18. kolo: Smederevo-Vojvodina 1:0

mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

18. kolo: Smederevo-Vojvodina 1:0

Post by mihailov »

Mec koji sa nestrpljenjem cekamo vec dva ipo meseca!Vojvodina gostuje u Smederevu gde je prosle godine bilo 0:0.Neki bi posle svih desavanja vezanih za nas klub bili zadovoljni istim ovim rezultatom,ali svi se nadamo da nasa Vosa moze vise!Da bismo stigli do pobede potrebna je i podrska navijaca,tako da u subotu svi u Smederevo!
Parne kartone zaradili su Popovic i novajlija Pavicevic i oni nemaju pravo nastupa.Povredjenih kolko znam,na srecu nema.
Prelazni rok je protekao burno,Vosa je dobro zaradila,ali su sve pare ostale u kasi(nadam se).Evidentno je da smo u igrackom smislu vise izgubili nego dobili,tako da kao primarni cilj treba postaviti plasman u Evropu.Ako se ukaze sansa treba ciljati i vise.Medjutim jedno su zelje,drugo mogucnosti i realnost,a realnost je vecito 3 mesto(po meni)!
Napred Voso!
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

Ovde je jedina dilema da li ce se oporaviti Kiza i Stole.Licno bih voleo da Panta i Sepuja pocnu u spicu,a da Grozdanovski zaigra uz levu aut liniju.Bitno je ne izgubiti,a bice vrlo zanimljivo videti kakvo ce biti sudjenje tj. da li ce se nastaviti trend iz 90ih.Takodje ce biti zanimljivo videti hoce li Dubroja nastaviti Batinu tradiciju posecivanja svih nasih utakmica.Uostalom,mnogo je pitanja,a sve odgovore cemo saznati 1.3. oko 15:30h.Srecno nam bilo!
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Veoma bitna utakmica zbog mnogo stvari!Pobeda bi puno znacila klubu, igracima, navijacima, predsedniku...Od ove utakmice ce zavisi da li cemo nastaviti sa dobrim igrama, da li ce novajlije dobiti potrebno samopuzdanje...Mislim da ce se isplatiti sto smo "trpeli" Tadica, novine u igri bi mogao da unese Grozdanovski, a Sepuyi bi mnogo znacio pogodak...

Imamo dosta kvalitetniji tim i najvaznije je da ce sve zavisiti od nas!
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

Miodrag Stošić nikako da bude štoper
Novi Sad – Neposredno pred početak sezone 2006/07,
dakle pre otprilike godinu i po, Miodrag Stošić je,

zajedno sa Ninom Pekarićem, činio standardan štoperski tandem Vojvodine. Onda se, međutim, povredio levi bek Džozef Kizito i on je, kako se očekivalo samo privremeno, prekomandovan na njegovu poziciju.

Kada se Kizito oporavio (u međuvremenu se nametnuo i mladi reprezentativac Nikola Petković), Stošić je dobio novu prekomandu, ovoga puta na mesto desnog beka na kojem su „lale“ takoće imale ozbiljne probleme. Bio je to, vrlo uspešno, sve do ove zime, da bi, posle Pekarićevog odlaska u Dinamo iz Bukurešta, najzad vraćen je na svoju „prirodnu“ poziciju u centralnom delu odbrane.
-„Istorija“ kao da se ponavlja, pošto je Kizito opet povređen – objašnjava momak koji je karijeru počeo u OFK Beogradu, a pravu afirmaciju doživeo u redovima „stare dame“ srpskog fudbala. – Da nevolja bude još gora, istovremeno se povredio i Marko Đalović koji je iz Bežanije doveden kao njegova alternacija. I, evo mene ponovo na levoj strani. Koliko dugo, videćemo.
To će, narapre svega, zavisiti od toga koliko brzo će Kizito da sanira povredu kolena. Uzgred, kada je Stošić prvi put na levom beku „vadio kestenje iz vatre“, na „njegovo“ štopersko mesto uskočio tada još poptuno neafirmisani Igor Đurić i postao jedan od najboljih centarhalfova Meridijan super lige. Sada bi sličnu priliku mogao da dobije srpskoj fudbalskoj javnosti potpuno nepoznati reprezentativac Crne Gore Ilija Radović, koji je, ove zime, stigao iz nikšićke Sutjeske.

