5. kolo: Partizan-Vojvodina 1:0

Locked

Sta ocekujete u nedelju?

Pobedu Vose, naravno!
30
54%
Ekipe su podjednake, nereseno...
15
27%
Poraz i ulazak u krizu.
11
20%
 
Total votes: 56

User avatar
budababa
Posts: 4015
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

5. kolo: Partizan-Vojvodina 1:0

Post by budababa »

Za ovu utakmicu ne treba posebna najava, svi znamo koliko je bitno ostvariti dobre rezultate u narednih 270 minuta. Ono sto moze da hrabri je sto bismo konacno mogli dobiti istinsko pojacanje!
Gradjanski list wrote:Za derbije se živi

Džozef Kizito odavno je stekao simpatije navijača Vojvodine, ali i fudbalera iz rivalskih tabora. Simpatični momak u svakoj je utakmici pružao maksimum i zaista ga je bilo teško nadigrati u odbrani, a sjajno se snalazio i u ofanzivnim zadacima. Pišemo ovo u prošlom vremenu jer popularni Kiza odsustvuje s terena već više od dva meseca zbog povrede, ali se ne predaje. Počeo je da trenira pre nešto više od nedelju dana, ali samo u kondicionom delu treninga, u nadi da će već od sutra raditi s ekipom, čemu se raduju i on i trener Dragoslav Stepanović, ali i svi u klubu.

– Mnogo mi je teško što odsustvujem – rekao je Kizito. – Trebalo je da idem na operaciju, ali nisam hteo. Tražio sam da počnem da treniram i doktor mi je dozvolio. Za ovih nedelju dana pokazalo se da mogu izdržati sve napore, što me je jako obradovalo. Sve je dobro.

Kizito jedva čeka da izađe na teren i zaigra za klub u kome je stekao izuzetnu afirmaciju i naklonost svih.

– Ne znam kada će to biti, jer će trener o tome odlučiti. Nadam se da ću biti spreman za duele s Partizanom i Crvenom zvezdom. Jednostavno, za derbije se živi, jer oni su ono što posebno motiviše. Volim da igram protiv Zvezde i Partizana i uvek sam dosad u tim mečevima pružao maksimum, pa i više od toga.

Našem sagovorniku ne smeta to što je u Vojvodinu došao Ivan Gvozdenović, koji igra na njegovom mestu.

– Gvozdenović je dobar i iskusan igrač, a ja volim da imam konkurenciju. Nas dvojica imamo izuzetno dobar odnos, razgovaramo o svemu i šalimo se. Naravno, od Stepanovića zavisi kome će dati prednost.

Kizito je odavno ljubimac navijača crveno-belih i on to dobro zna, pa uvek želi da im se oduži.

Moram dobrim igrama da im uzvratim to poštovanje i iz utakmice u utakmicu da igram sve bolje. Volim i ja navijače. Mnogi od njih su me zvali telefonom i raspitivali se o kakvoj se povredi radi, pitali me kada ću početi da igram, davali mi veliku podršku da što pre saniram povredu. To neću zaboraviti.

Prija Kizi i te kako kada s tribina čuje skandiranje svog imena, kada ga navijači podržavaju i aplaudiraju njegovim potezima i igri.

– To svakome prija. Verujte, prvi put kada sam čuo da uzvikuju moje ime bio sam u šoku, onom pozitivnom, jer sam stranac u ekipi. Ti ljudi devedeset minuta pevaju i navijaju. Svakog čoveka baš to tera da igra još bolje. Nekada se dogodi da mi nije dan, ali i tada stiže podrška s tribina. To je fantastično.

Pa da krenemo...
Last edited by budababa on Wed Nov 18, 2009 10:33 am, edited 1 time in total.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Brane
Posts: 517
Joined: Wed Jan 26, 2005 5:18 am
Location: Otava, Kanada

Post by Brane »

Au, 3-3-2 u ovom momentu... Ala ste se pretrgli. Izgleda da ni mi sami sebe ne shvatamo bas ozbiljno.
Ja mislim da cemo ih otkinuti. Mi protiv zatvorenih varijanti i nemamo bas uspeha (valjda zato sto Stepi ne voli igru sa dva napadaca) ali kad se protivnik otvori znamo da samaramo i levom i desnom.

