Liga Evrope - sezona 2013/14

User avatar
Stexman
Posts: 2591
Joined: Wed Apr 15, 2009 11:38 pm

Re: Liga Evrope Q4R: Šerif-Vojvodina, četvrtak 19h

Post by Stexman »

Nadam se da mi nece niko zameriti posto je ovo jako aktuelna tema!

http://www.fkvojvodina.com/forum/viewto ... 05#p110805" onclick="window.open(this.href);return false;
JackSparow
Posts: 99
Joined: Thu Sep 24, 2009 12:15 pm

Re: Liga Evrope Q4R: Šerif-Vojvodina, četvrtak 19h

Post by JackSparow »

Prema Transfermarketu, vrednost Sherifa je : Total value 7.700.000 €

U rangu Rada i Radničkog 1923. Znam da ovo ne igra veliku ulogu, ali i mi smo ih malo precenili posle prvog poluvremena. Izađite tamo, napunite tu mrežu i da svima začepimo usta! Zgaziti ih!
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4833
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: Liga Evrope Q4R: Šerif-Vojvodina, četvrtak 19h

Post by gospodinFKV »

JackSparow wrote:Prema Transfermarketu, vrednost Sherifa je : Total value 7.700.000 €

U rangu Rada i Radničkog 1923. Znam da ovo ne igra veliku ulogu, ali i mi smo ih malo precenili posle prvog poluvremena. Izađite tamo, napunite tu mrežu i da svima začepimo usta! Zgaziti ih!
Ako je transfermarkt merilo, onda smo trebali 5:0 popusiti od Burse. Nije bitno sto 'malo' vrede, ekipa je dugo na okupu, iskusni su u evro takmicenjima, znaju da igraju koliko im treba. Bursa je na neki nacin usla u mec sa nama da mora da nas pobedi u Turskoj, zbog navijaca, zbog rekonstruisanog tima za LS, zbog velicine, pa su izduvali. Sheriff nikom ne mora da se dokazuje, posebno ne svojim navijacima, i kod njih ne ocekujem da ce krenuti glavom kroz zid, nego ce igrati koliko im treba. Tu sad dolazi do izrazaja veliko trenersko umece Marka Nikolica, jer smo sada mi ti koji treba da napadnemo i da pozitivnim rezom resimo tekmu.
User avatar
King
Posts: 298
Joined: Sun Jan 18, 2009 1:32 am

Re: Liga Evrope Q4R: Šerif-Vojvodina, četvrtak 19h

Post by King »

Evo šta kazu kladionice: Dalje ide Vojvodina 2.05 Dalje ide Šerif 1.60.
User avatar
Boske87
Posts: 572
Joined: Mon Aug 29, 2011 4:49 pm

Re: Liga Evrope Q4R: Šerif-Vojvodina, četvrtak 19h

Post by Boske87 »

Već para dana apstiniram od foruma, čuvam taj 400. post za trenutak kada uđemo u LE :mrgreen: . Ipak ne mogu izdržati više :), do sada me iskustvo naučilo da ako nešta previše želim, iščekujem i planiram slavlje nakon istog (tj pravim ražanj dok je zec u šumi), život uvek nađe novi način da me zezne i spreči :) . Zato da bih skinuo taj balast sa sopstvene psihe a nadam se putem neke vudu magije i sa pleća naših fudbalera ponovo pišem post (kao i protiv Burse) s temom šta treba da uradimo da bi smo prošli Šerif i ušli u LE.

Šerif je pokazao u prvom poluvremenu da su dobra ekipa, uz dužno poštovanje Bursi najozbiljniji protivnik do sada u kvalifikacija. Kada kažem najozbiljniji mislim na njihov pristup meču, nikako nam neodgovara njihov stil igre tvz čekalica, imaju fizički dominatne igrače u odbrani i dobro potkovane veznjake, imaju veće euro iskustvo, neće nas potceniti i daće sve da nas prođu na bilo koji mogući način.

Nas od odlaska Abubakara muči problem realizacije, kompletna leva strana nam hronično podbacuje zbog čega počinje i desna strana da trpi, tandem Alivodić-Vule deluje umorno i pročitano. Kaluđerović nakon dobrog starta počinje da nas podseća zašto je iz čerge otišao u Kinu, Vukčević je fizički nespreman i za jedno top poluvreme, Leković bled u zadnjih par utakmica a Đurić počeo da kiksa kao u prvom mandatu u Voši.

To je ono što zabrinjava. E sad prelazimo na dobre stvari. Moj prvi pik je Vranješ. On je totalno podbacio u prvoj utakmici, nije ličio na sebe i verujem da on može biti najveća prevaga u četvrtak. Ako odigra na svom nivou, na koji nas je navikao ove sezone onda ćemo kontrolisati sredinu. On i Vukčević imaju sjajnu levicu, trebalo bi pokušavati šutevima sa distance. Isto tako izvođenje prekida mora biti na vrhunskom nivou, maksimalna koncentracija. Škuletić je vezao 2 dobre utakmice i 2 lepa gola, on je taj tip igrača kod kojeg samopouzdanje igra veoma bitnu ulogu, nadam se da će nastaviti niz u Moldaviji. Trajković je u konstantno dobroj formi i očekujem da bude lider, na možda poslednjoj utakmici u dresu Voše.


Znači da bi prošli dalje treba nam:
1. dobro suđenje, korektno
2. savršena igra odbrane i golmana, bez kikseva
3. dobro otvaranje utakmice, rani gol bio bi idealan
4. igranje dok sudija ne svira kraj, pametna taktika i sprovođenje trenerovih zamisli

Ekipa će sigurno biti rasterećenija nego u NS, nismo favoriti i kao što reče Nikolić možemo samo da dobijemo. Voljni momenat, htenje i fizička sprema nam nikada nisu bili u pitanju. Treba da igramo otvoreno i na utakmicu sa puno golova. Protivnik će igrati bez 2 veoma bitna igrača u fazi napada što može samo da nam olakša utakmicu, prvenstveno na psihološkom planu jer mi smo svoj trajni gubitak (odlazak Abubakara) već polako zaboravili dok igrači Šerifa ulaze u utakmicu sa znanjem da nisu u najboljem mogućem sastavu.

Imamo "istorijsku" priliku da se plasiramo u LE. Taj prefiks "istorijski" do sada nas je kočio i sprečavao da pokažemo šta znamo zbog čega su mnogi od nas prozvali klub luzerskim i ukletim. Ali ovaj put nama treba podvig, možda i veći nego protiv Burse kada uzmemo u obzir sve faktore.
Nadam se da ćemo uživati u četvtak, igrači na terenu a mi uz štekajući stream, pa šta bude, SAMO BORBENO :cheers:
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
Chana
Posts: 376
Joined: Fri Jul 26, 2013 5:23 pm

Re: Liga Evrope Q4R: Šerif-Vojvodina, četvrtak 19h

Post by Chana »

IMAMO SUPER MOMKE - KOJI ĆE TO I POKAZATI NA DELU :!: :deal:

Ako se ne desi čudo, pa se u skladu sa nekim idejama ranije iznetim - ne pojavi "princ na belom konju" i reši se pitanje prenosa, sigurno neće biti kako su u RTV smislili (kao da žive u srednjem veku) pa da svi izgledamo kao ova "ekipa" na slici ispod:

Image

Tu je već pomenuti internet i ne treba ni sumnjati da će link "ovečeriti", a da će nama "svanuti" :!:

Ne znam zašto :mrgreen: , i noćas mi san nije išao nikako, ali mi je sve jače uverenje da će naši momci odigrati najbolje dosad.
Da je Crna Perla još kod nas, bio bih 1000% siguran - ovako se ta cifra kreće samo oko 100%...

Želim našim momcima samo da budu mirni, pametni i pre svega hrabri, da igraju svoju igru i samo ispoštuju zamisli Marka Nikolića.
JAKO sam se uželeo dobrih utakmica, što dužeg igranja u Evropi i osvajanja trofeja u zemlji... A to nam sve sledi :!:
Last edited by Chana on Wed Aug 28, 2013 9:59 am, edited 1 time in total.
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
User avatar
Salvador
Posts: 1085
Joined: Sun May 09, 2010 6:07 pm

Re: Liga Evrope Q4R: Šerif-Vojvodina, četvrtak 19h

Post by Salvador »

Nevernik wrote:Posto se vlastodrsci u Srbiji jedino bave PR aktivnostima meni ovo smrdi na jedan preokret sutra.
Nas divni gradonacelnik dolazi na belom konju kao spasioc i prenosi nam da je zbog velikog interesovanja kontaktirao prvog potpredsednika vlade koji se naravno dao odmah na posao i eto nama prenosa na RTS. Usput nam je porucio da nas voli.
Za razliku od zle autonomaske RTV koja samo jede pare.

Inace ako se ova moja teorija zavera pokaze pogresnom bice vrlo zeznuto naci bilo kakav stream za utakmicu moldavskog i srpskog kluba. Ima da klikcemo refresh dugme na UEFA sajtu do besvesti.
Ja sam ovo isto napisao u jučerašnjem postu koji je naknadno izbrisan (u široj raspravi koja je valjda otišla predaleko).
I meni ozbiljno smrdi na takav scenario - u poslednjem trenutku gradska vlast (koja naravno sve čini da izađe u susret svim Novosađanima, pa čak i onima koji navijaju za FKV) se pojavljuje i rešava stvar, a RTV jelda postaje neomiljena kod svih i nikom neće biti žao njenog gašenja. :frown:
Gradonačelnik potom pobedosno pravi još jedan intervju podsećajući na svoj prethodni, a Podbara piše jedno ozbiljno pismo zahvalnosti u ime svih nas (ako već nije) :mrgreen:
Koliko god mi ovakav scenario bio mučan, onaj u kome nikako nismo u stanju da gledamo pošten prenos je ništa manje takav, dapače..
User avatar
Rivelinjo
Posts: 306
Joined: Thu May 09, 2013 12:29 pm
Location: Middle Earth
Contact:

Re: Liga Evrope Q4R: Šerif-Vojvodina, četvrtak 19h

Post by Rivelinjo »

Novi predlog za himnu Vojvodine:

[video]http://www.youtube.com/watch?v=WGTt-UcOV_8[/video]

...Slaninari znaju zašto. :cheers:
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Re: Liga Evrope Q4R: Šerif-Vojvodina, četvrtak 19h

Post by Владика »

У име свих Вас? Колико знам сајт је покренуо иницијативу за тв пренос, па исто као што смо се захвалили и прошлој градској власти за рефлекторе(ко се сећа), наш сајт а не сви Ви би требао да се захвали за ово прихватање иницијативе(молим да се прави разлика између политичке партије и институције градоначелника). Град је улетео да се среди стадион у тренутку кад постоји милион других егзистенцијалних горућих питања, то би ваљда требало да се цени?

Драго ми је што постоје људи који опет знају шта ја мислим, па као што су ми лупали етикете да сам присталица прошле власти и плаћеник клуба, сада већ знају којим сам ја бојама префарбан! :cheers:

Него да се вратимо на тему, колико видим екипа Шерифа просто гори од самопоуздања. Каду и онај што је добио црвени неће сигурно играти што ће вероватно бити ограман хендикеп за екипу из Транснистрије.
http://moldova.sports.md/football/tv/24 ... opa_league

А ево и цене карата
http://sheriff-sport.com/bilety-uefa-sher-voj/
User avatar
Salvador
Posts: 1085
Joined: Sun May 09, 2010 6:07 pm

Re: Liga Evrope Q4R: Šerif-Vojvodina, četvrtak 19h

Post by Salvador »

podbara wrote:У име свих Вас? Колико знам сајт је покренуо иницијативу за тв пренос, па исто као што смо се захвалили и прошлој градској власти за рефлекторе(ко се сећа), наш сајт а не сви Ви би требао да се захвали за ово прихватање иницијативе(молим да се прави разлика између политичке партије и институције градоначелника). Град је улетео да се среди стадион у тренутку кад постоји милион других егзистенцијалних горућих питања, то би ваљда требало да се цени?

