Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Salvador

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Salvador »

Kao što su mnogi već napisali, a i što je i više nego očigledno, trener je apsolutno glavni krivac za poraze iz mnogih razloga: loše vođenje ekipe u kritičnim trenucima, nedovoljna/nikakva motivacija igrača tokom utakmice, uvek zakasnele i često pogrešne izmene, loša atmosfera u ekipi, itd.
Svaka utakmica (osim Tekstilca) je sramotno i amaterski izgubljena.
Na kraju se ispostavilo da nije tako ni mutav kako je delovao, već i prilično bezobrazan, posle svega što je ubrljao nam priča jeftine demagoške priče (da ne citiram sve gluposti koje smo čuli) i apsolutno nespreman da preuzme odgovornost.
Da ne dužim, ugrobario nam je ovu sezonu, upropastio odličnu priliku da se konačno se plasiramo u grupnu fazu, uništio celu godinu za sve Vojvodinaše, a usput i izgubili mnogo bodova u ligi koji će nam posle puno značiti.
Pritom, ne mislim ništa dobro o upravi koja ne može da organizuje ni prenos utakmice na nacionalnoj tv, niti stadion, ali klub je koliko vidim pružio treneru potrebnu podršku, produžio ugovor i doveo pojačanja koja je tražio.
Dakle, šta dalje čekati i zašto trošiti više vremena i gubiti nove bodove?
Ne razumem i kako je moguće spiskati toliko para na igrače, a držati trenera amatera kome je maksimum u borba za 4. mesto?

Što se tiče bojkota, nikad nisam ranije, ali sada stvarno nemam snage da ih gledam posle sve ove sramote.
Ako njima svima nije bilo dovoljno stalo da daju svoj maksimum i prođu Maribor (a mogli su samo malo da su više hteli), onda šta ja da se nerviram i putujem da ih gledam po selima Srbije.
Čak nisam izdržao i pogledao sam drugo poluvreme protiv Kg-a - i ponovi isti dunsteraj i ta nepodnošljiva lakoća gubljenja bodova.
Meni deluje da je to pijana lađa bez kapetana i jednostavno nemam stomak za to.
Tako da je za neku promenu po meni minimum dovođenje nekog normalnog trenera, bilo je ovde dobrih predloga (lalat naravno nIkAkO), i sve mi deluje da je neki stranac idealno rešenje.
Rakovac

Post by Rakovac »

Mislim da je pitanje navijačkog bojkota, odnosno nebojkota prenaglašeno. Evo, timovi koji u Srbiji maltene uopšte nemaju navijače Čuka i TSC godinama su uspešniji od nas. Čuka pogotovo.
U Hrvatskoj Hajduk ima više navijača nego svi ostali klubovi zajedno pa šta im vredi, Dinamo ih decenijama razbija i ne mogu mu ni prići.
Prema tome, ta mobilizacija publike, kao to će nešto pomoći da se ostvare bolji rezultati, slabo to ima veze. Ili je klub pravi ili nije. Ili ima dobru i sposobnu upravu koja zna svoj posao ili nema. I to je to.
A u novosadskom slučaju, to se zna. Koliko kvaliteta i rezultata, toliko i publike. Evo ja prvi ne pada mi na pamet da više idem u Topolu. Dosta od mene, svojim rezultatima i igrama po meni nisu više zaslužili da trošim pola dana na njih.
Jedina stvar zbog koje mi je krivo, je kad igramo u NS sa zvezdom i partizanom. Jedino te dve utakmice smatram "svetim" i tu čisto zbog lokalpatriotizma mislim da je dužnost svakog slaninara da se pojavi na stadionu. Makar do dva razlike za goste, posle možeš i na pivo.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Бандовић: Мораш да имаш добар стомак да издржиш све ово

https://www.zurnal.rs/scc/clanak/192948 ... is-sve-ovo
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Ми немамо, јебига...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Kafa

Post by Kafa »

Da li misli na vodu u NS, rezultate ili njegove izjave?
Rakovac

Post by Rakovac »

Dokle Bandoviću te tvoje prazne priče i lagarije. Jesmo li bili bolji od Čuke ? Nismo. Jesmo li bili bolji od TSC ? Nismo. Od Ajaksa možda ? Od Maribora, Kragujevca, od koga smo mi to bili kao bolji i od koga smo nezasluženo izgubili ? I sad nam pričaš da treba da se bojimo Bastajića ? Povedi sutra rodbinu u Bačku Topolu da tebi i tvoju družinu ima ko da gleda.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

U ovoj državi više niko ne preuzima odgovornost za svoje svinjarije. Bandović se odlično uklopio. Ćuti i radi dok te ne otpuste, nemoj više inteligenciju nam vređati.
Io odio Belgrado
Salvador

Post by Salvador »

Salvador wrote: Thu Aug 22, 2024 11:09 pm Meni deluje da je to pijana lađa bez kapetana i jednostavno nemam stomak za to.
Grbavica.021* wrote: Sat Aug 24, 2024 1:29 pm Бандовић: Мораш да имаш добар стомак да издржиш све ово

https://www.zurnal.rs/scc/clanak/192948 ... is-sve-ovo
Hvala Bandoviću što mi direktno odgovara, ali ne, ja ipak nemam stomak za sve te njihove svinjarije...
Doviđente i dajte nekog sa više od tri vijuge tj. normalnim konceptom u glavi.
Maki

Post by Maki »

Dajte ljudi, bez sprdnje, Bastaja je lik koji je 13 puta promenio klub u karijeri i svih jebenih 13 puta je bio Free transfer, i sada se sa njegovih 34 godina tresu gaće Bandoviću od pomena njegovog imena. Najveći klub u kome je igrao je Voša. Gasi svetlo, nema nade za Stari klub. Zbiljiću bre, teraj se u k***c sa svim svojim botovima, nema dalje!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Maki wrote: Sat Aug 24, 2024 8:19 pm Dajte ljudi, bez sprdnje, Bastaja je lik koji je 13 puta promenio klub u karijeri i svih jebenih 13 puta je bio Free transfer, i sada se sa njegovih 34 godina tresu gaće Bandoviću od pomena njegovog imena. Najveći klub u kome je igrao je Voša. Gasi svetlo, nema nade za Stari klub. Zbiljiću bre, teraj se u k***c sa svim svojim botovima, nema dalje!
Немој заборавити наступају је за фудбалски клуб Банкок са Тајланда. :D
Maki

Post by Maki »

@Grbavica.021*
Da, u pravu si, smetnuo sam s uma, ali naš strateg nije. :cheers:
Rakovac

Post by Rakovac »

Božidare jel ti žao, jel ti žao, jel ti žao, rastanak se prima kao ...
VošaNS

Post by VošaNS »

Dajte Lalatovića
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
VošaNS

Post by VošaNS »

Božidare, Božidare dodji nam do klupe...
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Полако људи добро је, види се помак, више није задовољан, сад је разочаран... Корак по корак :mrgreen:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Post Reply