Liga Evrope - sezona 2016/17

Locked
User avatar
Sasa1969
Posts: 640
Joined: Sun Sep 29, 2013 11:29 pm
Location: Istok

Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar, 18.08. u 20h

Post by Sasa1969 »

Neizlecivi wrote:
Rabba wrote:Kordić, Jovančić, Antić, Trujić, Paločević, Lalatović. Šta bih dao da nijednog više nikad ne vidim u klubu...
Zlicic je dobio pola sata. Po meni ove sezone nista bukvalno ne pokazuje, zato ga i treba lagano uvoditi. Kretanje i agresivnost su mu ocajni vec par utakmica, dok je sa loptom u nogama danas bio solidan.

:
Ako se ne varam a prilicno sam siguran Zlicic je danas usao u 76 minutu to svakako nije pola sata...za 14 minuta verujem da i Mesi ne bi nista pokazao.Zato hocemo nasu decu ! Hocu da gledam Stamenica i Zlicica ne zato sto su nasa deca vec zato sto su bolji igraci od ovih koje sada gledam a koji moraju da igraju.Jovancic je danas jos i solidan bio ali sta ce on na desnom krilu umesto Babica ?
Last edited by Sasa1969 on Fri Aug 19, 2016 1:09 am, edited 1 time in total.
Image
User avatar
Milan
Posts: 4261
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar, 18.08. u 20h

Post by Milan »

Meni je izgledalo da sami igraci nemaju veru u sebe, sto se jos dodatno produbilo primljenim golovima. Sredina terena nije postojala u nasem timu danas. Sto je najgore, ovi nisu nista posebno. Publika jako, JAKO mlaka i jos jednom se pokazalo da je bolje kada ima manje ljudi, ali su svi nasi...
POŠTO OBRAZ ???!!!
carlons
Posts: 182
Joined: Tue Sep 22, 2009 9:32 pm
Location: Detelinara

Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar, 18.08. u 20h

Post by carlons »

Ono što je meni zapalo za oko je da smo mi iz prekida, konkretno kornera totalno bezopasni. Ne mislim samo na ovu utakmicu već i one pre i one u prvenstvu. U suštini, na svakih 4-5 kornera trebao bi da padne gol. Mi pravimo kornere, ali ne sećam se kada smo ga i "zabili" što bi rekle komšije. Možda malo i promeniti izvođača... (bez obzira na sve kvalitete). Sećam se kada je Mereba izvodio kornere. Skakali su Mojsov, Trajković i Abu. Stalno je visio gol u vazduhu...
srdjansrdjan
Posts: 10
Joined: Sat Jul 07, 2012 8:44 pm

Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar, 18.08. u 20h

Post by srdjansrdjan »

Az veoma glupa ekipa,nisu bolji nego imaju sportski duh.nasi fudbaleri su zene.lalat pojma nema ali ima ogromnu zelju za pobedom,zavrnuce jaja igracima jer je I on odlepio.svaki ali svaki put kad treba da se udje u duel nas igrac se bolje postavlja I onda ih igraci aza otresu ko sline.kordic je golman zato je morao da odbrani prvi go koji smo primili tj odbrani nesto.mora vise da se trenira,da se pazi sta se jede I malo hemije da se uzima.nije. bitan rezultat vec zelja da se teren ore toga nema jer nam je liga namestena pa nema ni potrebe
User avatar
Go west
Posts: 203
Joined: Fri Jan 28, 2005 5:50 pm
Location: Novi Sad Stari Grad

Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar, 18.08. u 20h

Post by Go west »

Manjak sreće i višak Italijana.
Holanđani samo iskoristili situaciju...
CRD FCV
Posts: 1719
Joined: Mon Dec 23, 2013 6:47 pm

Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar, 18.08. u 20h

Post by CRD FCV »

Ово је реалност. Наши играчи су дали максимум и нема им се шта замерити. Друга прича је то што њихов максимум није довољан да се савлада просечна Евро екипа.
Ако желимо ту Европу морамо имати тим који игра заједно дуже од годину дана. А за то је потребно улагање. Доста улагања. Ова екипа која тренутно игра заједно није повезала ни крштених 6 месеци. Ово је огледало главног проблема - лош систем. Како и друштва, тако и уређења у спорту. Као што сам рекао, да би екипа остала на окупу потребне су озбиљне паре. Сваки играч који овде покаже неко знање може лагано сад отићи негде на исток и да заради 5-10 хиљада евра месечно. Паре које овде може само да сања. Играчи који су већ превалили 25,6 година већ увелико размишљају како отићи напоље и зарадити паре. Јер они другог посла од фудбала не знају да раде. Дакле ако би хтели резултате, потребно је уложити минимум по играчу 10 хиљада на месечном нивоу, па пута 12 и још пута 11 барем за прву поставу, то је цифра од 1.320.000 евра на годишњем нивоу. Без бонуса, плате тренера итд. Велике су то цифре за тренутно стање у нашем клубу. Зато је једино решење приватизација.
Други проблем је и однос самих играча. Не можеш ти себе називати професионалним спортистом а да излазиш по граду, пије и пушиш. Не иде то. То захтева много одрицања. А у овој земљи је то допуштено. Јер ово није професионални фудбал.
Трећи проблем су и услови. Већина наших играча је научила све што се може у овој земљи научити. Ако желе да напредују морају ићи напоље. И ту је опет проблем улагање.
Четврти проблем је и корупција. Гурање играча који везе са везом немају. Тога у иностранству нема. Макар у уређеном друштву.
На крају, ако је ово искрена прича са овим спонзорима и тим неким циљем до 2018. године, онда можда и има неке наде. Да се одржи екипа и доведу адекватна појачања. Јер без улагања нема успеха.
Идемо даље, за нас Воша је ту сваки дан, не само у сезони купања :cheers:
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4860
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar 0:3 (0:2)

Post by gospodinFKV »

milancl wrote:Prvi je mogao odbraniti, kod trećeg da se bacio samo bi ulepsao gol, a kod drugog nije mogao nista, ovaj što je dao gol je čak imao desno samog saigrača, to golmanu dodatno umanjuje šanse...
Prvi se morao odbraniti. Drugi mu ne zameram uopste, 1 na 1, posle ocajnog kiksa odbrane. Treci se nije ni bacio, lopta na pola metra od njega.

Supic je za njega Zubizareta...

Celokupan utisak - ne iskoristis stopostotnu sansu, stize kazna. Nedostatak srece i muda dodatno kumovali.

EDIT: Evo sad sam video i golove Sasuola. Pogledajte prvi gol, i uvericete se koliko je dobar, iznad svega siguran, golman bitan za ulazak u utakmicu. Likovi nam triput sutnuli ko svet na gol, sva tri usla.

Kordic nema takve kikseve kakve ima Kahriman, ali je takav ''kvalitet'' da bukvalno izgleda kao da je neko od igraca stao na gol, da se popuni. Kakav uticaj Gluscevic ima na klub, da ova rupcaga ima prednost ispred Perica, ja stvarno ne znam...i kome je to u interesu? Vranjesu? Lalatovicu? Ili neko gura ovog debosa, ili je struka potpuno slepa, ali neko mora da odgovara za to sto moramo bukvalno da imamo vanserijske stopere (a nemamo), da ne bi neko slucajno sutnuo u okvir, jer je to vec 50% gola.
User avatar
Marcello
Posts: 954
Joined: Wed Jan 10, 2007 2:21 pm
Location: uvek na našoj strani

Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar, 18.08. u 20h

Post by Marcello »

Passion wrote:Је*ите се сви што сте изашли пре краја утакмице!!
E, da! Momenat koji me je najviše iznervirao sinoć! Pacovi najobičniji! J...le vas evropske utakmice, ne trebate nam, klošari bezobrazni! Idite, sedite po kafićima, ne otimajte karte pravim Slaninarima! Lepše nam je bez vas! :evil:
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
User avatar
Tancha
Posts: 111
Joined: Wed Mar 02, 2005 4:23 pm
Location: Blok,NS

Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar 0:3 (0:2)

Post by Tancha »

Nesporno su bolji, ali je uz malo sreće možda moglo da ode i u nekom povoljnijem smeru. Nisam ispratio sa jugo-zapada da li je dignut ofsajd kod one naše 100% šanse na 0:0 (čini mi se da je Babić). Da smo tu krunisali golom tih dobrih 10 minuta verovatno bismo sada kalkulisali kakve su nam šanse za 6 dana, jer ne verujem da bismo imali lošiji rezultat od nerešenog. Posle toga AZ potpuno preuzima posed i sredinu terena, počinje da se vidi velika razlika u kvalitetu i (još više rekao bih) fizičkoj spremi. Od te naše šanse do njihovog prvog gola nismo povezali tri pasa (pritom računam u povezana tri pasa i kad golman da štoperu, štoper beku i bek zadnjem veznom), tačno sam rekao burazeru par minuta pre gola "ovo ne valja, ne možemo, jači su". Nadao sam se da možemo do poluvremena sa 0:0, al' ubio nas je taj glupavo primljen gol. Daleko smo od ovog nivoa, ko god da je igrao neki sport zna koliko te frustrira kada je protivnik u svakom duelu jači, jači na lopti, tehnički potkovaniji... prosto padaš psihološki i energetski. Kod nas je jedino Meleg bio na nekom nivou, čak ne i na svom najboljem ubeđen sam, ali je tražio loptu, nije respektovao rivala i hteo je da igra. Imali smo nekih 20-25 minuta drugog poluvremena kada je veći deo ekipe bio takav (Paločević i Malbašić pogotovo), ali to nije dovoljno. Golmanu, pa ni Lalatu, za sinoć ne zameram ništa veliko.
recni galeb
Posts: 768
Joined: Thu Oct 28, 2010 3:55 pm

Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar 0:3 (0:2)

Post by recni galeb »

e to meni nikada nije bilo jasno, obicno izdjem kada igrace ispozdravim i dam im podrsku za sledece utakmice i kada izgube neku kao ovu...
jebeni fenseraj se onda nabije u usko grlo i stoji kao ovce pred muzu u onom levku ne mrdaju, a ruzno izgleda i pokazuje totalno odsustvo neke navijacke, ma i ljudske, kulture.
minja, hvala za sliku, sad tek vidim da treba da se sisam!
User avatar
Pera Centar
Posts: 829
Joined: Sat Jan 18, 2014 12:01 pm
Location: Novi Sad

Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar, 18.08. u 20h

Post by Pera Centar »

recni galeb wrote:on da ima dusu sam bi se vratio u vukojebinu iz koje je dovucen i ne bi zauzimao gol onom decku!
ne idu mu na dusu nego na grbacu nepokretnu i sporopadajucu, onaj karambol na refleks je bio slucajan, valjda je hteo da prilegne malo pa ga strefila!

po petercu lopte zuje,
a nas Korda ni da cuje,
da ih hvata to ne vredi,
jer ih ceni, merka, gledi...
Potpisujem sve ovo i jos da dodam da su Kordic i Milan Jovanic najvece neznalice koje su branile kod nas.Jovanicu je tata bio sportski direktor kluba, pa su ga gurali, a ko gura ovu nesrecu?Sto se tice jucerasnje utakmice mislim da je psiholoska priprema bila nula jer su meni nasi igraci na pocetku izgledali jako uplaseno.Slazem se sa ranijim postovima: nemamo c-fora, nemamo levog beka, a kao sto smo rekli imamo golmana, ali je na klupi.Medjutim meni je najjaci utisak da imamo jos jednog dobrog centarhalfa(Planica), a mi forsiramo Puskarica koji je i na proslim utakmicama(Partizan, Bokelj u Petrovcu) pokazao da je vrlo limitiran na sadasnjoj poziciji, tj. moze da igra samo nasu ligu.Juce je Kovacevic drzao sam odbranu, a vajni trener to ne vidi i nemenja Puskarica Planicem.Sve u svemu ipak nisam ne zadovoljan licno sam se pribojavao da cemo izgubiti, ali mislim da Lalatovic juce nije izvukao maksimum iz ove ekipe, a bojim se da on to i ne zna.
User avatar
Протомајстор
Posts: 418
Joined: Sun Feb 10, 2013 8:29 pm
Location: Исток, Лиман

Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar 0:3 (0:2)

Post by Протомајстор »

Отишао сам на утакмицу са жељом да буде макар 0:0, иако сам знао да је то превише оптимистично. Нисмо имали среће, промашили смо обе шансе на почетку, а они су обе дали. Првих пола сата смо фино контролисали утакмицу
Криво ми је само због другог гола који је пао после нашег слободњака. Холанђани су се одједном стуштили са 4 играча у контру - то се није смело дозволити!

Иначе, Лалатовић је будала, све његове измене и ротације сам погодио у напред. А Малбашић је и поред своје физичке спремности и борбености непоправљив случај. Не разумем форумаше који подржавају ова два лика.

Неки овде критикују Максу, па зар не видите да је наш мусави тренер поставио игру са само једним задњим везним против типичног представника тоталног фудбала, Холанђана? Можда му је неко ко се разуме у фудбал на полувремену рекао да убаци и другог везњака, Јованчића. Међутим, он касније опет ротира Јованчу и Палоча као ретард најобичнији. Макса све и да је Кларенс Седорф, под таквим притиском није могао да игра читаву утакмицу на истом нивоу.
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4860
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar 0:3 (0:2)

Post by gospodinFKV »

Dodao bih jos jednu stvar. Rekao je cale sinoc na 0:2 - s ovakvom igrom se lagano mogu dobiti Surdulice, Javori, Radnicki,...ali smo mi ipak daleko od ekipa koje znaju fudbala. Ne samo mi, vec i ceo srpski fudbal. Idemo dalje, treba gristi u Holandiji za koeficijent. Vec sad smo na granici da budemo nosioci u trecem kolu. Ovakvim igrama u prvenstvu mozemo necemu da se nadamo, makar dok ne dodje direktiva da se povuce rucna, kao sto to obicno biva :mafia:
User avatar
Turija
Posts: 10809
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar 0:3 (0:2)

Post by Turija »

Lalatović: Iz tri šuta su nam dali tri gola
Posle poraza njegovog tima od AZ Alkmara, šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da crveno-beli po igri nisu zaslužili tako visok poraz.

IZVOR: B92, ZVANIČNI SAJT PETAK, 19.08.2016. | 02:10

Starsportphoto
Starsportphoto
Vojvodina je poražena od AZ Alkmara rezultatom 0:3 (0:2), u prvom meču plej ofa za Ligu Evrope.

"Mislim da je rezultat previsok, jer su oni večeras iz tri šuta dali tri gola i Kordić sem toga nije imao nijednu drugu intervenciju. Videlo se da je AZ Alkmar dobar, snažan tim, koji dobro stoji iza lopte i fenomenalno izvodi polukontru i kontru i odlično se brani zonski. Nismo izlazili visoko, jer smo znali da imaju krilne igrače koji su brži od naše zadnje linije. Ipak, imali smo dve stopostotne šanse pri rezultatu 0:0. Najpre Meleg, posle našeg dobrog presinga, a potom i Babić, posle jedne lepe akcije, kada je otišao iza leđa njihovog kapitena i promašio ono što on obično daje. Nakon toga, iz bukvalno prvog udarca na naš gol, oni su došli u vođstvo, a potom smo i neshvatljivo primili drugi gol posle kornera za nas, iako smo govorili da stalno moramo imati četvoricu igrača u zadnjoj liniji. Ipak, vidi se razlika u kvalitetu liga iz kojih dolazimo, jer holandska je mnogo jača od naše. Oni su večeras bili fizički jači od nas, ali što se tiče igre, ne mogu da kažem da su bili bolji nego mi. Mislim da je rezultat previsok i da smo zaslužili da damo barem jedan gol. Čestitam mojim igračima i nemam šta da im zamerim", kaže Lalatović.

