Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
FCVNS
Posts: 273
Joined: Thu Nov 08, 2012 7:34 pm

Re: Uprava

Post by FCVNS »

Vec sam bio,kad je trebalo...kad je drugarstvo nesto vredelo...srecan put Firmasi...
Image
User avatar
KoKanidja
Posts: 617
Joined: Sat Feb 12, 2005 4:29 pm
Location: INTERVENTNA Brigada - Pariske Komune

Re: Uprava

Post by KoKanidja »

Сад је вероватно никад потребније. Враћа им се публика после 10 утакмица, биће препун стадион, хоће да нас престигну за место у Европи. Нашим играчима није теже ни на јна, ни на маракани. У недељу је најтеже и треба им наша помоћ. Звао сам те као представник краја, а не групе.
ВИДИМО СЕ.
limanfkv
Posts: 2850
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Re: Uprava

Post by limanfkv »

Brick Liman
Posts: 827
Joined: Wed May 02, 2007 3:54 pm
Location: Tower Blocks Liman

Re: Uprava

Post by Brick Liman »

Daj ostavku čovječe dragi, spasi obraz i sebi i klubu.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Vojkan
Posts: 135
Joined: Sat Jun 21, 2014 7:14 pm

Re: Uprava

Post by Vojkan »

Danas procitam da ce Scepanovic i Bulatovic kazniti ta dva kluba ako nastave ovako,pa sta reci a ne nasmejati se!
Njih dvojica tu ne bi ni bili da nije Terzic to na silu progurao,toliko o kaznjavanju!
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: Uprava

Post by laki »

Sta Zoka ima da miri dva kancera? Jel on izgoreo po glavi?
Image
User avatar
Milan
Posts: 4261
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Re: Uprava

Post by Milan »

Kopiracu ovde deo Turijinog posta sa drugog dela foruma kako ne bi prosao nezapazeno, jer mislim da pogadja pravo u centar:
Turija wrote:Sve u svemu Vojvodina nikako da izađe iz kratkih pantalona.Znam da se mnogi neće složiti sa mojim mišljenjem, ali dokle god ne budemo imali najviše ambicije (i zadovoljavali se i manjim od objektivno mogućeg), nećemo izaći iz provincijalnog razmišljanja, tj spuštanja letvice.Nažalost, to je današnja Vojvodina.
Ipak, samo je jedan Vujadin Boškov, čovek koji je video Vojvodinu kao Šampiona i Novi Sad na evropskoj sportskoj mapi.
POŠTO OBRAZ ???!!!
pedjans
Posts: 464
Joined: Tue Oct 08, 2013 7:24 pm

Re: Uprava

Post by pedjans »

Valjda se da će ovo šlihtanje našeg predsednika ciganima doneti neki rezultat - npr. da će nam dozvoliti da igramo Evropu (pod uslovom da se plasiramo) iako izgleda ne ispunjavamo neke uslove. Nadam se da onaj UPPR neće napraviti neki problem u vezi igranja u Evropi. Redovno igranje u Evropi je ono što po meni čini razliku - ako igraš Evropu i uspevaš da pobeđuješ i korektno se boriš sa evropskim ekipama onda ličiš na klub, a ako si osuđen na gostovanja po nekim Lučanima, Voždovcu i Vračaru onda je to sprdnja. Suštinski, naš sportski cilj treba da bude plasman u Ligu Evrope, što je dostižan cilj uz malo sreće. Svakako je to lakše nego biti npr. prvak u ovoj mafijaškoj ligi, recimo.
limanfkv
Posts: 2850
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Re: Uprava

Post by limanfkv »

Mislim da prevashodni cilj treba da bude plasman omladinaca u kvalifikacije za tu LS.

Sto se tice prvog tima, rekao sam vec jednom, da se nadam da necemo izboriti plasman u kvalifikacije za LE. Po svemu sudeci i na leto cemo biti osakaceni sa kratkom klupom (moze se reci i kratkim timom), a kakve su nama sanse za plasman u tu LE? Po meni nikakve. Sa daleko boljim timom nismo uspeli da se plasiramo, zapravo mislim da ce plasman kroz kvalifikacije biti misaona imenica za sve ucesnike JSL. Upad u to takmicenje najlakse je ostvariti preko kvalifikacija za LS, a i to je misaona imenica.

Ovako, verovatno cemo u na taj prvi prag gde ce nas sacekati neka velesila poput Trencina, Vaduza ili tako nekog. A pripreme ce morati da pocnu odmah po zavrsetku sezone. Koliko to utice na kasniju formu (odn. kraj jesenje polusezone) najbolje se videlo ove godine. Nemamo kvalitet ni za kvalifikacije i to je bolna realnost. Pa pogledajte samo, da smo prosli Trencin cekao bi nas jedan Hul City, a posle njih jos jedan rendom tim iz liga daleko kvalitetnijih od nasih. Kakve su nase sanse tu?
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3892
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Re: Uprava

Post by Red Marquis »

Ne znam što i spominjemo LE?
U prvom kolu pretkvalifikacija će se naći možda desetak timova s kojima ovakva Vojvodina može ravnopravno da se bori. Prolazak drugog predkola - misaona imenica. Ako i bude nekih pojačanja (sem nekih prekomandi iz omladinskog tima), njih smo većinom dobijali krajem avgusta, a do tad će naš evropski izlet biti odavno završen.
Io odio Belgrado
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4043
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: Uprava

Post by Rabba »

Realno, naš krajnji domet ove sezone, ukoliko uopšte izađemo u evropu, su poslednja kola kvalifikacija, mada ne treba ni to baciti u vodu. Nekako protiv tih jačih ekipa i naši zaigraju kvalitetnije. Posle sumraka u Slovačkoj(za šta ubedljivo najveću krivicu snosi kvazi-legenda kluba, Džimi), u NSu su se proveli ko bosi po trnju i samo ih je čudo spasilo da ne dobiju čak i više od tih potrebnih 4 komada. Ne treba takve izlete olako bacati u vodu. Mladim momcima to može samo biti jedno veliko iskustvo kako stvari izgledaju van ovog blata zvanog fss. Treba probati uganjati evropu, pa kako god se provedemo... Jeli smo i veće izmete od Vaduza(koji je solidna švajcarska ekipa, ne znam što se svi hvataju za to da su iz Lihtenštajna, imaju jednog ili dva igrača "domaćeg" porekla).
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
User avatar
Neizlecivi
Posts: 1482
Joined: Fri Jul 20, 2012 3:18 am

Re: Uprava

Post by Neizlecivi »

Ne znam samo sta mi dobijamo time sto necemo u evropu? Pa valjda nam je logicno da odrade kolo-dva evrope, probaju da igraju, dobijemo koji dinar od toga. Ovako sta cemo mi sledece godine jurisati na titulu jel? Lepsi je taj osecaj igranja protiv Trencina ili koga god vec, nego kad dodju kojekakvi seljaci i valjaju se po terenu.
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3892
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Re: Uprava

Post by Red Marquis »

Barem duplo nam je slabija ekipa od te koja je ispala od Trenčina. Rabba, ko igra kvalitetnije protiv jačih ekipa, mi? Možda u prošlosti. Videli smo u kupu i sa blizancima ove sezone kako ovi momci igraju na takvim mečevima.
Treba ovoj ekipi mlakonja koreniti remont, a ako ga i bude desiće se posle neminovnog debakla u Evropi. Meni je Vaduz i dalje kost u grlu, ja ne bih ponovo...Uvek govorim da su mi Evropa i mečevi sa blizancima jedini značajni u sezoni, ali ne dajem ni gram šanse ovoj ekipi da može drugo kolo proći, a pitanje je i za prvo.
Io odio Belgrado
srkins
Posts: 1456
Joined: Tue Apr 23, 2013 8:24 pm

Re: Uprava

Post by srkins »

Kad bi mi bez Evrope gledali u Novom Sadu Atletiko,Austriju ,Bursu ... Pa jedna takva utakmica vise dnese finansijski nego 13 utakmica zajedno koje igramo kao domacini (ne racunam utakmice sa blizancima) A sto se tice nagrada ne znam da li se menjalo ali bilo je 120,000e prvo kolo kvalifikacija 130.000e drugo. 140.000e trece i 150.000e pley off .Nama je realnost trece kolo a to je 390,000evra nije to bas mala suma za nas
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4043
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: Uprava

Post by Rabba »

Red Marquis wrote:Rabba, ko igra kvalitetnije protiv jačih ekipa, mi?
Izvinjavam se, nisam napisao sve, protiv jačih ekipa u evropi.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Post Reply