6. kolo: Vojvodina-Crvena zvezda 0:1

Locked
User avatar
budababa
Posts: 4015
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

6. kolo: Vojvodina-Crvena zvezda 0:1

Post by budababa »

Posebna najava, verujem, nije potrebna. Ovo je utakmica u kojoj ce igraci i navijaci braniti cast kluba i grada, pokazati da li nam je mesto na vrhu ili cemo na nastavimo tradiciju "vecito treceg". Za Sever ne sumnjam da ce odraditi posao kako treba, dok ce na travnatom pravougaoniku da se vidi od cega smo satkani. Jer, kako rece nas trener, "istina lezi na terenu". Svakako da mozemo ocekivati najezdu ruralaca kojima je ovo jedina prilika da vide svoj klub iz "metropole", a nasa uprava pobrinula se da onima iz prestonice pruzi komfor da kupe karte u svojoj avliji.
Sportske.net wrote:Ulaznice za derbi sa Vojvodinom dostupne i na "Marakani"

Fudbalski klub Crvena zvezda ulaznice za meč 6. kola Jelen Superlige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde, prodavaće i na blagajnama svog stadiona.
Zvezda grb velikaU sklopu dogovora sa novosadskim klubom Crvena zvezda će ulaznice za predstojeću utakmicu 6. kola Jelen Superlige sa Vojvodinom prodavati i na blagajnama "Marakane" kako bi se navijačima oba tima omogućio brz i lak pristup na stadion "Karađorđe".

U petak će se ulaznice prodavati od 10 do 17 časova, dok će u subotu blagajne biti otvorene od 10 do 14 časova. Na stadionu Crvene zvezde će se prodavati karte za istočnu tribinu u iznosu od 300 dinara.

Kapije stadiona u Novom Sadu će biti otvorene dva i po sata pre početka utakmice koja se igra u nedelju, 27. septembra, od 16 časova.
Sportal wrote:Gradske vlasti Novog Sada podržale policiju

Gradske vlasti u Novom Sadu pozdravile su odluku policije da zabrani okupljanje navijača Vojvodine i Crvene zvezde u centru glavnog grada Vojvodine.

Novosadska policija zabranila je navijačima fudbalskih klubova Vojvodina i Crvena zvezda okupljanje u centru Novog Sada, pred susret te dve ekipe u nedelju, u šestom kolu Super lige Srbije.

U saopštenju policije se navodi da je okupljanje navijača zabranjeno, jer su se ranije međusobno fizički sukobljavali.

Policija je dodala da se na zabranu odlučila "imajući u vidu eskalaciju nasilja na sportskim priredbama i povodom njih, u poslednjih mesec dana".

U današnjem saopštenju za javnost iz Kabineta gradonačelnika navodi se da će gradske vlasti preduzeti sve mere koje sprečavaju narušavanje javnog reda i mira, odnosno štite ličnu i imovinsku sigurnost svih građana.

Utakmica između Vojvodine i Crvene zvezde igra se u nedelju od 16 sati.
Last edited by budababa on Wed Nov 18, 2009 10:33 am, edited 2 times in total.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Milan
Posts: 4288
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Re: 6. kolo: Vojvodina-Crvena Zvezda, nedelja 16h

Post by Milan »

Sportske.net wrote:Ulaznice za derbi sa Vojvodinom dostupne i na "Marakani"
Ja stvarno ne verujem šta oni rade. Neka im i prevoz organizuju... :roll:

Predlažem da se nastavi sa praksom postavljanja anketa pred utakmicu, a koja je prekinuta utakmicom sa Vranjancima...

Što se samog meča sa zvezdom tiče, stvarno ne znam šta da očekujem. Brine me to što Stepi očigledno ne želi da omekša svoj kaomazgatvrdoglavi stav. A on se ogleda i u ovoj izjavi:
- Јанко Тумбасевић је одиграо одлично. Потврдио је да на њега могу озбиљно да рачунам на дужи период – није крио одушевљење учинком Тумбасевића шеф струке Новосађана.
Svi ga vidimo kao jednu od većih rupa u ekipi, a on mu je sada uzdanica za ubuduće. E moj Stepi...
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
Zeljafcv
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 25, 2008 1:41 am

Post by Zeljafcv »

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... -7339.html

као што сам и претпоставио, Алексић ће све већу минутажу да добија :wink:
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Klokotnicka_bitka
Posts: 85
Joined: Fri Feb 06, 2009 12:00 pm

Post by Klokotnicka_bitka »

Novu tribinu izgleda nisu namenili da se na njoj sedi, nego više da služi kao podnožje za poduhvate našeg semafora, koji na svakoj utakmici doživi po koji kratak spoj.
NUR NOCH RABREN!
šumar
Posts: 253
Joined: Thu Feb 05, 2009 8:27 pm

Post by šumar »

Nisam baš neki preveliki optimista kada je rezultat u pitanju.Ne bojim se zvezde, nego nas.Pa ako lupe blok na Mrđu i Đurovskog, ko će dati gol?Možda Stjepanović/da li je on ikada dao gol/, ili preplašeni Tadić koji se boji i svoje senke a kad vidi u nedelju svu onu ciganiju na tribinama ima da se usere od straha.
A što se tiče odbrane, videli ste da na svakoj utakmici protivnici imaju par zicera posle centaršuteva.
Ako ne stavi Danija od početka umesto Stjepanovića i ako ne bude igrao Ađuru, ugasili smo.
Želeo bih još nešto da napišem što možda pre spada na Firmin forum.Mislim da je priprema ove utakmice od strane naših navijača loše odrađena.Dok se cigani lože kao nikada, mi ćutimo.Firma kao da se skroz uspavala, zovu na utakmice preko sajta,naprave koreografiju i otpadaju ispred šopa.To očito nije dovoljno, pogotovo kada dolaze omraženi blizanci u naš grad.Zašto više nikada nije odrađen korteo dan pre utakmice kao pre finala kupa.Što ne naprave akciju i dele po gradu neke navijačke flajere.Važnije je po meni otštampati neke flajere ili plakate nego napraviti koreografiju protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca.Kada dolaze zvezda i partizan to su dve najvažnije utakmice i tada se vidi ko je ko kada su navijači u pitanju.U ovom gradu ima puno uspavanih Vojvodinaša, puno klinaca koji se kolebaju.Očito je da se mora boriti za svakog navijača, a to baš i ne vidim da je slučaj.
Očekujem na tribinama neviđenu katastrofu, najgoru u poslednjih par godina.
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Iz kluba je potvrdjeno da svi ljudi koji poseduju sezonsku kartu za istok da mogu sa njom da udju na zapad u nedelju.
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Ko zaista nije sprecen,a ne dodje na ovu utakmicu,bolje da vise uopste i ne dolazi.Jako je vazan momenat.Ako se sada ne pokazemo svi zajedno,sve ono sto smo zadnjih nekoliko godina radili s ciljem da se pomaknemo sa nulte tacke pasce u vodu.
Na stranu sva nezadovoljstva pojedinim igracima,trenerom,upravom,u nedelju uopste nece biti akcenat na njima vec na nasem klubu,gradu,ali i nama samima kao navijacima Vojvodine i poslednjem stubu borbe protiv vladavine fudbalskog(a i sire) jednoumlja i tiranije.
Sto se tice Aleksica,ne verujem da ce igrati od pocetka,ne verujem ni Kizito da ce igrati,a Karan ce opet na klupu,mozda cak i Medojevic ako budu poceli i Pekovic i Gvozdenovic i Lovric i Tumbasevic i Tadic i Stjepanovic.Ocekujem da se necemo lepo provesti,ali to ne sme da bude opravdanje za nase izdanje na tribinama.
Budite spremni da cujete huk ciganije kada primimo gol,ali to nek vas ne demoralise,vec motivise.Borite se za svoj klub i grad.
Sto se tice gostujucih navijaca,ja bi ih razbio po oba juga pa nek se snalaze,istok bi bio nas,a zapad podeljen,a oni nek probaju da diraju semafor,njihov problem i problem policije.

