Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
Toto Riina
Posts: 722
Joined: Fri Sep 28, 2012 9:44 pm

Re: Transferi

Post by Toto Riina »

http://www.mozzartsport.com/vesti/balsa ... u-beverenu" onclick="window.open(this.href);return false;
Balša razočaran odlaskom Oumarua: Rekao je da ide kod devojke u Pariz, a završio u Beverenu!
pre 16 minuta | mozzartsport.com, fkvojvodina.rs
Prvi čovek Voše rekao je da Kamerunac nije želeo da igra protiv Hibernijansa, Honveda i Burse, ali da ga je Mateja Kežman svaki put nekako ubeđivao da obuče dres i izađe na teren

Voša je ovih dana celoj fudbalskoj javnosti pokazala kako se igra dobar fudbal na evropskoj sceni i time zadala domaći zadatak večitim rivalima iz Beograda, koji i dalje ne mogu da pronađu pravu formu. Dok na terenu Novosađani deluju kao prava porodica, van njega stvari nisu tako lepe kao što se, možda, to mnogima čini.
Osim lepih igara, najviše pažnje ovih dana privukla je sudbina najboljeg strelca, Abubakara Oumarua. Navijači i uprava kluba na sve načine pokušali da zadrže sjajnog Kamerunca, ali kao grom iz vedra neba sve je pogodila vest da je Oumaru potpisao ugovor sa Beverenom.
Predsednik Voše, Balša Butorović bio je jako razočaran načinom na koji se napadač oprostio od kluba. Kamerunac je, prema rečima Butorovića, rekao kako putuje u Pariz kod devojke, a u stvari je otišao u Belgiju, gde je samoinicijativno i bez znanja kluba potpisao ugovor sa Beverenom?!
Takođe, prvi čovek novosadskog kluba rekao je da je Oumaru uporno odbijao da obuče dres Voše na mečevima sa Hibernijansom, Honvedom i Bursom, ali da ga je Mateja Kežman svaki put nekako ubeđivao, bukvalno molio da izađe na teren i igra.
"Abubakar je posle utakmice sa Bursom u Turskoj rekao da više ne želi da igra za Vojvodinu, seo u avion, ali je umesto Francuske otišao u prostorije novog kluba i potpisao ugovor pod istim uslovima koje je imao u Voše", ističe Butorović.
User avatar
zapad
Posts: 280
Joined: Tue Jun 19, 2012 7:00 pm

Re: Transferi

Post by zapad »

Moram se složiti sa Minjom i Radojem u većini njihovih postova koji jedini gledaju malo dalje što se tiče budućnosti FKV.
Svi su u delirijumu zbog pobede nad Bursom i pišu se raznorazni hvalospevi... Jedini zaslužni za ovaj veliki rezultat su trener Nikolić i igrači i niko više. Svi drugi koji se trpaju u prvi plan su obični prevaranti.
Što se tiče slučaja Abubakar neka je sramota ovu trojicu foliranata i prevaranata (Balša, Kežman i Uroš Janković) za sve što govore o njemu i svoju nesposobnost prebacuju na igrača. Svaka priča ima dve strane i bilo bi dobro da se i Abu oglasi i otkrije celu istinu kad su ga već ovi "naši" stručnjaci napali. Vreme je da se još neko od igrača ili zaposlenih oglasi i kaže pravu istinu o stanju u klubu i gde nas vodi ova "fantastična trojka". Dok smo zaslepnjeni rezultatom bojim se da ne bude kasno kad dotaknemo dno, a vrlo smo blizu.

Inače blokada klupskog računa je oko milion evra. Država je skinula PDV na transfere igrača u inostranstvo tako da je sada ukupni dug oko 3 miliona.

Da se raščisti i fama oko pojačanja.
Na Nikolićevo insistiranje su došli Leković i Kaludjerović.
Kežman je doveo Delača. Doveo je još i Barića, Popovića i Denkovića za debele procente, a realno je da za njih nema mesta u jednoj ozbiljnoj ekipi koja teži visokim ciljevima i da su prosečni igrači. Na njima je "trojka" zaradila preko 150.000 evra. Mašala :cheers:

Neka niko ne pomisli da ja sad ovde dižem neke bune. Igračima treba pružiti maksimalnu podršku a sa prevarantima treba otvoriti četvoro očiju.
User avatar
the Gari
Posts: 1126
Joined: Tue Feb 17, 2009 11:10 am
Location: Jawa Tengah
Contact:

Re: Transferi

Post by the Gari »

A pazi sad ovo s Facebooka:
FK Vojvodina Novi Sad wrote:NIJE ABU KRIV!
ON KAO I SVAKI IGRAČ GLEDA OD ČEGA ĆE ŽIVETI! LAŽU DA JE IMAO ISTE USLOVE U VOJVODINI KAO ŠTO ĆE IMATI U BEVERENU! LAŽU DA SU GA MOLILI DA IGRA, A ON ODBIJAO! KO JE ONO DAO GOLOVE BURSI I HONVEDU? KEŽMAN? BALŠA?
NIJE ABU KRIV! ABU NAS JE ODVEO U LIGU EVROPE!
I dalje u vezi sa tim: Je l' ovo zvaničan nalog kluba? Ozbiljno pitam, ne zezam se. Pošto imaju nekih ozbiljnih izliva emocija koji su mi malko too much čak i za gospon Čapelju. Ne znam, nisam pametan. Ja sve nekako imam u glavi kao da klub stoji iza toga, a onda iz svega ulete nekakve gotovo anarhosindikalističke ideje (npr: "PRAVIMO DEMONSTRACIJE ISPRED RTV-a I VADIMO DIREKTORE IZ KANCELARIJA!") i onda mi ništa više nije jasno. Ovo mi deluje kao onaj nažalost zapostavljeni profil Rabrenovog alter ega.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
lazarr
Posts: 820
Joined: Wed Oct 20, 2010 10:01 am

Re: Transferi

Post by lazarr »

Da je sve u redu u našem klubu, Abu nas ne bi na ovakav način napustio. Pogotovo ako to nisu veće pare nego što je dobijao kod nas (ako ih je dobijao).
Setite se šta je govorio Mereba kada je otišao.
Setite se Mrđe.
Setite se Apije.

Svi su govorili sve najgore.

Ipak u danima velikih rezultata treba ostati pozitivan i okrenuti se fudbalu.
Samo pobede mogu da izbrišu negativne stvari kojih u klubu ima dosta.
Niko nije srećan što u klubu još uvek rade brka, direktor stadiona, urednik oficijalnog sajta i još poneki, ali ako se bude i dalje pobedjivalo, mogu da progutam i takve stvari.
srkins
Posts: 1456
Joined: Tue Apr 23, 2013 8:24 pm

Re: Transferi

Post by srkins »

inace simon vukcevic potpisao jednogodisnji ugovor sa nama. ps ne verujem ni onima koji kazu da je stanje u klubu alarmantno a ni onima koji kazu da je bajno sjajno.... ako je drzava stvarno skinula pdv nas dug je 2- 2.5 m. i to ne dospeva sve sad na naplatu..nek kazu koliko nama duguju klubovi...meni kazu neki koji su bliski upravi da je to preko 1m tj izmedju 1.2 i 1.7. duguje se dve plate? ok u zvezdi se duguje 9 u partizanu 7 u smederevu 10 u spartaku 4 itd itd . stanje nije sjajno..ali nije ni pred gasenje..ako udjemo le mi mozemo da kazemo da smo u plusu.
User avatar
Chana
Posts: 376
Joined: Fri Jul 26, 2013 5:23 pm

Re: Transferi

Post by Chana »

podbara wrote:Мој једини коментар!
[video]http://www.youtube.com/watch?v=rT5x0Pk994c[/video]
:klanjanje:

Meni neće ništa promeniti osećaj da je otišao najbolji igrač Vojvodine - od vremena Miloša Šestića !
Igrač koji je naizgled "prostom odlukom u sekundi" - menjao rezultat utakmice, bespovratno...
Kako to nadomestiti ?!


Ovaj tekst nam nije trebao, posebno ono pominjanje "jadnih cifri" pa još - njihovo deljenje sa menadžerom, jer kvari utisak o Vojvodini u zadnjih par meseci, posebno ona priča sa navođenjem većeg obeštećenja, pa i veće plate za igrača - a "on neće da ostane ?!"
To se zove "Gresi iz prošlosti kojima je Abu prisustvovao" tako da ova "nova ekipa" ne bi trebala da se sekira, nego bi trebali da svojim ponašanjem steknu "veću veru" onih igrača koji su ostali u Voši...

Da se ne ponove slučajevi tipa "Kizito", "Mojsov" i neki raniji, kao i najgori od svih, najsvežiji: "Slučaj Abu" !

PONAVLJAM - PAMTIĆU GA KAO VELIKOG IGRAČA I KAO ČOVEKA KOME SE SKANDIRALO I KAD OSTALI OSTAVE BOLJI UTISAK !!!
AJMO CRVEN-BELI !!!
Image
User avatar
N13
Posts: 2101
Joined: Fri Mar 22, 2013 1:10 am

Re: Transferi

Post by N13 »

I dalje mi nije jasno kako on moze potpisati validan ugovor sa drugim klubom, a ima vazeci sa nasim jos 6 meseci?
I to kao niko nije znao da ide potpisati ugovor, vec kao fora svi mislili ide u Pariz (dan pred prvi mec u ligi?!), pa ce se vratiti za dva dana. Ako Abu ima validan ugovor sa Belgijancima, od Vojvodine je morao dobiti otpusnu listu. Ako je to dobio, onda je uprava jos mnogo ranije znala da Abu ide i ta prica oko Pariza ne pije vodu. Ako nije dobio listu, Abu je jos uvek nas igrac.
User avatar
Firmson89
Posts: 367
Joined: Sun Mar 31, 2013 6:11 pm

Re: Transferi

Post by Firmson89 »

N13 wrote:I dalje mi nije jasno kako on moze potpisati validan ugovor sa drugim klubom, a ima vazeci sa nasim jos 6 meseci?
I to kao niko nije znao da ide potpisati ugovor, vec kao fora svi mislili ide u Pariz (dan pred prvi mec u ligi?!), pa ce se vratiti za dva dana. Ako Abu ima validan ugovor sa Belgijancima, od Vojvodine je morao dobiti otpusnu listu. Ako je to dobio, onda je uprava jos mnogo ranije znala da Abu ide i ta prica oko Pariza ne pije vodu. Ako nije dobio listu, Abu je jos uvek nas igrac.
Управо то! Због тога и моје питање око оних 100 000, не може играч на своју руку то потписати без знања управе! А управа би као пристала на ту суму?? Нешто ту смрди...
kowalski
Posts: 786
Joined: Wed Dec 01, 2010 4:44 pm
Location: Tatooine

Re: Transferi

Post by kowalski »

Ma nemoguce. Transparentan i posten rad uprave je oduvek bilo nesto po cemu je Vojvodina prepoznatljiva. Pokusaji moralnih pigmeja kao sto su tamo neki Mrdja, Apija, i sad Oumaru, da destabilizuju klub, naravno nece uspeti. Iz svega cemo naravno izaci jos jaci, i jos treciji nego prethodnih sezona.
Image
shecky
Posts: 1410
Joined: Sun Aug 20, 2006 11:44 am

Re: Transferi

Post by shecky »

Ne znam sta je tu istina ali za mene ce Abu uvek ostati u memoriji ,mozda je on sam kao licnost teska osoba ko ce ga znati,ne znamo ga licno ,sto bi se reklo on everyday basics ..
Iskreno ne verujem da je tako ispalo kako uprava kaze ,ali verujem da je jedva cekao da pobegne iz nase lige,u to sam uveren.
Na kraju krajeva ,on ako odigra dobro u tom malom klubicu gde je otisao,eto njega za god dana u Anderlehtu Brizu Standardu ...

Cim uprava napada njega tako preko medija i baca cifre neke ,a ovamo kad treba da se objavi plata necija ili transfer onda je to poslovno tajna ,definitivno stavlja doznanja da nece biti bas tako kako uprava prica.

