Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
slanobarac
Posts: 3623
Joined: Tue Dec 09, 2008 4:57 pm
Location: Novi Sad

Post by slanobarac »

Ne znam što se mi uopšte bavimo ovim likom.On je BIVŠI i tačka. Moj predlog je da svaki forumaš kome je iskreno stalo do NAŠEG KLUBA treba da ga potpuno ignoriše i da ne kači njegove izjave po štampi ili da ga komentariše. Što da mu mi pravimo reklamu? Potpuno ignorisati a ako neko stvarno ima potrebu da ga uzme u usta neka ga oslovljava sa BIVŠI. Za kraj - pročitajte potpis. I osvestite se ljudi, mislite glavom ne stvarajte sebi lažne idole.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
TomaNS
Posts: 420
Joined: Mon Mar 22, 2010 12:12 am

Post by TomaNS »

danasnji Press:

RASPAD SISTEMA U NOVOM SADU

„Lale“ duguju igračima?




Sunovrat – Nakon jedne od najboljih sezona u klupskoj istoriji, fudbaleri Vojvodine su u svega par dana ostali bez kapitena, trenera i predsednika, koji je suspendovan na narednih šest meseci, a povrh svega, nekoliko igrača tvrdi da im klub duguje nekoliko zarada i premije!




Četiri nedelje pred prvi evropski ispit, Novosađani još uvek nemaju trenera, nepoznat je plan priprema i u klub nije stiglo niti jedno pojačanje, dok je transferom u Udineze, kapiten Željko Brkić verovatno najavio seriju odlazaka. Povrh svih ovih problema, „lale“, po svemu sudeći, očekuju tužbe bivšeg igrača Dragana Mrđe zbog zaostalih dugovanja i uprave banjalučkog Borca, koji traži novac za transfer Nemanje Bilbije.

Istovremeno, jedan od internacionalac Vojvodine koji će gotovo sigurno promeniti sredinu ovog leta, tvrdi da klub većini igrača nije isplatio praktično ni dinar zarada, pa se u finišu sezone razmišljalo čak i o štrajku, ali se od toga odustalo zbog navijača i javnosti!

- Naša primanja su ionako deset puta manja od primanja beogradskih klubova, pripreme i uslovi su nam bili daleko ispod nivoa jednog tima koji će igrati u Ligi Evrope, ali smo ipak uspeli da budemo konkurentni i na krilima odlične atmosfere i motivacije Milinkovića, budemo u samom vrhu domaćeg fudbala. Na sva kašnjenja, dolazila su obećanja, a na obećanja izgovori: „Čekaju se pare od transfera Aleksića u Đenovu“. Pa, zar klub nema drugih prihoda, zar niko drugi nije otišao? - kaže za Press naš sagovornik.

.Potkrepljenje ovoj tezi daju i najave tužbi zbog potraživanja prema klubu od strane Dragana Mrđe, bivšeg kapitena Vojvodine, koji se nedavno obratio javnosti baš zbog neisplaćena dugova Novosađana.

-Ćutao sam koliko sam mogao, iz poštovanja prema klubu, njegovoj tradiciji i navijačima, pa i predsedniku Butoroviću, no sramota je da mi se niko ne javlja na pozive i molbe. - kaže za Press Dragan Mrđa, fudbaler Siona i povremeni reprezentativac.

Ratko Butorović, predsednik FK Vojvodine, međutim smatra da se „od muve pravi slon“.

-Koliko kasne plate u drugim klubovima, koliko kasne plate u državnim firmama? Mi smo dali preko milion Evra na porez, a drugi? Što niko ne piše o tome? Što se niko nije pisao kada su igrači dobijali plate unapred? Uostalom, i nama duguju pojedini klubovi! Sve što duguje, biće plaćeno, a što se tiče priča o štrajku, to su gluposti, to su divni momci koji shvataju trenutno stanje, mi imamo praktično drugarski odnos i nema govora o revoltu i nezadovoljstvu!

Sportski direktor Vojvodine, Miodrag Pantelić, najavio je pre nekoliko dana da „dva do tri dobra transfera zatvaraju rupe u budžetu, daju dovoljno sredstava za pojačanja i planove za narednu sezonu“. Upućeni u dešavanja u novosadskom superligašu, ovog leta, baš zato, najavljuju veliku rasprodaju, nakon čega će se klub orijentisati mahom na darovite fudbalere iz svoje omladinske škole. Sredinu bi, pored kapitena Brkića, koji je praktično već novi igrač Udinezea, mogli da promene i Danijel Mojsov, Abubakar Oumaru, Brana Ilić i Giorgi Merebašvili.



