18. kolo: Smederevo-Vojvodina 1:0

User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8880
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Znaci kao sto je vidjeno na pripremama, efikasnost je problem.
User avatar
ogi
Administrator
Posts: 1628
Joined: Thu Jan 13, 2005 10:27 am
Location: Свуда по мало

Post by ogi »

Jbga, tako nam i treba kada dovodimo mrtvog Vukelju :oops:
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
slavko085
Posts: 187
Joined: Wed Mar 08, 2006 5:54 pm
Location: VOJVODINA - REAL MADRID 2-2 CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009

Post by slavko085 »

Da ne bude da sejem zku krv odmah,cuo sam se sa drugom koji je bio na tekmi i kaze da smo igrali prilicno dobro,ipak smo pormenuli pola tima,sto je ok,stvarali smo sanse,samo nije lopta htela u gol. U svakom slucaju,rece mi- bili smo bolji od smedereva duplo,ali tako je to u fudbalu.

Ipak ne mogu da se ne osvrnem na prelazi rok i fantasticne "akvizicije" Ljubisu Vukelju i Vladimira Vukajlovica ,partizanove bonus igrace iz njihove prosle seozne,koja je medju najgorima u klubu. Sta reci? Proklet bio onaj ko je radio na njihovom dolasku,proklete pare koje nam je smo dobili od GOJKA a koje ce zavrsiti u tudjim dzepovima (nezasluzeno). Proklet onaj ko je glup,a glup je zato sto ne vidi da se mogao dovesti Davidov,Franc ili bilo ko ko ZNA da igra fudbal i nije visak i "veciti talenat". JEBEM Mu,imamo nesposobne ljude. Nerviram se jer malo toga ja licno mogu da uradim,trebali bi svi da lete iz kluba.


Ipak ,nadam se da necemo ispasti iz lige.
FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

slavko085 wrote: Proklet bio onaj ko je radio na njihovom dolasku,proklete pare koje nam je smo dobili od GOJKA a koje ce zavrsiti u tudjim dzepovima (nezasluzeno). Proklet onaj ko je glup,a glup je zato sto ne vidi da se mogao dovesti Davidov,Franc ili bilo ko ko ZNA da igra fudbal i nije visak i "veciti talenat". JEBEM Mu,imamo nesposobne ljude. Nerviram se jer malo toga ja licno mogu da uradim,trebali bi svi da lete iz kluba.
Slusao sam tekmu i izgleda da smo ih totalno nadigrali ali lopta nije isla u gol MAlo sam mator da bih mogao da prugutam pricu o rehabilitaciji ljige i djubreta zvnog Ljubisa Vukelja. Necu da pominjem koje je sve sanse promasio ali cu jos jednom sve podsetiti da je bio spreman i da napusti fudbal kako bi se nasao u Zvjezdi a da je zatim presao u Partizan! Cime je on to zasluzio 156 sansu u ovom klubu!
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

Evo ovako...
Prvo poluvreme Vojvodina malo bolja od rivala,dve izuzetne prilike-cini mi se obe za Aleksica.Smederevo takodje imalo dve izgledne sanse,ali se na odmor otislo bez golova.Drugo poluvreme pocinje totalnom dominacijom Vojvodine,potpuna terenska inicijativa i onda odjednom gol-ali na drugoj strani.Do kraja utakmice Vosa stvara jos par sansi od kojih je najbolja bila za Sepuju u poslednjim trenucima meca,medjutim on sa par metara pogadja golmana protivnickog tima.
Individualno gledajuci:Grozdanovski(valjda je to on,igrac sa br.33)zaista dobar,pokazuje da ce itekako uticati na igru Vojvodine u nastavku prvenstva.Fino je prodirao po levoj strani,uvek zna sta ce s loptom,jedino nije dobro centrirao.Aleksic sjajan,maksimalno koristi brzinu,danas veoma upotrebljiv!Zavrsnica problem...Trivunovic solidan,zna on to i bolje.Zadnja linija bez velikih gresaka osim kod primljenog gola(treba tu jos uigravanja).Sepuja neprimetan do poslednjeg minuta kada sa par metara pogadja pravo u golmana(uf kolko je psovki pokupio tada :lol: )Vukajlovic(valjda igrac broj 8 :?: )ne mnogo primetan-par dobrih poteza.Vukelja... :roll: Babaljev ceo posao na danasnjoj utakmici je bila jedna lopta koja je nazalost zavrsila u golu.Imao je par losih ispucavanja.Sve u svemu-fali zavrsnica,nema ko da postigne pogodak.Takticki solidno odradjen mec,ali nismo imali srece.Steta!
Navijaca oko 150,navijanje solidno-na momente i odlicno.Odradjena i nova pesma!
Sledece subote u Novi Sad stize Hajduk iz Kule-pretposlednja ekipa u ligi
Napred Voso!
User avatar
Turija
Posts: 10743
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Šta reći na rezultat 0:1, osim da jako teško pada poraženom. Pogotovo ako je bio bolji takmac.A, prema svim komentarima Vojvodina je bila bolja od Smederevaca.
Međutim, izgleda da smo slabo šutirali.Jer, kada se protivnički golman istakne brojnim odbranama, za mene to znači da je kilavo i neprecizno šutirano.
U suštini, nama poraz rezultatski ne znači ništa, ali je gorak gledan iz drugih aspekata.Otvorili smo polusezonu porazom, zatim prekinuli nit nepobedivosti i treće, dali smo mogućnost zlobnicima da razvijaju i dograđuju priču o suđenju Vojvodini.Iz tih razloga nismo smeli danas izgubiti u Smederevu.
Sad nam ostaje velika obaveza da u sledećem kolu u Novom Sadu pregazimo Hajduk.I to, jednom nadahnutom igrom, sa velikim brojem golova u mreži Đuričića.Jedino tako možemo brzo izaći iz priče u koju smo gurnuti.Međutim, to neće biti nimalo lako i trebaće nam puno sportske sreće, s obzirom na pokazanu neefikasnost napadača.
Da li će se Brzić ovog proleća naći u letošnjoj situaciji svog predhodnika Milovana Rajevca (traženje tima, igrača i igre) naslutiće se već u sledećem kolu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
021
Posts: 858
Joined: Fri Jan 21, 2005 6:46 pm

