17. kolo: Metalac-Vojvodina 3:1

Locked
User avatar
budababa
Posts: 4014
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

17. kolo: Metalac-Vojvodina 3:1

Post by budababa »

U subotu naša Voša izlazi na megdan Metalcu, u srcu Šumadije, na stadionu "Čika Dača" u Kragujevcu. Sa velikim interesovanjem očekujemo ovu utakmicu, najpre da vidimo da li se za nedelju dana mogu zakrpiti rupe (ako ne sve, a ono bar neke) na krmi crveno-belog broda, ali i da li su "harpundžije" na pramcu ispucale svu municiju u Antaliji i minule subote na "Karađorđu". Ipak, najznačajniju ulogu trebala bi da ima ekipa "šljakera" u potpalublju, predvođena odličnim Tumbasevićem, koja će pravilnom postavkom i balansom igre omogućiti da zadnja linija bude dobro zaštićena od prodora vode (u uši), a prednja snabdevena dovoljnom količinom municije, što će odrediti i ulov (broj lopti u mreži domaćina). Na ruku nam ide to što je tim iz Gornjeg Milanovca delom skinuo pritisak sa sebe, pobedivši u prošlom kolu direktnog konkurenta za pad lestvicu niže u srpskoj fudbalskoj hijerarhiji, Napredak, sa 1:0. Sa druge strane, čekaju ih četiri teške utakmice sa timovima iz gornjeg dela tabele (Voša, Smederevo, Zvezda, OFK), te je logično da "zagrizu" protiv nas, što bi nama odgovaralo, uzimajući u obzir da se teško snalazimo sa timovima koji forsiraju "oprezan" fudbal. Ovo gostovanje možete ispratiti i u organizaciji navijačke grupe "Firma", koja je polazak zakazala za 9 sati ujutru, na dan utakmice, sa mesta koje tako često posećujemo.
Last edited by budababa on Fri Apr 02, 2010 10:50 am, edited 6 times in total.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Uvek sa tobom
Posts: 1416
Joined: Wed Jun 24, 2009 12:05 pm

Post by Uvek sa tobom »

Ovo gostovanje možete ispratiti i u organizaciji navijačke grupe "Firma", koja je polazak zakazala za 9 sati ujutru, na dan utakmice, sa mesta koje tako često posećujemo.Zamolio bi sve kojima je Vosa u srcu da krenu put Kragujevca da podrzimo igrace,ova pobeda bi nam dosta znacila,i ja licno verujem da cemo doci do nje... :wink:
УВЕК МИ СМО БИЛИ УЗ ТЕБЕ . . .
User avatar
Buca
Posts: 753
Joined: Wed Sep 20, 2006 7:50 pm

Post by Buca »

u pripremi za ovu utakmicu porazeni smo od OFK Jugovica iz Kaca 3-2,zanimljivo je da je za nas nastupio Kizito! ima vest na zvanicnom sajtu da ne duzim ;)
Željko Brkić jedan je od nas!!!
User avatar
Grof Žekula
Administrator
Posts: 2690
Joined: Fri Jan 28, 2005 10:25 pm
Location: Bulevar

Post by Grof Žekula »

Text sa konferencije postavljen na naslovnoj strani sajta.

- Najkraća od kad ja idem na iste (skoro godinu dana) - žurilo se u KG, jer su svi, odmah po završetku, seli u bus i otišli. Samo Smiljanić i Sosa besedili, iako je bio najavljen i Mrđa...
- Pored mene (a i nisam novinar) još TROJE novinara (Miša Gavrilović, Dušica sa Panonije, momak sa Apolo Tv) - SRAMOTA (svačija).
User avatar
Turija
Posts: 10782
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Grofe, je li rečeno nešto konkretno na Konferenciji?Koliko ja vidim morao si debelo da se potrudiš da bi uobličio Izveštaj sa Pressa, kako bi on dobio nekakav smisao?
Da li se zna naš sastav, putnici u autobusu, šta se desilo sa Mojsovim, Kizitom... i slične aktuelnosti?
Zbog čega da dođu novinari, ako će čuti, po ko zna koji put, opšte fraze Babićeve, pa da se Tadić vraća u ekipu, da ga svi željno očekuju itd, itd.. To sve znaju i bez Konferencije.
Klub treba da da duh, zanimljivost, objektivnost, informacije.. da bi se željno čekalo to nedeljno okupljanje.Trener Dragoslav Stepanović je bio idealan za takve stvari i tu se jedino proslavio.
Ne verujem da se u Novom Sadu ne može naći čovek koji zna da osmisli naše Pres Konferencije.Lepo je za oko videti atratktivne dame kad vode program, ali ipak nije to prirodno zanimanje za njih.Treba neko ko ,,poznaje materiju" i zna da napravi prijatan sportski doživljaj.
U Novom Sadu sigurno ima takvih ljudi, koji plene veštinom, znanjem, elokventnošću, lakoćom i sportskim šarmom.Ima dobrih i mladih i starijih novinara na gradskim radijima, televizijama...

