Kup Srbije 2022/2023

Locked
fare
Posts: 2843
Joined: Fri Apr 06, 2012 11:32 pm
Location: LALIC

Re: 1/8 finala Kupa: VOJVODINA - Mladost GAT, sreda 18.30

Post by fare »

Inače gde je danas Kabić?
User avatar
N13
Posts: 2099
Joined: Fri Mar 22, 2013 1:10 am

Re: 1/8 finala Kupa: VOJVODINA - Mladost GAT, sreda 18.30

Post by N13 »

Jesmo jako lose odigrali, ali ne mogu reci da smo nezasluzeno prosli. Koliko god da samo lose odigrali, protivnik je bio 3 puta losiji. Ama bas nista nisu pokazali.
Uvek mi je draze da vidim klubove iz NS i ostatka pokrajine u najvisem rangu, ali ovi to ne zasluzuju. Katastrofalni su, i mi ovako losi zasluzujemo mnogo vise prolaz dalje.

Sto se utakmice tice, izdvojio bih samo Baraya danas. Pozitivno me iznenadio, dosta dobrih poteza i zelje.
Ostali ispod proseka. Trener najvise, popizdeo sam kad je izvadio Cumica a ostavio Malbasica.
User avatar
Stexman
Posts: 2599
Joined: Wed Apr 15, 2009 11:38 pm

Re: 1/8 finala Kupa: VOJVODINA - Mladost GAT, sreda 18.30

Post by Stexman »

Ajd nemojte pricati kako ce nama neko nesto pokloniti kao sto je osvajanje kupa!? Zar stvarno mislite da ce cigani nekom nesto pokloniti? Pa u :shit: da se igra oni ce se truditi da ga prvi pojedu.

Losi jesmo al nismo nikog pokrali, igranje Simica rukom pre gola je od zemlje i to se ne svira. Penal za njih nisam siguram, ne vidi se dobro.
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9894
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: 1/8 finala Kupa: VOJVODINA - Mladost GAT, sreda 18.30

Post by Voja »

Upravo zavrsio mec. :mrgreen: Posle prvog poluvremena sam pomislio sta oni na forumu pisu,jesmo jalovi,ali igramo gledljivo,vidi se da smo domacini,kvalitetniji....Posle cu o drugom poluvremenu.

Svi ovde zameraju Malbasicu ako sam dobro razumeo sto nije Cumicu propustio loptu u sansi... moj stav je da je jedino taj detalj ono sto Malbasicu ne zameram u celom mecu,jer je uradio fudbalsku stvar,sutirao iz prve,to sto ne zna to je nesto drugo... kako ju je sutno i da je prebacio golmana,neko iz odbrane bi stigao loptu.Sve ostalo sto je uradio dok je bio u mecu - zameram mu.Sto se penala tice,u takvim,sporim mecevima,bez sanse,bez desavanja jednostavno to se sudi... cak,mada nisam siguran mozda je postojalo materijala i za penal koji sekund ranije.Ne smatram da smo osteceni sviranjem tog penala. Moram da pohvalim i nas prvi korner u 19.minutu koji je izveo Baray,mozda i najbolje izvedeni korner u sezoni,steta sto igraci nisu navikli na takve centarsuteve. Koliko ste nahvalili Baraya,mislio sam da leteo po terenu... meni se njegova igra uopste nije razlikovala od dosadasnjih.Sto se moguceg ofsajda tice,i da je gol priznat ne bi imali mnogo argumenata protiv sudijske odluke,cini mi se da je gore noga jednog naseg igraca ostala u svetlopokosenoj travi,dok je napadac bio u tamnom polju,al ajd to su delici sekunde,i nisam 100% siguran da l VAR ima pravo da reaguje,ako pomocnik digne ofsajd!?

Definitivno sam ubedjen da imamo najlosije bekove u ligi.. Ovo danas je katastrofa... Antonijevic neprimetan,a Lazarevic... mislim da je po njega bolje da svaku akciju ide na dribling,da o centarsutu i ne razmislja,da tu opciju stavi na off... dok ne dovedemo nove bekove.
Sta se desava sa Antonijevicem,zaista ne znam,dal se sam krije od lopte ili ga saigraci preskacu pojma nemam... decko jednostavno ne postoji na terenu.

