Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ernesto

Re: Uprava

Post by ernesto »

Danilo wrote:Sve oci su sad uprte u Davidova kao najodgovornijeg coveka kluba .kako resiti funkcionisanje i egzistenciju kluba ako ovako nije bilo dobro.Idemo dalje
Ocekujem od Davidova mnogo i bolje nego sto je bilo

Retko dobar i posten momak!!!!
A iskreno voli klub!
Znaci ne moze bolje!
Banujte me molim vas :beg:
Sasa1969

Post by Sasa1969 »

https://www.youtube.com/watch?v=JPmTCISK0_0" onclick="window.open(this.href);return false;
Image
fare

Post by fare »

Jel ima nekih novina jel makar neko nešto zna šta se dešava u klubu ,jel ima nekih kandidata za upravu ,sponzore ili ćemo biti prepušteni sami sebi ? Sve me ovo podseća na onu sezonu kada smo pola sezone igrali sa omladincima. A milion posto sam ubeđen da smo zadnji put u dresu Voše gledali na Karađorđu Melega,Paločka,Malbašića,Maksu Planića,Kovačevića a možda i još par igrača, a ako je istina da su otišli bez para na odmor (ko zna koliko plata nisu dobili ) može ladno ceo tim da ode ako zatraži raskid ugovora .Ali ipak smo mi Vojvodina pa se nadam da ćemo se i iz ove teške gabule izvući i izaći još jači .
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Igraci mogu da odu ako klub kasni s isplatom minimum 3 plate. Neka me neko ispravi, ako gresim.

E, sad, ako je to slucaj, onda znaci da je sve ovo bilo planirano od strane napreDNOg djubreta iz kluba. Racunica je jasna - da je skupstina prihvatila diktaturu ovog taloga, mogli bi da rade sta hoce, a posto nije prihvatila, nalazi se u teskim problemima (igraci odlaze, dugovi ostaju, nista nije odradjeno,...). Samo izdrzati, pa makar bili i 6. na kraju sezone. Klubu treba reset od ovih smradova unazad par godina.

Ono sta meni stvarno nije jasno - sta se koji ku*ac onaj brkati hvali novcem koji je Vosa osvojila u Evropi?! Smradovi jedni, u septembru ste dosli, kad smo vec i zaboravili da smo ispali. Koje su vase zasluge tu?? Majstori spina i prodaje magle...kad ga vidim s onim rukama na stolu kao da mu je babo u amanet ostavio klub :evil:
Turija

Post by Turija »

fare wrote:Jel ima nekih novina jel makar neko nešto zna šta se dešava u klubu ,jel ima nekih kandidata za upravu ,sponzore ili ćemo biti prepušteni sami sebi ? Sve me ovo podseća na onu sezonu kada smo pola sezone igrali sa omladincima. A milion posto sam ubeđen da smo zadnji put u dresu Voše gledali na Karađorđu Melega,Paločka,Malbašića,Maksu Planića,Kovačevića a možda i još par igrača, a ako je istina da su otišli bez para na odmor (ko zna koliko plata nisu dobili ) može ladno ceo tim da ode ako zatraži raskid ugovora .Ali ipak smo mi Vojvodina pa se nadam da ćemo se i iz ove teške gabule izvući i izaći još jači .
Ako je istina da nisu dobili plate, kako je onda ,,sponzorski pul,, dobro radio?Nesto tu ne ide jedno sa drugim.
Malo sta mi znamo, znamo samo posledice, jer one su jedino vidljive, a nisu za ,,falu,,, vec oho-ho godina - decenija, sto rece Kosan.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Jole

Post by Jole »

PelezinhoFkv wrote:
stormer wrote:Iz Voše: Skupština zakazana, kandidata (još) nema

http://mondo.rs/a965137/Sport/Fudbal/FK ... znata.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Davidov rekao da ce ici kod gradonacelnika i Mirovica po predlog za predsednika UO ( izmedju ostalog) :cheers:
Bravo :) A hvalise se mnogi da smo oterali SNSovce iz kluba :) Razbistrice se i ova mutna voda i opet ce nam biti jasno da su i ovi "pali" iz necijeg interesa ;)
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
fare