PS
Sutra: biče teško (kako legendarno napisa naš kolega Mile):
BIČE VELIKO (za nas) :?:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Grof Žekula
Administrator
Posts: 2690
Joined: Fri Jan 28, 2005 10:25 pm
Location: Bulevar

Post by Grof Žekula »

Konkretno ništa...Još ranije je Sosa govorio da mu se o "pojačanjima" ne postavljaju pitanja, tj da je za to merodavan sportski direktor (kada će njegova konferencija, sami predpostavite). Tu je i donekle u pravu. Ja videh gotovo sve igrače (osim mlađih - Vuka i ostalih, mada može biti da je ručak bio u toku, jer mu je za to bilo i vreme) da ubacuju torbe u bus i ne očekujem više od jedne promene u timu, tj Tadić će na teren, pitanje je ko će van njega (tipujem na Ađurua), ali onda moramo i rotirati tu desetoricu na terenu. Pleč je divanio sa Đurišićem, pa možda i tu "čuči neki zec"...Lično sam pre za Karana, bez obzira na njegovu ispodprosečnu prošlu partiju!

Za Mojsova i Kizita, mi se čini (čak sam i siguran), nema nade da će igrati za FKV ovog proleća (pa možda i nikad više). Rekao bih da je to "zatvorena knjiga" za nas. Oko Kizita je situacija poznata, oko Mojsova jednostavna - nema nigde "nosi, a nemoj da platiš", nego je vazda baš obrnuto.

Kad su prošli petak grabili (novinari) poklone Dunav Osiguranja (kojekakve olovke, upaljače, njihov promo CD...), iako su i tad sve isto mogli da čuju, bilo ih je toliko da čovek jedva sedne...

Da će biti teško hoće, jer će biti "tvrdo" ("tvrđe" od Hajduka SIGURNO), pa je veliko pitanje kako ćemo se snaći u takvoj konstalaciji snaga.
User avatar
Turija
Posts: 10782
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Grofe, ne znam zašto, ali onako instiktivno ja još uvek verujem u Kizitov povratak u našu ekipu.
Nadu mi je dao Djumijev komentar da će iz Kluba razgovarati sa njime, pa mi njegov nastup u Kaću izgleda kao korak ka dogovoru i razrešenju nesporazuma 8)
PS
Kad neće Sivi više s nama da se druži, ostaje nam da nagađamo :lol: :wink:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2056
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Post by Grba_NS »

Ja iskreno i nisam neki preveliki optimista pred sutrasnju utakmicu, ne zbog Metalca, ne zbog toga sto igramo u gostima vec samo iz razloga sto mislim da mi nemamo igru, ni kad napadamo, ni kad se branimo! Za razliku od vecine vas ja sam protiv Hajduka otisao poprilicno nezadovoljan sa stadiona, ne samo nezadovoljan nego i poprilicno uplasen, jer sam razmisljao sta bi bilo da je na Karadjordju taj dan bila neka ozbiljnija ekipa, ekipa koja bi htela da igra fudbal?! Mislim da bi realno u tom slucaju mi primili jedno 5-6 komada! Takodje ta napadacka igra o kojoj se toliko prica meni deluje kao napadanje na silu, eto svi odu napred i to je to, bez neke organizacije, koncepcije... Odbrana je izgledala neozbiljno cak i za jednu treceligasku ekipu, a ne za treceplasirani tim JSL, tim koji zeli da osvoji kup Srbije! Plasim se i same pomisli da bi Karan opet mogao da igra, taj decko je kvalitetom daleko od Vojvodine, i on i Nestorovic, umesto koga mislim da ce igrati Smiljanic(tacnije nadam se tome)! Interesuje me takodje ko ce sutra biti zrtvovan zbog Tadica?! Imam osecaj da ce ili Bilbija ili Merebasvili ostati na klupi!

Jedva cekam sutrasnju utakmicu, da mi razresi neke dileme, dileme koje su ostale od utakmice sa Kulom, pre svega da li je ta pobeda u poslednjim minutama zaista plod promene mentaliteta ili cista slucajnost?!
User avatar
Grof Žekula
Administrator
Posts: 2690
Joined: Fri Jan 28, 2005 10:25 pm
Location: Bulevar

Post by Grof Žekula »

U osvit današnjeg dana, 6.3.2010. godine, a pred meč sa Metalcem, naš klub (mnogi u njemu ni ne znaju to, na žalost i našu i njihovu) slavi 96 godina postojanja.

O tome tekst na naslovnoj strani sajta, a sa željom da trijumfom na terenu čestitamo rođendan "Staroj dami"!
User avatar
Turija
Posts: 10782
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Grba_NS wrote:Ja iskreno i nisam neki preveliki optimista pred sutrasnju utakmicu, ne zbog Metalca, ne zbog toga sto igramo u gostima vec samo iz razloga sto mislim da mi nemamo igru, ni kad napadamo, ni kad se branimo! Za razliku od vecine vas ja sam protiv Hajduka otisao poprilicno nezadovoljan sa stadiona, ne samo nezadovoljan nego i poprilicno uplasen, jer sam razmisljao sta bi bilo da je na Karadjordju taj dan bila neka ozbiljnija ekipa, ekipa koja bi htela da igra fudbal?! Mislim da bi realno u tom slucaju mi primili jedno 5-6 komada! Takodje ta napadacka igra o kojoj se toliko prica meni deluje kao napadanje na silu, eto svi odu napred i to je to, bez neke organizacije, koncepcije... Odbrana je izgledala neozbiljno cak i za jednu treceligasku ekipu, a ne za treceplasirani tim JSL, tim koji zeli da osvoji kup Srbije! Plasim se i same pomisli da bi Karan opet mogao da igra, taj decko je kvalitetom daleko od Vojvodine, i on i Nestorovic, umesto koga mislim da ce igrati Smiljanic(tacnije nadam se tome)! Interesuje me takodje ko ce sutra biti zrtvovan zbog Tadica?! Imam osecaj da ce ili Bilbija ili Merebasvili ostati na klupi!

Jedva cekam sutrasnju utakmicu, da mi razresi neke dileme, dileme koje su ostale od utakmice sa Kulom, pre svega da li je ta pobeda u poslednjim minutama zaista plod promene mentaliteta ili cista slucajnost?!
Grbo, od reči do reči se slažem sa Tobom i isto tako osećam pred meč u Kragujevcu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Milan
Posts: 4232
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

grof zekula wrote:U osvit današnjeg dana, 6.3.2010. godine, a pred meč sa Metalcem, naš klub (mnogi u njemu ni ne znaju to, na žalost i našu i njihovu) slavi 96 godina postojanja.

O tome tekst na naslovnoj strani sajta, a sa željom da trijumfom na terenu čestitamo rođendan "Staroj dami"!

Ovo pitanje sam baš sinoć hteo da postavim. Da smo ozbiljan klub, konferencija koja je održana, morala je delom biti posvećena i ovome, a samim tim bi se i na taj način igrači mogli dodatno motivisati. Ali, navikli smo već, zar ne? :roll:
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
Grof Žekula
Administrator
Posts: 2690
Joined: Fri Jan 28, 2005 10:25 pm
Location: Bulevar

Post by Grof Žekula »

Brka, Vule, Nestor, Pleč, Đurišić, Meda, Tumbas, Merebašvili, Bilbija, Tadić, Mrđa.
Kao što pretpostavih, nema Ađurua i Karana.

Dobro smo otvorili meč - u prvih 7 minuta prečka Merebe i šansa Mrđe!
Na teren nećemo moći da se žalimo, jer je vrlo dobro pripremljen.
User avatar
One and only
Posts: 481
Joined: Sun Sep 27, 2009 8:08 pm
Location: Zapad

Post by One and only »

1-0 :shock:
Last edited by One and only on Sat Mar 06, 2010 3:21 pm, edited 1 time in total.
United of Vojvodina
User avatar
Grof Žekula
Administrator
Posts: 2690
Joined: Fri Jan 28, 2005 10:25 pm
Location: Bulevar

Post by Grof Žekula »

18 min Milan Perić dovodi domaće u vođstvo.
User avatar
Lala sa zapada
Posts: 688
Joined: Sat Jan 30, 2010 7:52 pm

Post by Lala sa zapada »

Da li neko zna kako je pao gol?
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Locked