28. kolo: Vojvodina-Javor 0:0

User avatar
budababa
Posts: 4014
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

28. kolo: Vojvodina-Javor 0:0

Post by budababa »

Mozda i presudna utakmica za nas u borbi za izlazak na evropsku scenu. Pobedom iskljucujemo Javor iz trke za drugo mesto, dok bi eventualnim neuspehom zakomplikovali sebi zivot i doveli u pitanje ucesce u Kupu UEFA. I dok mi pravimo kombinatoriku, nasi igraci su "zuvali" na gol...
www.superliga.rs wrote:U sportskom centru FK Vojvodina u Veterniku 19 fudbalera ovog superligaša odmerili su snagu svog šuta u okviru takmičenja - "Jelen Super šut", koje su pokrenuli Apatinska pivara i Zajednica fudbalskih klubova Jelen Super lige Srbije.

Sa šutom od 131 km/h, specijalnom "Total90" Nike loptom, Dragan Mrđa, postigao je najači šut, i zauzeo treće mesto na tabeli Top šutera Jelen Super šuta.
Kompletni rezultati:

http://www.superliga.rs/document/Rezult ... vodina.pdf
Last edited by budababa on Wed Nov 18, 2009 10:42 am, edited 3 times in total.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4042
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Post by Rabba »

Interesantan je igrac koji je na konacnoj tabeli jacine suta pod rednim brojem 8...

Ko sto bi Sundjer Bob rek'o(otpevao):"Sreca, Sreca, Radost..."

Posle Vukajlovica, sad se vec kladim da cemo i "Purketa" videti uskoro na terenu-koliko vec u subotu...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

Mislim da Javor ima najgoreg golmana u celoj ligi,tako da treba samo sutati na gol.Nadam se da cemo probiti njihov bunker,ali takodje da ako povedemo,mi necemo praviti bunker.Valjda ce od prvog minuta igrati Aleksic i Hucisvili,a nadam se da ce Tadic i Lazetic na hladjenje(mada je to malo verovatno).
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
User avatar
etxeberria
Posts: 352
Joined: Wed Dec 17, 2008 8:32 pm
Location: tamo gde sam rodjen i odrast`o

Post by etxeberria »

van der iV a.k.a Totti wrote:Mislim da Javor ima najgoreg golmana u celoj ligi,tako da treba samo sutati na gol.Nadam se da cemo probiti njihov bunker,ali takodje da ako povedemo,mi necemo praviti bunker.Valjda ce od prvog minuta igrati Aleksic i Hucisvili,a nadam se da ce Tadic i Lazetic na hladjenje(mada je to malo verovatno).
Secam se jedne TV reportaze, nema boga da se sad setim s koje televizije ali su bas pricali kako je Javor jedna od retkih ekipa sa dva dobra golmana :lol: .
sam svoj najveci neprijatelj
max
Posts: 608
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:03 am

Post by max »

van der iV a.k.a Totti wrote:Mislim da Javor ima najgoreg golmana u celoj ligi
Ja mislim da gresis i to debelo
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

Nemanja Supic je dobar golman,reprezentativac BiH!
Somborac
Posts: 641
Joined: Sat Jul 29, 2006 3:35 pm
Location: Sombor

Post by Somborac »

Ma, nije vazno ko im je golman i kakvi su njegovi kvaliteti. Vazno je da dodjemo u velikom broju sutra i podrzimo nase igrace u borbi za drugo mesto! Mozda nisu tokom sezone odigrali na ocekivanom nivou, ali bilo je tu raznih spoljnih faktora koji su uticali na to. Za partije i odnos prema igri u poslednje vreme, zasluzili su punu podrsku! I pored nekih losijih partija, drugo mesto moramo gledati kao lep uspeh
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

max wrote:
van der iV a.k.a Totti wrote:Mislim da Javor ima najgoreg golmana u celoj ligi
Ja mislim da gresis i to debelo
Videcemo sutra...
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
User avatar
Zeljafcv
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 25, 2008 1:41 am

Post by Zeljafcv »

NOVOSAĐANI DANAS DOMAĆINI JAVORU

Utisak je da je posle Partizana za Vojvodinu današnji duel s Javorom najteži u ovom prvenstvu pred domaćom publikom. Novosadski fudbaleri su u dobroj seriji. Igraju odlično, stvaraju šanse, lako postižu golove i skupljaju bodove. No, slično rezonuju i u redovima Ivanjičana, koji veruju da danas na “Karađorđu” mogu da načine iznenađenje.


- Izuzetno poštujem Javor, veoma cenim njegovog trenera i način na koji ta ekipa igra. Krasi je disciplina, a kada povede, teško suparniku. Zbog svega toga pred nama je danas težak zadatak, iako smo u vrlodobroj formi. Iza oba tima je naporna serija, pa danas može da odluči svežina – veli šef stručnog štaba Vojvodine Zoran Marić.

Miodrag Stošić se vraća u tim, u kombinaciji je i roviti DŽozef Kizito, a izostaće povređeni Miodrag Pantelić. Uz Željka Brkića koji je takođe zbog povrede van stroja već tri kola i Igora Đurića koji i dalje nije u kombinaciji, Marić veruje da će od raspoloživih snaga ukomponovati dobitnu postavu.

U pobedu veruje i iskusni Veseljko Trivunović.
- Šteta bi bilo da prekinemo dobru seriju. Svesni smo težine zadatka, očekujemo žilavog rivala koji je već pokazao snagu u mečevima s najjačim timovima, ali želimo da pobedom još više učvrstimo drugo mesto na tabeli – kaže Trivunović.

Moguć tim Vojvodine: Kesić, Stošić, Peković, Lovrić, Kizito, Trivunović, Popović, Lazetić, Aleksić, Tadić, Mrđa.
Meč u Novom Sadu počinje u 16 sati, za gledaoce su otvorene istočna (200 dinara) i severna (100 dinara) tribina, vlasnicima pretplatnih karata za zapad namenjeno je mesto na istoku, dok oni s VIP propusnicama mogu u ložu na zapadnoj tribini.

S. Savić
Mislim da bez Djurovskog ne smemo poceti ovaj mec. Takodje dokle bre vise sa ovim lazeticem, covek apsolutno nema veze sa fudbalom, a vidim da zato nema BUACA! :twisted:
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

www.fkvojvodina.com wrote:Subota 25. april 2009. godine
27. kolo Jelen superlige
Stadion "Karađorđe", početak u 16h

Ko je mogao u avgustu 2008. godine da pretpostavi da će duel između Vojvodine i Javora odlučivati ko će prvenstvo završiti na drugom mestu?
Prvi ovosezonski duel Habitfarmovci rešili su u svoju korist rezultatom 1-0. Tada je trener bio Bekvalac. Trenerski trijumvirat Radojičić, Marić i Šaraba predvodili su Vojvodinu u drugom duelu ova dva tima koji je odigran u Novom Sadu. Vojvodina je slavila pogotkom Igora Đurića, a meč je ostao zapamćen po virtouznoj igri veterana Pantelića i gruboj igri momaka u crveno-belim dresovima. Samostalni trener Marić ima veliku priliku da veže treću pobedu za redom i, faktički, da u samo 7 dana dva puta pobedi najbliže pratioce na tabeli.
Sutrašnji meč igra se u veliki ulog - Vojvodina se sa novom pobedom rešava jednog konkurenta za visok plasman i pravi veliki iskorak na tabeli ispred zvezde, dok Javorova pobeda donosi nove zaplete u borbi za drugo mesto.
Zbog povreda, trener Marić neće moći da računa Brkića, Grozdanovskog i veterana Pantelića dok svi ostali igrači konkurišu za startnih jedanaest.
Kao i prošli meč, zbog rekonstrukcije stadiona biće otvorene severna i istočna tribina, dok će cene karata iznositi 100 i 200 dinara.
gradjanski list wrote:Osokoljeni odličnim partijama u prethodne tri utakmice, Novosađani u vedrom raspoloženju čekaju ekipu za koju se s razlogom kaže da je hit ovogodišnjeg prvenstva.

– Ivanjičani imaju veoma dobar sastav, a izuzetno cenim svog veoma talentovanog kolegu Radovana Ćurčića. Naš suparnik neguje defanzivan stil igre i teško prima gol, a naročite muke zadaje svakom ako prvi postigne pogodak. Ipak, Vojvodina se nalazi u pozitivnom naletu, najviše zahvaljujući ofanzivnom delu tima čija je realizacija na zavidnom nivou, s tim što smatram da nam efikasnost može biti još bolja. Kada je reč o fazi odbrane, ubeđen sam u to da je ekipa izvukla pouku iz susreta s Banatom i priželjkujem da me uveri u to tako što pred Ivanjičanima neće kapitulirati – govori Zoran Marić.

Veseljko Trivunović, koji se ustalio u sastavu od meča s Čukaričkim, kaže da respektuje Javor, ali i da se nada novim bodovima:

– Ko da ne poštuje Javor, kada se zna da nam stiže ekipa sastavljena od iskusnih igrača, koja ima odlično organizovanu odbranu. Ovaj sastav dugo već igra zajedno i jasno je da će biti potrebno da se ulože maksimalni napori kako bismo uspeli da dobijemo Javor.

U najavi utakmice rečeno je da su svi fudbaleri Vojvodine spremni da nastupe, osim Miodraga Pantelića, koji se još oporavlja od udarca zadobijenog u sudaru s golmanom Banata Nemanjom Jovšićem.
Да ли се ја трипујем или су Дневникови извештаји о Воши све краћи и краћи?
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

fkjavor.com wrote:Nakon velike pobede nad Crvenom zvezdom Ivanjičani se okreću narednom protivniku u pokušaju da iz Novog Sada donesu što bolji rezultat.

Svesni kvaliteta koje poseduje ekipa Vojvodine, fudbaleri Javora vrlo racionalno, ali ne i bez motiva ulaze u ovaj meč.

Svi mogući rezultatski ishodi su u igri, kažu u taboru Ivanjičana.

Javor rasterećeno ide put Novog Sada obzirom da veoma čvrsto drži četvrtu poziciju na tabeli Jelen Super lige a Vojvodina pod imperativom pobede na domaćem terenu može i da poklekne.

Nikola Ignjatijević kaže da će utakmica u Novom Sadu biti još jedan ispit za raspoložene igrače Javora.


’’Biće teško, znamo o kakvoj se ekipi radi kada je u pitanju kvalitet. Idemo da se razigravamo u nadi da će nas poslužiti i sportska sreća u eventualnom osvajanju bodova.

Nama je prioritet to četvrto mesto što ne znači da nećemo pokušati da se vinemo i do trećeg, ukoliko nam se ukaže priilika.

U ovom trenutku koncentrisani smo na utakmicu sa Vojovodinom. Ukoliko odigramo borbeno i kolektivno rezultat neće izostati.’’kaže Ignjatijević.
User avatar
Grof Žekula
Administrator
Posts: 2694
Joined: Fri Jan 28, 2005 10:25 pm
Location: Bulevar

Post by Grof Žekula »

Ajd i ja da zborim koju...
Ovo danas je pretposlednji meč na «Karađorđu» u ovom šampionatu.Još ćemo dočekati na istom OFK Bg,dok ćemo Jagodincima domaćini biti u Apatinu (bar se tako najavljuje).Zato bi valjalo da danas od 16h na severu i istoku bude što više sveta!Valjda svi zajedno hoćemo vicešampionsku titulu!
Očekujem znatno teži meč (i na oko lošiji) u odnosu na onaj što je odigran u sredu na istom mestu!Za pretpostaviti je da će gosti igrati u zatvorenijoj formaciji i probati da urade štogod iz kontre i prekida!
Oba današnja rivala su u veoma bliskoj prošlosti pobedili cz identičnim rezultatom i oba su potpuno nezasluženo i zahvaljujući «deliocima pravde» izgubili od onih što će prvenstvo okončati na prvom mestu!
Želim pravu,mušku,borbu u kojoj ćemo bodove ostaviti u NS i time početi da cementiramo poziciju broj 2.Mada,kako sada stoje stvari i Ivanjičani vrlo lako mogu da pojure poziciju broj 3.To je i draž današnje bitke!
Pamet u glavu,odbranu gola s punim poverenjem ostavljam Kesiću,Stošiću,Kizitu i Lovriću,razigravanje veze i napada mora biti na visokom nivou,a moramo imati procentualno bolju realizaciju nego na prethodnim mečevima-eto recepta!
Kako bi bilo lepo da svoj izveštaj posle današnjeg meča započnem konstatacijom da smo za samo 7 dana uknjižili 9 bodova i da tako putujemo sledeći vikend u Čačak na,po meni, najvažniji meč do kraja sezone!

Moj Podbara,što se tiče izveštaja u Dnevniku,ne «tripuješ» ti ama baš ništa!Treba li da ti naglašavam i upoređujem koliko gosn Savić i ja imamo različito popunjenu beležnicu posle završetka utakmice?Svedočanstvo su tekstovi objavljeni posle utakmice sa Banatom!Dok se ja trudim da propratim baš sve što se može,dotični više priča sa kolegom iz «Žurnala» sa sve tompusom u ustima (tačno jedan komad po poluvremenu).Pretpostavljam da je to taj profesionalizam o kome svi pričaju,dok ja sve radim potpuno amaterski i iz čiste ljubavi!
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

U principu nemam nista protiv da i narednih godinu dana idem na istok,jer sam ionako vecinu vremena na utakmicama Vojvodine i proveo na toj tribini ali bih voleo da mi neko objasni,da li se to nasi celnici brinu da se nama nesto ne desi prilikom izvodjenja tih radova na zapadu ili se mozda brinu da neko od najstarijih navijaca ne uleti na teren trazeci autogram mijata kapitena ili neke druge zvezde u nasem timu?!
chinaman
Posts: 247
Joined: Mon Dec 08, 2008 6:04 am

Post by chinaman »

FK Vojvodina - FK Bunker 0:0

Sta reci sem tuzno i jadno. Koliko sam cuo na radiju nismo stvorili NIJEDNU priliku za 90 minuta izuzimajuci sansu Tadica do koje je doslo slucajno. Inace nas trener je umesto Zarka Lazetica uveo Vladana Vukajlovica tako da se nase najcrnje slutnje polako obistinjuju.
User avatar
Buca
Posts: 753
Joined: Wed Sep 20, 2006 7:50 pm

Post by Buca »

Isti Vukajlovic dobio crveni!Uzasna utakmica,a cini mi se da se lep broj ljubitelja fudbala skupio danas na Istoku!Tadic mozda i nas najgori igrac na terenu danas,pored Trivunovica i Popovica koji su razocarali!Zapravo danas samo par bekova na visini zadatka Buac i Kiza!
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Locked