Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
Alan Ford
Posts: 397
Joined: Fri Oct 24, 2008 6:13 pm
Location: Novi Sad - Vojvodina

Post by Alan Ford »

Qr0nJa wrote:Ja mislim da ce biti slicno kao sa Ljajicem Junajtedom.Kupice ga ali ce ga dati na 1-godisnju pozajmicu u Vojvodinu...
...da greje klupu Mrdji koji za vreme treninga prica mobilnim telefonom (toliko o Stepijevoj nemackoj disciplini, a i o tome da nema privilegovanih).
Zbog Mrdje su svi spicevi oterani ili sklonjeni i dokle god je on u klubu igrace se sa jednim spicem, naravno Mrdjom.
User avatar
tulip
Posts: 633
Joined: Fri Jan 23, 2009 10:31 am
Location: tik uz VOŠU

Post by tulip »

Ne bih voleo da Danijel ode iz kluba, ali sam svestan da je njegov transfer u neki super evropski klub neizbežan.
Želeo bih ovom prilikom da dam punu podrušku mladom Danijelu Aleksiću i da mu se u slučaju prelaska u Man. Siti zahvalim za sve što je dao Voši. Ipak je on "naše dete" koji je u mladjim kategorijama predvodio svoje vršnjake i osvojio brdo trofeja za naš klub. Svojim golovima je dizao autoritet Vojvodine medju vršnjacima protivničkih ekipa.
Svojim talentom, disciplinom i radom treba da bude uzor Medi, Smiljaniću i Vuku da nastave da izgaraju u Vojvodini, a ostalim mladim supertalentima širom Srbije i sveta treba da bude putokaz da se i iz Vojvodine može dospeti do ostvarenja najlepših fudbalskih snova.
Srećno Danijele u nastavku karijere i neka te zdravlje služi.

PS Neznam samo kako ću na utakmici objasniti sinovima da Danijel nije više u Voši, jer kad god sam ih vodio na stadion, usledilo je njihovo pitanje: "Da li će igrati Aleksić"
DAJ GOL!!!
Mare
Posts: 1030
Joined: Fri May 08, 2009 11:06 am
Location: Novi Sad

Post by Mare »

Razočaran sam sa ovim dešavanjima u vezi Danija, uzimam tu obzir i onu lakrdiju sa njegovom vizom, tj. navodnim umorom pred meč sa Austrijom. Mislim da ovo nije dobro ni za Danija a pogotovo za Vošu, takav talenat a da ni najmanji delić toga nismo iskoristili. Sad mi je još više žao što su prošle godine igrali Lazetić & CO, a takav talenat grejao klupu. Mislim i da uprava ovde greši, sad će dobiti za njega možda 3-4 miliona (ako ode ispod te cifre - onda nam je uprava poludela skroz), da su ga ostavili još ove sezone i pustili da igra, pa plus što bi u mladoj bio redovan, to bi mu diglu cenu za bar još 2 miliona a mi bi imali takvog igrača na raspolaganju u borbi za titulu. Da ne budem nepošten, možda naša uprava radi na takovm dogovru da on ostane do kraja sezone kod nas pa da ode na leto, ali sumnjam, ovim našima kad mahneš malo većom kintom ispred nosa gotovo. Još jedan dokaz da se kod nas ne radi planski, evo videli smo šta se desilo od povrede Kizita da mi praktično nemamo adekvatnu zamenu. Sad kad prodaju i Danija, a ne daj Bože dođe do povrede Mrđe ko nam ostaje u špicu, Miša. Uz svo dužno poštovanje prema njemu, on nije ni blizu Mrđe! Da ne zaboravim da je i Lazetić registrovan, verovatno je to taj planski rad, prodaćemo malog a tu nam je Lazetić!!! Prelazni rok je počeo dobro ali izgleda da će se završiti katastrofalno, možda nas čeka još jedna bomba i odlazak Kizita.
Koral
Posts: 418
Joined: Tue Jun 09, 2009 2:54 pm

