Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Red Marquis
Moderator

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Red Marquis »

Zabole me za trenere i koliko ostaju. Kozmetika. Pre bi sportski direktor(i) trebali da lete jer ništa pametno godinama nije urađeno.

Naravno, još više me interesuje hoćemo li morati čekati da jednog lepog dana padne ova vlada Srbije pa da odu i ovi iz kluba, ili ima šanse da njima vidimo leđa i nešto ranije?
Io odio Belgrado
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Koliko god da je Okuka polupismeni mentol, ne radi se o Okuci, dragi saforumaši.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Протомајстор

Post by Протомајстор »

Rabba wrote:Koliko god da je Okuka polupismeni mentol, ne radi se o Okuci, dragi saforumaši.
Него ваљда о "Кривини"? Окукала нам мајка. :mrgreen:
Номинатив: Окука
Датив и локатив: Окуци, а не Окуки
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

AntonioKasano wrote:Zasto je Obiliceva titula manje vredna od neke blizanacke u poslednjih tridesetak godina?
Nije, ali to isto tako ne znaci da bilo ko ovde to vrednuje u globalu.
Karlsson wrote:Ja sam govorio iz perspektive uprave. Nije uprava kriva što Veselinović i ostala Vošina deca ne dobijaju šansu.
Da se nadovezem jos na ovo, pa cu mozda da odmorim malo, makar dok se ne zavrsi reprezentativna pauza. Apsolutno je kriva uprava. Ne kazem da je krivica samo na njima, ali je potpuno suludo reci da ne postoji uopste, sve i da se pravimo da Veselinovic zapravo sastavlja tim.

1. Doveo si tog trenera, bez da si ga obavezao da promovise igrace iz omladinske skole.
2. Tvoja je poslednja kada je dovodjenje bilo kojeg igraca u pitanju.
3. Dovedeni su balvani na pozicije na kojima imamo obecavajuce omladince kao prvotimce/prve izmene (stoperska pozicija - Djordjevic; desni bek - Stojkovic; spic - Bjedov; golmani - Simic, Staric).

Nemojmo se praviti da je ovde sve super cisto i regularno, kao football managera da igras, pa da Veselinovic sam odgovara za rezultate, odnosno izostanak istih. Cela fudbalska javnost nam se smeje posle ovakvih suludih smena. Slazem se, nije igra bila na pristojnom nivou, ali kada cemo kao klub preuzeti neku odgovornost za takve stvari?!
Djisa

Post by Djisa »

glogovac wrote:Koji prethodni trener ima reference kao Okuka,sa Legijom osvojio prvenstvo i kup,polufinale ep za mlade,trener 2012 godine u kini. http://www.draganokuka.com/,pogledajte" onclick="window.open(this.href);return false; kako je bio cenjen u kini.
Душан wrote:
Rabba wrote:Dragomir će napustiti klupu Vojvodine pre nego što se odsvira zimski raspust.
То и ја мислим, али ајде ипак да видимо шта ће бити.

Druze, ajd odmori malo. Prvi i poslednji put si se javio kad je Okuka trebao prosli put da dodje kod nas, sto na srecu nije, a sad te evo ponovo kad je na nesrecu dosao, i to sa ciljem da nas ubedis da je doticni dobro resenje. Placeni postovi ne prolaze dobro ovde. Na tvoju nesrecu sam ti zapamtio "nick", koji se nisi portudio cak ni da promenis, toliko o ozbiljnosti tebe i Okuke. Nadam se da se vise neces javljati, zamaras nas ovde. Sve najbolje i tebi i Okuki, ali daleko od Vojvodine.
Kup je nas!
мализека

Post by мализека »

Стварно нисам паметан да оценим јел` ово са Окуком добар потез или није, али ми се уопште не свиђа ова пракса мењања тренера као гаћа. То само доказује да Воша нема израђену стратегију шта и како радити у наредних неколико година, што је недопустиво. Једно су приче за медије, а друго су конкретни кораци. :shock:
Marcello

Post by Marcello »

Meni se čini kao da mi i nemamo Upravu. U medijima možeš videti samo trenera, pomoćnika i nekog igrača. Da li, npr. Bajatović, uopšte zna, da je u Upravi?
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Danilo

Post by Danilo »

Uvek sam bio za mladjeg trenera, zeljnog dokazivanja....nazalost u dosadasnjoj praksi nismo imali srece s njima.
Sta cemo dobiti sa ovim " iskusnim trenerskim vukom "vreme ce pokazati.Za razliku od Veselinovicevih zalopojki jasno je stavio ko smo i gde treba da budemo.Bar mi se to svidja, za ostalo ....vreme ce pokazati.Srecno
glogovac

