Transferi
-
- Location: VOJVODINA - REAL MADRID 2-2 CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009
Stefan je potpisao za OFK , ja zaista ne znam o cemu mi razmisljamo. Ocekujem ponudu Zvezdare ili Obilica za Vukobratovica pa da i njega pustimo u jos jedan ogavni BG klub... Sjajno...
FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
OFK nam je do sada uzeo more mladih i talentovanih igrača ispred nosa, ali ovaj put mislim da ne treba da žalimo.slavko085 wrote:Stefan je potpisao za OFK ,
Đurović se kod nas nije naigrao, međutim, po onome što je pokazao (kad je dobijao šansu ) i nije mogao više.
OFK funkcioniše po sistemu i ćorava koka zrno nabode, tj uzmi sve što nagoveštaj da, pa posle (od)baci što ne valja.Nije skupo da se proba, što bi rekao Lane Gutović: ne škodi, a čim ne škodi može da koristi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
-
- Location: VOJVODINA - REAL MADRID 2-2 CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009
Sigurno nisu u pitanju velike pare. Ne verujem da je vise od 50 hiljada eura,ako je i toliko. Mozda je rec i o nekom dilu... 

FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Pozdrav za Sombor.Širi nam se mreža navijačka.Somborac wrote:Mislim da bi MORALI da dovedemo IGORA BURZANOVICA![]()
![]()
![]()
I da dovedemo jos jednog kvalitetnog napadaca!Onda bi to vec bila ekipa za visoka dela!
Da, ja sam se nakako nadao da će Burzanović doći u paketu sa Boškovićem.Svakako da je on trenutno jedan od retkih znalaca u našem fudbalu, ali kakvu bi imao volju za igru u NS i kako bi to sve funkcionisalo, iskreno ne znam.Međutim, bio je igrač kojeg sam priželjkivao u ovom prelaznom roku.Mislim da je sada taj transfer izgledao čak i realno.
Nadam se da igrači što preleću Okean, nisu bez razloga poslati na dalek put i da su barem mnogo brži, na terenu, od naših beba.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Evo igraca o kojima se proteklih dana najvise govorilo...
Dragan Galic(82) rodjen u Celarevu gde je i zapoceo svoju fudbalsku karijeru!Nastupao je jos za Big Bull i Prvi Maj iz Rume!Rec je o klasicnom,snaznom spicu...
Predrag Vujovic je veoma kvalitetan igrac sredine terena,o njemu sam jos prosle sezone u par navrata pisao na ovom forumu!Rodjen je u Krusevcu (83) igrao je za Napredak i Wislu Plock!
Dragan Galic(82) rodjen u Celarevu gde je i zapoceo svoju fudbalsku karijeru!Nastupao je jos za Big Bull i Prvi Maj iz Rume!Rec je o klasicnom,snaznom spicu...
Predrag Vujovic je veoma kvalitetan igrac sredine terena,o njemu sam jos prosle sezone u par navrata pisao na ovom forumu!Rodjen je u Krusevcu (83) igrao je za Napredak i Wislu Plock!
-