25. kolo: Vojvodina-Partizan 0:2

Sta ocekujete u nedelju

Pobeda
10
38%
Poraz
10
38%
Nereseno
6
23%
 
Total votes: 26

umbro
Posts: 20
Joined: Wed Jun 04, 2008 4:48 pm

Post by umbro »

Ispod saopstenja fk partizani treba samo postaviti odluku komisije o suspenziji glavnog i pomocnog i svaka dilema je otklonjena.Ocekujem jos jedno saopstenje,kako oni sebe nazivaju 'gospodskog' kluba partizani,ne bi li nam objasnili i da je ta suspenzija hajka crveno belih klubova na klub koji je 100 svetlosnih godina u odnosu na nas provincijalce.
Usput,za osudu je svaka vrsta malverzacija pa naravno i ako se tice naseg kluba i dokaze da je postojala u proslosti.Uvek treba biti objektivan koji god da je klub u pitanju i to treba da nam je svima na prvom mestu.

p.s. Realno ovakvo zlo se ne rusi preko noci,nase pisanje nista ne menja,ono sto mi kao simpatizeri,navijaci i ljubitelji ovog kluba mozemo da uradimo je da sledecu-sledece utakmice protiv ovog kluba ne ispratimo uopste.Mislim da jednostavno ne treba vise da dozvolimo sebi da se borimo sa vetrenjacama na terenu i ne prisustvujemo uvredama sa tribina koje nam upucuju obozavaoci tog "gospodskog"kluba.Za takve stvari jednostavno odgovora nema,a borba ne postoji dok se i sam ne spustis na taj nivo.Mislim da bi o ovoj ideji mogli da porazmisle svi oni koji odlucuju o ovako necem.Neka se osecaju kao sugavi kad vec takvi i jesu jer kroz onakvo ponizavanje i vredjanje verujem da niko ne zeli ponovo da prodje.
Last edited by umbro on Wed Apr 15, 2009 2:31 pm, edited 2 times in total.
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3893
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Post by Red Marquis »

Ma, ovo nam je maksimum. Ja sam čak mislio da će Spasić da zaradi prelaznu ocenu. Zar se neko stvarno nadao da će FK Vojvodina biti klub koja će krenuti u borbu sa vetrenjačama? Ono šta su trebali da kažu, to jest, trebali su da pucaju na niže. Da izjave da ako Spasić dobije prelaznu ocenu, mi idemo iz lige, a ne da pričaju od razbucavanju kriminalaca iz sudijske organizacije, kad znamo da ništa od toga nema, to ne bi imala muda ni neka ozbiljnija uprava od ove. To bi barem dalo veći kredibilitet našem besu pred javnošću zbog nedeljne krađe.A sad tog debila stavljaju na led, kad je sezona rešena, trebaće im za sledeću. On više NIKAD ne sme da sudi prvu ligu. Naročito partizanu. A ni Teleoptiku :D
A zašto niko iz kluba ne spominje povike sa tribina ubici? Ne zbog toga da bi ovi iz Humske platili kaznu, već da bi svi čuli za to,evo mnogi koji su i gledali prenos skandiranje nisu čuli. Treba cela Srbija da zna koja su stoka, jer od novinara iz Bangladesha nikakva vajda. Jel pogodilo to nekog u klubu uopšte?
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

Na cuvenom sajtu B92,kad kliknete na vest "Spasic suspendovan do kraja sezone" udjete u najavu lige sampiona za vecerasnje utakmice!?
ssnigd
Posts: 3430
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

vladans wrote:Na cuvenom sajtu B92,kad kliknete na vest "Spasic suspendovan do kraja sezone" udjete u najavu lige sampiona za vecerasnje utakmice!?
vladans nije ovo prvi put da njima linkovi sto se tice vesti ne rqade. Desavalo im se to ojha puta, tako da ne verujem da je u pitanju nesto po sredi, jer da jeste onda ova vest ne bi ni bila objavljena.
No mediji su pokazali svoje pravo lice kada nisu mogli da bar osude i javno prozovu sve iz fudbalske oraganizacije za one transparente koji su ustase iznale na mecu u nedelju.
Inace posto istupanja iz lige nece biti i posto cemo mi igrati utakmicu u subotu sa ciganima, rts2 je na svom sajtu najavio prenos meca od 17:55h http://www.rts.rs/page/tv/ci/broadcast/ ... 009&day=18&
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
User avatar
Krle
Posts: 1365
Joined: Mon Jun 16, 2008 4:36 pm

Post by Krle »

Pokusavam danas ceo dan da mi prodje komentar na tom famoznom nezavisnom sajtu i ne moze. A dotle bljuvotine onih sto slave ubice lepe se kao muve na g..no. Mada, u tim glavama razuma nema, tako da se ne treba jediti.
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9899
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

budababa wrote:Sveze:
Mondo wrote:Sudijska komisija: Spasiću kec kao vrata!

