11. kolo: Borac-Vojvodina 4:2

Locked
srkins
Posts: 1456
Joined: Tue Apr 23, 2013 8:24 pm

Re: 11. kolo: Borac-Vojvodina, nedelja 15h

Post by srkins »

Od 2-0 dodjemo do 2-2 i umesto da ih dokusirimo trener uvodi Zocevica :? a Kordic prima cas 3 cas 4 gola kakav je tek ovaj Peric ako trener misli da je gori...Postali smo menadzerska ekipa i to sto je najgore prosecnog menadzera . Vreme je za klupu mnogima,a najvise Kordicu I Ozegovicu.I da sve smo blize 9 mestu i pley autu .
User avatar
Neizlecivi
Posts: 1479
Joined: Fri Jul 20, 2012 3:18 am

Re: 11. kolo: Borac-Vojvodina, nedelja 15h

Post by Neizlecivi »

FKVOJVODINA.RS
Fudbaleri Vojvodine poraženi su od ekipe Borca rezultatom 4:2 (2:1), u 11. kolu Super lige Srbije.

Pred oko 500 gledalaca na stadionu kraj Morave u Čačku, strelci za Borac bili su Vujaklija u 13, Knežević u 23. i 71. i Mićić u 89, dok su golove za Vojvodinu postigli Paločević u 31. i Ivanić u 48. minutu.

Ekipe su nastupile u sledećim sastavima:

Borac: Bajić – Tanasin, Živković, Miletić, Jablan – Mićić, Jovančić, Zorić (od 66. Vukmirović), Jevtović (od 60. Milojević) – Knežević, Vujaklija (od 81. Drašković).

Vojvodina: Kordić – Lakićević, Rosić, Dinga, Nastić – Maksimović (od 73. Mrdaković), Sekulić – Stanisavljević (od 53. Zoćević), Paločević (od 72. Vukčević), Ivanić – Ožegović.

Čačani su zapretili već u četvrtom minutu, kada je šutirao Jovančić, ali je sjajno odbranio Kordić.

Ipak, devet minuta kasnije, Čačani su uspeli da dođu do vođstva. Loptu je pred gol Vojvodine sa desne strane ubacio Mićić, a na nju je natrčao Vujaklija i sa dva metra je prosledio u mrežu.

Svega desetak minuta kasnije, već je bilo 2:0 za Borac. Jevtović je oduzeo loptu na sredini terena i krenuo sam prema golu Kordića, da bi u poslednjem trenutku samo prosledio loptu na levu stranu do Kneževića, kome nije bilo teško da je samo pošalje u mrežu.

Međutim, Vojvodina je brzo smanjila rezultat. Praktično u svom prvom ozbiljnijem napadu, Ivanić je dobro prošao po levoj strani i poslao loptu pred peterac Borca, koji je tek iz drugog pokušaja uspeo da je pošalje u mrežu. Igrao se 31. minut.

Borac je i dalje bio dominantniji na terenu, ali prilika na bilo kojoj strani nije bilo do kraja prvog poluvremena.

Već na startu drugog dela igre, Vojvodina je došla u vođstvo i to preko Ivanića, koji je lako prošao pored smušene odbrane Borca.

U tim trenucima, Vojvodina je delovala malo bolje na terenu, ali u 71. minutu, Borac je ponovo došao do vođstva. Posle centaršuta sa desne strane, Knežević je bio najbolji u skoku i glavom matirao golmana Kordića.

Vojvodina je mogla do izjednačenja u 74. minutu, kada je Mrdaković sjajno uposlio Sekulića, Vošin vezista uputio idealan pas u peterac Borca, ali je Ožegović sa tri metra šutirao pravo u golmana Bajića, pa je stopostotna prilika za Vojvodinu propala.

Kazna je stigla u 89. minutu. Pravo remek delo izveo je Dušan Mićić, koji je direktno iz kornera savladao Marka Kordića i time postavio konačan rezultat utakmice.
1. Jel Capelja opet aktivan, posto ovaj tekst izgleda kao da ga je on sastavljao?
2. Kordic ne prima samo golove iz igre, nego i iz kornera ocigledno :)
exlimanac
Posts: 110
Joined: Wed Aug 21, 2013 1:31 pm
Location: DE-EU

Re: 11. kolo: Borac-Vojvodina, nedelja 15h

Post by exlimanac »

Samo jasi svi smo nasi.E propasti od nase FK Vojvodine.
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3890
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Re: 11. kolo: Borac-Vojvodina, nedelja 15h

Post by Red Marquis »

Nema u tekstu prepoznatljivog Čapeljinog stila, ovaj se samo nalupao za medalju, ali nema gramatičkih grešaka...