Post by 021 »

Mihailov, ti si kanda malo pobrkao lončiće. Broj 33 je Aleksić.
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

021 wrote:Mihailov, ti si kanda malo pobrkao lončiće. Broj 33 je Aleksić.
Grozdanovski bi trebao da bude broj 21.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

021 wrote:Mihailov, ti si kanda malo pobrkao lončiće. Broj 33 je Aleksić.
Stavio sam u tekstu da nisam siguran koji je koji...nova je ekipa,prvi put je gledam pa se nadam da mi je oprosteno :D U svakom slucaju obojica su odigrala dobro.
I da-jednu sansu je propustio znaci Grozdanovski,a drugu Buac...
Napred Voso!
ssnigd
Posts: 3400
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

Sada sam odgledao reportazu na SOS-u i jedino sto mu da kazem je da je za ne verovati sta smo mi sve to promasili. Grozdanoski u prvom i Sepuja u nadoknadi vremena :shock: :shock: , no comment. U 5, 6 minuta snimka se videlo da smo do svih sansi dosli lepim i zamisljenim akcijama, a da smo gol primili posle indolentnosti odbrane i Kizita koji nije ispratio svog igraca koji nam sa 5 metara glavom daje gol, kao u petlicima. Ja nisam bio na tekmi, ali po sansama koje sam video i izvestaje drugih ljudi za radovati se je da smo dobro odigrali, ali da nam mnogo fali ta sigurnost i lucidnost u zavrsnici, otklanjanje straha od postizanja gola. Aleksic bitan sraf u ekipi, to je najlepsa vest iz SD-a. 8) 8) Kula je sledeca i to ce biti sigurno drugacija tekma nego ova subotnja, jer ce Kuljani po tradiciji u NS doci da igraju klasican bunker, tako da ce napadaci morati proraditi kako god znaju i umeju.
Ono sto me brine i nervira je da po ne znam vec koji put gubimo bodove protiv slabijih timova od nas i to nas kosta boljeg mesta na tabeli. Partizan ga izduva u derbiju, tako da smo za njima na istom odstojanju kao i pre ovog kola, ali da smo dobili bili bi na odlicnih -4, no sta je tu je, sada nam je zvezda pobegla.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
User avatar
Turija
Posts: 10743
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Primljeni gol je posledica neverovatne sreće Smederevaca, ako izuzmemo grešku odbrane koja je ostavila potpuno samog protivničkog igrača u našem petercu.Inače, što se tiče putanje lopte, samo je može nacrtati i nikad više izvesti.Prvo. da se onako podbije od glave Milutinovića, pa je onda onako naslepo Mladenović polulobom pošalje u suprotan donji ugao Babaljevog gola.

Što se naših šansi tiče za mene je najzrelija bila šansa Grozdanovskog, pa Buača (i ono se retko promašuje) i tek onda Sepuje.Sepuja je šutirao u okvir gola, ali je Ranković na vreme ušao u šut i sprečio pogodak.Da je Sepuja uputio loptu po zemlji, postigao bi sigurno gol.Međutim, malo je izgubio vreme i kontrolu u prijemu lopte, pa je onda šutirao kako je mogao.