Brže nego što je to uobičajeno, Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) donela je ocenu suđenja proteklog derbija između Vojvodine i Partiazan i glavnog arbitra Ninoslava Spasića poslala na godišnji odmor pre letnje sezone!

Komisija u sastavu Bogoljub Stepanović, Zoran Petrović, Đorđe Ćutić, Miroslav Radoman i Staniša Beljin, ocenila je da su Spasić i njegov linijski pomoćnik Aleksandar Veljović "načinili greške koje su bitno uticale na ishod meča", odnosno pobedu Partizana od 2:0.

Prema pisanju "Sportskog žurnala", Spasić i Veljović idu na prinudni odmor koji će trajati do kraja tekuće sezone Jelen Superlige Srbije.

Vojvodina se žalila na suđenje arbitara smatrajući da je oštećena. Novosađanima su poništena dva gola u prvom poluvremenu - najpre zbog ofsajda, a potom i zbog prekršaja Dragana Mrđe nad defanzivcem Partizana Goranom gavrančićem posle čega je napadač Vojvodine postigao gol.

Takođe, sporan je bio i prvi gol Partizana, koji je Lamin Dijara navodno postigao posle nedosuđenog ofsajda.

Inače, "Žurnal" je primetio da je Ninoslav Spasić sudio Partizanu 11 utakmica, a da su crno-beli izgubili samo jedan meč i to upravo od Vojvodine pre dve godine.
P.S. Vojo, komentar?
Ne razumem zasto sam sad bitan ja i moj komentar!? :lol:
Vidi ovako,Srbija je zemlja lazi,zemlja prevare,zemlja koristoljublja,zemlja mita i korupcije.
Zemlja u kojoj vise ni bratu rodjenom ne smes sve verovati,i sta meni sad znaci to sto je taj sudija dobio "keca kao vrata"!?
Jel to znaci da ste sad svi vi u pravu,a ja kao nisam!?Ma iskreno,boli me muski polni organ sta ce sudija dobiti,i sta ce se sa njim desiti.Kakva je to satisfakcija!?
Drugo,od kako je fudbala i fudbalskih sudija,bilo je gresaka,namernih ili nenamernih,ko ce ih znati,ali i dok postoji fudbalska igra sudijskih gresaka ce biti,tako da nema vajde kukati i zaliti se,jer apsolutno nikakve koristi necemo imati,samo trosimo trud i energiju.
Nepisano je pravilo,da je sudija uvek na strani "veceg" kluba i nigde u svetu ne postoji posteno sudjenje.Pa Keln Bajernu mora dati 3 gola,da bi mu se pisao jedan,ali jebem li ga,valjda neko zna zbog cega je sve to tako i opet... niko se ne buni,pise se malo,dan,dva ili tri i gotovo,kraj,dolaze nove stranice istorije,nema se vremena za proslost.Danas smo mi osteceni protiv Partizana,juce je bio Napredak protiv nas,sutra ce biti Partizan protiv Zvezde i tako u krug.Sta se tu moze promeniti!? Jedino da ugasimo ligu i fudbalski savez,da se sa nama postupi kao sto to ucitelji rade sa malom decom ("ako cete se svadjati,oduzecu vam loptu").
Ljudi,zasto sve ovo pisem!? Pisem,jer prezirem od kukanja na sudijske odluke.nervira me kukanje,jer se nista nazalost ne moze promeniti.
Nervira me sto se uvek kuka posle poraza,kad pobedis,sve je ok.Ne govorim o nama samo,nego o svim fudbalskim ekipama generalno.
Ajd ovako,kazu mnogi,mec bez znacaja,Partizanu ne znaci nista.A sta taj mec nama znaci!?Sta bi mi dobili pobedom u tom mecu? Opet nista,isti ocin,pobedili ili izgubili.Navijacima se ionako j**e za Vojvodinu,ustvari za igrace koji nose njen dres,tako da jedna pobeda vise ili manje.Nista nam ne znaci,bili drugi ili treci.A problema u samom klubu milion.I sta bi pobeda i sa tog stanovista resila,opet nista.Evo sad extra prilike,da se pobedi Zvezda na Marakani i nivelisali smo lose sudjenje protiv Partizana,ali ... ko uopste prica o mecu sa trulom Zvezdom?Zasto se ne posvetimo tom mecu?Gradimo li mi (uprava) to vec nekakav alibi!?Kao igraci su bili psihicki ubijeni!?Ma dajte,price za malu decu.
Evo,sad cu vam pokusati preneti jos jedno moje vidjenje.
Djumi kad je dosao u nas klub,svi su o njemu koji su ga poznavali pisali sve najbolje i njegovim pojavljivanjem ovde,covek me definitivno osvojio,sta tek reci o njegovoj borbi sa vetrenjacama (menadzeri isl),ali stvar koja mi se strasno nije dopala kod njega i to sam mu nekoliko puta i rekao je kukanje na sudije posle svakog meca.I moram reci da sam ga i po tome zapamtio,cak su neki pricali kako je prekidao meceve i ulazio na teren i delio savete igracima,sve navodno zbog sudija.Ok,sve je to u redu,ali sad se Djumi dokopao Indjije,ekipe kojoj lepo ide,a kad ne ide (kao protiv Srema) sudija iskljuci jednog ili dvojicu i opet ide :lol: i pazi sad,od kako je na klupi Indjije,Djumi ni jedne jedine reci o sudijama,a bas se trudim da redovno propratim sve pisane medije. (p.s.Djumi,bez uvrede,nista licno,samo iznosim cinjenice :wink: )

