11. kolo: Vojvodina-Radnički (KG) 2:2

Locked
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3890
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Re: 11. kolo: Vojvodina-Radnički KG 2:2

Post by Red Marquis »

Da li se samo meni čini da je Delač sklonjen jer je i on doveden od Mateje? Nama u timu od novijih igraju samo dvojica Nikolićevih igrača (Kaluđer, Leković) i Jagoš. Oni s kojima nije raskinut ugovor, mi deluje da neće dugo ostati (Delač, Vukčević) i da otud Žakula na mestu gomana.

Što se tiče kritika vezanih za naš napadački duo...problem je što su njih dvojica, osim što su limitiranih mogućnosti, u potpunoj nesuglasnosti sa stilom naše igre. Mi nemamo sredinu, pas igru (ne računam alibi dodavanja prvom do sebe), probijanja ofsajd zamki, mesta gde bi njihovi kvaliteti mogli doći do nekog izražaja. Mi imamo Vuleta i Alivodića i te njihove poluupotrebive lopte, ali nijedan od ove dvojice glavom ne zna da igra bolje od bilo koga sa tribina. Igra je tri godine bila ista, gurni loptu ka Abuu, i ni 3 meseca nakon odlaska njegovog, nije se mnogo promenilo.

A što se tiče vas neumerenih optimista, na polusezoni, blizanci zbog ove rezultatske neizvesnosti će se samo pojačati, a mi, mi u najboljem slučaju ćemo uspeti da opet ne prodamo Trajka, a dovesti nećemo nikoga.
Io odio Belgrado
User avatar
Salvador
Posts: 1086
Joined: Sun May 09, 2010 6:07 pm

Re: 11. kolo: Vojvodina-Radnički KG 2:2

Post by Salvador »

Baltazar wrote:
Salvador wrote:I ja uglavnom delim Turijin utisak - nije mi jasna ta bezvoljnost, manjak motivacije, a često čak i strah kod naših igrača. Slažem se da oni možda nisu posebno kvalitetniji od igrača drugih klubova iz JSL (u ovom slučau Radničkog), ali su njihovi igrači juče kod gola imali drskosti da se pravilno izdodaju, naprave fintu i metnu ga, dok se naši centarfori jednostavno boje da daju gol, a igrači odbrane su se kod ona dva primljena gola ponašali kao mala deca...
Pa jel ti momci shvataju da će samo ako grizu i pobeđuju oni sami od toga profitirati?!
Čini mi se da oni kao tim ne funkcionišu baš najbolje, primetio sam da se igrači koji nisu učestvovali u akciji ne raduju posebno kada damo gol, mislim da se tu prilično lepo vidi kolika im je želja za pobedom i kakav je timski duh.

Nadam se da će se neke stvari promeniti, jer je ovo istorijska šansa da budemo prvi.
Izvini, ali gde si ti primetio bezvoljnost, manjak motivacije i strah kod naših grača. Ako pričamo o istoj utaknici. Ono juče je primer kako treba igrati i boriti se. A kod tebe vidim strah, jer hoćeš da braniš rezultat kad povedemo. Ja hoću da damo gol više. A to je ovaj put koji je posut trnjem, ali pravi put. Da smo kupili Kavanija, Drogbu, Pirla...Pa da opletemo! Država u raspadu, FSS u raspadu, klubovi u raspadu, derbi komunistiko u raspadu, FKV u raspadu. Samo ovo juče je svetlo na kraju tunela. Pa oni su najsvetlija tačka!
Jedno je 'jurisati' na gol, sasvim drugo je zaista i dati gol. Kada sam pricao o bezvoljnosti, mislio sam na nedostatak snage, volje i koncentracije da se zaista da gol i zaista odbrani kada je potrebno, a ne samo puko jurisanje sa gomilom pogresnih pasova, losih centarsuteva i jadnih suteva na gol. Pa igraci Radnickog su juce upravo pokazali da je najvaznije biti koncentrisan kada je potrebno.
Inace, ja nikada nisam rekao da smo trebali da se povucemo, naprotiv -prvi sam koji voli napadacki fudbal i igru na gol vise, tako da pricas sa pogresnim.
User avatar
fkvislife
Posts: 167
Joined: Mon Jul 23, 2012 2:19 pm
Location: Novi Sad

Re: 11. kolo: Vojvodina-Radnički KG 2:2

Post by fkvislife »

Poletanoviću je baš teško pao remi pa se sinoć odvalio od alkohola... :?
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodinaa..
User avatar
Casual
Posts: 253
Joined: Mon Jul 13, 2009 11:25 pm
Location: Ravnica

Re: 11. kolo: Vojvodina-Radnički KG 2:2

Post by Casual »

Po meni, nama vise fali klasicno levo krilo nego centarfor. Ja vec utakmicama unazad ne znam ko igra na levom boku. Posto nemamo (Gacinovic je jos uvek mlak) tu jos izdefinisanog igraca, tu poziciju uglavnom prinudno igraju vezni igraci ili spicevi koji imaju neki specifican zadatak i deluju vise ka sredini terena, pa je probojnost i ucestalost akcija na levom boku izuzetno smanjena. Kada budemo opasni i sa leve strane efikasnost ce nam biti bolja, samim tim i desna strana rasterecenija i odmornija.
Volem Vošu!
NiNa
Posts: 33
Joined: Sat Aug 31, 2013 10:59 pm

Re: 11. kolo: Vojvodina-Radnički KG 2:2

Post by NiNa »

shecky wrote:Nina .. ipak mislim da se bolje razumem , i naravno da ne gledam Englesku Spansku ligu itd itd .. i stvarno ne znam odakle ti ideja da uporedjujes nase igrace sa Alonsom Tureom i slicima?? Tebi dobro??

Uostalom ,posao zadnjeg veznog definitivno NIJE davanje golova ,stvarno ne znam odakle ti ta genijalna ideja?? , on stoji izmedju veznog reda i stopera kao vrsta korektora i pomoci u oba pravca.
Kao takav posao ,takav igrac nema sta da trazi i iole blizu protivnickog sesnaesterca sem ukoliko je varijanta svi u napad jer nam treba gol koji odlucuje nesto ..

I naravno da Stojke nije nista bolji od Delaca .. pogledaj samo koliko evro golova je primio tvoj ljubimac .. barem 10tak sa preko 30m ..
Ok...potpuno mi je jasno ko se vise razume i sasvim mi je jasno zasto imas takvo misljenje o "zadnjem veznom"..mislim ne gledas pravi fudbal pa onda Adjuru ispadne genijalac, koji iz nekih razloga ne igra, pa (izmedju ostalog) i zato imamo koji bod manje....mada na tom mestu imamo valjda najtalentovanijeg igraca u zemlji - Radoju????
Nisam napisao da je posao zadnjeg veznog - davanje golova, niti sam nedajBoze uporedjivao nase igrace sa najboljim zadnjim veznim danasnjice ...nego sam ti na tim primerima pokusao da pokazem sta meni znaci pravi zadnji vezni..da, naravno da su mu odbrambeneni zadaci na 1. mestu...ono sto sai napisao da stoji ispred odbrane....ali za mene pravi zadnji vezni MORA I DA ZNA da igra u oba pravca,sto znaci I DA UCESTVUJE U NAPADU, da se ubacuje iz 2. plana...da zna da opali sa distance.....bar nesto i prema napred, a ne samo da kvari protivnicku igru......vidi pod recimo Jugovic,Jokanovic,..pa i Medojevic je igrao vrlo dobro prema napred.
Mislim,OK ne mora da zna da igra napred...moze da zna samo da oduzme loptu i uz mnogo srece da je doda prvom do sebe.....ali to je za mene sranje....i na kraju uvek budes 2. ili 3. u ligi i uvek ti "za malo" izmakne neki trofej u Kupu
Stojkovic i Delac?
Ne znam odakle ti to da je Stojkovic moj ljubimac, osim sto mislim da je trenutno nas najbolji golman...Da primao je i primace golove sa 30m, ali i Delac (koji je moj ubedljivo najomiljeniji igrac!) je imao teskih kikseva ove sezone...Bursa, pa ono u Moldaviji,...i sta s tim?
Na kraju krajeva, uzmi samo gde je i kako branio Stojkovic, a gde je i kako branio (odnosno nije branio) Delac...
Mislim ovo poredjenje je krajnje bezvezno...
User avatar
Marcello
Posts: 954
Joined: Wed Jan 10, 2007 2:21 pm
Location: uvek na našoj strani

Re: 11. kolo: Vojvodina-Radnički KG 2:2

Post by Marcello »

fkvislife wrote:Poletanoviću je baš teško pao remi pa se sinoć odvalio od alkohola... :?
Poletanović se, izgleda, redovno odvaljuje od ludog noćnog života? Sinoć, u 75. minutu, duša mu je bila u nosu, kilavio se kao da je penzioner.

Predlažem da dovedemo matorog Kodža, ako još igra, da nam malo razdrma vezni red svojom svežinom i lucidnošću.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
User avatar
ДушанСП
Posts: 712
Joined: Tue Apr 23, 2013 4:08 pm

Re: 11. kolo: Vojvodina-Radnički (KG) 2:2

Post by ДушанСП »

Marcello wrote:
fkvislife wrote:Poletanoviću je baš teško pao remi pa se sinoć odvalio od alkohola... :?
Poletanović se, izgleda, redovno odvaljuje od ludog noćnog života? Sinoć, u 75. minutu, duša mu je bila u nosu, kilavio se kao da je penzioner.

Predlažem da dovedemo matorog Kodža, ako još igra, da nam malo razdrma vezni red svojom svežinom i lucidnošću.
Боли га уво,добиће сат од СОС канала за најлепши гол кола :cheers:
User avatar
Grof Žekula
Administrator
Posts: 2694
Joined: Fri Jan 28, 2005 10:25 pm
Location: Bulevar

Re: 11. kolo: Vojvodina-Radnički (KG) 2:2

Post by Grof Žekula »

Nama JAKO mnogo fali u timu - nemamo levog beka (Leković je GORI od Nestora, u to sam sada definitvino ubeđen!!!), nemamo levo krilo (samim tim ČITAVU levu stranu), igramo 98% napada preko desne i tu smo PROVALJENI od svih, to dovodi do Enverovog/Vuletovog umora na kub, vezni red nam je odavno u k***u, s tim da, kad već nema Vukčevića, Vranješ mora da igra, a nije zaslužio minulim radom (kako uvek hoće da raspali po lopti, čak i kad treba da je plasira - kao onaj naš ex igrač kod drugog gola), Nikolić i kada treba da menja nema s kim i čim (doduše tome je i sam doprineo), štoperski par, uz pomoć pomenutog igrača (ako se može tako zvati) koji bivstvuje na levom beku ne može da odradi posao u odbrani kad treba (da nismo primili prvi, ne bi ni drugi gol), u tome im ni veznjaci ne pomažu ni malo, imamo visokog centarfora koji ne zna da raspali glavom, a lopta mu ide na tacnu...

Sve u svemu - jedva čekam kraj ove jeseni, jer mnogo toga treba "štelovati"!!! Pošto nismo za to ni spremni (novcem), ni kadri (pameću), gledaćemo ovakvu igru još dugo! Treba samo da se nadamo da ćemo igrati i dalje ovako ofanzivno i da ćemo nekom uspeti dati i treći, jer dva, kanda, možemo primiti od svakoga!

Marko - prelomi i reži na vreme, mnogi NISU (više) za prvu postavu! Za Tvoje dobro, jer ćeš sve više nailaziti na zvižduke!!!
User avatar
budababa
Posts: 4014
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Re: 11. kolo: Vojvodina-Radnički (KG) 2:2

Post by budababa »

Kapiten i trener o podršci navijača u subotnjem meču:
Vule wrote:И у суботу су нас гледаоци, без обзира што их је било мало, носили сво време и ја им се на томе захваљујем. Свака им част што су дошли на стадион и били уз нас.
Nikolić wrote:Залажем се да се гледаоцима који су дошли на трибине стадиона “Карађорђе” омогуће одређене бенефиције, јер су то заслужили односом према клубу и играчима Војводине.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
MiSmoFKV!
Posts: 1287
Joined: Fri May 24, 2013 11:39 pm

Re: 11. kolo: Vojvodina-Radnički (KG) 2:2

Post by MiSmoFKV! »

Svo vreme?
Ko je sve novinar kod nas... :frown:
Locked