Kesic

Kiza (nadam se)
Lovric
Pletch
Vule

Pekovic
Mario (3. sub Hucisvili)
Stojka (al' samo 45min 1. sub Dani)
Tadic
Stjepan (2. sub Smiljanic)

Mrdja


Mislim da bi Pekovic i Pletch bili prilicno tromi par i dajem prednost Lovricu. Dani bi mogao poceti tekmu ali mislim da bi bio jako zajeban igrac sa klupe da udje i promesa vec umornu odbranu partizana.
Stjepan ima motiv vise da pokaze sta zna pa bih ga ostavio kao startera jos ovu utakmicu. U zavisnosti od njegovog ucinka Smiljanic ce menjati ili njega ili Ducu. Treca izmena se ni meni samom ne svidja :lol: Mozda bi Tumba bio bolje resenje.
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9940
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Daj jos i rezultat,kad sve vec znas :lol:
Image
šumar
Posts: 253
Joined: Thu Feb 05, 2009 8:27 pm

Post by šumar »

Jao Brane pa nemam ništa protiv Pekovića kao ni protiv bilo koga drugog ali gde da on igra veznog, on može da igra samo štopera ili beka.Medojević mora da igra umesto Ađurua.
I da, treba svi da odemo u BG, ako hoćemo da budemo veliki klub moramo da pružamo i našim igračima veliku podršku.Zato vidimo se na JNA pa posle da pišemo na forumu!
User avatar
Passion
Posts: 1161
Joined: Thu May 07, 2009 7:08 pm
Location: 21114

Post by Passion »

Kao prvo ja od momaka ocekujem pobedu i mislim da mogu da pobede jer su bolji...samo ako Partizan ne bude imao pomoc sudije kao prosli put u Novom Sadu...mozda bi cak i bilo bolje da Dani udje na poluvremenu pa da samaramo i s leva i s desna....sve u svemu ja se nadam najboljem! :D
User avatar
Turija
Posts: 10833
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Ja bih voleo da se kritike (u štampi i na forumima) naših igrača i trenera, pretvore u pozitivnu energiju celog tima (u nedelju u 19h, pa makar i iz inata).A, za sledeći derbi meč u Novom Sadu imaćemo svi i opipljiva fakta iza sebe (uz predigru u Kupu).
Nadam se da ćemo stati na crtu partizanima - jer nemamo kud (kako mi, tako i oni).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Friend
Posts: 664
Joined: Wed Sep 20, 2006 12:18 am

Post by Friend »

Da i ja napišem koju posle svega napisanog od nedelje.Namerno nisam ništa pisao,jer ste sve već vi uglavnom napisali i ja bi se u mnogim stvarima složio sa vama.Kod mnogih kao i kod mene samog su radile emocije pa je svašta i napisano,a ja baš iz tog razloga nisam hteo da pišem da ne bi napisao nešto što stvarno nisam mislio.Iz svega ovoga sam zaključio da svi mi mnogo,ali mnogo seremo,tu ubrajam i sebe.Prvi put se posle jako dugo vremena naša Vojvodina se bori za nešto što svi mi želimo više od ikoga na ovoj planeti a to je titula.Mnogi od nas se dvoume da li u nedelju da idu na utakmicu,odnosno da li više vredi i razmišljati o njoj(tituli) posle jedne slabo odigrane utakmice.Svima nama u nedelju je mesto i obaveza da se pojavimo na titovom stadionu,jer kada ćemo ako nećemo sada biti svi ko jedan?Ako izgubimo neće nam biti ni prvi ni poslednji put,a ako dobijemo,odnosno osvojimo ono sto čekamo više od dvadeset godina,možemo svi da se iskenjamo u usta onima koji su nas svih ovih godina ponižavali!Pustite više ono šta ako i slične stvari,ostavite taj naš mentalitet u nedelju kod kuće, a na jna ponesimo hrabrost i srce, inat i ponos,budimo svi kao što je to zapad bio na prošloj utakmici!Gledam klip sa utakmice Borca iz Banja Luke,tako se bodri klub kada se bori za titulu.Ja znam da mi mozemo i bolje od nase braće,odnosno zajedno da pokorimo jna u nedelju,da nas se boje sva go**a koja su pljuvala po nama i našem klubu.Idemo ljudi,pa neka bude šta bude za našu časnu prošlost i još svetliju budućnost.Moramo nastaviti da verujemo,to nam jedino nikada neće moći oduzeti!...I KADA ME SNAGA NAPUSTI,I KADA ME VIŠE NE BUDE ZNAJ DA BIĆU UVEK PORED NJE!
User avatar
Milan
Posts: 4288
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

partizan će svu pažnju posvetiti večerašnjoj utakmici sa Tuluzom. Moraju da se vade posle gubitka bodova na Brdu i siguran sam da će se večeras istrošiti. I fizički i psihički. E tu ja vidim dodatnu šansu za nas, da ih mi dotučemo. A smatram da smo i te kako sposobni za tako nešto. Tvrdim da imamo jači tim od partizana, a kod njih je došlo i do promene trenera, pa se ni oni ne snalaze još najbolje u postavci igre koju od njih traži Stevanović. Nadam se hrabroj igri momaka u crveno-belim dresovima, i pobeda neće izostati!