Posle ubedljivog poraza na domaćem terenu, jasno je da će Vojvodina jako teško izboriti plasman u Ligu Evrope ove sezone.

"Imamo još 90 minuta i šansa postoji. Idemo tamo da probamo da pobedimo i nećemo se predati, već ćemo pokušati da odigramo što je bolje moguće".

Na večerašnjem meču, čak i pri rezultatu 0:3, Vojvodina je nastavila da napada, iako je time otvarala prostor rivalu da iz kontre postigne još neki pogodak.

"Tako smo primili drugi gol i znali smo da je to njihovo najjače oružje. Protiv Janjine, čak i kada su gubili sa 1:0, oni nisu želeli da napadnu, već je svih 10 igrača stojalo u bloku na svojoj polovini. Moćni su, brzi i posle oduzete lopte fenomenalno napadaju prostor, ali ja sam u najavi rekao da se nećemo braniti i da hoćemo da se nadigravamo sa njima. Da smo imali malo sreće, možda bi sve bilo drugačije".

Opšti utisak sa tribina bio je da su sa suđenjem arbitra Paola Talljaventa zadovoljniji mogli da budu gosti.

"Velika je razlika između naše i holandske lige. Ono što zameram sudijama kod nas jeste to što mi treba da dopustimo da se igra fudbal i da ga ubrzamo, a ne da dozvoljavamo da se igrači valjaju po terenu i da ih hvataju grčevi čak i onda kada ih zapravo ne hvataju. Time ubijamo ritam utakmice, pa onda kad dođete u ovakvu situaciju gde sudija pušta grublju igru i duele, mi odustajemo. To je zato što naše ekipe gledaju samo kako će da padnu, da slažu i da ne igraju. Jednostavno, oni su večeras bili jači i snažniji od nas. Žao mi je zbog naše publike, koja je došla u velikom broju, a mislim da bi atmosfera bila bolja da smo poveli sa 1:0, što smo mogli i morali da učinimo".

Već u nedelju, Vojvodinu očekuje gostovanje Čukaričkom u Super ligi Srbije.

"Protiv Dinama, Partizana, pa i nedavno protiv Javora, igrali smo na isti način. Vojvodina je veliki klub i kao takva ne može da se brani 90 minuta, već treba da igra, jer se tako prave igrači. U Beograd ćemo ići da se nadigravamo sa Čukaričkim i moje igrače ovo ne sme da uzdrma. AZ Alkmar je veliki klub i nedavno je prodao igrača za 22 miliona evra, što mi u Srbiji možemo samo da sanjamo, a pre samo nekoliko godina, tu je bio i Luj van Gal, jedno ogromno trenersko ime".

Utisak je da ovom timu Vojvodine malo nedostaje da bude konkurentan za plasman u Ligu Evrope.

"Ovde sam 10 meseci, a za to vreme nam je otišlo osam standardnih igrača. Primera radi, cela zadnja linija (Rosić, Pankov, Nastić) otišla je u razmaku od mesec dana. Mi pravimo igrače da bismo ih prodali i ovaj klub mora da živi od toga. Ja bih voleo da ovaj tim ostane na okupu i da smo finansijski dovoljno moćni da možemo da platimo obeštećenje za dva-tri igrača, pa da onda pokušamo da uđemo u Ligu Evrope. Mislim da Vojvodina ima snage za to i da to kao klub apsolutno zaslužuje, baš kao i ovaj grad i ovi navijači. Takođe, ako ne ove, onda barem sledeće sezone, Vojvodina zaslužuje i da se bori za titulu, jer ovde ima kvaliteta. Međutim, trenutno nismo u situaciji da kupujemo igrače, već čekamo da vidimo da li je neko slobodan ili da traži drugi klub, pa onda pokušamo da ga dovedemo za platu od 1.000 ili 2.000 evra. Da ima više novca u srpskom fudbalu, uveren sam da bi i Vojvodina i Crvena zvezda i Partizan i Čukarički igrali u Ligi Evrope", zaključio Lalatović.
Mislim da je krajnje vreme da osnovna logika zazivi u Klubu, a ne samo interes i inacenje zdravoj pameti.
Za revans se dosta stvari mora promeniti, barem da ne dozivimo katastrofu i da odemo sa nekom malom nadom, da imamo teoretsku sansu.
Sinoc je prokockano mnogo, pa da poverujemo da nam se nesto mora i vratiti.Medjutim, da bi se to desilo ne mozemo igrati i sa istim sastavom.
Cukaricki ce nam u nedelju biti generalna proba za put u Holandiju, naravno, ako mu nismo nesto duzni za Knezevica?
Bez obzira na sve, moramo dalje - iz novog pocetka.
Last edited by Turija on Fri Aug 19, 2016 10:36 am, edited 3 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
playmaker
Posts: 514
Joined: Sun Sep 18, 2011 1:31 am