E sad drugo poluvreme. Prvo veliko razocarenje je ulazak u nastavak meca bez izmena :frown: A drugo,i najvece razocarenje,najamateriskije odigranih pola sata od kako navijam za Vosu. Ono je kazna za moju simpatizersku dusu... cist amaterizam,sa delimicno malim primesama komedije (koji centarsut ili ono Zukicevo podletanje pod loptu na centru...). Kad sam ocekivao da daju gas GAT bio bolji... SRAMOTNO!!! Zukic sa svojom mekom loptom odudara od ostalih igraca,vidi se da ima materijala,ali sta jos nedostaje tom decku da krene uzlaznom putanjom!? Peta kog gola lucidno resenje,ali malo za sve ove godine u dresu Vose,malo.
Sto se tice Simicevog igranja riukom pre slobodnjaka,od toga nema nista,zvezdini analiticari posle meceva su me naucili da lopte odbijena od bilo kog dela tela u ruku se ne sudi i to je to,kraj svake price. E sad,dal je bio prekrsaj ili ne,slobodno sudijsko uverenje... vec sam se i umorio malo jer je kasno,pa nisam ni detaljisao previse (na to uklizavanje mislim). Nije sudija gurao nijednu ekipu,mislim da je sudio kako najbolje zna.

Eto,to je moje vidjenje... prvo poluvreme jos i licilo na nesto drugo do 75.minuta sramota nad sramotama. Srecna pobeda... i moram dodati da bih da sam na mestu trenera,makar zbog neke psihologije u 90.minutu uveo Simica umesto Carevica... Mada sam se iznenadio odakle Carevic uopste na golu,i ne znam da l je Simic uopste bio i na klupi. Sve u svemu... Dolazi nam Neca Tomic... fudbalsko majstorstvo na nasem stadionu za vikend zagarantovano :cheers:
Image
Istocno stajanje
Posts: 553
Joined: Thu Jul 23, 2015 11:20 am

Re: 1/8 finala Kupa: VOJVODINA - Mladost GAT, sreda 18.30

Post by Istocno stajanje »

U 85. minutu sam pomislio da ako izgubimo, bar ce ova prevara od trenera da ode i da necemo vise gledati ovaj antifudbal.
Ovako, skupite zivce i za drugi deo prvenstva.
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4042
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: 1/8 finala Kupa: VOJVODINA - Mladost GAT, sreda 18.30

Post by Rabba »

@churguzijanac Ne mogu da se složim sa tobom za Traorea. Da je vrhunski centarhalf, nije. Ali deluje fudbalskije od 98% igrača u našoj ekipi. Jedini koji ima tehniku da primi svaku loptu(obratite pažnju na ovo, ako do sada već niste, prijem mu je besprekoran) i da kvalitetno pošalje dug pas. Skroman, nenadobudan, podređen ekipi i jedan od retkih koji deluje da bi mogao da pomogne. Dočekao sam ga na nož, ali moram da priznam da sam njegovim izdanjima generalno zadovoljan.

@karlsson U potpunosti si u pravu za taj potez Baraja, skroz sam smetnuo to sa uma. Ipak, delim Vojino mišljenje da ništa novo od njega nisam video. Njegov doprinos jednostavno mora biti veći. Igra loše, sa malo uticaja, deluje frustrirano... Razumem da bi jezička barijera mogla biti problem, ali zar se ne razmišlja o tome kad dovodiš igrača? Da ne mora Traore da ti bude simultani prevodilac, nije mu to posao.

Što se ruke tiče, mišljenja sam da smo vrlo domaćinski dobili taj slobodnjak za gol. To šta režimski naručenici pričaju u onome što se liberalno naziva "analiza"(isto ko što se Megatrend, Singidunum i ostalo smeće liberalno nazivaju "Fakultetima") nema nikakvu težinu. I ne želim da se takva mišljenja propagiraju kao prihvatljiva. Samim tim, situacija je bila za ruku i trebalo je tu ruku i svirati. Mrzim likove sa tribine koji na svaki pad u kaznenom kreću da se deru "penal!", ili jebu mater sudiji kad odsvira nešto opravdano protiv Voše. Ako ti je blanko odluka za nas dobra, navijaš za pogrešan klub... Meni nije.