T. Lovreković


Antrfile: Zbog kazni ispašta samo Milinković!

-Kada realno sagledamo kazne fudbalskog saveza zbog prekida finala kupa, ispaštaće jedino Zoran Milinković. Ratko Butorović i direktor stadiona, Milan Čabrić, naći će načina da „preko posrednika“ i dalje obavljaju svoje funkcije tokom šest meseci zabrane, Nikola Lazetić, koji je takođe kažnjen, već je na zalasku karijere, jedino naš bivši šef narednih šest meseci neće moći da hrani troje dece, a pritom je najmanje odgovoran za dešavanja u finalu kupa! - kaže jedan od igrača Vojvodine za Press.
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
User avatar
One and only
Posts: 481
Joined: Sun Sep 27, 2009 8:08 pm
Location: Zapad

Post by One and only »

A mi sedimo i kuckamo "Uprava napolje", dok oni koji trebaju da ga teraju i jedini mogu da urade nesto, govore kako je on dobar i kako boljeg nema. Nije kriv bata, krivi su oni koji mogu a nece da ga oteraju.
United of Vojvodina
lesa
Posts: 371
Joined: Thu Jun 15, 2006 2:01 am
Location: Novi Sad,Podbara
Contact:

Post by lesa »

Vreme je da se oprostimo od ove garniture. Valjda posle ovakvog teksta postaje jasno zasto ja Kiza otisao, zasto je Kapiten prodat za smesnu lovu... Ma polako padaju sve maske. Vreme je da cirkus ode iz naseg malog grada
...ti si nasa prva ljubav...
User avatar
djape_ns
Posts: 385
Joined: Sat Dec 13, 2008 6:34 pm
Location: Novi Sad

Post by djape_ns »

Predlog za administraciju - ZAKLJUCAJTE SVE OSTALE TEME, OSIM UPRAVA, dok se to pitanje ne resi.

Sta nam vredi da diskutujemo u temi transferi, marketing.... ima li smisla?


UPRAVA NAPOLJE!
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
User avatar
Salvador
Posts: 1086
Joined: Sun May 09, 2010 6:07 pm

Post by Salvador »

djape_ns wrote:Predlog za administraciju - ZAKLJUCAJTE SVE OSTALE TEME, OSIM UPRAVA, dok se to pitanje ne resi.

Sta nam vredi da diskutujemo u temi transferi, marketing.... ima li smisla?


UPRAVA NAPOLJE!
Podrška predlogu.

Sramota je da se diskutuje o raznim glupostima, smešnim trenerima, truloj reprezentaciji i čemu sve ne, a da puštamo da se sve što se desilo u poslednjih mesec dana zaboravi. Gde je najavljena borba protiv krađe, gde je razračunavanje sa fss lopovima, zašto je Milinković otišao, zašto se ćuti o svemu, šta se dešava sa platama igrača... Ako se neko trudi da sve ovo zaboravi i zataška, mi ne smemo, jer ćemo onda i sami snositi odgovornost kada se iste ili još gore stvari budu ponovo događale.
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Ako neko još ne shvata da je ovo samo početak strmoglavog sunovrata našeg kluba na čelu sa ovim ljudima koja ga trenutno vode, onda taj nikada ništa ni neće shvatiti.
I sve se ovo dešava pred našim očima.Da li ćemo biti samo nemi posmatrači?

Inače, "progledao sam" u potpunosti i shvatio neke svoje zablude među kojima je bila i ta da sam mislio da ono što se desilo na finalu kupa nije unapred režirano između ostalog i od strane našeg vajnog prešjednika i ostalih njegovih pomagača, a slično to važi i za nedavnu odluku gradske skupštine.
Nema šanse da naš vajni prešjednik nije mogao da zna kakvo nam se suđenje spremalo (znamo kakvi su inače njegovi odnosi prema sudijama) , osim ako i sam nije bio u to upleten, a sve pod maskom toga da navijačima zamaže oči.Njemu je od početka bio i cilj da klub svede na najniže grane i tako otvori poligon za apsolutno njegovo gazdovanje, pranje novca i mahinacije, ali to nije smeo da uradi tako da to bude očigledno.Ovako je ispalo idealno za njega, nije kriv on već savez i sistem koji su se urotili protiv nas.
Sada iz senke navodno odstranjen na 6 meseci i zaštićen propisima grada koji sprečavaju da se umeša bilo ko drugi ko bi možda hteo da pomogne klubu može da radi apsolutno bilo šta što mu se prohte.
Predstava se bliži njenom raspletu, glavni glumac je maestralno odigrao svoju ulogu i prevario bukvalno sve posmatrače i uskoro će moći da ubire plodove svoga "truda".
Inače, nema nikakve razlike u odnosu našeg prešjednika prema jednom ili drugom blizancu, u pitanju je samo igra "dobar i loš policajac" koji u stvari imaju apsolutno iste namere.
Treba shvatiti da nas je onaj veselinović pokrao između ostalog i zato što mu je i naš prešjednik to naložio.Budite uvereni u to.Bila je to maestralno odrađena scena u ovoj neviđenoj cirkuskoj predstavi.
Sve je ovo unapred isplanirano sa ciljem da potraje i više godina ako treba, ali da cilj bude postignut, sve u stilu omiljene izreke našeg prešjednika kako je on "stara čekalica".
Inače, šta mislite zašto i u hotelima kasne plate, zato što on nema keša ili zato što želi da predstavi da to tako izgleda?Ko da nije svestan toga da se tako nešto može lako saznati.I to je deo igre, pliva taj u novcu inače (znate li šta taj sve poseduje, nije njegova imovina samo u Novom Sadu?) , ali naravno kao i svim sličnima to mu nije dosta, treba to i uvećati, ali ono što je možda još i važnije, treba to i oprati.

Sledi nam jako težak period koji će biti dug i koji je tek počeo.

Opet ponavljam, da li ćemo mi sve to samo mirno posmatrati?
Last edited by ice on Fri Jun 10, 2011 12:52 pm, edited 1 time in total.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
User avatar
slanobarac
Posts: 3623
Joined: Tue Dec 09, 2008 4:57 pm
Location: Novi Sad

Post by slanobarac »

ice wrote:Opet ponavljam, da li ćemo mi sve to samo mirno posmatrati?
Naravno da necemo! Akcija!
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
User avatar
igoork
Posts: 781
Joined: Tue Jul 21, 2009 11:09 pm
Location: Na brdovitom Balkanu

Post by igoork »

slanobarac wrote:
ice wrote:Opet ponavljam, da li ćemo mi sve to samo mirno posmatrati?
Naravno da necemo! Akcija!
Predlog? Sta, kako, kada?

Ljudi moramo se organizovati, mnogi ovde nisu svesni ozbiljnosti situacije!
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
User avatar
slanobarac
Posts: 3623
Joined: Tue Dec 09, 2008 4:57 pm
Location: Novi Sad

Post by slanobarac »

Za početak predlog Djape NS-a je onaj koji moramo ispoštovati. Za nas prave vojvodinaše postoji samo jedan topik UPRAVA. Ostalo je toliko nebitno i mislim da ovde počinje odvajanje žita od kukolja. Ko izda zna se šta je.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
trelos gia fcv
Posts: 665
Joined: Tue Jan 05, 2010 4:24 pm
Location: U pravo vreme na pravom mestu

Post by trelos gia fcv »

Administracijo, zaključavajte ako Boga znate!!!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4045
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Post by Rabba »

Podrzavam. Nema vise nista smisla kuckati, dok sedi ova uprava.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
User avatar
Krle
Posts: 1365
Joined: Mon Jun 16, 2008 4:36 pm

Post by Krle »

Ne znam koliko smo mi u stanju da utičemo na sastav uprave, ali trebalo bi sve da uradimo što je u našoj moći da ne dozvolimo da ova ekipa raspolaže s novcima od transfera koji će sada da uslede u velikom broju. Jer taj novac klub, kao i do sada, neće videti.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
User avatar
Passion
Posts: 1161
Joined: Thu May 07, 2009 7:08 pm
Location: 21114

Post by Passion »

Не разумем шта се оволко разглаба и куцка...немам намеру никог да вређам, али...ко нормалан може да буде задовољан овом управом и да жели да остане? А нема глупље приче од оне: ''А ко ће ако они оду''?!Да би видели ко ће - прво морамо ове да склонимо!


Управа напоље!!!
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
VladaSS
Posts: 77
Joined: Tue May 31, 2011 10:49 am

Post by VladaSS »

djape_ns wrote:Predlog za administraciju - ZAKLJUCAJTE SVE OSTALE TEME, OSIM UPRAVA, dok se to pitanje ne resi.

Sta nam vredi da diskutujemo u temi transferi, marketing.... ima li smisla?


UPRAVA NAPOLJE!
Подржавам.

Форум пратим још од старог изгледа,али ево сад сам се коначно регистровао да и ја кажем по коју. Управа напоље!!!
Post Reply