Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Brane
Posts: 517
Joined: Wed Jan 26, 2005 5:18 am
Location: Otava, Kanada

Post by Brane »

a sta znaci ta saradnja?
Kao oni ce njima davati najbolje igrace? Pa nisam bas siguran da ce to tako ici. Danas niko nista ne daje za dz. Nema vise dogovorne ekonomije.
stefan
Posts: 69
Joined: Fri Jun 19, 2009 11:57 pm
Location: Novi Sad

Post by stefan »

Brane wrote:a sta znaci ta saradnja?
Kao oni ce njima davati najbolje igrace? Pa nisam bas siguran da ce to tako ici. Danas niko nista ne daje za dz. Nema vise dogovorne ekonomije.
Nece ih dobiti bas za dz, ali ih sigurno nece ni platiti, nego ce se lepo dogovoriti oko % od prodaje u inostranstvo. Pa sta mislis kako smo mi dobili Adjurua i Vulicevica ? Nisam bas siguran da je Bata odresio kesu ili da ih je dobio na sarm.
Jedem luka i slanine ...
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Vosa 1-2 Indjija, nadam se da to znaci dolazak Djumija :wink:
Minja
Administrator
Posts: 1909
Joined: Thu Jan 13, 2005 12:45 am

Post by Minja »

Vojvodina 1:2 Indjija

Cestitke Djumiju. Gledao prvo poluvreme (1:1). Kod nas odlican Medojevic i narocito Smiljanic. Indjija je igrala disciplinovano i pokazala da zna fudbala.

Gol je postigao Tumbasevic, petom, ako sam dobro video.

Drugi deo nisam gledao... obaveze, sta cu.
Last edited by Minja on Sat Oct 10, 2009 6:46 pm, edited 1 time in total.
Minja
Administrator
Posts: 1909
Joined: Thu Jan 13, 2005 12:45 am

Post by Minja »

Image
Đumi, naš trener
User avatar
the Gari
Posts: 1126
Joined: Tue Feb 17, 2009 11:10 am
Location: Jawa Tengah
Contact:

Post by the Gari »

Prvo poluvreme za nas igrao i neki crnac, vaLda se Flavio zove, taj ako zadovolji naše eksperte, onda ne znam kakvi su ovi kojima dajemo nogu. Onaj siroti Gvozdenović se ubio objašnjavajući mu šta da radi na jedno tri jezika, ali ništa - gari baaaš ne zna da igra fudbal. Još ako se tome pridodaju standardne partije Lakića i Maksimovića, rezultat je odličan.
Tumbasević dao lep gol, u drugom poluvremenu promašio penal, ali sve u svemu odigrao vrlo dobro posle tragedije koja mu se dogodila. Najbolji bili Meda i Runi, Đura se polako vraća. Naš kapiten koji ovoga puta nije nosio traku (pošto je ušao na poluvremenu) navikao nas je da uspeva da promaši nemoguće, ali sad je uspeo još jednu retko dostižnu stvar - uspeo je da ga više boli uvo za utakmicu od prepoštenog Riste. Nije malo, priznaćete.
Sve u svemu, moj osnovni zaključak posle utakmice svodi se na dve stvari - Smiljanić mora biti u prvih 11 i tih prvih 11 mora birati Đumi.
Lepo poslepodne u Veterniku, videli smo ponovo Zorana Jovanovića i Boru Filipovića.. Mega respect za Kodžu!

PS Jel zna neko zbog čega Brke nije bilo danas?
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
ssnigd
Posts: 3408
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

Izgubili zasluzeno. Igra bezidejna, sa po kojom poluakcijom. Jos treba dodati da je i Tumbasevic promasio penal, tj golman mu je odbranio. Inace Tumba je bio najbolji na terenu, uprkos promasenom penalu. A imao je i jedan odlican sut sa oko 20 meteri, ali je Indjijin gosa izbacio loptu iz samih raslji.
Sastav: Ristic-Lakic, Pekovic, Karan, Gvozden-Meda, Tumba, Adjuru, neki crnac sa brojem 17, Smiljanic-Misa. Drugo poluvreme Vulicevic, Lilika, Stjepanovic, Lovric, neki decko sa brojem 8 mislim da je iz podmlatka, Mrdja.
Adjuru zna dosta sa loptom, nista novo, ali je bio slabiji danas i kriv je za drugi gol, dosta je solirao i padao bez potrebe. Moze on to mnoooogo bolje, vidi se da je povreda ostavila traga, ali ne brinem ja za njega.
Pekovic drugo polevreme igrao na poziciji veznog i delovao je sasvim solidno, sa po kojom greskom.
Kodzo i Jankovic(nas bivsi igrac) :hurray: Strasno kako ova dvojica pikaju fudbal, toliko jednostavno sa perfektnim loptama. E gde li su bili nasi kreatori Stojka i Mario da uce :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Minja
Administrator
Posts: 1909
Joined: Thu Jan 13, 2005 12:45 am