Očekujem ofanzivu večeras na forumu nickova registrovanih ovog leta da nam objasne da nije uprava kriva za ovo već samo igrači i trener.
Io odio Belgrado
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4855
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: 11. kolo: Borac-Vojvodina, nedelja 15h

Post by gospodinFKV »

Ciganska filijala, poltronska uprava, menadzerski igraci, bezlicni trener, sitnici pilicari sastavljaju tim od taloga superlige u talu s nekim navijacima (navodno),...sad jos samo da se fuzionisemo s nekim Hajduk Lionom i na pravom smo putu...za beograd :dance2:
User avatar
Maminho
Posts: 66
Joined: Fri Jul 24, 2015 1:11 am
Location: Zapad

Re: 11. kolo: Borac-Vojvodina, nedelja 15h

Post by Maminho »

Pa vi nastavite da ih tapsete po ramenu kao super, bice bolje.. !! E pa gospodo NECE BITI BOLJE dok ne istrebimo krpelje koji nam isisavaju klub u svakom pogledu. Znam da vredjanjem nista ne postizemo al sledecu utakmicu od prvog minuta ce pojedinci dobiti ono sto su zasluzili zbog poslednjih par kola, tacnije od utakmice iz Torina mi smooo ekipa za tovarenje u svakom smislu. SAD MI JE DRAGO STO NISMO PRODALI ove ,,igracine,, da lopine ne omaste brke, ovako cena im svima pada dobice od transfera jedno veliko nista... Svasta jos nesto bi napisao al trenutno nisam u stanju. Fk sledeca sezona
Marko93
Posts: 555
Joined: Fri Jul 18, 2014 1:32 pm

Re: 11. kolo: Borac-Vojvodina, nedelja 15h

Post by Marko93 »

savet za menadzere :Kordic ima vece sanse da se proda ako ne brani,pozdrav!
User avatar
KoKanidja
Posts: 617
Joined: Sat Feb 12, 2005 4:29 pm
Location: INTERVENTNA Brigada - Pariske Komune

Re: 11. kolo: Borac-Vojvodina, nedelja 15h

Post by KoKanidja »

Да вам кажем још једном ако вам нисам рекао. Да вам ј***мо 100 мајки.

Пичке једне. ПИЧКИЦЕ.

ЈОШ СТЕ ТУ???????????
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Re: 11. kolo: Borac-Vojvodina, nedelja 15h

Post by Dejan »

Ocajno... Struka nula bodova!
User avatar
Лампард
Posts: 118
Joined: Tue Aug 25, 2015 5:22 pm

Re: 11. kolo: Borac-Vojvodina, nedelja 15h

Post by Лампард »

''Najslaninarskija uprava'',trener kome menadzeri kroje postavu,ljigavci u klubu na svim nivoima,alkoholicari,anoreksicari,manekeni,bangavi fudbalercici-Opis FK Vojvodine zakljucno sa 27.9.2015. :mrgreen:

У сада већ два века дугој историји, Војводина је постала и остала један од највећих клубова у Панонској равници, са значајем који је надрастао њен првобитни, једнонационални карактер.
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8909
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: 11. kolo: Borac-Vojvodina, nedelja 15h

Post by Radoye »

Smesni smo ko crtani film. Mi sve dobro sto se napravi u klubu nakon svake nove promene uprave, teranja lopova i dovodjenja proverenih Slaninara za tili cas pretvorimo u reprizu onog prethodnog, u fazonu "dzaba ste krecili". Pre ili kasnije sve se vrati na isti lopovluk, javasluk i nemar kao da nista nije menjano. Mozda je onda i bolje da vise nikad nista i ne menjamo nego da pustimo ove sadasnje "slaninare sa topciderskog brda" da konacno dotuku Klub da se jadan vise ne pati ni on a ni mi s njim. Da se vise ne sramoti sveto ime FK Vojvodina. Lepo katanac i aupickumaterinu... :frown:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
User avatar
naseljekolumbija
Posts: 1116
Joined: Thu Aug 02, 2012 12:03 pm
Location: NS,NN

Re: 11. kolo: Borac-Vojvodina, nedelja 15h

Post by naseljekolumbija »

Vavane vodi nas u Majami :)
User avatar
Turija
Posts: 10806
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: 11. kolo: Borac-Vojvodina, nedelja 15h

Post by Turija »