Post by fare »

http://www.dnevnik.rs/sport/fk-vojvodin ... redsednika" onclick="window.open(this.href);return false; Sve je to lepo ali ko će nama šuške obezbediti ???????
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ja bih samo da priupitam gospodina Zbiljića, pošto kaže da čita ovaj forum, što ste čekali da padne pokrajinska vlada pa da uđete svi vi navodno veliki slaninari u klub? Ili smo mi trebali da budemo probni balon privatizacije za ona dva kancera?
Io odio Belgrado
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ne znam gde je covek,cime se bavi,da li je uopste u fudbalu.... ali kada premotam sve bivse igrace koji su nosili nas dres,jedini koji me stasom,ponasanjem,drzanjem i pojavom asocira na moguceg predsednika FK Vojvodina je Damir Stojak. Gospodski i dostojanstveno,kao sto bi i sam klub trebao biti
Image
Turija

Post by Turija »

Voja wrote:Ne znam gde je covek,cime se bavi,da li je uopste u fudbalu.... ali kada premotam sve bivse igrace koji su nosili nas dres,jedini koji me stasom,ponasanjem,drzanjem i pojavom asocira na moguceg predsednika FK Vojvodina je Damir Stojak. Gospodski i dostojanstveno,kao sto bi i sam klub trebao biti
Moramo oslonac Kluba prebaciti na tu srednju generaciju Vosinih legendi u punoj snazi, a sa zavrsenim igrackim karijerama.
Sta rade recimo Tanjga, Govedarica, Lane...?
Ne znam koliko su oni spremni da se angazuju, dovedu igrace na svoj imidz i sa Davidovim odgovorno i posteno upravljaju Vosom (a i Mihajlovic bi se mogao oduziti pokojnom Vujketu i zivoj Vosi za svoju sportsku i zivotnu karijeru u Italiji, da je bar malo postenja i savesti).
Ako ce doci biznismeni, kao sto su dolazili o odlazili do sada, bolje da ne dolaze.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ernesto

Post by ernesto »

Turija wrote:
Voja wrote:Ne znam gde je covek,cime se bavi,da li je uopste u fudbalu.... ali kada premotam sve bivse igrace koji su nosili nas dres,jedini koji me stasom,ponasanjem,drzanjem i pojavom asocira na moguceg predsednika FK Vojvodina je Damir Stojak. Gospodski i dostojanstveno,kao sto bi i sam klub trebao biti
Moramo oslonac Kluba prebaciti na tu srednju generaciju Vosinih legendi u punoj snazi, a sa zavrsenim igrackim karijerama.
Sta rade recimo Tanjga, Govedarica, Lane...?
Ne znam koliko su oni spremni da se angazuju, dovedu igrace na svoj imidz i sa Davidovim odgovorno i posteno upravljaju Vosom (a i Mihajlovic bi se mogao oduziti pokojnom Vujketu i zivoj Vosi za svoju sportsku i zivotnu karijeru u Italiji, da je bar malo postenja i savesti).
Ako ce doci biznismeni, kao sto su dolazili o odlazili do sada, bolje da ne dolaze.

Kakav crni Lane pokazao se kad nije hteo da odigra jednu polusezonu za nas 2013 pred Serif a i menadzer je vecini omladinaca on i Lerinc!
Banujte me molim vas :beg:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Da li je to covek stvarno rekao ''ako je nesto u fkv uradjeno za 102 godine, uradjeno je u ovih pet meseci''?! :frown:
recni galeb

Post by recni galeb »

Red Marquis wrote:Ja bih samo da priupitam gospodina Zbiljića, pošto kaže da čita ovaj forum, što ste čekali da padne pokrajinska vlada pa da uđete svi vi navodno veliki slaninari u klub? Ili smo mi trebali da budemo probni balon privatizacije za ona dva kancera?
Neka ti usput odvovori cjji je ono on mali... Samo tetki da odnese lek.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Nebitno ko je, bitno je kako ce raditi. Ovako kako su razni dosadasnji predsednici radili moze i crni Cigo s Najlona da vodi klub - da puno prica i obecava, ne radi nista a puno da krade. Nama je potrebna pre svega promena na organizacionom nivou.