P.S.-Stavite anketu!
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2056
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Post by Grba_NS »

Kako se blizi utakmica tako mi je osecaj u stomaku sve mucniji, ne zbog straha od rezultata vec zbog trbina i navijaca, jer znam da ce cigosa biti vise na stadionu, na zapadu pogotovo, a mislim da se ni Firma nece proslaviti brojkom...

Od rezultata ne strahujem, nije Zvezda skovana od nekih velemajstora ili nekih poznavaoca fudbala, imaju dosta losiji tim od Partizana, ali ono sto njih moze da hrabri i raduje je srce koje poseduje njihova ekipa...
Meni se jako svidja njihov spic Jevtic koji bi trebao da krene od pocetka ovu utakmicu(jako je brz i mislim da ga samo Kiza moze stici i uhvatiti) jer Dejan(klizeci start) Lekic ima zute kartone pa mora da preskoci ovaj nazivimo derbi... Rekao bih da im je odbrana gora i konfuznija od nase, pogotvo ako bude igrao caletov sin(Savic) u prvoj postavi!

Ovo je utakmica gde bi nam Stoika mnogo pomogao, da u paru sa Mariom zakljuca loptu na sredini, a iza njih da krpi Djura za kog se iskreno nadam da ce poceti utakmicu tj. da se oporavio i da je spreman(a i zivo me interesuje na koliko cemo biti bez Stoike, jer niko iz kluba nije saopstio koliko ce odsustvovati)!

Takodje se nadam da je i Kiza spreman da odigra celu utakmicu, nepotrebno je govoriti koliko nam on znaci, pogotovo sto ne znam ko ce iz nase odbrane da cuva njihove spiceve, koji su po meni njihovi najjaci pojedinci, Jevtic-Perovic!

Misilim da bi na ovoj utakmici Mrdja mogao da se proslavi, bas zbog njihove odbrane(jos ako mu Stepi pridoda Danija, da Zvezdina odbrana mora da se skoncentrise na obojicu a ne samo na Mrdju), Mario ce verovatno biti dobro cuvan od njihova dva (bez)vezna igraca, Bogdanovica i Isaha, ali po meni je Mario igrac za velike utakmice i mislim da mu to nece predstavljati neki problem!!!

Nisam toliko skeptik po pitanju rezultata, ali ne isklucujem ni jedan od tri moguca ishoda, a naravno nadam se najboljem i prizeljkujem najbolji, da makar pobedimo na terenu jer sam poprilicno siguran da cemo na tribinama izgubiti, nazalost!
User avatar
etxeberria
Posts: 352
Joined: Wed Dec 17, 2008 8:32 pm
Location: tamo gde sam rodjen i odrast`o

Post by etxeberria »

Ne znam da li postoji nesto tuznije (ruznije) u fudbalu kada u Novom Sadu veci deo stadiona navija za blizance, isto i u ostalim gradovima po Srbiji. Pa ja stvarno ne razumem te ljude, ja da navijam protiv kluba iz svog grada, sela, mesta, osecao bih se kao poslednje go**o i sljam.

P.S. šumar Prepalašeni Tadić je dao gol ciganima prošle godine :wink:
sam svoj najveci neprijatelj
User avatar
Grof Žekula
Administrator
Posts: 2694
Joined: Fri Jan 28, 2005 10:25 pm
Location: Bulevar

Post by Grof Žekula »

U šestom kolu Jelen super lige, u nedelju 27. septembra, od 16h na "Karađorđu", mačeve će isukati i samim tim ukrstiti, Vojvodina i C. Zvezda. Karte za meč koštaju 400 dinara Zapad, 300 dinara Istok (mada ta karta nikome od nas ne treba, a iste će biti prodavane dva dana i na stadionu gostujućeg tima u Beogradu) i 200 dinara Sever, a prodaja na blagajnama ispod južne tribine stadiona počinje sutra od 10 časova.

Utakmica je dobila epitet one visokog rizika, pa će shodno tome doslovno biti primenjivana svaka odredba "Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama" i svi sektori stadiona će biti duplo pokriveni kamerama, pa otuda i apel da se ranije dođe na "Karađorđe", kako bi se izbegle nepotrebne gužve, jer će i kontrola na ulasku biti rigorozna!

Nakon dva vezana neuspeha u prvenstvu (podela bodova sa Smederevom i poraz od Partizana), nema bolje prilike za igrače i stručni štab da pokažu koliko zaista vrede. U sredu je Vojvodina pronašla put ka sledećoj rundi Kup takmičenja, pa se svi navijači "Stare dame" srpskog fudbala nadaju, da će se naći put i ka mreži gostiju u nedeljnom duelu, kako bi se ostvarila pobeda nad protivnikom nad kojim to puno znači i kako bi se okončao dosta loš period i upisala prva trojka u mesecu septembru.

O drugačijem ishodu osim o pobedi ne razmišlja niko u redovima domaćina. U to su novinare uveravali šef struke Dragoslav Stepanović, kapiten Dragan Mrđa i Dušan Tadić, koji su se obratili medijima na konferenciji u SC "Vujadin Boškov" u Veterniku. Fudbaleri Vojvodine će do početka meča odraditi po jedan popodnevni trening kako danas, tako i sutra i nakon tog poslednjeg odmah i otići u karantin u hotel "Park".

Što se tiče sastava tima, u njemu neće biti Željka Brkića, koji će za nedelju dana biti u potpunosti spreman da zauzme svoje mesto među stativama (već trenira punom parom), a pod znakom pitanja su Ađuru, koj nije još 100% spreman, ali ima ogromnu želju da zaigra, pa će odluku o tome doneti lekarski deo tima tokom nedeljnog prepodneva (Stepi ne bi da rizikuje da mu se povreda mišića pogorša, da ga time ne bi izgubio na duži period), Kizito kome najveći problem predstavlja to što nema dovoljno utakmica u nogama, ali će najverovatnije zauzeti svoje mesto uz levu aut liniju. Đurovskog muči zadnja loža od utakmice sa Dinamom i veliko je pitanje hoće li u nedelju na teren, a Vulićevića opet pritiska bol u peti, poput starog junaka Ahila, pa će i odluka o njegovom oblačenju dresa sa brojem 22, biti doneta u nedelju. Alina Stojku danas čeka operacija u Belgiji, pa ne ostaje ništa drugo nego da mu poželimo sreću i brz oporavak.

Kapiten Dragan Mrđa je istakao da je, za sve igrače Vojvodine, ovo posebna i jako važna utakmica, da nakon odličnog starta i dva kiksa, od nedeljne predstave zavisi buduća borba za najviši plasman. Uveren je da će svi igrači dati sve od sebe, a to će biti lakše uz pun stadion i podršku vernih navijača, kojima se posebno zahvalio na tome što su uz ekipu i kad rezultati i igra nisu najbolji. Naglasio je da gosti imaju dobru seriju i da postižu dosta golova, pa da će shodno tome i utakmica biti lepa za oko, jer i Vojvodina nema kud nego da juri pobedu.

Dušan Tadić je rekao da predstoji težak meč, da očekuje utakmicu sa puno žara i borbe sa obe strane, da je najvažnije da on i njegovi saigrači uđu 100% u meč uz povećanu agresivnost i da jedino tako mogu prekinuti lošu seriju. Veruje da Vojvodina ima kvalitetniji tim i da će volja i želja imati presudan uticaj na odluku o pobedniku nedeljnog derbija.