Post by Minja »

Skroman foto izvestaj nalazi se u galeriji...
User avatar
budababa
Posts: 4014
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Post by budababa »

Malo iznenadjenje bio je nastup tri zadnja veznjaka u prvom poluvremenu - Djure, Tumbasa i Mede. Medjutim, nisu se toliko gusili koliko je bilo za ocekivati. Mali Smiljanic najbolji na terenu, mada je kasnije imao nekih zdravstvenih problema zbog kojih je napustio igru. Njega obavezno na desno krilo, a Slavena u sredinu kao ofanzivnog veznog, pa ce to i liciti na nesto. Leva strana nam je danas bila pateticna, Flavio i Maksimovic nisu imali niti jedan zapazen potez. Hucika dosta dobro odigrao, mada precesto pokusava da odigra iz prve, sto i ne bi bilo lose da mu barem 30% tih pasova uspe. Tumbas i Vule vrlo dobri i borbeni, Meda vec izrasta u ozbiljnog igraca i radi posao zadnjeg veznog bas onako kako Bog zapoveda (uspeva da koriguje greske navalne linije i da sece napade protivnika u ranoj fazi). Mrdja totalno nezainteresovan, jako se digao posle tri gola BSK-u, a zaboravlja, kanda, sta je bilo samo jedno kolo ranije. Golman Ristic i odbrana dobri, jedino sto smo naivno primili prvi gol (mislim da je ispao Karan, ali krivicu snosi i Lakic). Mozda i nije lose da dobijemo opomenu pred OFK, da se ne zanosimo kako smo klasa zato sto nekom timu iz Borce mozemo da damo 4 kom.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

Ja se ne bih slozio sa drugima u vezi Tumbe.Kao prvo nije trebao ni igrati,imao je porodicnu tragediju.E sad,taj mozak koji ga je stavio da igra ga je trebao izvesti jos na poluvremenu,jer iako je dao gol,promasio je jednu 100% sansu posle centarsuta Smiljnica(bio najbolji danas).Ali ono sto je jos kriticnije,izgubio je bar 75% lopti,sto je za zadnjeg veznog nedopustivo.Na kraju je jos i promasio penal.Dao je gol i imao 1 solidan sut sa distance i to je sve pozitivno u njegovoj igri.Penal je poklonjen,sramota da nam se sviraju takvi penali na prijateljskoj protiv drugoligasa.Samo cu reci da bolje da smo doveli Kodzu sa 38 godina,nego sto nam igraju Mario,Slaven,Tadic i Rdja-toliko o njihovom kvalitetu.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
User avatar
Alan Ford
Posts: 397
Joined: Fri Oct 24, 2008 6:13 pm
Location: Novi Sad - Vojvodina

Post by Alan Ford »

the Gari wrote:PS Jel zna neko zbog čega Brke nije bilo danas?
Sa Brkom je sve ok, odradio je trening pre utakmice.
User avatar
Turija
Posts: 10786
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

U ravnopravnoj igri dva tima, pobedio je borbeniji i snalažljiviji.Vojvodina je igrala u sastavu sa raspoređenim snagama za oba poluvremena, tako da ono što smo uspeli videti, bilo je još jedno bledo izdanje tima.
Slažem se sa svim gore iznetim komentarima.
Po meni dva igrača su obeližila ovu utakmicu, nečim što će se pamtiti sa ovog meča (a možda će se pamtiti i još jedan akter današnje utakmice, ako večeras dobijemo trenera :D ).
Najmlađi (mislim da ne grešim) i najstariji igrač na terenu (to sam siguran :lol: ), za koplje su odskočili od svih ostalih igrača.
Smiljanić i Kodžo, na sasvim različite načine, očarali su malobrojnu publiku u FC Vujadin Boškov.Prvi svojom mladošću, hitrinom, probojnoću i upotrebljivim centaršutevima, a drugi sa svojim iskustvom, željom savetima, fantastičnim prijemom lopte i pravovremenim i filigrantskim pasevima.Nećete verovati (a i ja dugo nisam mogao da dođem sebi) da čovek sa blizu 40 godina, i pretpostavljam jedno 115 kilograma ne staje 45 minuta (koliko je proveo na terenu).U lakom i neprekidnom ritmu je prešpartao svaki deo terena broj 1 u našem Sportskom Centru.A tek lopte kakve je delio, ja od Amira Teljigovića nisam video takvog igrača u Novom Sadu.
Kodžo je junak drugog poluvremena i čitave utakmice.Čovek je za samo jedno poluvreme uspeo da zaseni sve aktere ovog meča i pokupi simpatije na tribinama.Namestio je i pobedu Inđije, u akciji gde je izbacio celu odbranu Vojvodine i svog napadača pred golmana Ristića.Kad smo kod golmana, mladi čuvar mreže Inđije je skrenuo pažnju, ne samo odbranom jedanaesterca već i svojim intervencijama u drugom poluvremenu kada je na golu zamenio iskusnog Poleksića.
Šta to (što je Kodžo najzapaženiji pojedinac meča) znači, najviše treba da brine one koji danas vode srpski fudbal :oops: .