Predsednik i UO moraju da budu zaposleni u klubu i da za svoj rad primaju platu. Dakle ne biznismeni, politicari, ovo-ono, kojima je klub usputna zanimacija i zajebancija, nego da im je posao u klubu primarna delatnost od koje ce da zive i obezbedjuju egzistenciju svoje porodice.

UO kao takav zaposljava Skupstina kluba, njegov najvisi organ, i on njoj polaze racune za ostvarene rezultate i sportske i finansijske. Narocito za finansijske rezultate, zbog kojih ako ne budu ispunjeni odgovorni iz UO dobijaju otkaz. Dakle, svako mesetarenje i kradja se direkto o glavu obija.

Klub mora da postane sposoban da sam sebe finansira - sto prihodima od ulaznica, TV prava, prodaje licencirane robe, sponzorstvom, sto afirmacijom i prodajom igraca. Dakle ne da neki "dobrocinitelj" u njega sipa novac (i zauzvrat uzima blanko menice) nego koliko para toliko muzike.

Ako klub nije u stanju da finansijski isprati takmicarske ambicije, onda se takmicarske ambicije moraju smanjiti na onoliko koliko moze da se priusti. Ne moze se trositi novac kojeg nema i doveka se zaduzivati. Sa druge strane, sto su bolji takmicarski rezultati, to ce klub biti interesantniji sponzorima, vise ce ga publike pratiti, igraci ce imati bolju prodju i vecu cenu - sto znaci da su rezultati put do finansijskog uspeha.

Znaci, prvo i osnovno - zapusiti rupe kroz koje se novac nenamenski odliva iz kluba. Takvih rupa nazalost ima mali milion, od sitnih zloupotreba tipa vozim sluzbena kola umesto svojih do krupnih kriminalnih prevara sa blanko menicama i igracima u "privatnom" vlasnistvu.

Zatim, uspostaviti nivo funkcionisanja kluba na kome ce on poslovati u finansijskoj pozitivi, kakvoj-takvoj. Da se u sezoni vise novca slije u kasu nego sto se iz nje izlije (ne racunam novac koji ode na konto placanja nagomilanih dugova iz prethodnih perioda kad su klub vodili raznorazni sumnjivi likovi). Neophodno je da se taj dug skine jer on je kamen oko vrata kluba.

Maksimalan fokus na omladinsku skolu i na skauting mladih igraca. Da budemo odskocna daska igracima za ozbiljne fudbalske karijere, da jeftino kupimo a skupo prodamo. Takodje, klub mora uvek imati otvorena vrata za nase bivse igrace koji u inostranstvu nisu izborili mesto u prvom timu, dovesti ih makar na pozajmicu da klinci od njih uce, da igraju za dz (tojest, placa ih maticni klub) ali da igraju srcem za klub koji vole i u kojem su stekli afirmaciju. Siguran sam da Meda, Kacar i slicni ne bi imali problema da pristanu na tako nesto kad bi se nasli u situaciji da ne igraju fudbal, a nasim mladim igracima oni bi bili bolji primer za profesionalizam i za odnos prema klubu od blizanackog otpada koji zadnjih godina navlacimo.

Takav klub bi bio pravi slaninarski klub i vremenom bi i rezultati dosli. Samo, treba biti strpljiv i sacekati, a ako se hoce precicom onda mozemo slobodno da nastavimo ovako kao do sada, sve dok ne ode Veternik na dobos zbog nagomilanog duga, a onda cao djaci mozemo da gasimo klub...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Turija

Post by Turija »

Radoye wrote:
Nebitno ko je, bitno je kako ce raditi. Ovako kako su razni dosadasnji predsednici radili moze i crni Cigo s Najlona da vodi klub - da puno prica i obecava, ne radi nista a puno da krade. Nama je potrebna pre svega promena na organizacionom nivou.