@Voja Izveštaj sa utakmice i zvanični spiker najaviše Puškića kao rezervnog golmana. Ako se ne varam ti si bio zagovornik dovođenja Antonijevića, ako jesi, ne grešiš sa igračima često(iako su ti mete nekad jezivo i neopravdano potpuno nerealne sa finansijske, a još više sa strane karijere tog igrača), ali ovaj dečkonja je potpuno užasan. Osim ta dva vrhunska centaršuta sve što je uradio je bilo ispod nivoa fudbalera, namerno ne dodajem "profesionalnog". Dobar deo amatera pruža bolje predstave od onoga što je Antonijević prezentovao sinoć.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
User avatar
N13
Posts: 2099
Joined: Fri Mar 22, 2013 1:10 am

Re: 1/8 finala Kupa: VOJVODINA - Mladost GAT, sreda 18.30

Post by N13 »

To igranje rukom nisu izmislili nikakvi ciganski analiticari. To je novo FIFA pravilo od prosle sezone.

Ukoliko igraca pre igranja rukom pogodi u neki drugi deo tela, to se ne svira. Ako ga pogodi direktno u ruku, svira se.

Druga stvar je sto je to pravilo besmisleno i sto su mediji (buta pre svega) jedva docekali da nas predstave kao neke kojima se pomaze.
Da je iko hteo da nam pomogne, ne bi se cekalo do poslesnjeg minuta, niti bi se svirao penal protiv nas.
User avatar
Turija
Posts: 10806
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: 1/8 finala Kupa: VOJVODINA - Mladost GAT 2:1 (0:1)

Post by Turija »

I ja ne mislim da je nesto namesteno, od rezultata do sudjenja, nego je to tako.
Muci se Vosa sa svakom ekipom ( slaba tehnika, vecine igraca i slaba kondicija svih), a muce se i sudije da sve dobro vide i da postuju naredjenja ( sto je nemoguce).

To pravilo za igranje rukom je totalno besmisleno, jer se ostavlja mogucnost namernog igranja i namestanja lopte rukom, posle odbitka od tela i da se subjektivno procenjuje da li je namerno ili slucajno. Ko to moze tacno reci? To zna samo igrac. U vezi Simicevog igranja rukom, mislim da je slucajno. Zaista nisam znao za to novo pravilo ( ranije je bilo da se ne sudi kad je napucana ruka uz telo).

Ne znam ni sta se sinoc zamera Baraju?
Bio je u prvom poluvremenu najprimeceniji nas igrac ( asistencija Malbasicu, korner, par suteva na gol i mnogo faula nad njim). Ume da primi lopto, okrene se, predribla, pa i da doda dosta tacno.Meni je izgledao motivisan, za razliku od ranijih nastupa.

Sto se Vitasa tice, on mi deluje kao veteran rekreativac.
Za bekove se slazem da su slaba karika. Ne znam samo zasto nisu zadrzali Milanova i zasto ne daju ni minut Jelenkovicu, kad su u Sloveniji obojica bili sasvim korektni?
Stavlja se Topic na stopera, a ja tu ne vidim nista dobro da se promeni u nasoj igri, osim sto se oslabi poslednja linija odbrane.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
v1o9s1a4
Posts: 67
Joined: Mon Nov 17, 2014 2:45 am

Re: 1/8 finala Kupa: VOJVODINA - Mladost GAT 2:1 (0:1)

Post by v1o9s1a4 »

Trener veliki vojvodinas bi mogao da dodje ponekad da pozdravi navijace posle utakmice :frown: , posto vidim da iste poziva za vikend i trazi podrsku. Prvog menja Cumica, jedinog koji nesto zna i ume :lala: , a po njegovom izrazu se videlo da nije nimalo zadovoljan izmenom. Decko se poprilicno zajebao sto je dosao ovde, bolje da ga odmah prodaju i spasu ga ovog mucenja. Sve u svemu trener jedna velika nula - takticki, a posebno motivaciono (ekipa deluje tuzno, kao i njegovi nastupi i energija). Zbog svega ovoga verovatno ni nema neki autoritet kod igraca, pa se zato i desi ta situacija na klupi sa UN. Pravicemo Lalatovica od blata ...
Jedina pozitivna stvar koja se moze izdvojiti je Baraj. Iako nije nista specijalno opet pokazao, konacno je posle 20 utakmica resio da potrci i da pokaze neku zelju.
User avatar
Uvek sa tobom
Posts: 1438
Joined: Wed Jun 24, 2009 12:05 pm

Re: 1/8 finala Kupa: VOJVODINA - Mladost GAT 2:1 (0:1)

Post by Uvek sa tobom »

Изгледа да и Тренер чита форум, чим је прихватио сугестију и ставио НН и Вукчевића у напад, све човек прихвата само да остане на клупи... а на конференцијама је надмашио и оног демагога ђорђевића, коме је срећа била крива...
УВЕК МИ СМО БИЛИ УЗ ТЕБЕ . . .
User avatar
Turija
Posts: 10806
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: 1/8 finala Kupa: VOJVODINA - Mladost GAT 2:1 (0:1)

Post by Turija »

Kad imas takve neprofilisane igrace, sa dosta individualnih manjkavosti, tesko je biti pametan i odabrati 11 ili 18 pravih. Tu ja puno ne zameram treneru, zameram na nedostatku kondicije i energije kod igraca. To isto zameram i upravi.
Trener moze i da sedi mirno na klupi ili skace i vice pored linije, ne menja stvari, ako igraci ne mogu i ne znaju.

