17. kolo: Vojvodina-Mladost (L) 2:1

Vaša očekivanja?

Poll ended at Sat Feb 28, 2015 9:12 am

Pobeda.
24
96%
Nerešeno.
1
4%
Poraz.
0
No votes
 
Total votes: 25

johnny
Posts: 386
Joined: Sat Mar 19, 2011 1:56 pm
Location: wild east

Re: 17. kolo: Vojvodina-Mladost (L), subota 13:30h

Post by johnny »

Da li Puškarić ima pravo nastupa na lažnoj marakani?
User avatar
Djisa
Posts: 1284
Joined: Sun Mar 07, 2010 10:14 am

Re: 17. kolo: Vojvodina-Mladost (L), subota 13:30h

Post by Djisa »

johnny wrote:Da li Puškarić ima pravo nastupa na lažnoj marakani?
Verovatno mislis na Vasilica. Ima.
Kup je nas!
johnny
Posts: 386
Joined: Sat Mar 19, 2011 1:56 pm
Location: wild east

Re: 17. kolo: Vojvodina-Mladost (L), subota 13:30h

Post by johnny »

Zašto bih mislio na Vasilića ako sam pitao za Puškarića? Kako PUŠKARIĆ stoji sa kartonima,ima li pravo nastupa u subotu?
lazarr
Posts: 823
Joined: Wed Oct 20, 2010 10:01 am

Re: 17. kolo: Vojvodina-Mladost (L), subota 13:30h

Post by lazarr »

johnny wrote:Zašto bih mislio na Vasilića ako sam pitao za Puškarića? Kako PUŠKARIĆ stoji sa kartonima,ima li pravo nastupa u subotu?
Puškarić odlično stoji sa kartonima, ali vrlo loše sa povredom.
Navodno je povreda takva da je izgubljen za celu prolećnu polusezonu.
User avatar
budababa
Posts: 4036
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Re: 17. kolo: Vojvodina-Mladost (L) 2:1

Post by budababa »

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
limanfkv
Posts: 2880
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Re: 17. kolo: Vojvodina-Mladost (L) 2:1

Post by limanfkv »

Nisam stigao ranije, pa da kazem po koju o utakmici. Mislim da je Dzimi totalno nadmurio ovoga puta svog rivala sa postavom. Nekoliko stvari mi je zapalo za oko.
Boba Novakovic nije bio u 18 igraca iako je protiv OFK-e bio starter. Po meni, odigrao jedan od najgorih meceva u nasem dresu, mada je stvorio sansu Ivanicu koju je isti morao realizovati. Mislim da on mora imati sansu najmanje na klupi, a licno bi voleo da vidim i njega i Lukovica u igri. Sa tim sto bi to podrazumevalo igru sa jednim zadnjim veznim (Tumbom npr.) dok Lukovica vidim na poziciji koju je igrao Poletanovic. Lukovic napreduje i vidi se da mu prijaju utakmice, ali mi se ne svidja njegov stav nakon izgubljenih lopti. Ovde sam uspeo da primetim u 3 navrata da je stao nakon izgubljene lopte sto je nedopustivo. Trebace nam Boba za Marakanu, on zna sa njima.

Vrlo sam zadovoljan i pritiskom na zadnju liniju u obe utakmice. Da je bilo vise smirenosti i srece usle bi bar jedna na Karaburmi i Lucanima nakon presecenih lopti zadnjim linijama protivnika.

Mislim da smo imali srece sto je Pekaric dobio samo zuti karton za onaj penal. Poslednji igrac odbrane, gol-sansa, jasna namera...Sve ostalo je prefektno odradio na terenu. Bez sumnje igrac utakmice.

Sto se tice kornera, ako cemo ovako da ih izvodimo mislim da nema potrebe uopste da ih izvodimo. Sutnemo loptu u golaut i kraj. Covece imas 13 kornera ne stvoris polupriliku. Ajde to nego sto je svaki korner identican, nigde bloka, nigde markiranja, nigde smetnje golmanu, nigde prljavosti, jedno veliko nista. To mi je prosto neprihvatljivo, samo centriras i nadas se da ce lopta pasti Pekari na glavu, koji izgleda jedini moze glavom da ugrozi gol protivnika. Majku mu Dzimi, daj malo kreativnosti u prekidima, imas lucidne igrace, pa smislite nesto zajedno.

Ivanic mnogo bolji nego na Karaburmi, Gacinovic takodje. Velike pohvale za Pankova koji je maksimalno odradio posao beka. Pohvale i za Curku !

I jos Kordic. Neverovatna razlika u odnosu na momka koji je stao na gol bio protiv Hibernijansa u Novom Sadu. Daleko vece samopouzdanje i za sada vrlo siguran. Sa onim dodavanjem u prvom poluvremenu, i onim "gradjenjem" lopte u drugom se vidi da mu fali koja daska, a davno smo utvrdili da je tako nesto neophodno za dobrog golmana. :mrgreen: Samo napred!
User avatar
dulajlo
Posts: 261
Joined: Mon Aug 10, 2009 1:29 pm

Re: 17. kolo: Vojvodina-Mladost (L) 2:1

Post by dulajlo »

limanfkv wrote:Lukovic napreduje i vidi se da mu prijaju utakmice, ali mi se ne svidja njegov stav nakon izgubljenih lopti...
Inače, prvi gol je postignut nakon što je Luković stigao izgubljenu loptu koja je išla u aut, asistirao Ivaniću i završio kotrljajući se na atletskoj stazi.

Nije mi namera da se raspravljam ni sa kim od forumaša pojedinačno, samo ukazujem koliko su procene nečije igre subjektivne.
Locked