Peticija za uklanjanje Vukelje iz prvih 11

User avatar
Milan
Posts: 4260
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Peticija za uklanjanje Vukelje iz prvih 11

Post by Milan »

Ne znam za vas, ali mene je jako iznervirao u nedelju. Da li ćemo dočekati da mu se i u 30. godini života pruži šansa kao velikom potencijalu...? A da ne govorim o njegovim ljudskim kvalitetima.
Svoj glas dajte ovde, pa možda neko i pročita koliko ga volimo!
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Moj glas je tu!
User avatar
Buca
Posts: 753
Joined: Wed Sep 20, 2006 7:50 pm

Post by Buca »

Glasam za!Hteo sam da mu pruzimo priliku do prve utakmice na Karadjordju,a ta utakmica je prosla i on nije zadovoljio ni minimum standarda!Moje misljelje je da cemo Vukelju i Vukajlovica gledati na svakoj utakmici!
Željko Brkić jedan je od nas!!!
User avatar
Friend
Posts: 664
Joined: Wed Sep 20, 2006 12:18 am

Post by Friend »

Podrzavam referendum!
vlada90
Posts: 79
Joined: Tue Dec 04, 2007 10:39 pm

Post by vlada90 »

FRIEND wrote:Podrzavam referendum!
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8909
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Vec sam jednom napisao, zvizdanje cim mu spiker na stadionu procita ime. j***nje keve i zvizdanje kadgod dodirne loptu. Cak ako i da gol, zvizdanje i okretanje ledja. Treba ga skroz ubiti u pojam neka shvati i on i trener i dvojac bez kormilara da za Vukelju u Vojvodini nema mesta.
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

Radoye wrote:Vec sam jednom napisao, zvizdanje cim mu spiker na stadionu procita ime. j***nje keve i zvizdanje kadgod dodirne loptu. Cak ako i da gol, zvizdanje i okretanje ledja. Treba ga skroz ubiti u pojam neka shvati i on i trener i dvojac bez kormilara da za Vukelju u Vojvodini nema mesta.
cenim svacije misljenje ali recimo sa ovim se neslazem i ne podrzavam ga!pod broj jedan niti je vukelja glavni krivac sto je tu gde jeste niti jedini koji se tako ili slicno poneo prema nasem klubu,bilo ih je dosta u nasoj istoriji!naravno da ovim ja njega neopravdam,ali cinjenica je da je dosta fudbalera pljunulo po vojvodini i da ce takvih slucajeva biti i u buducnosti zivi bili pa videli(pre svega tipujem na danasnju generaciju)!nedaj boze da nas izbace iz lige ali samo probajte da zamislite kako bi se vecina danasnjih igraca ponelo!
ja nisam upoznat sa detaljima kada je muslin onako pederski manipulisao sa vukeljom ali slozicete se da je on tada bio toliko zelen da verovatno nije bio ni svestan sta radi!po meni su sto puta gore stvari uradili recimo bjegovic i krivokapic koji su kao kapiteni fk.vojvodina odlazili u rupu a nije bilo puno njih koji su se bunili kada se krivokapic vratio cak je na prijateljskoj utakmici protiv vardara na vaterniku bilo zabranjeno da mu se zvizdi jer eto bata ga je doveo pa je to onda uredu!secamo se svi kako je i sa kojom zeljom pantelic odlazio u zvezdu za koju je naravno od malena navija a sada smo srecni sto je tu sa nama!onaj isti mihajlovic koji se slikao u ciganskom dresu sest meseci pre nego sto je presao kod njih pravi oprostaj na nasem karadjordu i opet nikom nista!meni to sve lici na dvostruke staandarde,ali to je naravno samo moje misljenje!moramo svi ovde biti svesni da nije puno igraca(ljudi)kao sto su saula,kacar,pekaric,govedarica,tanasijevic,dundjerski,stojak,jednostavno u manjini su to su cinjenice!
ja sam za to da mu se da sansa,a sad da li ce je on iskoristiti to je na njemu,ali mislim da bi skroz pogubno bilo kako za njega tako i za ekipu ako bi ga bojkotovali na ovakav nacin!
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8909
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Ne radi se tu o njegovom odlasku (ili zelji da ode) u jedan od blizanaca, koliko o odnosu prema igri. Vukelja ocigledno nece da igra za Vojvodinu i to pokazuje na svakoj utakmici bezvoljnoscu i nezainteresovanoscu, a neko ga uprkos tome stalno gura u tim. Ako vec nece da igra, treba napraviti situaciju u kojoj ce cak i te sto ga guraju u tim biti sramota da to rade.
User avatar
Milan
Posts: 4260
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

U ovom trenutku nije toliko problem njegov stav, već njegova igra, i to je ono čime sam se rukovodio otvarajući ovaj topik. Mi nemamo šta da tražimo u borbi za visok plasman sa njim u prvih 11. Čovek jednostavno nije za prvu ligu. Ne znam tačno, verovatno neko ima i taj podatak, ali čovek je odigrao recimo 100 tekmi za Vošu, a dao je 16 golova!!! Eeeeeeeeej napadač! Pa bolji prosek ima većina bekova u jačim evropskim ligama. U tome je suština...
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
Turija
Posts: 10806
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Radoye wrote:Ne radi se tu o njegovom odlasku (ili zelji da ode) u jedan od blizanaca, koliko o odnosu prema igri. Vukelja ocigledno nece da igra za Vojvodinu i to pokazuje na svakoj utakmici bezvoljnoscu i nezainteresovanoscu, a neko ga uprkos tome stalno gura u tim. Ako vec nece da igra, treba napraviti situaciju u kojoj ce cak i te sto ga guraju u tim biti sramota da to rade.
Vukelja se nikako ne može upoređivati sa Pantelićem i Mihajlovićem.To poređenje je kao kad bi poredili nebo i zemlju.Oni su za njega profesori i dan danas.Vlado ne misliš valjda da je korisnije za Vošu da Panta sedi na klupi, a Vukelja se šećka po terenu?Jedino sa kime se Vukelja da porediti je Krivokapić, ali i to sada više nema nekog smisla.
Dečko je bio talentovan kao osnovac i kao takav je opravdano doveden u Vošu.Međutim, šta se i zašto posle sa njim desilo u trenutku kada je postao prvotimac, pitanje je za njega (i još neke), a ne za nas :?:
Očito je da je Vukelja u Vojvodini 10 godina talenat samo u nečijim glavama.I, da je nešto manje godina (ako izuzmemo neuspele epizode sa partizanima i Kiprom) na silu igrao u Voši.
Očito je da je Vojvodina imala rezultat samo u periodu kad on nije igrao u njoj. Što je za mene sasvim logično.Jer, ako u Voši ima mesta za takvog Vukelju, onda mi nemamo tim ni za opstanak (pod uslovom da je kojim slučajem 11 Vukelja u sastavu Voše). Ekspresno bi se našli u Vojvođanskoj Ligi.
Njemu je danas 25.U tim godina ili je igrač ili nije ništa.Talenat nikako ne može biti.
Sve ovo da čovek (iz velike ljubavi prema Klubu) i proguta. Ali, njegov odnos na terenu, i sada posle svega, (svih opraštanja i nadanja) prema dresu Vojvodine :oops: :twisted: .I, ne znam, kakav treba imati stomak da sve to svari? :cry:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

[/quote]
Vukelja se nikako ne može upoređivati sa Pantelićem i Mihajlovićem.To poređenje je kao kad bi poredili nebo i zemlju.Oni su za njega profesori i dan danas.Vlado ne misliš valjda da je korisnije za Vošu da Panta sedi na klupi, a Vukelja se šećka po terenu?[/quote]

