Karadzic umesto Stojkovica

Locked
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Karadzic umesto Stojkovica

Post by Dejan »

Karadžić V.D umesto Stojkovića

Tomislav Karadžić naslediće Dragana Stojkovića na mestu predsednika fudbalskog saveza SCG.

Kandidata za vršioca dužnosti prvog čoveka nacionalnog saveza trebalo je da predloži fudbalski savez Srbije pošto Zoran Damjanović kao predstavnik Crne Gore ostaje na mestu generalnog sekretara.

Fudbalski savez Srbije odlučio je da to bude prvi čovek vojvodjanskog saveza Tomislav Karadžić.

Sednica Izvršnog odbora na kojoj će biti obavljena promocija novog predsednika održaće se u petak.
User avatar
Turija
Posts: 10836
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Šta će Voša imati od toga?
Meni se čini jedno veliko ništa.Samo da ne budemo kolateralna šteta.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Brane
Posts: 517
Joined: Wed Jan 26, 2005 5:18 am
Location: Otava, Kanada

Post by Brane »

Citao sam na forum B92 da su ga ispljuvali najstrasnije. Kao tipicnog pretstavnika jagnjecih brigada, kadra SPS iz Subotice, direktora nekoliko drustvenih firmi, pa povratnika u fudbal...
Ako neko zna nesto vise, bilo bi lepo da se cuje.
User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

Post by Stoik »

Brane wrote:Citao sam na forum B92 da su ga ispljuvali najstrasnije. Kao tipicnog pretstavnika jagnjecih brigada, kadra SPS iz Subotice, direktora nekoliko drustvenih firmi, pa povratnika u fudbal...
Ako neko zna nesto vise, bilo bi lepo da se cuje.

Recimo da je poprilicno tacno sto si cuo.Ali treba i dodati jednu bitnu stvar.Dakle samo taj covek moze da objasni gde su one silne pare iz saveza FSJ iz one jos stare Jugoslavije.U trenucima raspada saveza nestalo je oho iz kaze.
Druga bitna stvar,a desila se pre par godina,a tice se situacije kada je Smederevo trebalo da ispadne iz prve lige,a FK Beograd da udje.Nakon sto je odustao FK Beograd po pravilima je trebao drugoplasirani klub iz druge lige da ga zameni,medjutim stvar je otisla daleko,pre svega politicki pa se o novom prvoligasu glasalo.Kao prvi covek vojvodjanskog fudbala licno se zalozio da FK Smederevo ostane u ligi i uz to dao svoj glas protiv ulaska Novog Sada u prvu ligu.
Treca dobra stvar se desila u skorijoj proslosti.Kao clan UO FK Vojvodina,ali ne i clan Skupstine kluba on je prisustvovao kao pocasni gost sednici Skupstine kluba na kojoj nije imao prava glasa.Ipak,on se potrudio da podigne ruku i glasa po potrebnim pitanjima stare vlasti kluba.
Cetvrta,a to je mogao valjda svako da primeti.Ako je iko pratio izdanja "Zurnala" od pre nekoliko godina sigurno mu se njegova slika urezala u misli,jer taj covek prosto nije silazio sa stranica tog lista.A neki novinari "Zurnala" nam mogu reci kako se lepo zivelo tih dana itd.
mile bronx
Posts: 259
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:56 pm
Location: liman

Post by mile bronx »

Sve sto je rekao drug RF sve je tacno.
Mozda su na tom B92 sajtu spomenuli i druga Ceptera.......Ista banda.....
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Karadžić vd predsednika FSSCG

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije zvanično je predložio predsednika Fudbalskog saveza Vojvodine Tomislava Karadžića za vršioca dužnosti predsednika Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore, umesto Dragana Stojkovića. Stojković je izabran za predsednika Crvene zvezde tako da je ostalo upražnjeno mesto predsednika FS SCG.

Na višesatnoj sednici takođe je predloženo i da Prva liga SCG od predstojeće sezone nosi ime Meridijan Superliga. Od sezone 2006/07, Liga će imati 12 klubova (umesto sadašnjih 16), što znači da će na kraju naredne sezone iz Prve lige ispasti sedam klubova, a u nju će ući dve prvoplasirane ekipe iz Druge lige - grupa Srbija i prva iz Grupe Crna Gora
Locked