20. kolo: Vojvodina-Partizan 1:2

Locked
User avatar
budababa
Posts: 4014
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

20. kolo: Vojvodina-Partizan 1:2

Post by budababa »

Ovaj put ću preskočiti floskule, metafore i "nakićenu" najavu. Znate dobro svi sa kime igramo u sredu, ko će nam biti protivnik na terenu, a ko na tribinama. Ne pozivam forumaše u globalu, već svakoga od vas pojedinačno: budi u sredu na stadionu "Karađorđe", bilo na Severu, bilo na Zapadu, i podrži naš klub, grad i navijačku grupu! Baš u sredu će se voditi još jedna bitka za prestiž, za obraz, za svakog klinca koji stasava i bira klub koji će mu obeležiti život. Budimo drugačiji od onih i bodimo svoj klub i kada mu loše ide, jer on sem nas nema druge podrške.

"...i nikad neće shvatiti to,
što volim tebe ja ludo..."
Last edited by budababa on Fri Apr 02, 2010 10:51 am, edited 1 time in total.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Buca
Posts: 753
Joined: Wed Sep 20, 2006 7:50 pm

Post by Buca »

ocekujem nikada manju posetu nasih ljudi,jer ovo...pa ovo mozda i nije Vojvodina!
Željko Brkić jedan je od nas!!!
prijatelj fudbala
Posts: 457
Joined: Thu Oct 15, 2009 10:28 am

Post by prijatelj fudbala »

Voleo bih da gresim, ali bice kao i do sada...
User avatar
PeraSK
Posts: 90
Joined: Sat Aug 16, 2008 10:19 am

Post by PeraSK »

Pravi slaninar ce doci i pratiti svoju prvu ljubav i kad joj ide lose. Na muci se poznaju junaci.

Zato u sredu svi na Karadjordje da pokazemo svima kako se voli svoj klub i svoj grad
Somborac
Posts: 641
Joined: Sat Jul 29, 2006 3:35 pm
Location: Sombor

Post by Somborac »

Iz inata svima, uz prvu ljubav!!! Mi ne navijamo za kupljene titule i drzavne projekte, mi navijamo za ponos pokrajne, grada!
User avatar
Lala sa zapada
Posts: 688
Joined: Sat Jan 30, 2010 7:52 pm

Post by Lala sa zapada »

PeraSK wrote:Pravi slaninar ce doci i pratiti svoju prvu ljubav i kad joj ide lose. Na muci se poznaju junaci.

Zato u sredu svi na Karadjordje da pokazemo svima kako se voli svoj klub i svoj grad
Bicemo mi na stadionu u sredu, samo se bojim da bi eventualni poraz protiv partizana prelio i poslednju kap u casi kada je u pitanju dolazak mnogih najvernijih navijaca na stadion.

Ja ne postavljam pred ekipu imperativ pobede u sredu, ne uspevamo da pobedimo ni mnogo slabije timove od partizana. Ja postavljam imperativ pozrtvovanja svakog igraca koji u sredu ponese nas dres. Gospodine Dzumi, ukoliko primetite da neko ne trci dovoljno, napravite izmenu vec u 7. minutu. Hocu da vidim igrace koji nece mirno prihvatiti ako gubimo sa 2-0 ili 3-0.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
User avatar
novosadjanin
Posts: 1354
Joined: Mon Nov 13, 2006 12:30 pm
Location: CURVA OCCIDENTALE

Post by novosadjanin »

Nije im ovo Borca, Kula ili Milanovac! Ovo je pola beli-pola crveni Novi Sad! U sredu svi na Karadjordje! Otpor neprijatelju!!!
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
User avatar
Uvek sa tobom
Posts: 1443
Joined: Wed Jun 24, 2009 12:05 pm

Post by Uvek sa tobom »

Kao sto je neko rekao U INAT,igraci treba bre da se najeze kad vide kolko nas je doslo,i nadam se da ce tada stisnuti zube bar jednom ove sezone i ostaviti srce na terenu!!! U SREDU SVI NA STADION !
УВЕК МИ СМО БИЛИ УЗ ТЕБЕ . . .
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Naravno da treba doći na stadion,između ostalog da bi se baš na ovoj utakmici iskazalo i nezadovoljstvo radom uprave.Naravno podržati klub pre svega,a i one momke na terenu kojima je Voša zaista u srcu.Ostali mogu da se nose.
E sad,ako se setimo meča sa Zvezdom jesenas gde smo se zaista svi rastrčali da pozovemo i dovedemo što više ljudi na stadion,pa je opet bila nešto malo ispod prosečna poseta sa naše strane,možete misliti kako će u sredu tek biti.
Trudimo se mi,ali dzaba kada se ovi u klubu ne trude.Mi uradimo ono što je do nas,a oni ne samo da ne rade ono što je do njih već dolivaju ulje na vatru.
Ma želim da im vidim leđa što pre.
Ali nadam se da ćemo smoći snage za sredu još jedan put,u stvari tu je još i polufinale kupa(mada se ne nadam uopšte nekom rezultatu).Ko je slabog zdravlja,njemu je možda i bolje da ne dolazi.
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Чуда су могућа, само их треба желети и веровати у њих.
Ако Ђуми веже још три пораза за редом највероватније добија шут карту зато му је боље да одмах крене да крпи рупе, да избаци олош из тима и да са играчима који желе да играју загорча живот Јожиним близанцима. Или пуковник или покојник, трећег решења нема.
milos
Posts: 78
Joined: Mon Sep 28, 2009 10:55 am

Post by milos »

Samo napred Voso,djumi ono lose ni ne citajte,samo pozitivno i sve ce biti dobro...Imamo dobar tim samo ih treba usaglasiti,ne moze to preko noci.Podrska Vosi...
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3890
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Post by Red Marquis »

Samo jedan gol, jedan gol...

Od igrača tražim jednu stvar. Da od prvog minuta groblje oseti tvrdo, da ih jure, tuku (fudbalski naravno), da nauče da se bodovi iz Novog Sada nose kao premija, a ne da se na njih računa...

Bod nam ništa ne znači, ne čuvamo prednost na tabeli, ne lovimo trofej, moraju da napadnu, zarad svog obraza. A ne, njima su trebali bodovi, njihovi igrači su više želeli pobedu i slične stvari koje slušamo kad izduvamo...
Io odio Belgrado
User avatar
KoKanidja
Posts: 617
Joined: Sat Feb 12, 2005 4:29 pm
Location: INTERVENTNA Brigada - Pariske Komune

Post by KoKanidja »

ГАЗИ ГОВНА !!!
Није битан сад ни резултат јер смо у првенству изгубили одавно све шансе, битно је да МИ НАВИЈАЧИ ВОЈВОДИНЕ видимо да се игра фудбал, и битно је да не играју као ПИЧКЕ !!!
Утакмице са њима носе посебну тежину, И ТО ИМ ТРЕНЕРУ ТИ ОБЈАСНИ да неби морало другачије да им се објашњава, и ако треба да гину некад на терену, то је против ових гована. Нека добију 5 црвених картона ако треба, боли нас курац !!!
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2056
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Post by Grba_NS »

Najgori je ovaj osecaj razocarenja, gori i od ljutnje i besa, osecaj zbog koga sam totalno nezainteresovan i za utakmicu protiv partizana i za nastavak prvenstva...Koga da dodjem da gledam, koga?! Oni ne pruzaju na terenu ono osnovno sto jedan profesionalac mora, ne trce! Ako ne zbog grba i dresa onda zbog sebe, za svoju dalje egzistenciju, karijeru, sta li vec... Takve igrace, takvo ponasanje ne zelim i necu da gledam, gnjide koje stoje na terenu, pa makar i 11 Mesija bilo na terenu!
Koja bre taktika, koja kondicija, koje fudbalsko znanje, oni su izgubili protiv Smedereva(i ne samo Smedereva) zato sto su p***e!
A ko su tek ti idioti u klubu koji ih pustaju da se tako ponasaju, pa svi koji se ponasaju kao amateri i kao neprofesionalci mrs u 3 pm iz kluba, makar i Mesi bio!
Ja licno mislim da je atmosfera u timu i klubu katastrofalna i kobna je greska sto se neki igraci nisu odstranili iz tima u pauzi da ne truju vise klub i ekipu, pa dovoljna su 2-3 dzibera u ekipi i ceo klub ce poceti da puca po savovima! (a tu mislim i na pojedine igrace iz nase omladinske skole, ne samo "dodjose")
I koga ja onda da dodjem da gledam, crveno beli dres koji nose neki majmuni, cast izuzecima?! Pa taj Bata samo da hoce ceo tim bi mogao vrlo lako da disiplinuje, al boli i njega ona stvar...
Ma ovi indijanci bre ne zasluzuju ni da se pise o njima, muka mi je vise i od fudbala i od Vojvodine(njihovom zaslugom)!!!
DUB
Posts: 775
Joined: Thu Feb 03, 2005 7:49 pm
Location: Kafana

Post by DUB »

Да је било која друга утакмица у питању не бих излазио са посла у тренутној ситуацији али...
Сваки од играча који буду у протоколу, играо или не играо, мора да гризе, уједа и да их "туче" свих 90 минута па макар они водили и 0:5 и ако дамо гол за 1:5 тај који га је дао нека скине дрес а на мајици нека пише ДЕЈА ЛОНАЦ - ХЕРОЈ ГРАДА!
Што рече KoKanidja...
KoKanidja wrote:И ТО ИМ ТРЕНЕРУ ТИ ОБЈАСНИ!
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Locked