23. kolo: Vojvodina-Sloboda 2:2

Ko je jači, Era ili Lala? (iz našeg ugla)

Poll ended at Sat Apr 13, 2013 10:02 am

Lala, što bi u sredu do finala (pobeda)
32
86%
Ta podjednaki su... (remi)
3
8%
Era od mermera (poraz)
2
5%
 
Total votes: 37

User avatar
churguzijanac
Posts: 2087
Joined: Tue Feb 22, 2011 10:23 pm

Re: 23. kolo: Vojvodina-Sloboda 2:2

Post by churguzijanac »

Dobra tekma.Imali smo sanse da ih dobijemo. Da je haubica umesto stative/precke pocepao mrezu kod 1-0 za nas, prica bi bila gotova. Ovako, sta je tu je. Izgubljeni bodovi nam i nisu bili od nekog znacaja. Realno, tesko bi uzeli titulu i da smo dobili Slobodu. Evidentno je da nismo imali srece, a i da su najbolji protiv partizana juce malo podbacili.

I sta reci vise osim kup je nas! :cup:
User avatar
Grof Žekula
Administrator
Posts: 2694
Joined: Fri Jan 28, 2005 10:25 pm
Location: Bulevar

Re: 23. kolo: Vojvodina-Sloboda 2:2

Post by Grof Žekula »

Mondo wrote:SLOBODA: Bilo je "nečega" u Novom Sadu...

Ljubiša Stamenković "Piskavac", trener Slobode iz Užica, napadnut je fizički u subotu uveče posle remija sa Vojvodinom (2:2) u Novom Sadu!

Ili nije?

Šefa struke Užičana udario je neko šakom u lice?

Ili ipak nije?

Ni 24 časa posle navodnog incidenta na "Karađorđu", koji je zabeležen u izveštaju delegata utakmice Nenada Nikolića, iz Užica nije stigla reakcija, niti zvanično saopštenje povodom ovog potencijalnog skandala.

Generalni sekretar Slobode Point Predrag Vitić u razgovoru za MONDO zatražio je još jedan dan "pauze", do unapred zakazane sednice Upravnog odbora, koja će imati i jednu vanrednu tačku dnevnog reda - napad na Stamenkovića.

"Molim vas da se čujemo u ponedeljak uveče, imamo zakazanu sednicu Upravnog odbora na kojoj je trebalo da razgovaramo o postavljanju reflektora, ali na kojoj ćemo očigledno morati da pričamo i o ovome što se dogodilo u Novom Sadu. Tada ćete dobiti zvaničan stav kluba, sada ne mogu ništa više da vam kažem tim povodom", rekao je Vitić za naš portal.

Iz vašeg odgovora zaključujemo da su se sporni događaji ipak odigrali?

"Bilo je spornih stvari, ali molim vas da o tome pričamo u ponedeljak", ostao je zakopčan gensek Užičana.

U izveštaju delegata Nikolića, navodno, stoji da je Stamenković napadnut fizički od strane "nepoznatog napadača" na putu ka svlačionici po završetku meča i da je udaren "otvorenom šakom u lice". Ovo je potvrdio i komesar za takmičenje Jelen Superlige Branislav Delić.

Ipak, čudi to što Stamenković na konferenciji za medije koja je usledila nije ni nagovestio da se dogodilo bilo šta ravno pomenutom incidentu, već je govorio o tradicionalno prijateljskim odnosima dva kluba.

"Čestitke igračima na borbenosti. Čestitke publici koja je bila odlična. Sve u svemu, odličan fudbal", pričao je Stamenković.
Ружнал wrote:Делегат са “Карађорђа”: Пискавац ударен у лице

Скандал у Новом Саду, после дуела Војводине и Слободе Поинт (2:2). На мети „навијача” новосадског суперлигаша нашао се Љубиша Стаменковић Пискавац, шеф струке Ужичана.

Уз вербалне повике и увреде, Стаменковић је и физички нападнут, а према информацијама са лица места и писаним наводима, у записнику са меча, инцидент се догодио на путу ка свлачионицама.

Тако стоји у извештају Ненада Николића, делегата из Ловћенца, непосредног сведока скандалозног напада на тренера Слободе Поинт.

Апострофиран је ударац у лице, „отвореном шаком, у режији непознатог нападача”, а то је потврдио и Бранислав Делић, комесар за такмичење Јелен Супер лиге.
DUB
Posts: 775
Joined: Thu Feb 03, 2005 7:49 pm
Location: Kafana

Re: 23. kolo: Vojvodina-Sloboda 2:2

Post by DUB »

Posle ovoga me ne bi čudio sledeći scenario:
-Prolazimo u finale kupa;
-Žrebom smo određeni kao domaćini u finalu;
-Dobijamo zabranu od X utakmica bez publike u svim domaćim takmičenjima na "našem" terenu.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
limanfkv
Posts: 2850
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Re: 23. kolo: Vojvodina-Sloboda 2:2

Post by limanfkv »

Dobicemo bar jednu utakmicu sigurno. Sto se tice domacinstva igra se na netralnom terenu (iskreno ocekujem neki Gornji Milanovac ili tako neku daljinu), mada nista ne moze iznenaditi.
Junior
Posts: 788
Joined: Sun Apr 18, 2010 7:41 pm
Location: Novi Sad

Re: 23. kolo: Vojvodina-Sloboda 2:2

Post by Junior »

Tačno se sećam da je neko, nakon što je Enver potpisao za nas, napisao na forumu nešto tipa: "Osećam da će Alivodić postati veliki ljubimac navijača!" I to se ostvarlio vrlo brzo. Momak neverovatno igra, samo neka nastavi ovako!
Locked