Još uvek su bezopasni šutevi glavom od strane naših centarhalfova (šansa Đurića).Nikad da pogode okvir gola, tajming i tačnu procenu leta lopte.Ne sećam se kad je šut izveden čelom, već gotovo uvek temenom (pri padu u skoku), ili se ne odraze na pravom mestu, pa loptu jedva dohvate.Tako se dešavalo i ranije. Tu se slabo vidi napredak i kvalitativni individualni pomak.Već je krajnje vreme da se taj elemenat igre apsolvira.
Setimo se samo za koliko malo vremena je Kačar to uspeo da savlada.Da od 11 golova, barem pola njih da glavom, iako je dosta niži i od Pekare i od Đurića.Za Stošića ne znam kako bi se snašao u takvoj šansi?Da li će uopšte odlaziti u protivnički 16m pri izvođenju prekida ili će to raditi Pavićević?Videćemo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Cime je Vukelja zasluzio da bude starter?Ni sam ne zna kada je poslednji put odigrao ozbiljnu takmicarsku utakmicu! Koliko je odradio treninga na pripremama, a o utakmicama i da ne pricamo. Kakav mu je odnos prema klubu i navijacima?
Izgubili smo od kluba koji ima najslabiju odbranu u ligi.

U nastavku prvenstv bi vise voleo da gledam pored Aleksica jos Smiljanica, Vukobratovica...
User avatar
nboya
Administrator
Posts: 1208
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:45 pm
Location: Sabac

Post by nboya »

A u q...
Ovaj poraz boli, vec su krenule price u stilu - nema vam jeknica i sl.
Ali 'ajde, sledecu cemo dobiti pa ce i te price prestati. Ono sto mnogo vise boli od poraza cinjenica da je vukelja starter. Znaci, opet on mora da igra. Zar opet? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
UPRAVA NAPOLJE!!!
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

mislim da treba malo da spustimo loptu pre svega jer smo mi u smederevu odigrali jednu korektnu utakmicu,stvarali sanse,napadali,zeleli pobedu,ali nekad lopta jednostavno nece u gol,kao sto je to bilo juce!
medjutim sve se to kad tad vrati,setite se samo utakmice protiv cukarickog kad smo promasili bar deset odlicnih sansi,ali nam se to sve vratilo vec protiv partizana kada smo iz tri suta dali tri gola,to je fudbal!
nije ni meni drago sto nam "ljudina od coveka"zvani vukelja igra,ali mi od njega i sepuje prosto nemamo bolje u ovom trenutku,a sobzirom da sepuji brzina nije jaca strana logicno je bilo ocekivati da ce vukelja dobiti prednost bar sto se tice utakmica koje igramo na strani!
znam da ce mnogi sada reci da bi i buac mogao da igra centarfora,a da na njegovo mesto uskoci smiljanic,ali koliko bi sad bilo korisno buacu posle toliko vremena promeniti poziciju na kojoj je odlicno odigrao prosle godine,je veliko pitanje.po meni smo mi u prelaznom roku napravili samo jednu,ali izgleda veliku gresku nedovodjenjem jednog proverenog strelca,jer na zalost naseg rukovodstva niko od takvih igraca nije hteo da dodje za dzabe,sto je kod nas izgleda praksa!
plus one bajke o napadacima iz nigerije,brazila....ali to su vec neke druge teme!
mene samo brine to sto ce mali aleksic verovatno ispasti iz tima za sledecu utakicu sobzirom da nam se varca novi kapiten!
User avatar
Turija
Posts: 10743
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Dejan wrote:Cime je Vukelja zasluzio da bude starter?Ni sam ne zna kada je poslednji put odigrao ozbiljnu takmicarsku utakmicu! Koliko je odradio treninga na pripremama, a o utakmicama i da ne pricamo. Kakav mu je odnos prema klubu i navijacima?
Dok Panta, na primer, nije ni ušao u igru.
Siguran sam da se on našao bar u jednoj od tih silnih šansi pred golom Smedereva, rezultat ne bi bio ovakav.Ako smo istinski želeli da promenimo rezultat, Pantelić je morao ući u igru pre Vukelje i Tadića.

Ne znam zašto Brzić stalno kuka za špicem, a Pantu neće da pusti na teren-nijedan minut :?:
Mislim da bi Panta, kao špic, mogao izdržati i čitavu utakmicu (Drakulić je to već dokazao). A, o opasnosti po protivničku odbranu, i efikasnosti u korišćenju šansi (i polušansi), nema potrebe trošiti reči.Provereno čovek daje golove.Ako već nismo uspeli (želeli) vratiti Belića, Panta bi mogao biti odlično rešenje.
Last edited by Turija on Sun Mar 02, 2008 7:04 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Locked