Dragoslav Stepanović je odmah rekao da je došao taj trenutak koji odlučuje borbu za vrh, da se u nedelju može puno dobiti, ali i mnogo izgubiti. Odmah je naglasio da je od tri glavna pretedenta na trofeje, Vojvodina postigla najmanje, a primila najviše golova u dosadašnjem toku prvenstva, da ne igramo na domaćem terenu onako kako bi trebalo, ali da je upravo ova utakmica odlična za prekretnicu i da će kvalitet, ako ga ima, isplivati na površinu i da će se u nedelju jasno videti ko je bolji. Očekuje visok nivo igre na utakmici, veruje u igrače (istakao da oni nisu zaboravili da igraju fudbal i da je loša serija trenutna, mada su na prošloj utakmici najviše podbacili oni od kojih se najviše očekivalo), da imamo dovoljno oružja da se suprotstavimo C. Zvezdi, iako gosti dolaze kao vodeća ekipa prvoligaškog karavana, ali da to može biti još samo motiv više za nas. Dodao je da je na derbi utakmicama upravo motivacija najvažniji faktor, uz atmosferu na samom stadionu, pa je pozvao ljubitelje fudbala, a naročito navijače "Stare dame" srpskog fudbala (za koje je imao samo reči hvale), da nedelju popodne provedu na "Karađorđu" i u što većem broju napune tribine novosadske lepotice.

Istakao je da je još rano govoriti o tome koji će klub prvi proći kroz cilj prvenstvene trke, da je još 25 kola i 75 bodova u igri, da će odlučivati tzv "mali mečevi" i da je on čak spreman da menja dva poraza protiv najljućih rivala, za pobede na svim ostalim duelima šampionata. Dodao je i da ne oseća pritisak da bi usled novog neuspeha mogao izgubiti posao, da će Vojvodina u nedelju zaigrati značajno ofanzivnije nego na meču sa Partizanom, da će biti promena u sastavu tima, ali da će težiti da se postojeći sistem 4-3-3 ne menja, jer lično voli tako da igra, a da će tim sistemom pokušati i da neutralizuje bokove gostiju. Smatra da oni neće doći u Novi Sad po bod, jer su u dobroj seriji i da će posebno koristiti brzinu svojih navalnih igrača, pa moramo posebno obratiti pažnju na njihovo odigravanje kontra akcija.

U nedelju oko 18h ćemo dobiti jasniju sliku o svemu što se radilo u prethodnim mesecima od kad smo dobili novog šefa stručnog štaba i o tome kakav je posao odrađen u prelaznom roku i selekciji igrača. Uprkos krizi, ostaje da verujemo da će joj u nedelju igrači učiniti kraj svojom borbom, željom i htenjem, a da će se nakon toga svi oni koji budu došli na stadion da ih podrže (i oni koji iz opravdanih razloga to ne budu mogli da učine, pa meč budu posmatrali na Javnom servisu u direktnom prenosu), zajedno sa njima radovati trijumfu do duboko u noć, pa makar sutradan i bio radni ponedeljak.

Ako se naša želja da pobedimo naziva greškom, onda prihvatamo krivicu.
HOĆEMO POBEDU U NEDELJU!!!
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

Nisam pisao o utakmci sa partizanom jer mislim(a verovatno sam u debeloj manjini)da partizani bez obzira na sve imaju najboljii tim u ovoj nasoj ligi i da poraz na njihovom terenu ne bi smeo da se dozivi kao katastrofa,medjutim sada je situacija totalno drugacija,u goste nam dolazi zvezda koja sigurno u zadnjih pedeset godina smesniji tim,trenera,upravu...nije imala!
Slazem se sa Grbom da ce nam Stojka u nedelju faliti jer bi trio -Marijo,Djura,Stojka -po meni bio tas koji bi prevagnuo u nasu korist i da bi imali sigurnu dominaciju na sredini terena..ostaje nam samo da se nadamo da ce bar Djura biti spreman za nedelju!
Sto se tice ostalog dela ekipe,misljenja sam da Stepi nikako ne bi trebao da krene sa Pekovicem na stoperu zbog njihovih brzih igrca,Jevtica,Perovica,Lazetica,i da ce Lovric igrati od pocetka i konacno izaci iz krize,kad ako ne sad!
Nadam se iako je to naucna fantastika da ce Tadic malo laditi i svoje mesto prepustiti Aleksicu,secamo se svi kakav je dar mar po levoj strani napravio igracima Smedereva za samo par minuta.