Auu, šta je ovo?
Došao sam na Forum posle donešenog sinoćnog sjajnog raspoloženja sa SPENSa i istorijske pobede naših rukometaša u Ligi Šampiona, da vidim rezultat iz Čačka.
Stvarno sam mislio da ćemo pobediti Borac i ovakvi kakvi smo ( izbušen tim po svim linijama), ako ništa drugo, jer smo im uzeli 2 ,,najbolja" igrača :mrgreen: Kad ono 4 komada u našoj mreži.,,Mapetovci" sa Foruma ponovo dokazali da su u pravu, tj da naša odbrana i vezni red ne postoje, što se ovde tvrdi od Torina.To ne može da vidi samo onaj ko ne želi da vidi ili ima lični interes suprotan FK Vojvodini.
Da li je ikoga u Klubu, bar malo, sramota svog neznanja i delanja?
gospodinFKV wrote:Ciganska filijala, poltronska uprava, menadzerski igraci, bezlicni trener, sitnici pilicari sastavljaju tim od taloga superlige u talu s nekim navijacima (navodno),...sad jos samo da se fuzionisemo s nekim Hajduk Lionom i na pravom smo putu...za beograd :dance2:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Matador
Posts: 531
Joined: Fri Jun 07, 2013 2:30 pm

Re: 11. kolo: Borac-Vojvodina, nedelja 15h

Post by Matador »

Vreme je da pored trenera konacno i dva nesposobna sportska direktora plate danak katastrofalnog (ne)rada, gomilanja Majamijevih i Osmajinih igraca, kao i nemogucnost prodaje najboljih igraca. Ljubisa Dundjerski i Mica Vranjes od starta nisu zasluzili poverenje i blizu 3000e mesecno, a sada to i slepci vide. Jednom je ceh platio Dzimi Maric, a sada je vreme da lete zajedno sa drustvom i Dojave! Sto se tice uprave Dundja je ukaljao ime gotovo potpuno isto kao i prethodna navijacka garnitura u prethodnoj upravi. To vide svi koji gledaju realno i koji su u stsnju da ranije druzenje sa tribine sada stave sa strane. Terali smo Kezmana, pa Pavlovica da bi sada jasili Majami i Osmaja?? Terali smo smesnog Balsicu i mutavog Jokica, da bi Zoka(dundjin predlog) politikovao preko kluba i priblizio nas ciganima? Makaric se tera iz kluba, sklanjaju se omladinci i iskusniji poput Zakule, Pekare i Mrdaka da bi Majami i Osmaja profitirali? Zoka je obecao transparentnost, a mutaviji je od Jokica!!! Ko sve radi u klubu, ko dobijs platu, koliko navijaca je uslo u klub, a koliko je na platnom spisku, a da i ne radi??? Da li treba ovde da pocnemo i imena da pisemo??? Poslednja sansa za ovu upravu je da postavi Djumija ili Kosana za prvog trenera, da otera oba sportska direktora i ukine uticaj Majamija, Vavana, Simica i Osmaje, ova prva grupa je usko vezana sa pojedinim navijacima. A nije kasno i za uprava napolje, ocekuje se reakcijs Grbe, Camela, Kortea, Zokija, Slobice, Severa itd. Da vidimo ko voli klub ili ko voli klub do zadnjeg dinara. Zanimljivo ce biti i pisanje istaknutih forumasa koji su se ogrebali za evro gostovanja ili poslice. Dundjo i drustvo koristili ste forum msksimalno dok niste usli u klub i znali smo tada detalje iz sata u sat kad vam je to islo na ruku, imate evo i sada rec ako ste ljudi, ako ste postali visi i vazniji od nas bolesnika sa Karadjordja onda nista. Samo uzmite vazelin da vas manje boli u klubu i gurajte vasu pravu pricu.
User avatar
budababa
Posts: 4014
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Re: 11. kolo: Borac-Vojvodina, nedelja 15h

Post by budababa »

Pukla bruka!

Kakav Kordić, kakav Zoćović, ti nemaju mesta na širem spisku od 30 fudbalera, a ne da ih puštaju na zvaničnoj utakmici da nose dres. Opet se vraćam na pitanje šta Milko Novaković radi u klubu ako čak i u dete od 17 godina imaju veće poverenje nego u njega? Ožegović totalno van forme, a uporno ga forsiraju, pa šta smo koji ku**c dovodili Mrdakovića da "jede" par hiljada evra mesečno, da 'vata zjale na klupi? Od priče kako smo odradili najbolji prelazni rok još od osamdeset i neke ostali samo dugmići... Prošle sezone najbolji start u istoriji kluba, ove najgora odbrana lige - baš od tame do sjaja i natrag, kao jebeni jo-jo.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Locked