turija naravno da nisam poredio igracke kvalitete vukelje i gore pomenutih jer bi to bilo neozbiljno pre svega sto se tice poredjenja sa mihajlovicem koji je u svakom slucaju bio klasa za obojicu,vec sam samo navodio primere igraca koji su se takodje ogresili o klub koji mi volimo,jer mi se bez obzira sto radoye i milan pominju nezalaganje i nezainteresovanost vise cini da ipak mnogi ovde(cast izuzetcima) svoje misljenje o njegovoj igri grade na osnovu tih nefudbalskih stvari i svega toga sto je sa njim bilo u proslosti!cinimi se da je on jednostavno obelezen za sva vremena zbog svega toga sto je bilo i da na njegovu igru nikad objektivno nece moci da se gleda jer za mnoge vukelja i pre nego sto istrci na teren on je lose odigrao!e zato sam ja poredio sve te igrace (verovatno neke i preskocio) koji nisu docekani na noz kao on a verovatno bi po tom kriterijumu trebalo!
e sad sto se tice njegove igre,ja se slazem da je on mnogo vise obecavao od ovog sto imamo prilike da vidimo ali se ja prosto nebih slozio da je on igrac za vojvodjansku ligu i isao tako daleko u omalovazavanju njegovih igrackih kvaliteta!on je na njegovu(a i nasu zalost sobzirom da je igrac vojvodine)postao prosecan prvoligaski igrac i nista vise od toga,a sad da li za njega realno ima mesta u prvih jedanast u vojvodini koja puca na sam vrh to je na brzicu(ili nekom drugom)da oceni!moje misljenje je slicno vasem da nebi trebalo da ima,ali isto tako u vojvodini koja puca na vrh nema mesta za mnoge igrace iz trenutnog igrackog pogona pa su oni ipak tu,nije vukelja jedini!mnogo igraca sumnjivog kvaliteta su nam potureni pod parolom top pojacanja,ali to je vec neka druga tema!
i ja bih vise voleo u spicu igraca poput despota,koji ce da grize i pritiska protivnicke stopere devedeset minuta,ali nisu svi igraci takvi,svaki od njih ima neki svoj stil,pa setite se samo drakulica koji je licno mene dovodio do ludila koliko je delovao nezainteresovano,tromo,sporo ali to je bio on!
nebih voleo da ispadne da sam ja neki ljubitelj lika i dela doticnog fudbalera,samo iznosim svoj stav o ovoj temi a on je da nijedan igrac nezasluzije da bude zigosan na ovakav nacin!
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Milan wrote:Ne znam tačno, verovatno neko ima i taj podatak, ali čovek je odigrao recimo 100 tekmi za Vošu, a dao je 16 golova!!! ..
Vecinu golova dao je Komu,Rudaru iz Pljevalja i Zeti! :wink:
User avatar
Turija
Posts: 10806
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Vlado, mislim da je ogromnoj većini navijača primarno ono što igrač pokazuje na terenu.Ako je i van terena momak za primer, onda je to super i takav igrač postaje idol.
Ono što iritira kod Vukelje i navlači navijački gnev je: učinak, odnos prema igri, saigračima, Klubu i publici.Kad se sve sabere, onda se postaje prava persona non grata (za razliku od Siniše koje je, po mom mišljenju, čisto emotivno pitanje, jer se očekivalo da i ono bude na visokom nivou njegovih igara u Voši, a naročito kasnije).
E, sada koja je Ljubišina trenutna fudbalska vrednost, teško je tačno proceniti iz dresa Vojvodine?Tj, da li je prosečan provoligaški igrač? Jer, u dresu Vojvodine svaki igrač vredi bar 50% više, nego u Kuli, Čačku, Zrenjaninu, Čukaričkom, Bežaniji (ako njih uzmemo za prosečne prvoligaške ekipe...).Pa sad, da li je on bolji (i iz Voše) od jednog A. Davidova, Perića, Jeftića, Mikića....? A, tek, recimo kako bi izgledao u ekipi iz Kaća (da mi max ne zameri) ili Turije?
Da li npr Buač, Brkić, Veselinović u dresu Kabela vrede isto kao u dresu Vojvodine i OFK Beograda, već tokom prvog danu po stavljanju potpisa? Bar ja to tako posmatram.
Zaista, ne bih više o Vukelji, jer toliko je rečeno na svim forumima.Samo sam hteo da kažem zašto podržavam peticiju.
Pozdrav :!:

PS
Kad smo već kod onog što mene nervira, to je i situacija kad naš igrač napušta teren zbog izuzetno slabe igre i zalaganja, a dobije aplauz sa Zapada kao da je odigrao sasvim korektno i menja se iz drugih razloga.Onda on otpozdravi Zapadu i sve je kao u najboljem redu.Dakle, možemo i sledeći put isto tako.Mislim da i tu leži deo ležernosti i neobaveznosti.Zasluženi zvižduci mnoge bi probudili i zamislili.Kao i zasluženi aplauzi.Kad se aplaudira za sve jednako, onda objektivno nema razloga za trud.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Anonimus
Posts: 407
Joined: Fri May 26, 2006 9:30 pm
Location: Novi Sad

Post by Anonimus »

Tek se sad vidi,kada je ovaj balvan na terenu,koliko Ranko Despotovic nedostaje nasoj ekipi!Njegova igra kada nema loptu i Vukeljina su kao da se porede pravi,borbeni fudbal i balet.
STOP MAFIJI!!!
limanfkv
Posts: 2850
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

Jedna stvar mi ne ide u glavu nikako! Brzic kuka pred prolece kako mu fale napadaci - ok nismo uspeli u prelaznom roku da nabavimo.Ali sta je sa Vojom Ubiparipom ? Sta je sa ostalim omladincima?

Pa bolje da trpimo mladog Voju (za kojeg iskreno neznam kako igra,samo jednom cini mi se gledao) na kome moze i da se zaradi na kraju sezone zbog njegovih godina,zar ne? Cist primer je onaj klinac sto je otisao iz zvezde u Francusku 2 ligu.

Sta cemo ovako dobiti?
Locked