19. kolo: Vojvodina-Obilic 1:0

User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

19. kolo: Vojvodina-Obilic 1:0

Post by Владика »

vreme- 25. O2 u 13h
stadion-Karadjordje,. VOjvodina, Gradski.. kako ko voli

Sada je pravi trenutak da se naplati osvojeni bod sa Banjice jer nam u goste dolazi buduci drugoligas Obilic. U kakvom je stanju teren i kako cemo igrati protiv bnkera to cemo moci tek da vidimo u subotu. Posto smo popravili igru iz prekida mislim da nece biti vecih problema sa pulenima gospodje Cece i da ako povedemo u prvom poluvremenu cemo sigurno popraviti nasu gol razliku.
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Evo kako je prvi mec video Budababu
Igra opet usrana, od kako smo mi stigli na stadion (negde 25. minut) Vosa nije presla pola k'o svet. Uglavnom smo se orijentisali na odbranu, ali to nam je ovog puta islo od noge. Zadnja linija prvi put posle duzeg vremena stabilna, sredina u podredjenoj ulozi, a napadaci potpuno odseceni, ali su ipak odradili ono sto se od njih ocekivalo (dali su gol, jel'). U busevima za Vracar dobra zajebancija, mnogo rakije i privikavanje na nove pesme, koje ce biti pravi BUM kada ih masa nauci u celini. Panduri extra fini, cak i otvoreni za normalan divan (kome je bilo bas toliko dosadno ili je bio toliko pijan - a bilo je i takvih). Rezime: pamte se tri boda, dobar provod i nada u bolje sutra.
Stara Garda
Posts: 772
Joined: Sat Jan 22, 2005 4:41 pm

Post by Stara Garda »

I u multi prenosu smo,al samo kad tv komentator na karaburmi ozedni i plahne grlo...
User avatar
ogi
Administrator
Posts: 1636
Joined: Thu Jan 13, 2005 10:27 am
Location: Свуда по мало

Post by ogi »

Stara Garda wrote:I u multi prenosu smo,al samo kad tv komentator na karaburmi ozedni i plahne grlo...
Ako onaj Pantic bude prenosio njihovu tekmu, bice bas tako :x A dok se seti da ode u NS, ja cu zaspati za kompjuterom jer je kod mene 4 ujutru :!:
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

MIODRAG STOŠIĆ PORUČIO NAVIJAČIMA VOJVODINE DA NE BRINU

S pravom su strepeli i navijači i stručni štab Fudbalskog kluba Vojvodina, kada su Novosađani ove zime ostali bez dvojice standardnih igrača. Pošto su se Milan Stepanov i Saša Todić uputili u Tursku, odnosno u Ukrajinu, javila se bojazan da li će bez dvojice iskusnih igrača crveno-bela odbrana ostati granitna kao što je to bila jesenas.
Pripremni mečevi u Medulinu, a potom i prvenstveni duel na beogradskoj Banjici nagovestili su da su strahovanja bila bez osnova. Sve ukazuje na to da će Vojvodina i ovog proleća imati čvrst odbrambeni bedem.
- Navijači ne moraju da brinu - poručuje centralni defanzivac Miodrag Stošić, koji posle odlaska Milana Stepanova u paru s novim kapitenom Ninom Pekarićem predstavlja poslednji bedem pred golmanom Kahrimanom. - Odlično se poznajem s Pekarićem, jer smo nas dvojica pre dolaska u Vojvodinu u paru igrali u Radničkom iz Obrenovca.
Pomenuti tandem pažnju je skrenuo jesenas kada je maestralno zaustavio Zvezdine napadače u Novom Sadu. Čak ni gorostas Nikola Žigić nije uspeo da se naigra pored njih dvojice, a mreža Vojvodine ostala je netaknuta.
- Ne želim da moje reči bilo ko pogrešno protumači. Svi znamo koliko su nam značili Stepanov i Todić, ali je važno da njihov odlazak nije izazvao slućene posledice. Uprkos teškom terenu na Banjici, ispunili smo osnovni cilj. Osvojili smo bod, ali žalim što nismo izdržali i doneli u Novi Sad sva tri. Kao da još uvek sami sebi ne verujemo dovoljno - kaže Stošić.
Pred Vojvodinom je nova utakmica. U subotu na Gradski stadion stiže Obilić.
- Nadam se da ćemo već u subotu na svom stadionu pobediti vitezove. Ne poznajem tim s Vračara, jer je ove zime pretrpeo velike izmene. Ipak, ne treba da se opterećujemo rivalom već moramo da se usredsredimo na svoju igru. Naš tim pretrpeće nužne izmene, pošto je na Banjici Mandić igrao s parnim kartonima i sada mu predstoji pauza. Trener Marić opredeliće se u kakvoj ćemo formaciji istrčati na teren, a prema dosadašnjim treninzima očigledno je da kombinuje nekoliko varijanti. Prema jednoj, možda budem igrao uz liniju, a u tom slučaju verovatno će Đurić biti u sredini. Kako god da bude, pobeda nam se nameće kao obaveza i siguran sam da ćemo u subotu osvojiti tri boda - istakao je Stošić
User avatar
Djumi
Posts: 1847
Joined: Tue Feb 15, 2005 9:51 pm
Location: Fudbalski teren