Predsednik i UO moraju da budu zaposleni u klubu i da za svoj rad primaju platu. Dakle ne biznismeni, politicari, ovo-ono, kojima je klub usputna zanimacija i zajebancija, nego da im je posao u klubu primarna delatnost od koje ce da zive i obezbedjuju egzistenciju svoje porodice.

UO kao takav zaposljava Skupstina kluba, njegov najvisi organ, i on njoj polaze racune za ostvarene rezultate i sportske i finansijske. Narocito za finansijske rezultate, zbog kojih ako ne budu ispunjeni odgovorni iz UO dobijaju otkaz. Dakle, svako mesetarenje i kradja se direkto o glavu obija.

Klub mora da postane sposoban da sam sebe finansira - sto prihodima od ulaznica, TV prava, prodaje licencirane robe, sponzorstvom, sto afirmacijom i prodajom igraca. Dakle ne da neki "dobrocinitelj" u njega sipa novac (i zauzvrat uzima blanko menice) nego koliko para toliko muzike.

Ako klub nije u stanju da finansijski isprati takmicarske ambicije, onda se takmicarske ambicije moraju smanjiti na onoliko koliko moze da se priusti. Ne moze se trositi novac kojeg nema i doveka se zaduzivati. Sa druge strane, sto su bolji takmicarski rezultati, to ce klub biti interesantniji sponzorima, vise ce ga publike pratiti, igraci ce imati bolju prodju i vecu cenu - sto znaci da su rezultati put do finansijskog uspeha.

Znaci, prvo i osnovno - zapusiti rupe kroz koje se novac nenamenski odliva iz kluba. Takvih rupa nazalost ima mali milion, od sitnih zloupotreba tipa vozim sluzbena kola umesto svojih do krupnih kriminalnih prevara sa blanko menicama i igracima u "privatnom" vlasnistvu.

Zatim, uspostaviti nivo funkcionisanja kluba na kome ce on poslovati u finansijskoj pozitivi, kakvoj-takvoj. Da se u sezoni vise novca slije u kasu nego sto se iz nje izlije (ne racunam novac koji ode na konto placanja nagomilanih dugova iz prethodnih perioda kad su klub vodili raznorazni sumnjivi likovi). Neophodno je da se taj dug skine jer on je kamen oko vrata kluba.

Maksimalan fokus na omladinsku skolu i na skauting mladih igraca. Da budemo odskocna daska igracima za ozbiljne fudbalske karijere, da jeftino kupimo a skupo prodamo. Takodje, klub mora uvek imati otvorena vrata za nase bivse igrace koji u inostranstvu nisu izborili mesto u prvom timu, dovesti ih makar na pozajmicu da klinci od njih uce, da igraju za dz (tojest, placa ih maticni klub) ali da igraju srcem za klub koji vole i u kojem su stekli afirmaciju. Siguran sam da Meda, Kacar i slicni ne bi imali problema da pristanu na tako nesto kad bi se nasli u situaciji da ne igraju fudbal, a nasim mladim igracima oni bi bili bolji primer za profesionalizam i za odnos prema klubu od blizanackog otpada koji zadnjih godina navlacimo.

Takav klub bi bio pravi slaninarski klub i vremenom bi i rezultati dosli. Samo, treba biti strpljiv i sacekati, a ako se hoce precicom onda mozemo slobodno da nastavimo ovako kao do sada, sve dok ne ode Veternik na dobos zbog nagomilanog duga, a onda cao djaci mozemo da gasimo klub...
Potpis. :cheers:
Nista manje nisam navijao za Vosu ni kad je bila u Drugoj ligi, jer verovao sam da ce se vratiti na velika vrata.Trebalo je otreznjenje i ljudi koji koji vole i cene Vojvodinu i koji ce zbog toga podmetuti ledja za Vosu.
Post Reply