6. kolo 24/25: VOJVODINA – Napredak 1:2 (0:0)
- Grbavica.021*
Re: 6. kolo 24/25: VOJVODINA – Napredak, nedelja 19.30
Posle ovog večeras viđenog rekao bih da Lalatović može već da se polako prebacuje preko ograde na terene SC. Iz ovakvog kanala neko nas mora vaditi, a sve mi se čini da će izbor pasti na njega. Sviđalo nam se to ili ne
- Deep Purple
Jebao nas on, izvinite na rečniku, bolje da ispadnemo onda. Kakvi smo mi luzeri i umetnici.
- Grbavica.021*
Bandovic da ode, Lalatovic da se ne vrati, jel moze ovako?
Lalat je dobio Čuku sa onim pacijentima iz Mladosti sa 3-1.
Ista Čuka koja nas roka regularno.
Za ovog azijskog šabana….je lično genije.
Ista Čuka koja nas roka regularno.
Za ovog azijskog šabana….je lično genije.
I želim mu još mnogo dobijanja Čuke sa pacijentima iz Mladosti u ovoj i narednim sezonama!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Deep Purple
Vreme je da se razilazimo sa Bandovićem, a odavno je trebalo sa Maradonom.
Zbiljić isto troši kredite, ovo je treća sezona kako je u klubu a mi brljamo samo tako na početku svake sezone pa se kasnije čupamo.
Lalatović je potpisao ugovor sa Lučanima i ako imamo obraza nećemo im “otimati” trenera, ide mu dobro, verovatno su obostrano zadovoljni i neka tako ostane.
Postavite Gojka Kačara i onako je u klubu gori od ovih umetnika biti neće.
Zbiljić isto troši kredite, ovo je treća sezona kako je u klubu a mi brljamo samo tako na početku svake sezone pa se kasnije čupamo.
Lalatović je potpisao ugovor sa Lučanima i ako imamo obraza nećemo im “otimati” trenera, ide mu dobro, verovatno su obostrano zadovoljni i neka tako ostane.
Postavite Gojka Kačara i onako je u klubu gori od ovih umetnika biti neće.
Last edited by Deep Purple on Sun Aug 25, 2024 10:44 pm, edited 3 times in total.
Super, možda neki trofej bi nam legao.
Kup recimo protiv grobara.
Mada; možemo i ovu kreaturu naprednu sa zadržimo.
Ono malo poštovanja; za čoveka koji nam je doneo malo radosti.
Ali to smo mi, ništa novo.
Kup recimo protiv grobara.
Mada; možemo i ovu kreaturu naprednu sa zadržimo.
Ono malo poštovanja; za čoveka koji nam je doneo malo radosti.
Ali to smo mi, ništa novo.
-
- Grbavica.021*
Без бриге, у следећој сезони освајамо титулу како је речено.denialalner wrote: ↑Sun Aug 25, 2024 10:45 pmNIje dovoljno 3 i 4 mesto,osvojen kup
Ali nije lepa igra,
evo sad je lepaaaa
Taman za ispadanje........
Naši problemi po meni 1 od Batine smrti naša oš je izbacila ukupno možda 2 do 3 igrača koji mogu igrati jače lige za 10 godina to je sramotno malo a niko ne spominje odgovornost vrha oš. 2 Dovode se igrači koji nemaju em kvalitet em ljudi ne trče ajd onaj Cambel se čovek bar trudio ali onaj ko je procenio da je recimo Dele ono što nama taj treba da se bavi nečim drugim lenjeg igrača davno nisam video 3 kondicija i trud igrača da bi pobedio moraš trčati jako smo statični spori tromi i uz to imamo par igrača sa hroničnim bolom u onoj stvari. 4 sada već postaje pravilo da imamo trenere koji imaju ideje koje su samo njima jasne i dešava se sada već previše često da igrači vremenom padaju u formi takođe kako provode više vremena kod nas padaju i fizički 5 većina uprave deluje kao da su bili oslobođeni fizičkog u školi i da se razumeju u fudbal kao recimo Ceca dok je bila u Obiliću
- Deep Purple
Shvatite da Lalatoviću niko ne zamera igru, hvala mu na kupu. Zahvalni smo mu večno i upisan je kroz dva mandata u istoriju ovog kluba.
Svaka mu čast i na borbi za plate fudbalera i ostalog osoblja u klubu ali mora da se stavi tačka na bilo šta njegovo u Vojvodini, on je čovek koji gde god da je radio posle nas nije sklopio ni tri meseca na klupi tog kluba, ponašanje mu je jadno, svest i realan pogled na neke stvari takođe.
A da se upiše kao trener sa najviše mečeva na našoj klupi i pobeda (ako već i nije, nervozan sam ne mogu sad da se prisećam) onda smo stvarno dotakli neke margine.
Ako mi za bolje od Lalatovića ne znamo, možda je vreme i da se stavlja tačka.
Zbiljić je svoje reči prekršio povratkom Preletanovića ako isto uradi i sa Lalatovićem ja ću se lično distancirati dublje od Vojvodine, pogledaću utakmice preko malog ekrana jer je to jače od mene ali ću do daljnjeg u sklopu svojih ličnih osećanja i na svoj način bojkotovati.
Svaka mu čast i na borbi za plate fudbalera i ostalog osoblja u klubu ali mora da se stavi tačka na bilo šta njegovo u Vojvodini, on je čovek koji gde god da je radio posle nas nije sklopio ni tri meseca na klupi tog kluba, ponašanje mu je jadno, svest i realan pogled na neke stvari takođe.
A da se upiše kao trener sa najviše mečeva na našoj klupi i pobeda (ako već i nije, nervozan sam ne mogu sad da se prisećam) onda smo stvarno dotakli neke margine.
Ako mi za bolje od Lalatovića ne znamo, možda je vreme i da se stavlja tačka.
Zbiljić je svoje reči prekršio povratkom Preletanovića ako isto uradi i sa Lalatovićem ja ću se lično distancirati dublje od Vojvodine, pogledaću utakmice preko malog ekrana jer je to jače od mene ali ću do daljnjeg u sklopu svojih ličnih osećanja i na svoj način bojkotovati.
Last edited by Deep Purple on Sun Aug 25, 2024 10:52 pm, edited 1 time in total.
- Grbavica.021*
Шарић убио паука у Вошином голу и заљуљао клупу БандовићуSlaninarIzNS wrote: ↑Sun Aug 25, 2024 8:54 pm Sada mozzart će da napravi text seri spasava ostanak Banovića na klupi Vojvodine.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... deo/490383