Post by glogovac »

Druze, ajd odmori malo. Prvi i poslednji put si se javio kad je Okuka trebao prosli put da dodje kod nas, sto na srecu nije, a sad te evo ponovo kad je na nesrecu dosao, i to sa ciljem da nas ubedis da je doticni dobro resenje. Placeni postovi ne prolaze dobro ovde. Na tvoju nesrecu sam ti zapamtio "nick", koji se nisi portudio cak ni da promenis, toliko o ozbiljnosti tebe i Okuke. Nadam se da se vise neces javljati, zamaras nas ovde. Sve najbolje i tebi i Okuki, ali daleko od Vojvodine.[/quote]
Po čemu su to zaslužili da vode Vojvodinu Jašar,Radojičić,Ristevski,Milinković,Lalatović,Veselinović,Stolica,pa oni ne mogu da izadju iz Srbije i Crne Gore,uvek sam za iskusne trenere Sosa Babić,Djumi,Kosanovića,Petrovića.Polufinale ep za mlade,dupla kruna u poljskoj,prvak srj,trener godine u kini,ima li stručnjaka sa boljim refrencama,ili treba naći trenera čija bi najvažnija refernca bila izlivi ljubavi prema voši i pljuvanje blizanaca.Koliko vas poznaje rad Okuke i seća njegovog rada u klubu.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Marcello wrote:Meni se čini kao da mi i nemamo Upravu. U medijima možeš videti samo trenera, pomoćnika i nekog igrača. Da li, npr. Bajatović, uopšte zna, da je u Upravi?
Ako jos uvek prima onih 65659468549 plata na raznoraznim funkcijama, cisto sumnjam da zna da je i ovde u upravi. :greenbutt:
Протомајстор

Post by Протомајстор »

Marcello wrote:Da li, npr. Bajatović, uopšte zna, da je u Upravi?
Тешко нама ако сазна :mrgreen:
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Nemojte da čovek pročita ovo, naljuti se, i prestane da ulaže silne novce u klub :mrgreen:
Io odio Belgrado
Salvador

Post by Salvador »

Red Marquis wrote:Nemojte da čovek pročita ovo, naljuti se, i prestane da ulaže silne novce u klub :mrgreen:
I to svoje novce, krvavo zaradjene :lol:
borrissey

Post by borrissey »

salefkv wrote:
naseljekolumbija wrote: Јебо те збиљић
Nisam neko ko je na Zbiljicevoj strani, ali covek je otisao u odbojkaski klub i ima rezultat i marketing, dve stvari koje mi dugi niz godina nemamo... Sem toga deca skole (koji su usput reprezentativci) se ne prodaju za tepsiju ribe pa su tako 2 najbolja igraca Mehic i Kujundzic nedavno produzili ugovore, dok nasi omladinci beze glavom bez obzira u cukaricke i zvezde, kako stvari sada stoje fudbalski klub ima mnogo toga da uci od odbojkaskog.
Nije mi krivo sto su navijaci skupstinari oterali Zbiljica, vec sto njemu nisu hteli da daju vecinu u skupstini(sto je bio jedini uslov da ostane) dok su recimo Bajatovicu to dopustili :whistler: :?:

Otisli smo van topica, slazem se sa vecinom da u ovom klubu nije problem u treneru, nasi problemi su mnogo dublje prirode...
Zbiljića ne da ne gotivim, nego mi je grozomoran, ali ovo što je Sale napisao je živa istina. Dopadalo se to nekome ili ne. I ne samo to, već je koliko sam shvatio i vratio dugove nekim bivšim igračima (sećate se izjave Čoveka-Institucije, Vanje Grbića :greenbutt: ). Za neke stvari nisu potrebne nikakve, ili vrlo male pare (a ne kao što je neko napisao za bilo kakve promene trebaju ozbiljni novci). Ova uprava je do sada uradila 0 (i slovima: nula) bilo čega dobrog. A najavljeni su pompezno kao spasioci kluba.
Poenta onoga što hoću da kažem da je jedno grozno zlo izgleda samo zamenjeno još groznijim. Zbog koga i zbog čega?

Znam da je ovo post na temu uprave, ali nisam mogao da ne prokomentarišem.
Milan

Post by Milan »

borrissey wrote:
Za neke stvari nisu potrebne nikakve, ili vrlo male pare (a ne kao što je neko napisao za bilo kakve promene trebaju ozbiljni novci).

Lepo receno. I po tome se vidi da li je nekome stalo da se nesto uradi/promeni ili ne.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Post Reply