Post by Djumi »

Image

Posle duzeg vremena pozdrav svima :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
User avatar
ogi
Administrator
Posts: 1636
Joined: Thu Jan 13, 2005 10:27 am
Location: Свуда по мало

Post by ogi »

1:0 i to na guzove...
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
max
Posts: 608
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:03 am

Post by max »

koliko smo zutih kartona dobili danas?kakav je ono crveni jovanovicu?pa to samo kod nas ima
1-0 protiv obilica nije za pohvalu ali 3 boda velika ko kuca
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Ton ovog izvestaj bi bio sasvim drugaciji da malo pre nisam pogledao tabelu. Nas tim polaku ulazi u sigurnost opstanka u ligi i zbog toga ova tesko osvojena tri boda imaju veliku vaznost. Utakmica prenervozna(tu narocito mislim na Maradonu), dobili smo cak 4 zuta kartona(da li nas to sudije vec spremaju za partizan?) a Marko je ipan neopravdano dobio crveni karton. PRvog zutog se ni ne secam ali drugi je dobio nakon kontakta sa golmanom Panticem izvan sesnaesterca. MArko ga je elegantno zaobisao a ovaj ga je udario ali sudija je svirao simuliranje,fual i crveni karton pa smo cak 25 minuta(mozda i vise)proveli sa igracem manje.
NAs sastav-Kahriman,Nastic,Stosic,Djuric,Pekaric, Milutinovic,Kizito,DObric(Vukobratovic),Kacar,VUkelja(Buac) i Jovanovic a na samom kraju posle duze pauze u igru je usao i Popovic.
Sve je pocelo sa zicerom Kizita ali ocigledno je da Kiza bas i nije zainteresovan da igra po zimi. Puno predanih lopti,slabo trcanje i apsolutna neprisutnost su kratke ocene igre Kizta. Ostatak veznog reda kao i odbrana su dobro obavili svoj posao. Marko katastrofa, kao da ga je vetar zaledio pa se nije pomerao na rerenu. U prvom poluvremenu vredi izdvojiti jos suteve Dobrica,Vukelje kao i Maradonin promasaj sa 5 metara kada je glavom pogodio stativu.
Gol odluke je pao posle sjajnog suta Dobrica sa nekih 20 metara.
Vreme je bilo izuzetno hladno i vetrovito a zapad nikad prazniji na otvaranju sezone. Sever na nivou sa lepom koreografijom na pocetku II poluvremena,
Eto to je neki kraci izvestaj, pozdrav za sve a narocito za DJumija!
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Pamtice se nova 3 boda...Mislim da je Kiza morao dati gol iz one 100% prilike u prvom poluvremenu!
Drago mi je sto su se mnogi navijaci bili usprotivili dovodjenju Pantica na pozajmicu!Danas je samo dokazao da je pravi bg-dziber i djilkos... :D
User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