Post by Koral »

Ne bi ovo moglo baš da bude i toliko loše. Prvo što mi ionako ne koristimo Aleksića, i da je ostao dobio bi šansu tek na nekom nebitnom kup meču. Ako su pametni nadam se da će uzeti dobru lovu kada već mora da ode. Eto prilike da se uzme dobra kinta. Pa Englezi ovde komentarišu sumu od 4 i 5 miliona evra. To je sasvim solidna cifra. Uz to otvorilo bi se mesto za još neko pravo pojačanje u napadu i odbrani. Neka ga prodaju, ali onda svi mi očekujemo konačno pravu bombu u drugom smeru. Nemoj onda da mi neko kaže da se nema za neko pravo i zvučno pojačanje iz inostranstva u napadu
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

User avatar
Milan
Posts: 4260
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

Aleksić?
Direktor Pantelić je izjavio da Aleksić treba da dobije englesku vizu i da odlazi na sedmodnevnu probu u Mančester Siti.
Jel to sve što je po tom pitanju rečeno?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Mare
Posts: 1030
Joined: Fri May 08, 2009 11:06 am
Location: Novi Sad

Post by Mare »

Koral wrote:Ne bi ovo moglo baš da bude i toliko loše.
Mislim da je ovo u svakom slučaju loše za nas, mi smo imali pravo pojačanje za ovu sezonu (Danijel Aleksić), to što ga nismo koristili je naša glupost. U prošloj sezoni, u jednom trenutku, je iako je ulazio na kašičicu bio naš najbolji strelac. Ove godine je momku trebalo pružiti pravu šansu, ako treba i trpeti ga jedno vreme dok ne eksplodira (setite se Ranka-kad ga je krenulo nije mogao da stane). Ubeđen sam da bi ovo bila njegova godina, kako u Voši tako i u mladoj repki, a siguran sam da bi tu usledio i još koji poziv za A selekciju (bar neka prijateljska) jer tu u napadu kuburimo dosta. Posle jedne takve sezone gde bi se on još više dokazao šta mislite kolika bi mu cena bila. Mi imamo u upravi ljude čije razmišljane je da je bolje da uzmu danas 5 nego sutra 15 miliona.
Last edited by Mare on Tue Aug 25, 2009 1:31 pm, edited 1 time in total.
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Milan wrote:
Aleksić?
Direktor Pantelić je izjavio da Aleksić treba da dobije englesku vizu i da odlazi na sedmodnevnu probu u Mančester Siti.
Jel to sve što je po tom pitanju rečeno?
Sve!
User avatar
dapokalypto
Posts: 209
Joined: Mon Jul 14, 2008 10:49 am

Post by dapokalypto »

Prodajemo mlade a uzimamo matore igrace koje nece niko i koji razmisljaju o prestanku karijere, kuda to vodi.. Sada imamo dva odbrambena igraca od preko 30 godina i samo je pitanje kada ce neki klinac kao Aleksic da prozuji pored njih i da nam stvori grdne probleme.. Sto se mene tice ovaj prelazni rok koliko je dobro poceo duplo se gore zavrsio ili zavrsava..
User avatar
Uvek sa tobom
Posts: 1441
Joined: Wed Jun 24, 2009 12:05 pm

Post by Uvek sa tobom »

Sto se tice malog brbljavca,sve je to ok i da je veliiki talkenat zlato,ali za sada me nije ubedi da zasluzuje da igra prvu postavu,alo momak ti imas 18 god,Kacar nije sedeo na klupi u Vosi!?Sta sad on misli da ako de u Mancester da je resio problem,tek ce tamo da sedi....
УВЕК МИ СМО БИЛИ УЗ ТЕБЕ . . .
User avatar
Milan
Posts: 4260
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

Prvo što mi je palo na pamet je da će do kraja prelaznog roka dovesti Sepuju. Neće ih ništa koštati, reći će da su hteli da ispune želju navijača i time će pokušati da nam zamažu oči.