Sta sam hteo reci,sudijskih lopovluka i kradja je bilo i bice.Nekad protiv nas,nekad za nas,ali mi tome stati na kraj ne mozemo,i zato se treba pripremati za sledeci mec,a ovo sto pre zaboraviti.

Budo,ja nisam nigde rekao da nismo osteceni,ali sam rekao da ne treba u situaciji kad nista u klubu nije u redu,da se zavaravamo nepostenim sudjenjem.Cak stavise,ubedjen sam da je isti taj sudija nekad i za nas navlacio protiv nekih ekipa :wink:

a sto se ocene koju je dobio tice,to me se ne dotice,jer samo svojim ocima verujem.Ako je isti taj sudija lagao pred stotine hiljada gledalaca,sto ne bi i njegovi ocenjivaci,sve je to farsa,ne verujem nikome. 8)
Image
User avatar
budababa
Posts: 4014
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Post by budababa »

Voja wrote:A sta taj mec nama znaci!? Sta bi mi dobili pobedom u tom mecu? Opet nista, isti ocin, pobedili ili izgubili.
E ovo je prvi put da cujem od jednog navijaca Vojvodine da ovako rezonuje. Meni nikako nije svejedno...
Voja wrote:Ne znam,ja nekako i nisam tragicno doziveo to navlacenje sudija,jer mislim da ga nije bilo u tolikoj meri kao sto se kuka.
Eto, dobi covek "keca" iz cista mira!
Voja wrote:Ne znam zasto nam je stalno neko drugi kriv, dajte da prvo sredimo svoje dvoriste.
Slazem se, ali kakve veze imaju odnosi u nasem klubu sa ponavljacem Spasicem i njegovim odlukama u ovoj utakmici? Jel' i na Marakani sad mogu da nas pokradu pod tim izgovorom?
Ne razumem zasto sam sad bitan ja i moj komentar!? :lol:
OK, ubuduce te ne shvatam za ozbiljno :lol:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Turija
Posts: 10809
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Ne mogu se složiti sa Vojom u onom delu posta gde stvari posmatra totalno fatalističi, kao da odluke u fudbalu donose Bogovi, a ne ljudi na funkcijama (koji su, istina, možda i umislili da su Bogovi ili su se samo bezprizorno obezobrazili).
Ako se niko ne bi bunio protiv nepravdi, krađi, grešaka (bez obzira da li su one slučajne ili namerne), morala, neograničene moći, i ostalih zala, ovaj svet (dobri ljudi ) bi za kratko vreme bio uništen, baš od tog najgoreg dela ljudskog roda (tačno rečeno izroda).Zato mislim da se na krupne stvari mora krupno reagovati.
I dobro je što se ovako postupilo, bez obzira što mi u svojim redovima imamo mnogo nerešenih problema (očigledno da su nadležni u bg, baš ovako sročeno saopštenje, jako dobro razumeli).Da je bilo drugačije (sa znacima interpukcije, uvodom, razradom i zaključkom.... ko zna da li bi se i razmatralo?
Vojo, za ono ostalo bih se u dosta stvari složio.Međutim, nije ni tačno da se ovde nije komentarisalo suđenje kad je išlo nama u korist (u to se bar lako uveriti), ali ne sećam se da su nekoj ekipi, sa kojom smo igrali, poništena dva gola, a nama priznat gol iz iste takve (diskutabilne) ofsajd situacije.
Vojo, ne može biti rešenje problema sledeći meč. Jer isto to može da se ponovi i na njemu (i u mnogo narednih), ako se ne reaguje na vreme.Ako ti neko bahato lupi šamar, bez ikakvog povoda i razloga, zar treba odmah podmetnuti i drugi obraz (tražeći krivicu u sebi, kao opravdanje za siledžiju)?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9899
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Znaci sa svojih zadnjih nekoliko postova sam definitivno sebi zatvorio vrata predsednicke funkcije u klubu!? :lol: :wink:
Image
Brane
Posts: 517
Joined: Wed Jan 26, 2005 5:18 am
Location: Otava, Kanada

