Prvi tim

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: Prvi tim

Post by Rabba »

1892 wrote: Fri Oct 04, 2024 5:12 pm
Milan wrote: Fri Oct 04, 2024 4:24 pm
Minja wrote: Fri Oct 04, 2024 10:57 am

Kiza, Igor Duric i jos jedan momak, zaboravio prezime. Taj igrac se nije snasao pa je brzo otisao, ali Igor i Kiza su odigrali bitne role u dresu Vojvodine.

Moguće da je napadač Maslać u pitanju. Jedan od retkih ozbiljnih promašaja u proceni pokojnog Djumija. Najavljivao ga je i o njemu govorio slično kao Deep o Asmiru Kajeviću. :mrgreen:
S dugom kosom, napadač. Došao iz Inđije ako se ne varam. Đumijeva slaba procena.

Kad smo već kod tog nekog perioda, imao je i Stepi svog ljubimca. Ubacivao ga s klupe i tepao mu Lilika ili tako nešto... :mrgreen: Ne znam da li se iko seća. Vezni ili krilni igrač je bio. Potpuni promašaj ali mi je ostalo u sećanju po tom Stepijevom deranju s klupe Liiiiiliiiikaa
Boban Maksimović Lilika, legenda ovog foruma, došao od cigana. Reprezentativac Švajcarske u mlađim kategorijama. Špica se ne sećam.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Dragojlo resurrected

Post by Dragojlo resurrected »

gospodinFKV wrote: Fri Oct 04, 2024 4:51 pm Maslac je stoper.
Milan Maslic je napadac. Nije bio nesto, a ocekivalo se...
Ajoj, polusezona 04/05, ja tad bio u vojsci i trpeo tovarenja od saboraca (blizanačkih navijača iz svih krajeva države, of kors), zbog jedne od najjadnijih Voša u zadnjih par decenija... Doveli Pižona za trenera koji je zbrisao posle par nedelja, pa ga zamenio pok.Đumi koji je došao iz Srema, i tada uradio slično što i Lalat radi, povukao pola tima za sobom....
Minja
Administrator

Post by Minja »

Dragojlo resurrected wrote: Fri Oct 04, 2024 10:34 pm
Ajoj, polusezona 04/05, ja tad bio u vojsci i trpeo tovarenja od saboraca (blizanačkih navijača iz svih krajeva države, of kors), zbog jedne od najjadnijih Voša u zadnjih par decenija... Doveli Pižona za trenera koji je zbrisao posle par nedelja, pa ga zamenio pok.Đumi koji je došao iz Srema, i tada uradio slično što i Lalat radi, povukao pola tima za sobom....
Te godine Vojvodina se bukvalno raspadala. Klub bez prebijene pare. Necu bas da pisem detalje, ali to je vreme potpune agonije. Nije Djumi povukao pola tima vec je pokrpio rupe da uopste i mozemo da igramo. Ovo danas kada se igraci prodaju i preprodaju nije i "ono" vreme. Nije ni blizu isto. A o Djumiju, mozemo i ovako ionako, ali on je pocepao svoj ugovor kada su ga smenili. Meni veoma draga osoba. Bio je specifican, relativno dobro sam ga poznavao, nekako drugaciji od uobicajenog foliranja.
Milan

Post by Milan »

Potejto-potato. Bio sam blizu… :)

Da, duga kosa, mršav, delovao slabašno i neuhranjeno. Postao predmet sprdnje. Djumi nikad u razgovorima koje smo vodili nije hteo da prizna lošu procenu u vezi sa njim.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Turija

Post by Turija »

Mislim da nije problem u Djumijevoj proceni potencijala Maslaca, vec se Maslac nije razvio ocekivano. Cini mi se da je Djumi govorio da je to zbog nekih porodicnih razloga, a ne izostanka talenta?

Sto se tice fizickog izgleda, pa ko bi mislio da ce Modric napraviti takvu karijeru?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Mislim da je danas trener klinaca u Slovenu iz Rume.
I on je imao dugacku kosicu kad je dosao. Secam se, jer je pogotovo tada dugacka kosa bila sinonim za igrace poput Inzagija, Totija, Neste,... :mrgreen:
VošaNS

Post by VošaNS »

Dragan Rosić za BUTASPORT.RS: Vojvodina sa ovim kvalitetom mora da se bori za drugo mesto i Kup Srbije!

https://www.butasport.rs/dragan-rosic-z ... up-srbije/
VošaNS

Post by VošaNS »

Lalatovićev vojnik Đorđević: Dobili smo pravog generala, drži Superligu u malom prstu

https://meridiansport.rs/fudbal/stefan- ... vojvodina/
Wild Srem

Post by Wild Srem »

VošaNS wrote: Fri Oct 11, 2024 4:59 pm Lalatovićev vojnik Đorđević: Dobili smo pravog generala, drži Superligu u malom prstu

https://meridiansport.rs/fudbal/stefan- ... vojvodina/
Da zanemarimo ceo tekst, zadnju recenicu treba podvuci i usaditi svakom u glavu. Vojvodina je za nekog velika, za nekog mala, za nekog veća, za mene je najveća!” , zaključio je Stefan Đorđević :lala:
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Кораћ стартер за Луксембург.
limanfkv

Post by limanfkv »

I igrac utakmice! :cheers:
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

ГРУПНА ФАЗА, СА ЛАЛАТОМ СВЕ ЈЕ МОГУЋЕ: Вошин дефанзивац Стефан Ђорђевић најавио жељени резултатски низ у наставку првенства

https://www.dnevnik.rs/vosin-kutak/grup ... 2024-10-15
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Радуловић: Надам се да ће голгетерски да ми крене

https://www.zurnal.rs/scc/clanak/197611 ... a-mi-krene
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »