Koroman je na kraju boravka u Zvezdi počeo dobrano da pada u formi, pa su čak sevali i šamari. A sada je dve godine stariji, pa on je došao u Zvezdu jer ga više i ne žele na bilo kom drugom mestu.Za tu poziciju na kojoj igra je dobrano mator igrač, štaviše u tim godinama jedino mogu da vrede još golmani i štoperi jer oni najmanje i trče.etxeberria wrote:Ja mislim da su Zvezdina pojacanja sasvim ok... Setite se samo Koromana kako je igrao zadnji put u Zvezdi bio je ubedljivo njihov najjaci igrac.
A Tosic je igrao redovno ligu sampiona, i to kao prva postava, jedini razlog zasto je prestao da igra je to sto se odazvao pozivu reprezentaciji...
njemu se najvise prigovara zbog njegove zene, ljudi pogledajte malo bolje zene drugih fudbalera, pa pogledajte i svoje zene na kraju krajeva...
To ko i sta mu je zena nije nikakav merodavan faktor njegovih fudbalskih sposobnosti.
Naravno mislim da smo najjaci tim u liZi
A Tošić je po meni oduvek bio nikakav igrač, sećam se koliko je samo štetio reprezentaciji gde je ionako bio na silu guran.Dobro, možda bi u našoj ligi još i mogao nešto da pokaže, ali on će u Zvezdine redove uneti tako negativnu atmosferu da će sve da seva.Ponašaće se kao neka zvezda, a daleko je on od toga.Pa zamislite da je takav igrač došao kod nas, u tandemu sa raznim lešinarima koji kruže oko kluba slobodno bi mogli da se rasformiramo.Žena nije bitna?Možda i nije, ali kada je se novinari dohvate i u fudbalskom kontekstu, kuku i lele.
Da li ima bilo ko da bi poželeo Tošića recimo u našim redovima?Ja mislim da niko ozbiljan to ne bi uradio.
Imamo najjači tim i to ne za dlaku već ovoga puta osetno i to jednostavno MORA da se oseti na terenu.Naravno sve to će pre svega od NAS SAMIH ZAVISITI.Da ne zabrljamo kao u prošlosti, mada bi to ovoga puta predstavljalo stvarno umetnost.Mada kada se setim Rabrena na primer....