Драго ми је што постоје људи који опет знају шта ја мислим, па као што су ми лупали етикете да сам присталица прошле власти и плаћеник клуба, сада већ знају којим сам ја бојама префарбан! :cheers:

Него да се вратимо на тему, колико видим екипа Шерифа просто гори од самопоуздања. Каду и онај што је добио црвени неће сигурно играти што ће вероватно бити ограман хендикеп за екипу из Транснистрије.
http://moldova.sports.md/football/tv/24 ... opa_league

А ево и цене карата
http://sheriff-sport.com/bilety-uefa-sher-voj/
Dragi Podbara, moj komentar je isključivo bio upućen na očigledno preuranjenu inicijativu za pisanjem pisma zahvalnosti gradonačelniku.
User avatar
borrissey
Posts: 1063
Joined: Fri Aug 26, 2011 9:25 pm
Location: ograda na Istoku

Re: Liga Evrope Q4R: Šerif-Vojvodina, četvrtak 19h

Post by borrissey »

Rivelinjo wrote:Novi predlog za himnu Vojvodine:

[video]http://www.youtube.com/watch?v=WGTt-UcOV_8[/video]

...Slaninari znaju zašto. :cheers:
+1 :cheers:
Beli je genije
Posts: 13
Joined: Fri Aug 23, 2013 12:16 pm

Re: Liga Evrope Q4R: Šerif-Vojvodina, četvrtak 19h

Post by Beli je genije »

Pazljivo sam citao prethodne strane i mogu reci da je na mene najsnazniji utisak ostavila licitacija oko cene otkupa prenosa iz Moldavije.

Prica da su Moldavci preko noci podigli cenu sa 12.000 na 50.000 eura prosto bode oci. To je ogromna suma i koji prodavac bi podigao cenu vise od 4 puta u odnosu na prethodnu? Tako je najlakse,kazes narodu,nemamo ni za benzin,a Moldavci traze astronomsku sumu...

Kao sto mislim da Fiero nikada nije potpisao nista sa nama,ali ajde,to je druga tema...
limanfkv
Posts: 2845
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Re: Liga Evrope Q4R: Šerif-Vojvodina, četvrtak 19h

Post by limanfkv »

podbara wrote: Него да се вратимо на тему, колико видим екипа Шерифа просто гори од самопоуздања. Каду и онај што је добио црвени неће сигурно играти што ће вероватно бити ограман хендикеп за екипу из Транснистрије.
Luvenar i Kadu, kao i onaj deran sto nije igrao ni prvu utakmicu zbog povrede (neki "nase gore list", zaboravio sam prezime). To su tri igraca iz startne postave, pa neka se brinu! Jos nema prenosa, a mi smo majstori da useremo kada ima prenos, dakle matematika je jasna = idemo dalje!
User avatar
budababa
Posts: 4014
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Re: Liga Evrope Q4R: Šerif-Vojvodina, četvrtak 19h

Post by budababa »

Navodno, ovde će moći da se u'vati prenos iz Moldavije:

http://www.jurnal.md/ro/news/europa-lea ... 0-1155438/
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Beli je genije
Posts: 13
Joined: Fri Aug 23, 2013 12:16 pm

Re: Liga Evrope Q4R: Šerif-Vojvodina, četvrtak 19h

Post by Beli je genije »

Minja,ja se u mnogim stvarima slazem sa tobom,tu nema nikakve dileme.Razlika je u sledecem.
Ja od RTS ne ocekujem apsolutno nista, nismo od juce. Ovakav tretman imamo godinama. Za njih je sve zakon brojeva. Nazalost, ti brojevi neumoljivo pokazuju da 90 posto ljudi ove zemlje navija za crne ili crvene. Za njih ce se uvek obezbediti prenos, tu se ne postavlja pitanje koliko kosta.

Od RTV, kao rodjeni Novosadjanin,ocekujem iskrenost.Istupite u javnost i recite da nemate pare, ali recite i stvarnu cifru koju su vam Moldavci trazili. Lazi su najgore.

Rabren spominje kako su Moldavci preko noci podigli cene. E moj Rabrene,ugovori poticu iz vremena starih Rimljana. Zar ne bi bilo logicno da ste u Novom Sadu,leta gospodnjeg 2013. pre 1. meca, zakljucili ugovor sa Serifom i moldavskom tv i time bi svi Vojvodinasi uzivali u revansu.

Ili je neko hteo da uzme pare od Moldavaca za mec u Novom Sadu bez zelje da plati revans?

Profit je cudo.
Locked