Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
021

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by 021 »

Gaga je sirovina, kao i Slavoljub. Teško da će doneti neki boljitak, eventualno ako počne ozbiljno da forsira mlade igrače, mada ne verujem da će za to imati hrabrosti.

Nama u ovom trenutku ne pomaže ni "treneru, odlazi", ni "uprava napolje", već isključivo promena modela organizacije kluba. Bez toga, sve kadrovske rokade su samo šminkanje mrtvaca i presipanje iz šupljeg u prazno.

Ovim putem bih zamolio forumske "insajdere" koji su upućeni u sva dešavanja u klubu da ovde postave aktuelni Statut FKV. Voleo bih da znam po kom principu se određuje ko ulazi u Skupštinu kluba.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

021 wrote:Voleo bih da znam po kom principu se određuje ko ulazi u Skupštinu kluba.
Tu ti Statut najmanje pomaze. Ulazi ''ko treba''.
Wild Srem

Post by Wild Srem »

Svu podršku i sreću želim novom treneru,još ako je naš kao što kaže i kao što se priča... :lala:
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Нисам писао скоро годину дана од одласка Лалатовића, испратио сам рад његовог заменика који очекивао није донео ништа ново, само старо добро назадовање.
Да не улазим сад у објашњавање опет ко је добар за нас и зашто као и о томе зашто ниједна управа неће моћи да се издигне овде (прво мора да се очисти власт).

Гага је овде дошао јер није имао друге понуде. Без обзира на то желим му много среће јер ће му требати. А и нама.
Djisa

Post by Djisa »

CRD FCV wrote:Нисам писао скоро годину дана од одласка Лалатовића, испратио сам рад његовог заменика који очекивао није донео ништа ново, само старо добро назадовање.
Да не улазим сад у објашњавање опет ко је добар за нас и зашто као и о томе зашто ниједна управа неће моћи да се издигне овде (прво мора да се очисти власт).

Гага је овде дошао јер није имао друге понуде. Без обзира на то желим му много среће јер ће му требати. А и нама.

Za razliku od svih ostalih igraca koje traze Barselona i Inter, ali ipak iz ljubavi igraju ovde!
Kup je nas!
zukenp

Post by zukenp »

Ono što je Radojčić momentalno bio donio nama u Pazar je mnogo organizovanija igra u odbrani i disciplina .To je bilo vidljivo iz aviona ,bukvalno od prvog meča .Ne znam kolko ste pratili (verov niste ) ,ali smo mi po njegovom dolasku nanizali bili 8,9 nerešenih utakmica (izgubili samo od partizana na JNA ).Od tih silnih neresenih ,trebalo je da dobijemo bar 4,5 meceva ,uglavnom smo gubili prednost ,neretko i na samom kraju mečeva .Što u napadu nije mogao više da postigne ,pa ima tu dosta i do kvaliteta igrača .Nekako iako nismo imali dosta pobeda sa njim ,publika nije bila nezadovoljna njegovim radom i ponašanjem i uglavnom je imao podršku .Na kraju je otišao posle dobacivanja pojedinaca sa tribine da mu je vrijeme da ode ,tako da je eto osetljiv na te stvari :) .Ne možeš da ocekujes baš od svakog navijača da te podržava ..Što se tiče same igre ,kažem oslanja se na jaku odbranu i brzu tranziciju .E sad ,to možda zavisi i do kvaliteta tima ,tako da ne znači da neće promeniti stil igre .Sve u svemu ,mislim da nećete loše proći sa njim ..
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

zukenp wrote:Ono što je Radojčić momentalno bio donio nama u Pazar je mnogo organizovanija igra u odbrani i disciplina .
zukenp dobrodosao nazad :cheers:
Pratio sam novopazarce i pre Radojicica i sa njim i sad posle njega. Uvek napravite egzoticnu ekipicu,al vas ove sezone ne prate rezultati. Ono sto mislim da je sigurno je da ste dovodjenjem Sivica potpisali kapitulaciju i predaju. Pa bolje bi vas vodio neko sa tribina... Pratio sam vas i na pripremama,ako se ne varam svih 7 neresenih ste imali,bili ste zaista cvrsci nazad pod Radojicicem,ali napred ni malo kreativnosti... I sada imate lep timcic,svidjaju mi se Vlajkovic,Loncar i Mujezinovic,al dzaba kad treneri ne znaju da ih posloze
Image
fare

Post by fare »

Za onoga što je Gaga rekao posle utakmice svaka mu čast :thankyou:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

http://zurnal.rs/fudbal/vojvodina/12797 ... odstranjen" onclick="window.open(this.href);return false;

Gaga vratio Kovacevica u tim.
Stexman

Post by Stexman »

gospodinFKV wrote:http://zurnal.rs/fudbal/vojvodina/12797 ... odstranjen

Nazalost i Mrkaića.
1892

Post by 1892 »

Stexman wrote:

Nazalost i Mrkaića.
Na čiju žalost ? Mi nismo dali gol iz igre 5 utakmica.
Come on you Reds!
Turija

Post by Turija »

1892 wrote:
Stexman wrote:

Nazalost i Mrkaića.
I po mom misljenju Mrkaic je korisniji od Matica u polju, spicu, skoku i duel igri. Pogotovo sto sad nemamo Covica u napadu.
No, videcemo kako je trener Radojicic zamislio napad i nasu igru?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Odlaskom Čovića otvoriće se rupa koju nijedna od tri preostale opcije ne može da popuni. Menadžerski Crnogorac iz Zete se očekivano pokazuje kao potpuni promašaj, a Matić, kao što je već više puta napomenuto na forumu, nije doneo nikakav boljitak u odnosu na Mrkaića. Jedini raspoloživi način koji imamo je da problem pokušamo rešiti kvantitetom, jer kvalitet u špicu nemamo. Preostaje nam da se nadamo da tri rupe koje imamo zajedno mogu da nadomeste jednog polu-igrača. Koja su oni tuga kad u ovakvoj ligi oni ne mogu da garantuju gotovo nikakav učinak. Tužno.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Stexman

Post by Stexman »

1892 wrote:
Stexman wrote:

Nazalost i Mrkaića.
Matic je od kako se vratio dao dva gola ako se ne varam! Mrkaicu je bilo potrebno 2 godine da postigne isto toliko pa ti racunaj na ciju zalost.

To sto mi nismo dali gol iz igre 5 utakmica nema veze sa tim ko je centarfor. Mi nismo ni stvorili sanse iz kojih bi mogao da se postigne gol.
fare

Post by fare »

Pa šta fali neka su vratili i Mrku i Kovu mali Vukčević može igrati na više pozicija a ne samo u špicu .
Post Reply