Svi, ali SVI na jna!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Somborac
Posts: 641
Joined: Sat Jul 29, 2006 3:35 pm
Location: Sombor

Post by Somborac »

Ocekujem dobru igru i jos bolji rezultat! Nisam zadovoljan sa dosta stvari u klubu, ali je situacija u partizanima jos gora! Vreme je da svi stanemo i podrzimo nas klub nas grad, koji samo nama pripada! Razloga je mnogo sto svi moramo da odemo protiv franjevaca! Sve obaveze, kojh nedeljom i nema ostavite i na JNA!
Panucci
Posts: 73
Joined: Wed Jul 08, 2009 2:12 pm
Location: Novi Sad

Post by Panucci »

evo, da se i ja pridruzim pozivima za nji'ov stadion....momci su zasluzili da ih bodrimo i tamo i svuda dok igraju ovako borbeno kao sto su do sada igrali u ovom prvenstvu...idemo, pa sta nam Bog da...vodim i jednog zvezdasa samnom, poceo je da gleda nase tekme, isao i u ns samnom...mozda ga i preobratimo...:)
jel zna neko, ako idem kolima, da li mogu da udejm na tribinu gde ce biti nasi navijaci, ili moram negde drugde?
Ako kanis pobijediti, ne smijes izgubiti
User avatar
Krle
Posts: 1365
Joined: Mon Jun 16, 2008 4:36 pm

Post by Krle »

Mislim da ne treba da gledamo u KOS-ovsko dvorište, već da se okrenemo sebi i vidimo, ako je već Stojka tako teško povređen, kako sastaviti tim. Ako se ne varam, i Medojević vuče povredu, Kiza i ako bude igrao nije u takmičarskom ritmu, pitanje je koliko Dani može, jer nije prošao pripreme, a to se videlo i protiv Smedereva.
Pored toga, najviše me plaši suđenje. Nije da sam pesimista, ali ko se o mleko opeče taj i u jogurt duva.
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

E pa ja uopste ne razumem te price tipa Aleksic ne moze da izdrzi celu utakmicu,umoran je i slicno.Vidite da momak za reprezentativne selekcije igra kao zmaj.Sto ne bi i za nas mogao,jedino ako je to opravdanje da ga ne bi stavili u tim?Sada eto neki pricaju da je i Medojevic povredjen,ma i to je prenaduvano,kako samo na primer Vulicevic stalno igra povredjen?Verovatno momka i previse forsiraju,a njemu svaka cast sto to sve izdrzava,ali eto gledajuci Vuleta zasto i Medojevic ne bi mogao da igra bar malo?A Smiljanic je navodno povredio ledja,ma meni je sto posto jasno da su ovi iz kluba postali notorni lazovi i da zarad mira u kuci ne prezaju da izgovore razne lazi,a i da to cine da privuku medijsku paznju(kao kod letosnjih transfera,dobro tu jos i imam razumevanja).Ali majku mu,pa uopste mi se ne svidja kada neko pocne da laze vec po navici.Dajte malo i neku istinu ma koliko ona bolela,mozda cemo razumeti.

I na stranu sada sve to,hajde da se za Partizan napravi jedan pravi tim,lepo ukomponovanih prvih 11 koji ce se taman uklopiti u takticku postavku vezano za Partizan.Dajte da ovog puta sujeta i tvrdoglavost nemaju prednost nad logickim zapazanjima.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
ZmagoNS
Posts: 229
Joined: Tue Sep 01, 2009 7:02 pm

Post by ZmagoNS »

Panucci wrote:evo, da se i ja pridruzim pozivima za nji'ov stadion....momci su zasluzili da ih bodrimo i tamo i svuda dok igraju ovako borbeno kao sto su do sada igrali u ovom prvenstvu...idemo, pa sta nam Bog da...vodim i jednog zvezdasa samnom, poceo je da gleda nase tekme, isao i u ns samnom...mozda ga i preobratimo...:)
jel zna neko, ako idem kolima, da li mogu da udejm na tribinu gde ce biti nasi navijaci, ili moram negde drugde?
Mozes uci sa navijacima,dolaze ljudi redovno kolima,i ulaze bez problema,samo sto ne znam da li moras onda sam kartu na blagajni da kupis!?!?
Panucci
Posts: 73
Joined: Wed Jul 08, 2009 2:12 pm
Location: Novi Sad

Post by Panucci »

hvala zmago...nije problem da uzmem kartu, neg me to i buni, da li ima da se na nji'ovom stadionu kupi karta za taj deo gde ce da smeste nase...hm..
Ako kanis pobijediti, ne smijes izgubiti
User avatar
Passion
Posts: 1161
Joined: Thu May 07, 2009 7:08 pm
Location: 21114

Cena

Post by Passion »

E da li neko moze da mi kaze kolko ce kostati karta?!Za tribinu gde ce biti Firmasi ili zapad bilo sta?!
Locked