Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Radoye
Administrator

Re: Marketing kluba

Post by Radoye »

Kembel apsolutno ne zvuci kao Jamajkanac. Pre kao neko ko dolazi iz bivsih francuskih kolonija u Africi ali ni najmanje prizvuka kariba u njegovom akcentu a pogotovo ne Jamajke...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
VošaNS

Post by VošaNS »

Turija

Post by Turija »

VošaNS wrote: Wed Dec 20, 2023 3:50 pm
Pitanja su tipa: hajde nesto da pitam, makar bilo i bez veze.
Tu Vukanovic ne moze nista popraviti, ali izgleda da nije nezadovoljan, sto je u Vosi ( za razliku od Radulovica).
Sve u svemu, delovao mi je OK i sto se setio gde je zapocinjao superligasku karijeru. Sto nije ostao na FCVB, to je na obraz cuvene nase struke.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milan

Post by Milan »

Nakon prvog pitanja sam znao kakav će odgovor biti i tu sam ugasio...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Unakazi na Braga :mrgreen:
Image
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Rekao bih da jedino u cemu se zaista ocekivalo da ova uprava i Zbiljic moraju da budu jaki je marketing.
U tome su mozda i najvise podbacili. Nikad vise udaljili navijace od kluba nisu. Pogotovo njihovom severnokorejskom, vucicevskom i snsovskom taktikom blokiranja svega i svacega...

Zbog toga su i pitanja ovakva. Pogledajte pre godinu-dve pitanja su postavljanja na pripremama, po 30 minuta odgovarali igraci 100+ pitanja. Sada tuga tugava.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

https://www.instagram.com/stories/fk_vo ... EzYmMxYg==

Матеус помаже у Маркетингу клуба :cheers:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
021

Post by 021 »

Vreme je praznika i darivanja. Ako ste poželeli da obradujete sebe ili svoje najbliže novim dresom voljenog kluba, zajebali ste se, jer trenutno ne mogu nigde da se kupe.

Krenuo sam da kupim plavi dres, no otkrio sam da ih uopšte nema u prodaji, ni u navijačkoj prodavnici na stadionu, ni kod Murketa. Ni sa crveno-belom garniturom situacija nije ništa bolja, jer je dostupna samo u manjim veličinama.

Toliko o približavanju kluba i navijača. Ovo je zaista nepojmljiv nivo nebrige i amaterizma.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

021 wrote: Sat Dec 30, 2023 6:56 pm Vreme je praznika i darivanja. Ako ste poželeli da obradujete sebe ili svoje najbliže novim dresom voljenog kluba, zajebali ste se, jer trenutno ne mogu nigde da se kupe.

Krenuo sam da kupim plavi dres, no otkrio sam da ih uopšte nema u prodaji, ni u navijačkoj prodavnici na stadionu, ni kod Murketa. Ni sa crveno-belom garniturom situacija nije ništa bolja, jer je dostupna samo u manjim veličinama.

Toliko o približavanju kluba i navijača. Ovo je zaista nepojmljiv nivo nebrige i amaterizma.
Ћути добро има и тих црвено-белих, какво је стање било добро је што има нешто и да се купи у одређеним величинама... Туга, баш од тог маркетинга се највише и очекивало оно и даље на аматерском нивоу...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Пре пар дана кренуо у потрагу за плавим, исто ништа, претпостављам да их више неће ни бити, ураде коначно дрес ко свет, набију цену, ни то није проблем кад оно ни нема их... о каквом приближавању прича. Баш ме занима колко је плавих дресова било у продаји!?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Uvek sa tobom wrote: Sat Dec 30, 2023 8:55 pm Пре пар дана кренуо у потрагу за плавим, исто ништа, претпостављам да их више неће ни бити, ураде коначно дрес ко свет, набију цену, ни то није проблем кад оно ни нема их... о каквом приближавању прича. Баш ме занима колко је плавих дресова било у продаји!?
Isto. Hteo sam da uzmem i uramim klincu za sobu.
Neizlecivi wrote: Sat Dec 23, 2023 11:13 am Rekao bih da jedino u cemu se zaista ocekivalo da ova uprava i Zbiljic moraju da budu jaki je marketing.
U tome su mozda i najvise podbacili. Nikad vise udaljili navijace od kluba nisu. Pogotovo njihovom severnokorejskom, vucicevskom i snsovskom taktikom blokiranja svega i svacega...

Zbog toga su i pitanja ovakva. Pogledajte pre godinu-dve pitanja su postavljanja na pripremama, po 30 minuta odgovarali igraci 100+ pitanja. Sada tuga tugava.
Ovi intervjui su katastrofa, ali nije sve tako crno. Vošini porodični dani su super akcija, kao i posete školi.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Могли би се из управе озбиљно угледати на браћу из Бања Луке, маркетинг им је на друштвеним мрежама ко зна колико испред нас, а показују да није све усмерено и ка друштвеним мрежама...
Turija

Post by Turija »

Svaka cast banjaluckom Borcu :!:
A, nasem Klubu i predsedniku (sa zavrsenim marketing studijama) na bruku.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
021

Post by 021 »

Uvek sa tobom wrote: Sat Dec 30, 2023 8:55 pm Пре пар дана кренуо у потрагу за плавим, исто ништа, претпостављам да их више неће ни бити, ураде коначно дрес ко свет, набију цену, ни то није проблем кад оно ни нема их... о каквом приближавању прича. Баш ме занима колко је плавих дресова било у продаји!?
Meni je žena u Murke šopu rekla da ih je bilo desetak, i sve su prodali već prvog dana. Žalila se da im iz kluba već mesecima ne šalju robu... :oops: :evil:
021

Post by 021 »

Malo sam čačkao po internetu, i pazi sad - onlajn prodavnica postoji: https://www.fkvojvodina.rs/prodavnica/?script=lat :shock:

Možda sam neinformisan, ali nešto se ne sećam da je igde objavljeno da je onlajn šop počeo sa radom. Zanimljivo je da link ka istom ne postoji nigde na zvaničnom sajtu (meni se pojavio u rezultatima Gugl pretrage).
Post Reply