Znamo i sami koliko je bilo lutanja i ovde na forumu, ko bi trebao da igra, ko je bolji od koga. Pa npr. NN i Malbasic su kotirali kao ekstra pojacanja, pa nas doveli do ogromnog razocaranja, narocito Malbasic. Te je bolji Lazarevic kao bek, te Bjekovic, te npr. Vojin Antonijevic ili Djordjevic.
Pa, Traore ili Vitas ili Jelicic, pa da li Topic ili Miletic ili Busnic. U pocetku i Milosavljevic nije bio tako los, povremeno i Zukic. Od na pocetku dobrog V. Simica, koji je vukao ekipu, do neprimetnog Simica. Baraj ili Kabic? Pa se odusevimo na momente sa njima, pa razocaramo ubrzo.
Da li je Vukcevic bolji od Vidakova, da li bi Milosevic tu nesto doprineo u spicu?

I tako zavrsavamo polusezonu, pa dolazi prelazni rok i jos nekoliko novih igraca, pa ponovo treba vremena da vidimo ko je tu bolji od koga, pa da se uigraju, a bodova nedovoljno, kao i prave igre, kakve se ocekuju od Vose.
Nije lako biti trener Vojvodine, vec jako, jako dugo. Rekao bih od posle 1989.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
slanobarac
Posts: 3613
Joined: Tue Dec 09, 2008 4:57 pm
Location: Novi Sad

Re: 1/8 finala Kupa: VOJVODINA - Mladost GAT 2:1 (0:1)

Post by slanobarac »

Turija wrote: Thu Nov 10, 2022 2:54 pm
Nije lako biti trener Vojvodine, vec jako, jako dugo. Rekao bih od posle 1989.
Lako je ako znaš posao ako ne znaš onda je sve teško.
Previše se ovde kritikuju igrači a Trener je kao nebitan. Ako pridošlice nisu bolje od Kopitovića, Stevanovića, Matića, Mrkaića i Bastajića onda stvarno nemamo o čemu da pričamo. Trener je jedina osoba (i onaj što ga je doveo) koja treba da se kritikuje. Sve je pomešao, više se ne zna ko šta igra, koje izmene vrši, ma sve mu se pomešalo. Možda čita forum :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
v1o9s1a4
Posts: 67
Joined: Mon Nov 17, 2014 2:45 am

Re: 1/8 finala Kupa: VOJVODINA - Mladost GAT 2:1 (0:1)

Post by v1o9s1a4 »

Pa ili ne valja trener, ili ne valja sportski direktor. Ili je krivica na obojici. Vrlo je jednostavno. To sto smo se mi nalupali na forumu koji igrac valja, a koji ne valja je nebitno, nismo strucni i nismo placeni za to. Problem je izgleda sto struka pokusava da dodje do ekipe i igre metodom uzaludnih pokusaja, a to vec mozemo i mi sa foruma strucnije da radimo od njih :D.
User avatar
Neizlecivi
Posts: 1479
Joined: Fri Jul 20, 2012 3:18 am

Re: 1/8 finala Kupa: VOJVODINA - Mladost GAT 2:1 (0:1)

Post by Neizlecivi »

Da li neko ima video sa sadrzajem jucerasnje utakmice???
Kao da smo igrali sestu ligu Bocvane, a ne kup u Novom Sadu.

Ili sam samo ja corav i ne mogu da nadjem...
User avatar
Pera Centar
Posts: 829
Joined: Sat Jan 18, 2014 12:01 pm
Location: Novi Sad

Re: 1/8 finala Kupa: VOJVODINA - Mladost GAT 2:1 (0:1)

Post by Pera Centar »

Ne mogu ni ja da nađem snimak.Ako neko ima link, molim ga da podeli.

Ocigledno je ova utakmica bila KuP Bocvane, u Novom Sadu važno je da na Areni ima utakmica BIH prvenstva.
Locked