Potpisujem oba pasusa.Dejan wrote:U danasnjoj stampi ponovo se pominje dolazak Todorovica i Vukovica iz Zete!Na Todorovicevoj poziciji imamo vec Kacara i Vukobratovica...Najavljen je i dolazak dva bocna igraca,moguci su neki povratnici iz inostranstva,a mozda cak i neki inostrani igrac dodje...
U nasoj ligi od kvalitetnih igraca za koje postoje realni izgledi da mogu da predju u Vosu je ostalo veoma malo igraca!Markovski koji je bio blizu prelaska u Vosu,ali je zatim usledili neki pregovori za turskim crno belim ali izgleda nece biti nista od toga...Joca Radivojevic za koga kazu da su ipak mali izgledi da dodje,po meni bice interesantno ko ce zaigrati na poziciji centralnog beka sa Pekarom...da li ce se mladi i perspektivni Djuric konacno nametnuti ili Stosic...mada bi idealno bilo da dovedemo Cirku!
Nekako mi se čini da još uvek u ovom prelaznom roku ne gađamo u crni krug.Bošković i Opsenica su oni prvi najveći krugovi mete.I Tintor je tu negde u istom spoljašnjem krugu.
Po meni, najpotrebniji nam je igrač u veznom redu tipa Miloša Šestića i jedan veoma brz i prodoran napadač (tip Laneta Jovanovića).Automatski time bi svi naši sadašnji igrači ,,prešli,, u nivo za klasu ili dve više.I, sa recimo jednim Ćirkom u odbrani, bili bi po kvalitetu ravni, pa čak i bolji od Zvezde i Partizana.Garantovano.