Svasta je moguce ,ali po meni je nesto najlogicnije ,je to da se verovatno Abu nije slagao sa klubom oko transfera u smislu , u koji klub ce da ode .. moguce da je jedan nudio bolje uslove za Vosu a losije po Abua ,i obrnuto ,pa je Abu izabrao naravno onu koja njemu licno vise odgovara.
Naravno da je ovo filozofiranje ,ali iz price mi ovo deluje nekako najrealnije.
ciribuciriba
Posts: 67
Joined: Mon Apr 01, 2013 1:49 am

Re: Transferi

Post by ciribuciriba »

Igrac moze da potpise ugovor sa drugim klubom 6 meseci pre isteka ugovora.I kad prodje tih 6 meseci prelazi u taj klub za dz.Ako transfer iznosi 100 000 klub je mogao da odbije.Ako su ovi aktivirali klauzulu(700 000) klub se nista ne pita.
Nije mi jasno zasto bi Genk poslao ponudu od 800 000 eura, kad za 700 000 mogu dobiti Abua.Koga oni lazu?Ili je Genk mislio tek tako da baci 100 000 eura.
Chris
Posts: 1
Joined: Sat Aug 10, 2013 6:32 pm

Re: Transferi

Post by Chris »

Abua ću pamtiti kao VELIKOG igrača u našoj Vojvodini! Na svakoj utakmici igrao je srcem i odavno nisam video našeg igrača koliko toliko kida za svoj grb na svakoj utakmici! On je profesionalac i siguran sam da bi isto tako kidao da je igrao za bilo koji drugi klub! A mi smo imali tu sreću i tu čast da Abu igra baš za našu Vojvodinu i da nam donosi toliko radosti svojom igrom i golovima!
Šta mislite da je Mateja Kežman tu zato što voli Vojvodinu ili je tu samo zbog para?!
Abu ostaješ zauvek u našim srcima!
Brick Liman
Posts: 827
Joined: Wed May 02, 2007 3:54 pm
Location: Tower Blocks Liman

Re: Transferi

Post by Brick Liman »

kowalski wrote:Ma nemoguce. Transparentan i posten rad uprave je oduvek bilo nesto po cemu je Vojvodina prepoznatljiva. Pokusaji moralnih pigmeja kao sto su tamo neki Mrdja, Apija, i sad Oumaru, da destabilizuju klub, naravno nece uspeti. Iz svega cemo naravno izaci jos jaci, i jos treciji nego prethodnih sezona.
Kako ne poverovati tvrdnjama društveno odgovornih sportskih radnika zaposlenih u FKV? Ko može posumnjati u bilo koje delo ovih svetionika čovečnosti?

Za 50 godina niko neće znati imena članova uprave, skupštine i zaposlenih u klubu. Za 50 godina će svaki Slaninar znati za legendarnog Kamerunca Abua, kao što danas znamo za Eda Placa, Takača, Boškova...
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Junior
Posts: 788
Joined: Sun Apr 18, 2010 7:41 pm
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by Junior »

fkvojvodina.rs
Kako je na današnjem susretu sa novinarima potvrdio potpredsednik kluba, Mateja Kežman, Vojvodina je dobila još jedno veliko pojačanje. Reč je o nekadašnjem fudbaleru Partizana, moskovskog Saturna, Sportinga iz Lisabona, Blekburna, Karpata (Lvov) i reprezentativcu Crne Gore Simonu Vukčeviću.

Simon Vukčević je rođen u Podgorici 29. 01. 1986. Igra na mestu ofanzivnog veziste i polušpica. Ugovor je potpisan na godinu dana.

Kežman je potvrdio da je ovim za Vojvodinu prelazni rok najverovatnije okončan osim u slučaju da klub ne dobije povoljnu ponudu za nekog igrača. Konkretno, radi se o Branislavu Trajkoviću što bi u tom slučaju značilo da bi Voša morala dovesti štopera. Ukoliko se „crveno-beli“ plasiraju u grupnu fazu lige Evrope slede razgovori sa svim igračima oko produženja ugovora pod boljim finansijskim uslovima.
shecky
Posts: 1410
Joined: Sun Aug 20, 2006 11:44 am

Re: Transferi

Post by shecky »

Hm,lepo zvuci to ,ali me zanima od kojih para?
Ispravite me ako gresim, ali mi jos od Mede nismo nikog prodali
Post Reply