Kod nas, ispit su položili još:
golman Ristić, Vulićević, Medojević, borbenošću Peković, idejama Hucišvili (ali kao što reče Buda nisu baš najbolje uspevale i falilo je bolje kretanje saigrača i bolji plej) i Kapiten na današnjoj utakmici Janko Tumbasević (iako i njega lopta baš nije slušala, kao i Mišu).Slabiji od očekivanog bili su gotovo svi ostali.Maksa je ponovo bio smešan šaljući centaršuteve iza gola i gubeći lopte u nekim pokušajima proboja po levoj strani.Gvozenović ima iskustvo, dobro savetuje ali teško prolazi, iako je mlađi i lakši od Kodže :wink: Igrom me je zabrinuo mladi Karan, jer nema napretka.
Uglavnom, skoro svi naši igrači stoje jako daleko i široko od protivnika, tako da smo u napadu bezopasni, a u odbrani veoma ranjivi (što je Kodžo obilato koristio).Pošto je Djumi celu utakmicu kritikovao svoje igrače zbog iste boljke, pitam se šta će tek reći ako preuzme Vojvodinu?Međutim, bar znam da ovako sigurno nećemo više igrati!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Minja
Administrator
Posts: 1909
Joined: Thu Jan 13, 2005 12:45 am

Post by Minja »

Prijateljska danas: Tekstilac Odzaci 0 : 1 Vojvodina

Ne znam ko je postigao pogodak. Karan se lakse povredio, pa je pre vremena napustio teren.
SlobaNN
Posts: 273
Joined: Fri Nov 14, 2008 12:02 am

Post by SlobaNN »

дневник wrote:Воша увеличала славље
Текстилац - Војводина 0:1 (0:1)
ОЏАЦИ: Игралитште Текстилца, гледалаца 400,

судија: Перишић (Српски Милетић), стрелац Секулић у 3. минуту.
ТЕКСТИЛАЦ: Игњатовић, Бурсаћ, Кршић, Арсић, Лалевић, Јовановић, Стантић, Кувељић, Стојановић, Подунавац, Брадић. Играли су још: Кнежевић, Краљ, Чордашић, Бубањ, Перић, Недељковић, Радосин, Мушикић, Тадић, Кузмановић, Стевановић, Ивковић.
ВОЈВОДИНА: Кесић, Лакић, Гвозденовић, Каран, Плеч, Тумбасовић, Секулић, Стјепановић, Катаи, Максимовић, Хјуцијашвили. Играли су још: Ристић, Шушњар, Ковачевић, Стевановић, Митошевић, Бабић, Миливојев, Милутиновић.

Новосадска Војводина је увеличала 90. рођендан оџачког Текстилац Итеса. На овом мечу од фудбала се опростио Симо Подунавац, тренер слављеника.У допадљивој фудбалској предстваи победила је Воша са 1:0 .
У предигри главног меча снаге су одмерили петСлићи и пионири ова два клуба.Војводини петлићи су победили са 3:0, а пинири Текстилца вршњаке из Новог Сада са 3:1.
Samo napred Vojvodina!!!
User avatar
Turija
Posts: 10786
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Izgleda da su svi naši mladi igrači bili na ,,skeneru" u Odžacima.
No, kanda jako teško dolazimo do igre, pa onda i golova?Glavni problem Vojvodine, čini mi se, ostaje i dalje vezni red, odnosno dobar organizator igre i pokretljivost čitavog tima.
Ko će to da reši i kada, teško je odgovoriti, pošto nedopustivo mnogo godina to pitanje stoji otvoreno :oops: Možda, jedino smena generacije, tj svi koji ne mogu da trče NAPOLJE IZ VOŠE!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply