilo bi sve cakum-pakum.Zaista strava. Novosadska bajka-za ponos i priču, kao nekad Takačevi reflektori.Zato i ne mogu da prežalim semafor za novi Milenijum (skockaće se i ovaj u ambijent, ali nije to ono pravo).
Last edited by Turija on Fri Aug 11, 2006 10:25 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ili da je i on, bar, crveno-beli, kao Istok.VosaGazi wrote:Steta sto se niko nije setio da belim stolicama na severu napise FIRMA...kako su to uradili neki veliki klubovi....to bi bilo ok
Trebalo bi dovesti u pristojno stanje i toalet.Ne znam kako se čuje razglas na celom stadionu?Na zapadu je dobar (ili sam se ja nalazio baš ispod njega).
No, zadovoljan sam izgledom stadiona i klupskim obeležjima na njemu.A, pogotovo pogledom na Istok, kad na reklami duž cele tribine piše FK VOJVODINA dok se iza nalazi: BUDI NOVOSAĐANIN, NAVIJAJ ZA VOJVODINU.E, kad još bio pun.Kao nekad.
Dobro izgleda i Veternik (po slikama na forumima).Dopada mi se što ima tribine sa stolicama i što god dohvatiš i pogledaš je sa klupskim obeležijima.Onako; da se baš naježiš.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Imam utisak da je ideja bila da jug bude beo pa da ceo stadion gledano sa zapada bude pola crveno pola belo.Turija wrote:Ili da je i on, bar, crveno-beli, kao Istok.VosaGazi wrote:Steta sto se niko nije setio da belim stolicama na severu napise FIRMA...kako su to uradili neki veliki klubovi....to bi bilo ok
-
Zvanični spiker jedva uspeva da pročita imena i prezimena naših igrača, a definitivno mu ne pada na pamet da ih nauči napamet.kuzma liman wrote:Turija razglas se dobro cuo ali komentator je mutav u pm trebalo bi da ga zamenimo !!!!!!!!!!
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...
Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
shecky wrote:pozz
Jel ce biti slika i sa SC Vujadin Boskov? I da li zna neko al zvanicno sta ce jos raditi na stadionu?
Imaš nekih slika sa sportskog centra Vujadin Boškov na ovom linku:
http://www.red-firm.ns.co.yu/forum/view ... 4&start=90
A tek juče, na utakmici protiv partizana, baš je BIO pravi biserko !BondNS wrote:Zvanični spiker jedva uspeva da pročita imena i prezimena naših igrača, a definitivno mu ne pada na pamet da ih nauči napamet.kuzma liman wrote:Turija razglas se dobro cuo ali komentator je mutav u pm trebalo bi da ga zamenimo !!!!!!!!!!
Odmah na početku... "molimo igrače partizana da ne ubacuju baklje u teren"... ili na početku drugog poluvremena kad su fudbaleri Voše ulazili na teren... "molimo Vas da pozdravimo navijače Vojvodine, hajdemo navijači..."
ŠTA REĆI ?
VOŠA ZAUVEK !!!