Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2056
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Post by Grba_NS »

Ne bih rekao da Stojcev ima problem u glavi vec da ima problem sa povredama, on je uglavnom bio povredjen dok je bio kod nas, kao i sad u Borcu!
User avatar
Buca
Posts: 753
Joined: Wed Sep 20, 2006 7:50 pm

Post by Buca »

Slazem se sa vecinom navedim,stim da Babalju ne smemo zaboraviti onu utakmicu na JNA :wink: Kao i to da odredjeni broj igraca nije dobio priliku da pokaze kvalitete :cry:
PS. ziveo edit :lol:
Željko Brkić jedan je od nas!!!
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8909
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

@ vladans:

Slazem se u principu sa ocenom korisnosti pojedinaca, ali istini za volju neki od njih nisu ni dobili sansu da pokazu sta umeju jer su neki drugi MORALI da igraju pa makar puk'o svet...
User avatar
Zeljafcv
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 25, 2008 1:41 am

Post by Zeljafcv »

Vlado, zaboravo si Pantu da spomenes!!! :-P On je po meni jedini pogodak.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Владо свака част за пост! Мислим да је он најбоља потврда да је последња добро урађена слекција играча била још када је Ђумио био тренер. Од Качара само узели милионе а да је било мудрости и да је Броко Павловић наставио да игра питање колико би ту тек пара узели(јавна је тајна била да је Нант нудио милион евра за њега а сада што се то није реализовало зна се чија је кривица)?
п.с. Ако се зна које заслужан за резултате, ко је онда заслужан за овакав катастрофалан одабир играча?
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8909
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

podbara wrote:п.с. Ако се зна које заслужан за резултате, ко је онда заслужан за овакав катастрофалан одабир играча?
Ih, podbara, sto se pravis da ne znas? Po starom dobrom samoupravno-socijalistickom modelu nije niko kriv - ustvari, svi smo mi podjednako pomalo krivi :wink:
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

Somborac wrote:Skroz nelogicno bi bilo dovesti Kaludjerovica, bio je dosta u Spartaka, a nije neki dokazan, rasan i formiran golgeter! To mi vec imamo u omladinskom pogonu!
Apsolutno se slazem sa tobom,taj Kaludjerovic nije dao ni 3 gola za OFK.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
User avatar
Milan
Posts: 4260
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

U Dnevniku navode kako će Stepanov na pozajmicu iz Porta u partizane. Ako se realizuje, eto nama još jednog ukaljanog igrača (svojevemeno sam pisao o mojoj predstavi teorije zavere, o prljanju, ili ako hoćete beleženju svakog našeg igrača od strane cz-part). I to još jedan bivši kapiten u njihovim redovima...
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
djape_ns
Posts: 385
Joined: Sat Dec 13, 2008 6:34 pm
Location: Novi Sad

Post by djape_ns »

milane da se nastavi sa ovakvom politikom da nema direktno iz vojvodine dobro je...

da ima sad u ovom klubu neko pametan pa da vrate Despota, realno covek bi mogo da se vrati, gde je u Mursiji kod Klementea? ako je tako, cini mi se da se mursija bori za opstanak u spanskoj drugoj ligi ...
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
User avatar
Zeljafcv
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 25, 2008 1:41 am

Post by Zeljafcv »

Pre svih potencijalnih pojacanja POD HITNO VRATITI DAVIDOVA!!! Po meni tandem u napadu da budu Buac i Aleksic, iza Davidova Tumbasevic, levo i desno neka igraju Tadic i vratiti Nezirija. Odbrana samo skripi na desnom beku. I da kakav crni Kaludjerovic, igra cele sezone i nije dao gol, a napadac! Odraditi dobre pripreme i to je to!

Ako zele titulu i ako ova uprava radi ozbiljnu pricu ovaj prelazni rok mora biti pravi, ali kako je krenulo bice sve po starom. Dovesce se 11 "Vukajlovica" i nista...
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
User avatar
Turija
Posts: 10807
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

djape_ns wrote:milane da se nastavi sa ovakvom politikom da nema direktno iz vojvodine dobro je...