POSLE ODLASKA PEKARIĆA I KAČARA

TRAKA POPOVIĆU I STOŠIĆU
Jesenas je kapiten Vojvodine bio Nino Pekarić, a zamenjivao ga je Gojko Kačar. Ovog proleća Pekarićevu ulogu preuzeće Aleksandar Popović, a Kačarevu upravo Stosicu

Pošto „Pop“ ima žute kartone iz jesenjeg dela, namestilo se da ga menjam već protiv Smedereva. Čast mi je, razume se, nije mala stvar biti kapiten Vojvodine-ne krije Stosic
Vecernje novosti
Napred Voso!
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Brzić: Razbijamo dominaciju "večitih"
Petak, 29. februar 2008. 16:49

Trener Vojvodine Ivica Brzić izjavio je da je cilj njegove ekipe da "razbije veliku dvojku srpskog fudbala" i da se umeša u borbu Crvene zvezde i Partizana za vrh tabele Meridijan Superlige.

Brzić je na konferenciji za novinare ocenio da je prednost koju Partizan ima uoči nastavka šampionata "možda nedostižna" za njegov tim, ali je izrazio uverenje da Vojvodina može da prestigne Crvenu zvezdu koja ima samo bod prednosti.

"Ukoliko to ne uspemo verujem da nam treće mesto i izlazak u Evropu neće izmaći", naveo je trener novosadske ekipe.

Brzić je rekao da je i dalje nepoznanica kakvu će igru Vojvodina prikazati u prvim kolima prolećnog dela prvenstva, pošto je u prelaznom roku ostala bez "kičme tima" Gojka Kačara i Ranka Despotovića, ali je i dovela dosta novih igrača.

Šef stručnog štaba Vojvodine je najavio da će u na premijeri prolećnog dela sezone u Smederevu njegov tim nastupiti bez "požutelih" Sava Pavićevića, Aleksandra Popovića i Marka Djalovića, ali će reprezentativac Ugande Jozef Kizito biti u startnoj postavi pošto se oporavio od povrede.

"Utakmica u Smederevu je za nas veoma važna jer bi startna pobeda značajno popravila naše šanse u nastavku prvenstva", rekao je vezni igrač Vojvodine Vladimir Buač.

Meč Smederevo - Vojvodina igra se u subotu od 13.30, a kako je najavljeno, u Smederevo će otputovati i veća grupa navijača novosadskog tima.
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8909
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Ajde momci - samo hrabro!!!
User avatar
Djumi
Posts: 1847
Joined: Tue Feb 15, 2005 9:51 pm
Location: Fudbalski teren

Post by Djumi »

Moram da kazem da bi bio izuzetno zadovoljan da Vosa uzme bod.ne bih voleo da ovo neko razume pogresno ali mislim da ce biti izuzetno tesko.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
User avatar
Djumi
Posts: 1847
Joined: Tue Feb 15, 2005 9:51 pm
Location: Fudbalski teren

Post by Djumi »

Naravno da bih voleo pobedu!
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

Djumi wrote:Moram da kazem da bi bio izuzetno zadovoljan da Vosa uzme bod.ne bih voleo da ovo neko razume pogresno ali mislim da ce biti izuzetno tesko.
Pa nemamo mnogo da izgubimo,mozemo samo da dobijemo!Treba ici na pobedu,e sad ako ne bude islo zadovoljimo se i bodom :!:
Napred Voso!
limanfkv
Posts: 2850
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

Vrlo teska utakmica!
Mislim da utakmici treba prici defanzivnije,jer je Smederevo to koje treba da grize.Treba ici na to i da ce sada svako hteti da nam skine skalp.Ranjeni smo,ali nismo gotovi.
Ocekujem jednu tvrdu utakmicu,i ukoliko se odbranimo do sredine II poluvremena,mislim da bi mogli do bodova.

Jako se bojim odbrane,ali videcemo...
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Kako pise u Gradjanskom listu ocekivani sastav za ovu utakmicu bi trebalo da glasi;

Babalj, Milutinović, Stošić, Đurić, Kizito, Buač, Trivunović, Grozdanoski, Vukajlović, Aleksić, Vukelja.

Među 18 su još Brkić, Radović, Đurovski, Tumbasević, Pantelić, Tadić i Sepuja.
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Post by Cause »

Poluvreme je završeno rezultatom 0:0
" Dečko je pun zmajova! "
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Drzimo igru pod kontrolom. Izrazito dominiramo na sredini terena i propustili smo tri lepe sanse!
IGRAJ VOSO!!!!!!
User avatar
Buca
Posts: 753
Joined: Wed Sep 20, 2006 7:50 pm

Post by Buca »

1-0 :cry: Kaznili nas za promasaje!
Željko Brkić jedan je od nas!!!
User avatar
masta_ace
Posts: 216
Joined: Mon Aug 13, 2007 9:12 pm

Post by masta_ace »

uh strasno :(
a jel smo bar dobro igrali jesmo?
vidim na Live scoru 70i minut, dal je moguc preokret sada, u stilu proslosezonskih preokreta :(
Locked