Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Voja wrote:
Zeljafcv wrote:Alo, pa veliki Ajax ga trazi, mislim da je to dovoljno reci o kvalitetu Tadica.
Mogu li da te zamolim da mi prokomentarises transfer Tosica u Mancester i tvoja predvidjanja o daljem toku njegove karijere!?
Нека време буде најбољи судија а колико мене сећање служи Јунајтед не купује на слепо играче. Резултати наших млађих репрезентативних категорија сведоче да гледамо можда слабе првенстве утакмице али зато можемо да уживамо у игри сјајних младих играча.
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Novajlije

Na sutrašnjoj prozivci pojaviće se Gruzin, 29-godišnji napadač Mihail Kutišvili, koji je stigao iz azerbejdžanskog Olimpika i potpisao ugovor na dve godine, a s njim bi trebalo da stigne i doskorašnji stoper ekipe iz Bakua, 22-godišnji Nigerijac Usim Ndoko. Angažman Andrije Kaluđerovića pod velikim je znakom pitanja, ali ukoliko neki od napadača bude napustio redove Vojvodine, realna je mogućnost da će se naći među Novosađanima.

Navodno, trebalo bi da dođe i Mario Đurovski, koji je bio nezadovoljan minutažom u prošloj sezoni pa je probao da pronađe angažman u inostranstvu, u čemu nije uspeo, a poručio je kako bi hteo pokušati da se nametne novom stručnom štabu.



p.s. Nigerijac dolazi, samo ako Kiza ode...A nama i dalje treba jedan pravi stoper i ofanzivni vezni!
User avatar
budababa
Posts: 4014
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Post by budababa »

Rekao bih da su pojedinci mozda suvise kriticni prema Tadicu, dok ja verujem da on jos nije materijalizovao svoj potencijal, koji nesporno postoji. Setimo se Kacara, nije bio Bog-zna-kako zapazen, pa je jednu polusezonu eksplodirao i pokazao da ima kvalitet za jake evropske lige. Ja cenim da ce i sa Tadicem biti slicno, a da li cemo docekati da eksplodira u Vosi ili Ajaksu - e to cemo da vidimo. Sto se ostalih igraca tice, najveci minus bi nam bio odlazak Kizita, a sekcija "Igrac sezone" dovoljno govori zasto. Tesko da cemo u nasoj ligi (ili azerbejdzanskoj) naci dostojnu zamenu. Stoleta treba prodati, dugo je kod nas, motiva ima sve manje... Da se ne mucimo vise ni mi, ni on.
:)
Posts: 568
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:43 pm
Location: Na zapadu

Post by :) »

Dejan wrote:Novajlije

Na sutrašnjoj prozivci pojaviće se Gruzin, 29-godišnji napadač Mihail Kutišvili, koji je stigao iz azerbejdžanskog Olimpika i potpisao ugovor na dve godine, a s njim bi trebalo da stigne i doskorašnji stoper ekipe iz Bakua, 22-godišnji Nigerijac Usim Ndoko. Angažman Andrije Kaluđerovića pod velikim je znakom pitanja, ali ukoliko neki od napadača bude napustio redove Vojvodine, realna je mogućnost da će se naći među Novosađanima.

Navodno, trebalo bi da dođe i Mario Đurovski, koji je bio nezadovoljan minutažom u prošloj sezoni pa je probao da pronađe angažman u inostranstvu, u čemu nije uspeo, a poručio je kako bi hteo pokušati da se nametne novom stručnom štabu.
Iz ovog teksta se zakljucuje da bi trebali da organizujemo vise prijateljskih utakmica sa stranim i domacim timovima ili ostanemo malo duze u evropi pa mozda primetimo jos nekog igraca, toliko o skautingu, a sto se Djurovkog tice da nismo navikli bilo bi strasno...
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8909
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

:) wrote:...sto se Djurovkog tice da nismo navikli bilo bi strasno...
:!: :!: :!:
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Igraci koji su zasluzili da odu su; Stosic, Trivunovic, Kiza...oni koji bi trebali da odu da i Vosi bude bolje su Lazetic, Korac, Djalovic, Vukajlovic...

