Page 1 of 4

3. kolo: Bezanija-Vojvodina 0:0

Posted: Thu Aug 17, 2006 11:57 am
by Владика
Vreme- 17h u nedelju TV
mesto- Železnik(valjda je i to Beograd?), stadion Mali Poljud

I posle Železnika, Železnik! Ponovo imamo u elitnom takmičenju tim koj igra u crvenim dresovima, koji igra u Železniku i koji je u stanju da na jednom meču odigra +7 i i prelaz iz 1 u 2! Koliko sam uspeo da primim inofrmacija ovo je jedan od satelita partizana i s obzirom da sledeće kolo igramo sa timom sa topčiderskog brda ovo može biti veoma interesantan meč.
U prva dva kola doživeli smo dva poraza, primili smo tri gola i nismo napravili ni jednu izglednu priliku. Na klupi je novi trener "stvaraoc" Rajevac i ostaje nam samo da mu poželimo sve najbolje i da se ponadamo da će moći da ispuni san navijača Vojvodine o napadačkom fudbalu!
Utakmica se igra u nedelju i svako ko može trebao bi da ode na utakmicu jer pošto je manja liga svaka utakmica je od velike važnosti!
SAMO HRABRO DO PRVE POBEDE!

Posted: Thu Aug 17, 2006 1:21 pm
by Cause
Potpuno se slažem. Ekipa kojoj izlazimo na megdan igra napadački fudbal i mislim ako ozbiljno uđemo u meč imamo čemu da se nadamo !
Navijači u velikom broju mogu sigurno pomoći ekipi da polako počne, ma kako to pesimistički zvičalo, da igra. Nadam se da ću i ja uspeti da dođem !!!!! :)

Posted: Thu Aug 17, 2006 3:50 pm
by budababa
Rekao bih da novi trener ima malo vremena da unese red i izbaci konfuziju i neradnicki pristup iz glava nasih fudbalera, ali mozda je sok terapija bas ono sto nam je potrebno da se trgnemo iz letargije. Uostalom, sa Dzimijem nikako nije islo i losije od onoga tesko da moze (bar sto se tice igre, rezultatski sigurno moze). Nase je da nas ode sto vise u Zeleznik, pa sta nam Bog da.

Posted: Thu Aug 17, 2006 9:12 pm
by Radoye
Posle dva startna poraza dosli smo u situaciju da na ovoj utakmici vadimo kestenje iz vatre, narocito sto nam posle stizu partizani u goste. Cetiri startna poraza bi nas stavili u jako zaxebanu situaciju i bilo bi vrlo tesko iskobeljati se sa zacelja iako jos ima jako puno utakmica da se igra do kraja prvenstva. Zato su nam bodovi u nedelju neophodni, makar zbog toga da razbijemo gubitnicki kompleks.

Mislim da utakmica nece biti lepa i da ce biti prava krljacka, kao uvek kad se igra pod imperativom, ali se nadam da cemo u takvoj mi proci bolje od protivnika. Samo, treba neko i gol da da (i neko da uposli loptom tog nekog)... :?

Posted: Thu Aug 17, 2006 10:52 pm
by budababa
Prakticno nezapazeno je prosla vest da smo u sredu, u sklopu priprema za mec sa Bezanijom, odigrali prijateljski mec u Ridjici, sa lokalnim klubom Granicarom. Pobedili smo sa 1:7 (1:4), a golove su postigli Vujovic (2), Ubiparip, Boskovic (p), Opsenica, Buac i Milutinovic. Poceli smo u sastavu: Babalj, Nastic, Stosic, Djuric, Cotra, Dobric, Vukobratovic, Vujovic, Kizito, Boskovic i Ubiparip. Gotovo svi igraci su dobili sansu u nastavku.

Posted: Fri Aug 18, 2006 10:21 am
by Radoye
Poceli smo u sastavu: Babalj, Nastic, Stosic, Djuric, Cotra, Dobric, Vukobratovic, Vujovic, Kizito, Boskovic i Ubiparip. Gotovo svi igraci su dobili sansu u nastavku.
Granicar definitivno nije Bezanija, ali valjda je ovo bila prilika i da novi trener vidi sa cime raspolaze i da ce moci da od svega toga odabere najboljih 11+3. Da ne gledamo opet one koji "moraju" da igraju za neciji racun...

Posted: Fri Aug 18, 2006 10:55 am
by Jan
podbara:
SAMO HRABRO DO PRVE POBEDE!
SAMO HRABRO !

