1. kolo: Vojvodina-Borac (Cacak) 0:1

BondNS
Posts: 189
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:32 pm
Location: 10 minuta od stadiona

Post by BondNS »

E moj Vojo, uz svo poštovanje, ti kao da navijaš za Mančester, Barselonu ili Juve, pa posle par loših utakmica bivaš duboko razočaran u trenera, slabu igru i loše zalaganje pojedinaca na terenu. Lično, nadao sam se bar nerešenom rezultatu protiv Borca (utakmicu nisam gledao jer nisam bio u gradu), ali po ko zna koji put gubimo bodove kod kuće i to od (verovatnog) rivala za put u drugu ligu.
Još od onog štrajka i odlaska igrača posle Intertoto kupa, kad krećem na stadion ne nadam se ni pobedi ni lepršavoj igri, idem samo sa strepnjom kakva i kolika će biti nova bruka. I kažem sebi hiljadu puta neću da se nerviram, nije vredno, ali opet odem na utakmicu, povedem drugove, pomislim možda će ovaj put biti drugačije, ali ništa novo, trpim zajebanciju svaki put, isto kao i ti. Tužno je ali je tako.
Ne znam koga da krivim, da li je kriv trener ili su krivi igrači, možda je kriva uprava... čini mi se da sam ipak ja kriv, što dozvoljavam da od mene prave budalu i naplaćuju mi 300 dinara ulaz na veoma lošu predstavu. Sam sebi počinjem da ličim na Hornbija u Stadionskoj groznici.
Što se tiče posećenosti na stadionu, ona će biti ista bez obzira na to da li je karta 300 dinara ili je ulaz besplatan. Ostalo je 100 penzionera na zapadu koji po navici dolaze da gledaju nekada veliku Vojvodinu i na žalost polako umiru sa njom i isto toliko "mlađih" ljudi na istoku i severu koji žele da navijaju za klub iz svog grada.
Uvek kada razmišljam o tome setim se jednog engleskog kluba (ne znam da li je možda Watford ili Bradford), čija je uprava na početku sezone u Premier ligi (u koju su te godine ušli prvi put) obećala opstanak. Na kraju sezone, kada su ispali iz lige, ponudili su da vrate pare svim navijačima koji su kupili sezonske karte, jer nisu ispunili obećanje koje su dali na početku sezone.
Naša uprava je nesposobna, što su dokazali više puta. Bez obzira na to, oni su još uvek tu i mi ih nikada nećemo oterati, samo će menjati mesta u klubu, odlaziti pa se vraćati...
Jedino se bojim da ne doživimo sudbinu KK Vojvodina, davno zaboravljenog kluba, umesto kojeg se pojavila KK NIS Vojvodina. Tako će biti i sa fudbalskim klubom za koju godinu, pojaviće se neka nova FK Vojvodina, možda u fuziji sa Voždovcem ili Banatskim Dvorom i nekim zvučnim sponzorom, a naša Voša sa tradicijom stvaranom 90 godina, biće zaboravljena posle dve pobede novog kluba. Jedino što će ostati to je ime.
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...

Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9894
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

BondNS wrote:E moj Vojo, uz svo poštovanje, ti kao da navijaš za Mančester, Barselonu ili Juve, pa posle par loših utakmica bivaš duboko razočaran u trenera, slabu igru i loše zalaganje pojedinaca na terenu.
Bond nije u pitanju samo PAR UTAKMICA...
I drugo,Mi za Cacak u ovakvoj nasoj ligi i jesmo (ili bi bar trebalo da budemo) Mancester,Barselona ili Juve... zato me i boli sve ovo!!!!

Mislim da je Borac ekipa (kao i Dvor) koju moramo dobijati redovno i kuci i kod njih,i to samo da neizvesno bude po pitanju gol razlike....
Ali,ovi nase paceri nemaju pojma ciji dres nose i cije boje brane!!!!
Image
BondNS
Posts: 189
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:32 pm
Location: 10 minuta od stadiona

Post by BondNS »

Upravo o tome ti i pričam. Potpuno bih te razumeo da navijaš za Mančester i da si nezadovoljan posle par kola, ali ovo naše nezadovoljstvo traje mnogo duže, a ni jedna jedina stvar ne ukazuje da će krenuti na bolje, naprotiv samo na lošije. Nikada se neću pomiriti sa porazom, ali su me ovi "naši" kompletno navikli na isti.
Kažeš da smo za Borac veliki klub ili bi trebali da budemo. Na žalost između tog jesmo i trebali bi da budemo postoji razlika od 15 godina, kada smo stvarno to bili veliki klub, sada... ostalo je samo ime, a i po tom imenu mnogi gaze kao po pločniku na železničkoj stanici, i to svi od kapitena do uprave.
A što se igrača tiče, po stoti put kažem oni prvi treba da shvate da je Vojvodina najveći klub u kojem će ikada igrati, jer im je to krajnji domet, ko ne veruje nek pita Franca i Belog. Njima trebaju dobre batine, ali na žalost nemaju od koga da ih dobiju.
Mislim da lakši početak sezone nismo mogli imati, bar što se tiče prvih pet kola, tri boda smo već izgubili. E dokle smo došli kad nam je bod protiv Borca u Novom Sadu misaona imenica.

Nekad večito treći, za par godina večito treća liga
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...

Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Locked