Page 1 of 2

22. kolo: Cukaricki-Vojvodina 1:0

Posted: Thu Mar 27, 2008 11:01 pm
by Dejan
U subota, 29.03.2008. u 14h. igra se utakmica 22 kola MSL. Gostujemo ekipi Cukarickog, koja je dosta izmennila sastav u odnosu na prvi deo prvenstva.

Nadam se da ce Brzic nesto preduzeti kako bi napad proradio!Ocekujem pobedu i dobijanje na samopouzdanju kod nasih igraca!

Srecno nam bilo :!:

p.s. Sav prihod od gostovanja bice prosledjen za akciju POMOC ZA KOSMET :!:

Posted: Fri Mar 28, 2008 10:03 am
by Jambo
Saamo pobeeeda,saamo pobeeeda.

Posted: Fri Mar 28, 2008 7:07 pm
by ssnigd
Poraz protiv borca nam je mozda i dobrodosao, kako bi se koncentrisali na stvaranje tima i igre za narednu sezonu, sada kada nam je titula pobegla, a i gotovo da smo bezbedni na trecem mestu. Nadam se da smo pametni dovoljno i da ce one price o ubacivanju mladjih u tim poceti vec od cuke i da se ostvaruju. Ako Pop ide na kraju sezone, nek' se ubaci mali Vukobratovic malo u vatru, Tadic u prvih 11, pa neka se menja sa Smiljanicem. Buaca ili u spic sa Sepuom ili na klupu, ako je Pantelic vec ostao neka odigra makar 20 minuta kao rezerva, a ne Vukelja da mi udje i kao mrtvo tele da mi seta po terenu, a mi vijamo rezultat. Trivunovic se nadam vraca u tim, posto nam je on trenutno jedini koga ja vidim da moze napad da nam organizuje.

Ocekujem jednu mnooogo bolju Vosu od one protiv borca i naravno 3 boda za vracanje samopouzdanja :!:

Posted: Fri Mar 28, 2008 7:49 pm
by Buca
B92:
Povrede fudbalera Vojvodine


Trener Vojvodine Ivica Brzić izjavio je u petak da je suočen sa brojnim problemima oko sastavljanja tima, uoči prvenstvenog duela sa Čukaričkim u Beogradu. Brzić je novinarima u Novom Sadu rekao da zbog povrede neće moći da računa na Igora Đurića, Jozefa Kizita, Miodraga Stošića i Ljubišu Vukelju.

Zbog reprezentativnih obaveza van stroja su tokom nedelje bili reprezentativci Makedonije i Crne Gore, Vlatko Grozdanoski i Savo Pavićević, kao i omladinski reprezentativac Srbije Danijel Aleksić koji nije u kombinaciji za subotnji meč.

"Bez obzira na probleme, verujem da možemo da pobedimo. Trener Čukaričkog Dragoslav Stepanović je moj dobar prijatelj, ali i pored toga želim da ga pobedim", rekao je Brzić.

Utakmica se igra u subotu od 14 sati na stadionu Čukaričkog. U prethodnom meču te dve ekipe u Novom Sadu bilo je 0:0.
Da li ce konacno stoper poceti utakmicu?(mislim na "kupljena" pojacanja Radovica ili Jovanovica)

Posted: Fri Mar 28, 2008 10:38 pm
by Cause
Najteža utakmica do sada. Čuka igra dobar fudbal-to je pokazala protiv jakih ekipa- i mislim da ćemo imati velikih problema posebno zbog realizacije a kako čitam po forumu i opuštenom pristupu. Velika prekretnica za naredni deo prvenstva. Da li ćemo ostati u trci za drugo mesto ili ćemo se pomiriti sa trećim i već sada graditi tim za narednu sezonu.

Posted: Sat Mar 29, 2008 10:07 am
by mile bronx
Srbenda wrote:Da li ce konacno stoper poceti utakmicu?(mislim na "kupljena" pojacanja Radovica ili Jovanovica)
Ne znam da li si ih gledao na ove 2-3 prijatelske tekme, ali daleko su oni od prvog tima. Jako daleko....

Posted: Sat Mar 29, 2008 12:53 pm
by Milan
Krecemo polako na tekmu u nadi da cemo pustiti decu da se razigraju, i pobede prilicno oslabljenu(u odnosu na proslu sezonu) Cuku!

Posted: Sat Mar 29, 2008 5:04 pm
by Владика
Pukli 1-0. Gol smo dobili u 43. minutu, a zadnjih 18 minuta imali smo igraca vise. U bledoj igri sa jos beledjim sudjenjem nasi nisu uspeli da postignu gol! Peta utakmica bez gola iz igre!

Posted: Sat Mar 29, 2008 8:05 pm
by mihailov
E moji manekeni...

Posted: Sat Mar 29, 2008 8:46 pm
by KoKanidja
ALO BELIII !!! :lol:

Nisu oni krivi sto su fudbal poceli bas u Vojvodini da igraju, kriv je onaj ko ih je doveo.

Posted: Sat Mar 29, 2008 8:52 pm
by Friend
Mislis ,ko je nama kriv sto ih gledamo!?

Posted: Sat Mar 29, 2008 9:44 pm
by Milan
Da smo igrali jos tri poluvremena ne bi smo dali gol :!:

Posted: Sun Mar 30, 2008 11:45 am
by vladans
po svim izvestajima sa jucerasnje utakmice zakljucak je da smo ponovili bledo izdanje od prosle subote i da se agonija nastavlja sto se tice nase realizacije!i ova varijanta sa buacem u spicu nije urodila plodom tako da ce brzic imati velikih problema u nastavku sampionata da pronadje lek za neefikasnost!vec sad se vidi da smo umesto najavljivanih top pojacanja od strane magistra doveli prosecne i u neku ruku limitirane igrace i da su one price o borbi za titulu bile vise nego smesne ali eto bar imamo para za finansiranje privatnih proslava,i to je nesto! :evil:
ps.porucio bih nasem treneru da je krajnje nekulturno nositi naocare za sunce na konferenciji za stampu!

Posted: Sun Mar 30, 2008 1:20 pm
by Stara Garda
Sledece kolo je vec u sredu sa Hajdukom iz Kule na stadionu Karadjordje.

Posted: Mon Mar 31, 2008 8:04 am
by Milan
Sinoć, u pregledu kola na rts2 ni reči o čistom penalu za nas iz grugog poluvremena. Verovatno sudija ne bi pogrešio ni da je svirao jedanaesterac i u prvom.

Gledajući tabelu, čini mi se da smo imali veliku šansu da odavno preskočimo zvezdu i da joj još i odmaknemo... :cry: