Mislim da je ovo malko diskutabilnoslavko085 wrote:Evo ,kraj je i verovatno poslednje zajednicke lige. Kakva je takva je,rekli bismo svakako. Tuzna i jadna. Vojvodina je osvojila deveto mesto sto se sa navijackog aspekta moze oceniti kao veliki neuspeh. MEdjutim,sedam ekipa je ispalo,kalkulacije su prisutne,sve ce biti jasnije posle referenduma. Ipak,najvaznije je da smo mi regularnim putem sacuvali mesto u 'eliti'. Mogli smo ove sezone vrlo lako do UEFA kupa. ALi ako se ne moze pobediti Vozdovac na svom terenu u poslednjem kolu i bez ikakvog motiva suparnickog tima, ne zasluzujemo (upravo kao i po tabeli) ni intertoto kup. Ostaje da se greske isprave. Ali...?nastavak u Avgustu.
To je tosrafciger wrote:Prepisacu ovde deo svog posta sa FIRMINOG foruma
Hajduk Kula - poslednjih 12 utakmica 1 poraz, ukupno 23 bodova. Pre toga 18 kola - 27 bodova.
Borac Cacak - poslednjih 10 utakmica 1 poraz, ukupno 21 bodova. Pre toga 20 utakmica - 23 bodova.
Buducnost Banatski Dvor - poslednjih 8 utakmica BEZ poraza, ukupno 18 bodova. Pre toga 22 kola - 26 bodova.
Vojvodina Novi Sad - poslednjih 11 utakmica 2 pobede, 5 neresenih, 4 poraza, ukupno 11 bodova! Pre toga 19 kola - 32 boda.
Pogresno sam interpretiran. Pod tim 'regulrano' sam prvenstveno mislio na to da smo zavrsili sampionat iznad crte i da nas nece 'kancelarijskim putem' vracati u "elitu" kao sto ce to verovatno uciniti sa Zemuncima i Smederevcima. Kako smo dosli do tih bodova ,regularno ili ne,potpuno je nebitno jer su u ovoj sezoni svi dolazili do istih na taj 'regularan' nacin.BondNS wrote:Mislim da je ovo malko diskutabilnoslavko085 wrote:Evo ,kraj je i verovatno poslednje zajednicke lige. Kakva je takva je,rekli bismo svakako. Tuzna i jadna. Vojvodina je osvojila deveto mesto sto se sa navijackog aspekta moze oceniti kao veliki neuspeh. MEdjutim,sedam ekipa je ispalo,kalkulacije su prisutne,sve ce biti jasnije posle referenduma. Ipak,najvaznije je da smo mi regularnim putem sacuvali mesto u 'eliti'. Mogli smo ove sezone vrlo lako do UEFA kupa. ALi ako se ne moze pobediti Vozdovac na svom terenu u poslednjem kolu i bez ikakvog motiva suparnickog tima, ne zasluzujemo (upravo kao i po tabeli) ni intertoto kup. Ostaje da se greske isprave. Ali...?nastavak u Avgustu.
Tri pobede za polu-sezonuPRIJATELJ wrote:Djumi,verovatno si ti imao dobre namere ali kazi koji klub moze da istrpi to sto si ti pokusao.Nijedan na svetu na ustrb rezultata.Ne vredi brate njegovo visocanstvo REZULTAT je merilo svega,kao sto vidimo sada.Brzo smo svi zaboravili onu bruku u kupu,zahvaljujuci narednim rezultatima.A sta mislis sta bi bilo da je Dzimi zaredjao sa porazima.Ma razapeli ga brate ma da nam je i brat rodjeni.Mozda je glupo sada povlaciti neku paralelu izmedju vas dvojice ali recimo ja nisam mogao da podnesem da gubimo prijateljske utakmice od nizerazrednih ekipa a ovde se za to nalazilo uvek neko opravdanje.Na kraju ni u prvenstvu nam nije islo najbolje.Poneki blesak ekipe i to cesto zacinjen porazom.Ko se seca prolecne igre sa Zvezdom.Ostao je samo rezultat.Iako sam bio protiv tebe ovde na forumu u zadnje vreme me je pocele nervirati izjave igraca naseg kluba,sto u stampi sto privatno.Sad su svi odusevljeni Dzimijem,promenama,njegovim radom(Stepanov,Kizito,Dobric..)Mnogo mi deluje poltronski i uvlakacki.Bas me interesuje sta ce pricati svi ti o sledecem posle Dzimija.Sto se tice kraja ovog dela prvenstva bio bi zadovoljan da osvojimo jos pet bodova a na prolece sta bude.Licno mislim da bi sve osim Evrope bio neuspeh ali se bojim da necemo uspeti da se plasiramo tamo.Jos ce se dugo kod nas van terena odredjivati sve.Pozdrav.