Post by Stoik »

Dejan wrote:Drago mi je sto su se mnogi navijaci bili usprotivili dovodjenju Pantica na pozajmicu!Danas je samo dokazao da je pravi bg-dziber i djilkos... :D

Ne znam čime misliš da je pokazao da je đilkoš? Čovek je danas skinuo bar 5 dobrih šuteva Vukelje,Dobrića i Đurića i spasao Obilić od raspada već u prvom delu igre.
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Post by Cause »

Pantić jeste đilkoš ali je dobro branio i uz Vlajića predstavlja svetlu tačku protivničke ekipe. Mada ne treba za njim žaliti pošto imamo stvarno dobrog golmana. Kiza izgleda nije mogao postići radnu temperaturu :lol: tako da za njegove dobre partije moramo čekati bolje vreme i to bukvalno. Sudija je blago rečeno pogrešio i to avionski! Bodovi su zasluženi i nadam se da će naši popraviti igru u narednom meču.
p.s. Našem igraču Miodragu Stošiću je danas rođendan pa mu ovom prilikom čestitam isti !!!
User avatar
Turija
Posts: 10833
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

A, ja se spremio da vidim Čovića i Buača, eventualno, Despotovića.Kad ono na Zapadu ništa novo.Osvojeni važni bodovi i dosta starih nedoumica.
Prvo, zašto se neposredno posle priprema i dalje slabo trči i puno pada sa loptom i bez nje, kao kad nedostaje snaga?I dalje se teško odlučujemo da napadnemo na gol protivnika, bio on slab kao danas Obilić, ostavljajući utisak da gotovo svaka ekipa može duže da drži loptu u posedu od nas.I dalje teško menjamo pojedine igrače kojima na utakmici malo šta polazi od noge, a ladno se odluči da se zamene i ponajbolji na terenu.
I dalje olako i bez potrebe dovodimo sebe u situaciju da dobijemo kartone i žute i crvene.
To je ono loše, a sad ono dobro.
Pre svega REZULTAT.
Dobar utisak Kahriman.Deluje sigurno, ima osećaj za igru, nije linijaš i ima figuru golmana.Dovoljno za dobar prvi utisak.
Odbrana i dalje čvrsta , ali sa nedovoljnno samopouzdanja za odlučnije i brže kretanje u napad.Čini mi se da su sada bolji u skok igri i prekidima, nego ranije.
Vezni red mi se čini jačim, ali taj utisak kvari predugo zadržavanje lopte i kašnjenje u dodavanju.
Vukelja bolji i zainteresovaniji u igri nego ranije.Ipak, jedan šut, koji je istina dobro odbranio Pantić,i jedno dodavanje unazad iz izglednije situacije u manje izglednu koju je ,,pokrio,, izvanredan šut Dobrića, ipak je, još uvek, malo za dobru ocenu igre i učinka.
Jovanović ima hoće, al nema može.Dosta borbe, dosta rvanja, al gola nema ni sa 5 metara.Dobro je da se bori, pa ne mogu mnogo da se ljutim što nema realizacije.
Dobro je i što je Popović vraćen u Prvi tim, ali za dva minuta ni pravi Maradona ne bi uradio ništa.
Milutinović, toplo-hladno.Nekad mi se čini da imamo tu desnu stranu, a nekad da bi Despot tu bolje odradio posao i bio opasniji.
Kiza solidan, ali ne na jesenjem nivou.
Sve u svemu, hajde da ovogodišnjoj prvoj trojki u zube ne gledamo
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8924
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Sve u svemu, hajde da ovogodišnjoj prvoj trojki u zube ne gledamo
:!:
User avatar
ogi
Administrator
Posts: 1636
Joined: Thu Jan 13, 2005 10:27 am
Location: Свуда по мало

Post by ogi »

Mala statistika...

da ne bi zaspao, preko timer-a na mobtelu sam merio koliko minuta su nasu tekmu prenosili..celih 25! Na kraju nije bilo vremena da se ode u NS :x
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Locked