Djurovski je trazio inostrani klub, posto je ovde bio nezadovoljan i sada se ponovo vraca...Da li smo mi neki seoski klub ili klub koji se bori za titulu? Ni Stjepanovic nije imao minutazu i ako je izmislio fudbal za Djurovskog!
ssnigd
Posts: 3428
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

Igraci hocu kakim-necu kakim nam ne trebaju. Igrace kalibra Djurovskog mi vec imamo i previse u nasem timu, bolje da se ne vracaju i da ne kvare atmosferu u ekipi, jer ocekujem da ce u jeku sezone da krenu da kukaju po novinama kako ih trener namerno ignorise, kako ne zeli da im(mu) pruzi sansu da igra itd itd... Kao sto je bio slucaj na relaciji Djurovski-Brzic
Dejan wrote:Igraci koji su zasluzili da odu su; Stosic, Trivunovic, Kiza...oni koji bi trebali da odu da i Vosi bude bolje su Lazetic, Korac, Djalovic, Vukajlovic...
Za prvu trojicu se nadam da ce naci dobar inostran angazman, jer su igrama u Vosi to i zasluzili, a vec su u godinama kada im je potrebno da se finansijski obezbede a i klub koju svotu da uzme. U Vosu se uvek mogu vratiti. Za poslednje navedene, molim vas idite sami iz naseg kluba. Posebno ovi bezanijci potpomognuti Lazeticem.
Inace ko je danas citao zurnal mogao je da procita Rabrenov intervju gde kaze da je klupska kasa PRAZNA i da se razmislja da se ili prodaju igraci ili da se uzme kredit od banke kako bi klub mogao normalno da funkciopnise :shock: . A dan pre toga gledam otvaranje zgrade na Vujadin Boskovu i manji intervju sa Batom gde on kaze kako je u Vojvodini sve otvoreno i transparentno, pa eto neka nam kazu onda gde odose tih 5 miliona ili gde smo ih potrosili. Na igrace sigurno nismo...
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
SlobaNN
Posts: 273
Joined: Fri Nov 14, 2008 12:02 am

Post by SlobaNN »

User avatar
Turija
Posts: 10807
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Nisam bio dva dana na forumu i primećujem da se rasprava oko prelaznog roka veoma rasplamsala Pa, ajd i ja da kažem koju...
Prvo, o mogućem odlasku Tadića u Ajaks, pošto je on zvezda ovog prelaznog roka u Vojvodini.Lično smatram da je pravi momenat za Tadića, a i za Vojvodinu, da on pređe u neki veliki inostrani klub.Ajaks to u svakom slučaju jeste, a u pitanju je i liga u kojoj Tadić može pronaći sebe.Treba iskoristiti trenutak, i na talasu Mančesterove kupovine igrača iz naše lige, prodati Tadića.Ne bih dublje zalazio u ostale razloge. Jednostavno, mislim da je pravo vreme i za Tadića i za Vošu.Ne sumnjam, da će Bata kao vešt trgovac, dobro proceniti situaciju i da će Tadić ove zime, veoma izvesno, promeniti sredinu.
Što se tiče ostalih, pre svih Aleksića, mislim da bi bila velika greška prodati ga sada - bez obzira na visinu novčane ponude.Prerano je i za Danijela i za Vošu.Mnogo bi izgubili oboje.
Vidim (po štampi) da se i Đuriću žuri da ode.I njegov eventualni odlazak bio bi preran i veoma loš potez za obe strane.Đurić je neophodan Vojvodini, a nedovoljno zreo za inostranstvo.Za igre u nekom boljem evropskom klubu potrebna mu je još najmanje jedna polusezona u Voši, kao i u reprezentaciji, da bi zapravo stasao za elitu.Realno govoreći, u repki je odigrao slabo. Da li zbog treme ili kvalitetnijih protivničkih napadača, ne znam, međutim prilično je ,,plivao" i nije ličio na sebe.Zato Đurić treba da bude samokritičniji i dođe do očekivanog kvaliteta igara kroz naredne utakmice u Vojvodini i reprezentaciji, pa tek onda ode.Često je strpljenje spasenje.
Za Stoleta je takođe pravo vreme za pečalbu, dok bi sa Trivunovićem trebalo biti mnogo oprezniji.Tj, da li ga pustiti sada ili na leto.
Što se tiče Kizita, smatram da nam je jako potreban, bez obzira što i kada bi otišao, imamo alternativu u Pavloviću.Međutim, ni blizu njegovih kvaliteta i sposobnosti.Ljupko bi, u takvom scenariju imao ozbiljne glavobolje i na toj poziciji, koja nam je trenutno najčvršća.Mislim da bi trener, uz svo uvažavanje moralne opravdanosti odlaska Kizita, trebao da stavi veto.Naravno, ako su nam želje istinski šampionske.
Vukajlovića treba prodati, ako se ukaže i najmanja prilika.
Đurovski: zar opet, proveravati provereno?
Grozdanoskog, već smatram otišlim, i mislim da bi tu trebao biti kraj zimskim odlascima iz Vojvodine.Međutim, jedno su lične želje i nadanja, a sasvim drugo nemilosrdna stvarnost..
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4042
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Post by Rabba »