Post by Brane »

Vojo, ako se niko ne zali na sudijski lopovluk njega moze biti samo jos vise a nikako manje. Ja sam siguran da bi ovaj degen dobio prolaznu ocenu da se nas klub nije zalio. Da li ta ocena nesto znaci? Pa ne znam, ali bih voleo da on zbog nje recimo bude uskracen za neke lepe dnevnice za sudjenje u Inter toto kupu ili nesto slicno pa da se sledeci put zamisli. Ili da se bar cena koju partizani placaju za ljubav sudija malo podigne.
A to sto se mi ne bunimo kad kradu za nas, to treba da je na nasu cast. Ne bi smeli da dodjemo u situaciju da zbog tih par spornih utakmica izgubimo kredibilitet da kritikujemo ovu kradju koja traje 60 godina.
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

sport wrote:Gajić zadovoljan reakcijom na Spasićevo suđenje
Autor Đ. Vukmirović | 14 april 2009 22:29
Novi Sad – Predsednik Vojvodine Vojislav Gajić ocenio je juče da je odluka Sudijskog odbora FSS da suspenduje sudiju Ninoslava Spasića, zbog loše arbitraže u derbiju sa Partizanom u Novom Sadu, dobar signal za veću regularnost u nastavku takmičenja u Jelen super ligi.

- To, svakako, ohrabruje i bićemo zadovoljni ukoliko doprinese da ne samo mi, već i svi ostali klubovi ubuduće imaju isti tretman – rekao je Gajić, neposredno pošto je od novinara „Sporta“ čuo za odluku Sudijskog odbora. - Ukoliko je to tačno, spremni smo da u subotu putujemo na utakmicu sa Crvenom zvezdom i nastavimo takmičenje.

Ogorčena Spasićevim suđenjem, Vojvodina je, da podsetimo, u otvorenom pismu fudbalskoj javnosti zapretila da neće putovati u Beograd, zahtevajući, istovremeno, od nadležnih organa da on bude kažnjen i da se, ubuduće, spreče slične sudijske nepravde.
- Ono što je u subotu viđeno na „Karađorđu“ nikome, zaista, ne treba, a posebno ne Partizanu koji je izvanredno odigrao celo prvenstvo i kojem je, uveren sam, takođe neprijatno – dodao je Gajić.

Prvi čovek Vojvodine brzu reakciju nadležnih organa shvata i kao očiglednu zainteresovanost FSS da se ono što je viđeno u derbiju više ne ponavlja, ali i kao satisfakciju njegovom klubu za nepravdu kojoj je bio izložen.
- To nam, svakako, mnogo znači, posebno ako se na umu ima činjenica da smo, posle svih potresa kroz koje smo prošli, najzad stabilizovali ekipu, što se najbolje videlo u sjajnom izdanju iz prvog poluvremena – zaključio je prvi čovek našeg najstarijeg superligaša.

NEMILOST
Đurić čeka Marića

Reprezentativac Igor Đurić nije ni juče želeo da komentariše to što ga protiv Partizana nije bilo ni na klupi Vojvodine.
- Zaista ne bih ništa da govorim, treniram punom snagom i čekam priliku – bilo je sve što je želeo da kaže momak koji je, posle slabog izdanja protiv Čukaričkog u Beogradu, pao u nemilost trenera Zorana Marića.

BILTEN
Tumabsević neizvestan

Juče je trenirao i vezista Janko Tumbasević, koji je meč sa Partizanom preskočio zbog povrede zadnje lože. I dalje je, međutim, neizvesno da li će biti spreman za utakmicu sa Zvezdom.
Makedonac Vlatko Gorzdanoski se uspešno oporavlja od povrede ligamenata članka, ali do subote sigurno neće biti spreman, baš kao ni golman Željko Brkić, koji je protiv Čukaričkog polomio kost šake.