Ne mogu da verujem da se igraču za kojeg interesovanje pokazuju najveći klubovi u Evropi daje šansa na kašičicu. Znamo da ih interesuju samo pare, ali baš iz tog razloga sam očekivao da će ga gurati u prvi plan. Ko zna koje se zakulisne radnje tu odvijaju...

Za mene će biti VELIKA nepravda ako dečko ode, a pri tom nije dobio poštenu šansu u klubu u kojem je ponikao!

Skoro sam čitao na netu neki tekst iz Tempa, sa početka 90-ih, i tada je apostrofirano kako Vošina deca ne dobijaju šansu. Kako možemo primetiti, to je sindrom koji je nastavljen do današnjih dana. Koliko smo samo sjajnih generacija do sada imali u mlađim kategorijama, a na prste se mogu izbrojati oni kojima je pružena valjana šansa. Kod nas može da dođe svaka šuša i da u startu ima bolju poziciju od nekog ko je u klubu proveo 10-ak godina, i ko je prošao sve mlađe kategorije u Voši. Ako nešto mrzim, to je nepravda, a toga u Vojvodini očigledno ima na pretek. Dokle više da su nam preči mijatovići, Lazetići, Vukajlovići... od naše dece. Ne samo od naše dece, već i od dobrih ljudi, dobrih igrača koje nije imao ko da gura, a mi smo ih se olako odricali...

Dokle više!!!???
POŠTO OBRAZ ???!!!
smor
Posts: 63
Joined: Fri Jul 31, 2009 3:02 pm

Post by smor »

Cekajte. 30-tak godina smo gledali kako nasa deca odlaze u partizan/zvezdu, evo danas se prica kako ce jedan nas igrac da predje u mancester city..pa nije to terek, metalurg, koblenc, majnc, al itihad...

.pa meni je drago, nekako sam ponosan na moju vosu, ipak nije to mala stvar....Znam da je mlad, da bi jos puno mogao da pruzi u vosi ALI u ovoj nasoj ligi nikada nisi siguran, slomice mu neka ljubomorna seljacina nogu ( mozda zato i igra po 10 minuta, jer je pred odlaskom ) i sta onda ?

Mislite li da nema super talentovanih klinaca po celom svetu, milite da ce jedan mancester city da ceka na nekog tamo Aleksica...nece, zvace jednom ponudice uslove i to je to...zar neko misli da ce bata/rabren da pregovaraju ( LOL ), ma dobice ponudu i uzmi ili ostavi....

Dani srecno, siguran sam da ces napraviti veliku karijeru...a mi cemo imati tu privilegiju da te uvek svojatamo, i da sa ponosom kazemo da je ovaj mali iz Vose....

ps.eh kada bi ostao jos ovu godinu, pa da te sa titulom pratimo....
User avatar
postman
Posts: 260
Joined: Sun Aug 16, 2009 8:24 pm
Location: Klisa

Post by postman »

Upravo sam procitao kako je DEspotovic prekobrojan u Mursiji.Ima li neke sanse da se vrati u Vosu ?Mislim da bi bio pun pogodak vratiti ga,samo koliko je to realno ?
Dosao sam i na jos jednu ideju,znam da je mnogima odvratna,pa cak i meni na prvi pogled,ali sta mislite da li bi mogli da dovedemo Pantelica (Marka) koji ne moze da nadje klub.Sad sa parama od Danija,ako ode ,mogli bi da ga uzmemo bar na godinu.Koliko god da ga bas ne volimo za ovu nasu ligu bio bi super a Cigani bi pukli od muke.
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Mogu i Pantelic i Despotovic,samo da dovedu nekoga,a da ne prodaju maglu.
Aleksicu neka je sa srecom i neka nas ne zaboravi.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4042
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Post by Rabba »

Gvozdenovic ce nositi broj 7?

Dovidjenja Vlatko...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Post Reply