Mala retrospektiva...

Locked
Cika_toma

Mala retrospektiva...

Post by Cika_toma »

Kopajuci po licnim (i drugim) arhivama, naisao sam na veoma zanimljive komentare, objavljene pre gotovo godinu dana na sajtu B92 na racun kvaliteta i buduceg angazmana Gojka Kacara, tada jos uvek prvotimca Vojvodine, a sve u jeku zestoke medijske kampanje o prelasku danasnjeg prvotimca Herte u redove Crvene Zvezde, protiv koje se, moram biti neskroman, pa spomenuti portal sportskevesti.net pobunio svim raspolozivim sredstvima...Elem, sta su brojni "dusebriznici" i "poznavaoci fudbala" imali tada da kazu o Gojku:

Ha-ha-ha providan marketinski trik Ratka Buturovica...Nije mi jasno zasto tako uzdizete Kacara kad cete ga sutra pljuvati,mislim da Srbija takvih igracha ima na TONE,zar ne? A sto se tice CZV mislim da im nije pametno da bacaju pare na nekog Kacara kad im Kacari sede na klupi!!!
(SrbijaUsrcu, 30. decembar 2007 18:37)

Ako cemo realno Kacar nije nista specijalno u Partizanu ne bi imao mesta,i ne bi voleo da ga vidim u crno belom dresu.On nema igru vec samo onih 11 golova koje je slucajno dao (vecinu).Tako da je Partizan 1. sigurno!
(grobar9393, 30. decembar 2007 18:06)

hahaha...gde su sad oni koji su tvrdili da Kacar nikada nece preci u zvezdu ili bilo koji drugi domaci klub...i da je Buturovic odbijao tri miliona evra za njega
(alek, 30. decembar 2007 16:18)

klasican primer kako se vrsi EPP za nekog igraca...
(dragan, 30. decembar 2007 15:19)

Siguran sam da i ako dodje nece napraviti nista posebno, isto kao i Krivokapic svojevremeno. U nasoj ligi sem Jovetica nista ne valja
(tihi, 30. decembar 2007 15:16)

Zvezda ima 10 Kačara, samo nema trenere da igraju ofanzivno da bi Kačari došli do izražaja.
(Vlada, 31. decembar 2007 08:43)


Kacar je igrac koji je u Vosi pravi lider, a u CZ, pa i Partizanu bi se izgubio totalno. Pa gde da Kacar vuce konce pored Moreire, Juce, Tosica, Jovete... On moze da prodje kao stoper, ali ne i kao napadac. Zato, neka ode u CZ, titula je crno bela
(Johny, 30. decembar 2007 19:45)

....
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8909
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

"Nista ne valja ako ne igra u zvezdi ili partizanu, da je dobar vec bi bio tamo".
Za prosecnog idiota u Srbiji postoje samo dva fudbalska kluba. Stara prica, zasto si iznenadjen time?
User avatar
021
Posts: 859
Joined: Fri Jan 21, 2005 6:46 pm

Post by 021 »

Reći ću "samo" dve stvari:
1) Na sajtu B92 postoji neverovatna koncentracija više nego debilnih komentara. Ja taj sajt posećujem s vremena na vreme, i svaki put ne mogu čudu da se načudim kako u tolikoj masi komentara jedva da možeš naići na neki normalan. Tamo pišu mahom navijači blizanaca ispranih mozgova, i sve se uvek svodi na istu priču, tj. njihova kretenska međusobna prepucavanja(kako im samo ne dosadi? :shock: ). Mišljenja tih idiota ne zaslužuju ni da budu uzeta u razmatranje. Sa druge strane, nebrojeno puta mi (a nisam jedini) na B92 nisu objavili komentare koji u sebi nisu imali nikakve elemente vređanja i sl. Čim pokušaš da proguraš, makar i između redova, neku priču koja se njima ne sviđa, možeš se pozdraviti sa komentarom. Toliko o slobodi izražavanja.
2) Kada se radi o Kačaru, i dalje me izuzetno iritira što je prodat prerano, tako da je meni lično slaba satisfakcija što nije prešao u zvezdu. Ubeđen sam da se njemu samom nije toliko žurilo, koliko nekim drugim ljudima, koji su ga bukvalno "šutali u dupe" da ode. Svakome je bilo jasno da takav igrač ne može propasti. Da smo ga zadržali makar još malo, i dobijena cena bi bila najmanje duplo veća. Evo, zamislite u ovom trenutku, pred ove dve utakmice, Kačara u našem dresu, sa kapitenskom trakom na ruci. 3 miliona? Neprocenjivo!
User avatar
Zeljafcv
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 25, 2008 1:41 am

Post by Zeljafcv »

Ma da i meni nisu mnogo kometara pustili, valjda im smeta, bolidi, ali ne mogu da poverujem koja deca tamo pisu, PRIMER(Kacar, Krasic, M.Jovanovic) jako su ljubomorni pa im kompleksi rade, jako su osetljivi sto mi pravimo najkvalitetnije fudbalere:

"Ovaj sto pise da su ovi igraci igraci Vojvodine ni jednog od njih VOSA nije stvorila tj ni jedan nije igrao u mladjim kategorijama . Sva trojica su dodjosi u Vojvodinu
(Beogradjanin, 2. decembar 2008 16:55)" :D

Mene sama pomisao na nespotske vesti na b92 natera da povracam, ali se obicno nasmejem :D.
Locked