ATMOSFERA
Naciljano drugo mesto

U iščekivanju odluke ide li se u subotu u Beograd ili ne, ekipa Vojvodine je, inače, normalno trenirala, a atmosfera u njoj je, tvrdi Aleksandar Popović, veoma dobra.
- Uveren sam da smo sposobni da ponovimo igru iz prvog dela meča sa Partizanom i da sa tri boda ozbiljno poboljšamo šanse za osvajanje druge pozicije na tabeli – optimista je kapiten „lala“.
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

To, svakako, ohrabruje i bićemo zadovoljni ukoliko doprinese da ne samo mi, već i svi ostali klubovi ubuduće imaju isti tretman – rekao je Gajić, neposredno pošto je od novinara „Sporta“ čuo za odluku Sudijskog odbora. - Ukoliko je to tačno, spremni smo da u subotu putujemo na utakmicu sa Crvenom zvezdom i nastavimo takmičenje.

Jbt.ovo po meni postaje jedna vrhunska lakrdija izuzetno losih glumaca?!
Na kraju ce ispasti da su ovi kraljevi iz sudijske organizacije doneli ovakvu odluku(i ovako ekspresno) jedino iz razloga sto su se usrali da mi kao necemo doci u subotu na marakanu?!Sve u svemu,tresla se gora,rodio se mis?!Niti su ovi nasi ozbiljno mislili da ne dodju u subotu,niti su ovi ozbiljno mislili da nas je Spasic pokrao!
Jos i mi sa ovog foruma da izdamo saopstenje da smo zadovoljni sa suspenzijom Spasica i da partizan povuce rec da smo mali provincijski klub i da se vratimo kolotecini zivota!
User avatar
Eros Bosancheros
Posts: 18
Joined: Tue Dec 09, 2008 2:30 am

Post by Eros Bosancheros »

chinaman wrote:Ner znam sta vas tu cudi, Beograd smatra Vojvodinu svojom kolonijom jos od 1918. i nacin na koji se odnosi prema FK Vojvodina je identican onom na koji se odnosi prema pokrajini u celini. Jacanje "stare dame" srpskog fudbala oni gledaju u mnogo sirem kontekstu, tako da ja uopste nisam iznenadjen sadrzinom njihovih nazovi saopstenja. Ja mislim da u ovom slucaju jednaku krivicu snosi i FSS, a svi vrlo dobro znamo koje na njegovom celu. Mozda bi nase istupanje iz lige dovelo do konacnog kraha te trule institucije cije se rukovodstvo opet krije iza rezultata reprezentacije.

ssnigd wrote: Zato utakmice sa grobljem su i uvek ce biti VISE OD IGRE, jer nema se sta vise prema njima biti fin. Dolazi ti trener gostujuceg tima koji se prvo afirmisao u nasem klubu i rodjen je u nasem gradu i onako folirantski govori da je NS crno-beli grad, tj da je oduvek bio. Pa sada mi je zao sto niste tom nesretniku jos vise vredjali porodicu i sve zivo, takva spodoba i zasluzuje takvo ophodjenje, jer nije imao nimalo postovanja prema kuci odakle je ponikao. Mrs bre dju**e jedno odvratno.
Одвратни су ми медији који једу го*на како су ето зли Новосађани извређали Јокана који је играо у Војводини, живео у Новом Саду... а нико да спомене да он први није испоштовао Војводину и Нови Сад својим сра*ем како је Нови Сад црно бели град!
podbara wrote: Овај сајт је први указао на "грешну" природу "судије" Спасића? Због чега је толико компромитована личност добила част да суди меч између првог и другог на табели?
Па, с обзиром да ова утакмица није имала "никаквог значаја за Партизан" (а после ње су славили титулу) - онда претпостављам - скроз случајно? :roll:

@Воја, стварно ми је страна логика "јесте да нас је покрао као мале, али ето, што да се бунимо, живот је неправедан". Па зашто уопште гледамо фудбал... има ли живот уопште смисла...
User avatar
Milan
Posts: 4262
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

sport wrote:

- Ono što je u subotu viđeno na „Karađorđu“ nikome, zaista, ne treba, a posebno ne Partizanu koji je izvanredno odigrao celo prvenstvo i kojem je, uveren sam, takođe neprijatno – dodao je Gajić.
Videlo se po miloševićevskom saopštenju koliko im je neprijatno. Meni i dalje nije jasno ko je njih šta pitao pa se oglašavaju...
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
Krle
Posts: 1365
Joined: Mon Jun 16, 2008 4:36 pm

Post by Krle »

Krivci se osetili prozvanim. Sami se prijavili. A, sad, da se okrenemo ovim nasim hohstaplerima... :furious:
Locked