Sve i dalje mislimDjumi wrote:Sto se tice rezultata potpuno si u pravu ali ja sam se odlucio za varijantu smene generacije i naivno sam verovao da ce to ljudi u klubu znati da cene.Jednom prilikom si napisao po mom odlasku da sam bio sam i ostavljen na milost i nemilost sto je takodje gola istina.Veruj mi da sam znao da ce ovi momci ovako igrati cak i onda kada smo izgubili od Futoga i to sam isto vece saopstio Jevticu i Ridjosicu(gledali su me kao da sam lud).Cela prica o Evropi koju sam ja pricao bila je zasnovana na potencijalu ovoga tima.Veruj mi da cela ova prica o svojatanju igraca koji su se vratili ili dosli u Vosu mene izuzetno zasmejava.PRIJATELJ wrote:Djumi,verovatno si ti imao dobre namere ali kazi koji klub moze da istrpi to sto si ti pokusao.Iako sam bio protiv tebe ovde na forumu u zadnje vreme me je pocele nervirati izjave igraca naseg kluba,sto u stampi sto privatno.Sad su svi odusevljeni Dzimijem,promenama,njegovim radom(Stepanov,Kizito,Dobric..)Mnogo mi deluje poltronski i uvlakacki.Bas me interesuje sta ce pricati svi ti o sledecem posle Dzimija.Sto se tice kraja ovog dela prvenstva bio bi zadovoljan da osvojimo jos pet bodova a na prolece sta bude.Licno mislim da bi sve osim Evrope bio neuspeh ali se bojim da necemo uspeti da se plasiramo tamo.Jos ce se dugo kod nas van terena odredjivati sve.Pozdrav.
P.S. Netreba da brinete ako se i prodaju odredjeni igraci jer su zamene vec dovedene ali nebi o njima.Kalkulisao sam da se prodaju 4-5 starijih igraca i time Vosa izadje iz finansijske krize a istovremeno ima dobar tim tj.tim za Evropu.Ja licno bih bio zadovoljan sa 3-4 boda iz ove 3 utakmice.
Kljucni momenat ove sezone je doselekcija ovog tima i zimske pripreme.Mislim da ce Dzimi tada potvrditi svoj kvalitet posebno sto ce biti novca za dovodjenje igraca.(zamisli da je Vosa imala novca da plati Kizita).Izuzetno postujem rezultat koji je Dzimi napravio ali dugo nisam video da jedan trener ima takvu medijsku podrsku kao on pa cak i onda kada se izgubilo od Crvene stijene.
Sto se tice izjava igraca to je sasvim normalno a ako mene pitas strasno bih voleo da i Djuric izjavi tako nesto jer mislim da bi daleko vise igrao.Desava se jedna fenomenalna stvar a to je da klub po prvi put pravi trenera i na tome im treba odati priznanje.Iskreno se nadam da ce Dzimi izaci iz ovoga svestan da kvalitet jednog trenera ne odredjuje 10 utakmica,vec vreme koliko traje.Ja mu zelim da traje sto duze