Usim Nduka je reprezentativac Azerbejdzana, i mislim da ne bi bilo lose imati ga kao alternativu za Kizu(posto igra na njegovoj poziciji).
User avatar
djape_ns
Posts: 385
Joined: Sat Dec 13, 2008 6:34 pm
Location: Novi Sad

Post by djape_ns »

pricaju o prodaji igraca (STANDARDNIH), puna im usta titule.... mnogo mi je to kontradiktorno! osvojiti titulu - ne znaci pobedjivati hajduk, banat i ostale vec zvezdu i partizan, a to se ne radi tako sto cemo oslabiti tim vec pojacati ga, zatim uzeti titulu i svi ovi igraci ce vredeti bar duplo vise nego sto im se sad nudi, uz izuzetke za najbolje igrace!
kontam da ako tadic sad vredi 2 miliona posle titule i par utakmica u reprezentaciji cena bi mu skocila bar na 4-5, o aleksicu razmislite sami do koje bi sume vojvodina dosla, e a s tim keshom pa i da razmisljamo o kup uefa....uh aj sad nazad u realnost :(
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8909
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Moram jos jedared da pitam: a di su pare od Kacara??? Kake su sad to price da smo opet svorc i da moramo da prodajemo da bi preziveli??? Zar je sve otislo u tu novu zgradu na Veterniku? Ako je tako, onda se tu neko debelo ofajdio na nas racun. Mada ne verujem da su tamo otisle, a neko se ipak ofajdio. Jel' zbotog mozda nikada nismo docekali taj famozni finansijski izvestaj?

E pa nabijem ja na ono ispod stomaka i taj Veternik ako je to tako, mislim ako ce da uloze milion pa da tako sakriju cetir' koje su ukrali. Ako nas je ta zgrada takva kakva je kostala 5 miliona onda bolje da je nismo ni dobili. Koji ce nam Veternik ako lopovi bankrotiraju klub?

I cemu imamo da se nadamo ako odu Kiza, Aleksic, Vlatko, Tadic, Djuric, Stole... a zauzvrat nam se vrati Djurovski??? Koliko ce nam trajati pare od tih transfera???

Bas sam se zdravo mlogo najedio :roll: :twisted:
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Ваљда су се паре од Качара потрошиле на санирање дугова који су се сакупљали још од 1998. године? Тадић и Алексић јесу таленти и сада је право време да их продамо. Постоји неколико чињенице које потврђују ово моје размишљање- За настанак великих играча требају нам јаке утакмице које на жалост у Србији немамо, пошто су млади обојица увек постоји опасност од изазова које доноси младост да скрену са спортског пута, терени у Србији су такви да на већини утакмица без проблема могу да сломе ногу(не дај Боже). Данија већ дуже време прати Арсенал и то није тајна па ако се у причу сада умешао Реал и ако сума буде безобразно велика нека дете путује. Исто важи и за Тадића само са тиме што бих ја био презадовољан ако његов трансфер буде износи преко 2 милиона евра. Ни много богатије земље од наше не могу да се боре против одласка својих младих играча у богате клубове. Погледајте Француску, Белгију , Холандију, Швајцарску чим неко бар мало заблиста чека га инострани трансфер.
п.с. Уосталом мислим да нам неће баш толико пуно недостајати-http://www.fkvojvodina.com/forum/viewtopic.php?t=1133
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8909
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Za Tadica se slazem da moze da ide, ali za Danija je prerano.

U svakom slucaju prodaja igraca na pola sezone po meni bas i nema puno smisla, jedino ako ne valja ili nam bas ne treba pa da ga pustimo. Ako su vec apetiti postavljeni tako visoko onda nam trebaju svi, pa kad se na kraju sezone uzme taj trofej nek se onda prodaje sampionska roba, bice i vise para. Ako opet na pola sezone ostanemo bez 5-6-7 prvotimaca (i to onih boljih, dok nam Lazetici i Mrdje ostanu) mozemo samo da sanjamo titulu. A nece je biti ni dogodine.

A bogami me brine za pare, znas kako kazu ko se na mleko opekao...
mile bronx
Posts: 259
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:56 pm
Location: liman

Post by mile bronx »

Vukelja?
Post Reply