O fudbalu je vec sve receno pa cu vam pribliziti malo stanje posto sam posle nekog vremena gledao utakmicu sa Severa...na Severu je prosek godina dosta nizak,a medju tom omladinom slabo sam mogao da primetim da se neko iskreno lozi na navijacki trip iz onog vremena kad sam ja stasavo,pa ne vidim sta ce da proizvede energiju koja je potrebna da bi se ostavljao ikakav utisak...ta omladina mi cak ni ne deluje dovoljno zagrizena za celu pricu pa ih kao i dosta generacija mogu zamisliti na drugim tribinama,jer su njihovi navijaci lepsi,jaci i bolji,klubovi uspesniji,itd...htedoh reci da je sem tog nekog jezgra,ostala masa dosta nestabilna po pitanju dolaska na Sever,danas Firma sutra ko zna sta i ko?borrissey wrote: Atmosfera solidna, bilo je tu svega i svačega, naravno. Loš utisak - sever, bilo ih je i malo i nešto su pevali bez energije...
Svi se smatraju bivsim navijacima sa 25+ godina i nazalost odlaze na istok i zapad,a to su najbolje navijacke godine,grupa je povukla dosta pogresnih poteza,a u vecini slucajeva je najgori potez za grupu bio je najbolji za klub,mozemo reci da smo se zrtvovali za nas klub,pa se pitam ko ce za par godina dolaziti na istok i zapad sem onih ljudi koji su vec tamo,i ovih sto dolaze zbog besplatnog ulaza...moguce da pocnemo da osvajamo trofeje pa da se uveca simpatizerska baza,mozda dodjemo do punog stadiona,pa nam opet nece biti drago jer ljubav zbog uspeha je dosta drugacija od one koja se izrodila na Severu kad je klub bio na ivici ponora...
Prvi problem juce za jednog zrelog navijaca na Severu je prevelika udaljenost od terena i losiji pregled igre(sto je neresivo),dva gola nisam video jer mi je klinac bas u tom trenutku zamahnuo barjakom pred nosom(za to bi ga Englez udavio,zato na ostrvu nema mlacenja za vreme tekme i paljenja dimova u vecoj kolicini,jer bi propustili fudbal,a zbog njega su i dosli na stadion),ali u par trenutaka sam uzivao da pevam na istom jer je taj komad tribine vec uveliko deo mene...
Mislim da kad smo digli ruke od Severa,smo i odustali od ideje da imamo pun stadion zagrizenih,jer kolicina istih je ista kao u ono vreme kad smo posustali i novih nema jer njih ne proizvodi sam zapad i istok vec Sever(kao sto je i sve vas jer vas vecinu i poznajem iz te price)
Na ovaj klip sam nedavno naisao i bas on pored osrednjeg navijanja nosi u sebi ogromnu energiju koju smo proizveli svi mi,a sad nedostaje...vecina ljudi sa klipa imali su u vreme kad je snimljen 10-tak godina navijackog staza i nije bilo tesko da disu kao jedan,i sigurno da ce ako je istina da ti u poslednjem casu zivota prodje ceo zivot pred ocima ovo biti jedna od slika koju cu ja videti...
[video]http://www.youtube.com/watch?v=nJSyz0f_VLI[/video]