Re: 4. kolo kv. za LE: Vojvodina - AZ Alkmaar 0:3 (0:2)

Post by playmaker »

Po meni podbacili su Babic, Antic i Maksimovic, to je i razlog zasto smo prosli kako smo prosli. :idea:
Ostali su odigrali onoliko koliko realno najvise i mogu, vise ne znaju i nema im se sta zameriti to je njihov limit.

Trujic je posle 45min bio mrtav jer jednostvano ta igra koju on igra kao napadac sa ozbiljnim stoperima koji ti disu za vrat ne moze da prodje.
Svi smo znali da nam treba napadac, ovako jednostavno smo potrosili coveka kojem je glavna karakteristika brzina i on je morao da igra umesto Babica na krilu ali sta je tu je, napadaca trenutno nemamo tako da...

U ovoj ekipi jedino Meleg je igrac za Evropu ostali jos nisu dorasli na zalost.

Babic se nije video na mecu i jednostavno stavio ga je u dzep onaj bek za kojeg smo i pre utakmice svi znali da je veoma kvalitetan.
Posle bitke lako je biti general ali nije mi jasno zasto Malbasic koji je protiv Javora odlicno odigrao po toj strani tu nije igrao i danas na levom krilu.
Uz Melega jedini tehnicki obucen nas igrac i to bas bode oci, posebno u ovakvim utakmicama.

Antic se momak prosto uplasio i tako je i igrao, uzas u napadu, pogubljeno u odbrani, sve u svemu vetrometina.

I sada dolazim do mozda po meni kljucnog detalja, Novica Maksimovic, jedan od nasih najkonstantnijih i najboljih igraca je totalno podbacio sinoc.
Prosto niti jednom nije stao na loptu, stalno se upustao u neko skakanje i duele koje objektivno ne moze da dobije, ispucavanje i dizanje lopte non stop i jednostavno unosio je paniku u nasim redovima ceo mec. :idea:
Totalni opozit od onoga sto treba da radi, na zalost ta pozicija je kljuc u modernom fudbalu, ako imas igraca na sredini koji zna da stane, da smri igru kada je potrebno ceo mec dobija drugaciji tok.
Ovako prosli smo kako smo prosli... Sve zadatke koje u nasoj ligi obavlja savrseno ovde nije uspeo da obavi niti jedan na nasu veliku zalost.

Cak bih se usudio da kazem da je Jovancic koji je kasnije usao odigrao znatno cvrsce i smirenije od njega na sredini terena, da li je to zato sto su se Holandjani povukli ili ne ne znam ali tako je.

Nema se momcima sta zameriti, ako ostanu na okupu jos godinu dana mozda i bude nesto od nas ako ne idemo sve ispocetka i jednostavno to je nasa realnost.
Dok ne budemo imali koeficijent da u playoff-u budemo nosioci mi tu nema sta da trazimo, nismo na nivou i to se mora priznati.

Momci hvala, mi smo uz vas pa ako nista da se muski sa musavima pobijemo za titulu. :lala:
Locked