I na kraju ono kljucno,nadam se da igraci ovu utakmicu nece shvatiti kao da igraju sa vecitim prvakom univerzuma,stubom Srpstva,najvecim od najvecih i da se nece usrati njihovog imena,dresa,njihovih navijaca jer ako Stepi u nasoj kuci postavi kukavicku igru protiv ovako smesne zvezde ja cu prvi bit taj koji ce traziti njegovu glavu,bez obzira na rezultat,i biti siguran da nikad necemo izaci iz senke ta dva "Srpska velikana"i da cemo zauvek biti vecito treci!
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Ja bih samo dodao da nama bod nista ne znaci i da nam je isti kao poraz.Najvise bi mi smetalo ako odigramo nereseno,a onda uslede posle utakmice neki hvalospevi tipa igrali smo odlicno ali nismo imali srece,sudija je presudio,ili igraci su se borili....Samo pobeda dolazi u obzir!
Naravno moguce je i da je necemo ostvariti ako Zvezda odigra odlicno,ali onda se postavljaju pitanja ko je kriv za sve ovo,ko je lose odradio prelazni rok i ko je uopste nas smestio i u kandidata za drugo mesto,a kamoli titulu?
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
User avatar
masta_ace
Posts: 216
Joined: Mon Aug 13, 2007 9:12 pm

Post by masta_ace »

ice wrote:Ja bih samo dodao da nama bod nista ne znaci i da nam je isti kao poraz.Najvise bi mi smetalo ako odigramo nereseno,a onda uslede posle utakmice neki hvalospevi tipa igrali smo odlicno ali nismo imali srece,sudija je presudio,ili igraci su se borili....Samo pobeda dolazi u obzir!
:!:
баш то, браво
šumar
Posts: 253
Joined: Thu Feb 05, 2009 8:27 pm

Post by šumar »

Možda bi Stepija interesovao podatak da je Aleksić dao Zvezdi dva gola na dve utakmice koje je igrao prošle godine

P.S. Exeberia, Tadić 0 golova
ssnigd
Posts: 3439
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

Lepo je rekao ice, ko sada ne dodje na tekmu, a mogao je, ne mora vise NIKAD da dolazi na Vosu, ali bas tako NIKAD :!: Za mene je on isti kao i svi oni koji ce biti na istoku.

Ono sto je jos bitno, je to da svi koji dodju na Karadjordje budu pripremljeni da pocepaju grla do iznemoglosti. Svejedno je da li je neko otisao na zapad ili ce biti na severu. Cigani ne smeju da se cuju, a bice ih na milijarde i zbog toga moramo biti pripremljeni da im ne dozvolimo da se osecaju kao kod svoje kuce. Na poslednjih par meceva protiv njih, zapad je bio odlican i ja se nadam da ce tako biti i ovoga puta, s tim sto bih predlozio Staroj Gardi da se pomere malo vise ka sredini tribine, da se i taj deo posteno kontrolise. Jer ce atmosfera na zapadu u najvecoj meri zavisiti od njih. Ne zelimo da samo deo do severa bude aktivan, vec cela tribina.

Sto se tice utakmice, mogu samo da kazem da ce preovladati motivacija igraca i nista vise. Dakle, samo onaj koji sa vecim mudima bude usao u mec moze da se nada pobedi. Tj. ne da se nada, nego ce je i ostvariti. Ja se nadam da ce neko(citaj jedino Bata) nase igrace isamarati pre tekme kako bi oni izasli na teren besni i spremni da gaze sve, ne birajuci sredstva. Zajebi price o premijama, na ovoj utakmici nema premija vec samo srce i borba za pola belu-pola crvenu boju.

Pobedite za nas, dajte nam nesto da se radujemo. Stepi povrati poverenje koje smo imali u tebe. :arrow: Zgazi cigane


HOCEMO POBEDU POBEDU U NEDELJU
:!: :!: :!: :!: :!:

PS. Dodjite ranije na tekmu, nemojte cekati ispred i poceti ulaziti 10 min pred pocetak. Sto ranije da se udje i sto vise slaninara da zauzme srednji deo zapada, ovaj ka severu ce i ovako biti nas.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Locked