Posted: Fri Aug 18, 2006 7:27 pm
by jovanfirmas
ja mislim da protiv bezanije mozemo da stignemo do prvih bodova.SAMO HRABRO

Posted: Fri Aug 18, 2006 8:58 pm
by f89
manite se pisanja tipa samo hrabro itd
Autobusi polaze u 14-30
SVI U ZELEZNIK

Posted: Sun Aug 20, 2006 7:07 pm
by Владика
Prvi utisci- još jednom smo pokazali da imamo sjajnu odbranu, dobrog golmna ali očajan vezni red i nepostojeći napad. Kačar je počeo da stagnira, da li nam se ponvljja priča Stepanova, Krasića... Čotra i Bošković su pokazali da su veliki promašaji. Najupečatljviji momenat je bio brzinski duel ,jedan na jedan, između Boškovića i Glogovca koji je veteran tima Bežanije dobio bez po problema. Dobrić opet previše grešaka i loših pasova. Opsenica ono malo što je igrao je još jednom pokazao da će biti veliko pojačanja.
Sve u svemu beda i očaj, jedino pozitivno je što nismo izgubili!

Posted: Sun Aug 20, 2006 7:22 pm
by ogi
podbara wrote:Prvi utisci- još jednom smo pokazali da imamo sjajnu odbranu, dobrog golmna ali očajan vezni red i nepostojeći napad. Kačar je počeo da stagnira, da li nam se ponvljja priča Stepanova, Krasića... Čotra i Bošković su pokazali da su veliki promašaji. Najupečatljviji momenat je bio brzinski duel ,jedan na jedan, između Boškovića i Glogovca koji je veteran tima Bežanije dobio bez po problema. Dobrić opet previše grešaka i loših pasova. Opsenica ono malo što je igrao je još jednom pokazao da će biti veliko pojačanja.
Sve u svemu beda i očaj, jedino pozitivno je što nismo izgubili!
Opet kukavicka taktika, sa jednim napadacem koji uzgred nema pojma. Velika borbenost u odbrani(Nastic, Stosic, Pekara - svaka cast) ali i velika nemoc da se bilo kakva prilika stvori. Najlosiji po meni je danas bio Dobric. Katastrofalno izvodjenje kornera, a i svakog slobodnog udarca sa nase strane. Kacar je mozda bio najbolji u nasem veznom redu ali vidi se da nema s kime da igra, nazalost. Cotra je bio ok po toj levoj strani, dobio je svaki duel sa Veselinovicem. Sto kaze drug podbara, beda i ocaj!

Posted: Sun Aug 20, 2006 7:34 pm
by Radoye
Slazhem se za Chotru, rupa je. Kako-tako odradi defanzivu ali kad ga gledam sa loptom deluje mi kao da je pogreshio sport. Opsenicu sam sada prvi put gledao i izgleda kao da zna fudbala - uz Kizu mi je nekako najkompletniji od ovoga shto sam video nashih na ovoj i proshloj utakmici.

Jako loshe izvodjenje prekida i totalni pad u zadnjih 10-15 minuta (posle one kontre po levoj strani i Kizinog centarshuta), izgleda da fali kondicije. Shta se radilo na pripremama? Takodje, puno nervoze bez neke potrebe (kraj prvog poluvremena i sam kraj utakmice), skroz bezveze.

Jedino pozitivno shto sam primetio da se pomerilo u odnosu na proshlu utakmicu je da se igralo malo aktivnije, bilo je nekih pokushaja da se shutne prema golu a izveli smo i par kornera shto je protiv Chachka bila misaona imenica.

Posted: Sun Aug 20, 2006 8:06 pm
by ogi
Ako se ne varam, u kadru (na tribinama) sam video i vebmastera klupskog sajta :lol:

Posted: Sun Aug 20, 2006 8:11 pm
by Voja
ogi wrote:Ako se ne varam, u kadru (na tribinama) sam video i vebmastera klupskog sajta :lol:
I ja videh jednu devojku,nije li to Nina??? :lol: :lol: :lol:

p.s.toliko o utakmici :roll:

Posted: Sun Aug 20, 2006 8:29 pm
by Turija
Voja wrote:
ogi wrote:Ako se ne varam, u kadru (na tribinama) sam video i vebmastera klupskog sajta :lol:
I ja videh jednu devojku,nije li to Nina??? :lol: :lol: :lol:

p.s.toliko o utakmici :roll:
Vojo, mislim da se kaješ što nisi išao u Železnik :wink: ..
kao i ja što ne igrah u kladionici, s obzirom na X (nekad se to zvalo nula što više priliči, pogotovo ovoj utakmici)