...
Slažem se.
Sledeći transfer posle Voše - od volje svakom. Pa, kako ko hoće i kako ko mora.Fudbal je odavno postao veliki posao i ne bi trebali tražiti previše od profesionalnih igrača.Ipak je njihova karijera veoma kratka.Ispoštovali su Vošu u prvom koraku, a već dalje neka ide i kako (ih) život nosi.
Ima li šanse da se Batak vrati u Vošu, tj da li mu je istekao ugovor?
Inače, mislim da je čista iluzija da bilo kog našeg bivšeg igrača mi vratimo u Vošu, osim onih koji bi da završe igračku karijereu u dresu u kojem su je započeli.
Svi znamo i zašto. I zato, ne bi trebali sanjati nerealne snove o povratku naših igrača koji su još u dobrim fudbalskim godinama.Zna se kolike su ovde plate i koliko se izdvaja za pojačanja :oops: :cry:
Nažalost, naša istina je još uvek bolna.
A, još je bolnije što teramo i one dobre koje imamo zabadava :twisted:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

Siguran sam da se mnogi nece sloziti samnom,al mislim da je kasno za Davidova.Ja sam ga prvi obozavao kao igraca i svestan sam da se takav vizionar radja samo jednom.
On je u Vojvodini bio u najboljim igrackim godinama i odigrao je perfektnu sezonu.Kada bi se vratio,cini mi se da to ne bi bio onaj stari madjionicar...
Svejedno,tesko je verovati da ce on predstavljati pojacanje ove zime,nisu ga hteli ni kad je bio u klubu,a sad pogotovo :wink:
Kaludjerovic nije klasa od igraca,u to ne sumnjam,ove sezone nije pokazao zavidno umece.Ipak ne moze se reci da nema blage veze,imao je svojih momenata,igrao je za mladu i olimpijsku reprezentaciju i jos uvek je mlad za razliku od vecine nasih napadaca.Tesko cemo na ovim prostorima naci napadaca koji ce ispuniti normu od 20ak golova po sezoni,pogotovo ako ne odresimo kesu.Sve ono sto je Vlada napisao je jedna totalna realnost.Kolko para-tolko muzike...tu je sve jasno!
Takodje je jasno da ce najbitnija tacka prelaznog roka biti angazovanje trenera.Trener je taj koji treba da ukomponuje tu ekipu,kakva god ona bila.On treba da afirmise neafirmisane igrace,da napravi prostor za neke nove zvezde i izvuce maksimum iz svakog igraca.Zbog toga ja izuzetno cenim gospodina Radomira Antica.On je to cinio sa Atletikom,kao i sada sa nasom reprezentacijom
Napred Voso!
User avatar
djape_ns
Posts: 385
Joined: Sat Dec 13, 2008 6:34 pm
Location: Novi Sad

Post by djape_ns »

mozemo mi ovde da palamudimo i izvodimo najbolja moguca resenja, kad uprava ne zeli isto sto i mi, opet ce uraditi isto sto i svaki prelazni rok dovesti 9 novih igraca od kojih se maximalno jedan moze nazvati pojacanjem....
kamo srece da ostave kostur tima Brku, Djurica, Kizu, Popovica, Tadica, Buaca, Aleksica, prodaju kvazi pojacanja, lazetica, mrdju, purketa ... i eventualno dovedu tri igraca na koja ce racunati...
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
chinaman
Posts: 247
Joined: Mon Dec 08, 2008 6:04 am

Post by chinaman »

Otkad nas je napustio kvintet igraca koji su cinili kostur naseg tima (Kahriman, Pekaric, Davidov, Kacar , Despotovic) mi kos uvek nismo uspeli da proandjemo adekvatne zamene (sa izuzetkom Kahrimana). Medjutim, kakvog li apsurda, ovaj tim, koji ne igra ni priblizno lepo i kvalitetno kao onaj ima mnogo vece sanse za osvajanje titule. Cinjenica je da je kvalitet ostalih timova (a naorcito jednog od "vecitih") drasticno opao od tog perioda. :lol:

Opet se suocavamo sa istim problemom, a to je da nasa uprava (sem verbalno) ne zeli da posteno odresi kesu za dovodjenje istinskih pojacanja. Zato smo u nekoliko zadnjih prelaznih rokova i dobili, sto neko rece, "11 Vukajlovica". Dovodjeni su i neki stranci, medjutim pokazalo se da je rec o potpunim promasajima. Sto je najgore niko nije dosad pozvan na odgovornost zbog takvih pogresnih poteza :!:

I ja se slazem da Milan Davidov vise nie to sto je bio, a i da jeste ne znam s kime bi mogao da se uklopi jer ostatak tima nije na tom nivou. Sto se tice ostalih bivsih igraca, najbitnije je da ne odu iz Vojvodine u jedan od omrazenih nam timova, a gde ce da odu posle to je njihov problem. U praksi se pokazalo da nijedan od tih igraca po odlasku u "vecite", sto ce reci po povratku u nasu ligu, nije pruzao ni priblizno kvalitetne partije kao kad je igrao kod nas.

Ostaje nada da cemo zadrzati kostur tima, oterati nesposbone igrace, dovest par pojacanja i kvalitetnog trenera i na prolece uci u borbu za titulu posle 20 godina.
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8909
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Kakav crni Kahriman, sramota je njega mecati u istu recenicu sa Gojkom, Despotom, Davidom, Pekarom...
Post Reply