(odloženo) 2. kolo 24/25: VOJVODINA - Novi Pazar 0:1 (0:1)

Locked
MiSmoFKV!

Re: (odloženo) 2. kolo 24/25: VOJVODINA - Novi Pazar, sreda 19h

Post by MiSmoFKV! »

CRD FCV wrote: Wed Oct 02, 2024 10:13 pm Вечерас се имало свашта видети али понајмање фудбала.

Фали нам средина, или један играч који може нешто да уради. Све наше лопте иду около, сви фазони већ проваљени. Мењају се тренери али не и стил игре. Зашто ми сваком противнику препуштамо средину? Зашто се наши не отварају саиграчу са лоптом?
Гледам Ранђеловића како стоји са стране и чека лопту, као да ће магично доћи до њега.

Да ли неко зна каква нам је то била формација на крају, два бека изашла а један ушао, као да је он био трећи штопер? Зар поред Сеида то да се ради.

Шта рећи.

И да, мислим да повици "Турски цигани" нама не стоје. Манимо се тога.
Prvi bold: mislim da nije rešenje u toj jednoj magičnoj desetki, nego u boljoj postavci igrača. Da obrazložim, da bi zapretio, moraš biti okrenut protivničkom golu, a naši igrači redovno primaju loptu okrenuti leđima. Videli smo u par situacija, npr Kokakonovićev i Depuov (bio je još jedan)šut, da ja našim igračima malo potrebno da uđu u opasnu šansu. Konkretno za Depuov šut bilo je dovoljno da se Seri okrene ka golu(on je to uradio na otprilike 40m) i uđe u trk.

Drugi bold: Da, nešto sa tri štopera i krilima. U suštini bilo je bunarenje, i kontam da je Butean dobio šansu pre Koraća zbog boljeg centaršuta.

Treći bold: slažem se.

@Salvador & Deep:
Stvarno mislite da bi Meda nešto promenio ovde? Ili ga želite na terenu samo zbog kapitenske uloge?
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

CRD FCV wrote: Wed Oct 02, 2024 10:13 pm И да, мислим да повици "Турски цигани" нама не стоје. Манимо се тога.
Ovo.

Sve ostalo...slika i prilika napredne Srbije. Mnogo decibela, malo muzike i narod kojeg je neko ubedio da je kakofonija koju cuju zapravo Betoven.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

MiSmoFKV! wrote: Wed Oct 02, 2024 10:51 pm
Prvi bold: mislim da nije rešenje u toj jednoj magičnoj desetki, nego u boljoj postavci igrača. Da obrazložim, da bi zapretio, moraš biti okrenut protivničkom golu, a naši igrači redovno primaju loptu okrenuti leđima. Videli smo u par situacija, npr Kokakonovićev i Depuov (bio je još jedan)šut, da ja našim igračima malo potrebno da uđu u opasnu šansu. Konkretno za Depuov šut bilo je dovoljno da se Seri okrene ka golu(on je to uradio na otprilike 40m) i uđe u trk.

Слађем се, мислим да имамо поприличан скуп играча и да се може са њима и те како играти. Фали да се посложе играчи тако да се може играти кроз и средину. Играчи морају да се октривају, не са чекају лопту.
Само што то се пише овде годинама а нико не примењује.

Видели смо вечерас да Пазар може да користи средину, како ми никако не?
denialalner

Post by denialalner »

Tsc 5 komada dao ovom Novom Pazaru
Mogao je komotno i jos 5
Milan

Post by Milan »

I ovo publike je bilo previše za onakvu predstavu.

Igra koju smo gledali je u rangu onih sa Batakom, Psiholjubom i sličnima. Tačnije, nema igre, već čista stihija.

Jasno je od početka bilo da Krtolica nije kalibar za prvog trenera (iako nemam ništa protiv čoveka), pa se postavlja pitanje odgovornosti ljudi koji donose odluke. Ili su uvek drugi krivi?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Mark Renton

Post by Mark Renton »

Није ово лоше, ако овако наставимо можда некоме заиста дође из дупета у главу да ми немамо простора да се коцкамо са тренерима почетницима и онда можда доведу неког крштеног
VošaNS

Post by VošaNS »

Sramotno, bezidejno, sporo, bezvoljno... Velika sramota celog tima, uprave i stručnog štaba. Od utakmice sa Pančevcima se jasno videlo da Krtolica nema znanje i kvalitet za prvog trenera. Ne vidi se ništa u igri za šta možemo reći da je trenerski potpis kao što se kod Popovića videlo izvodjenje prekida. Ovo je sve bunarenje ili čekanje da Seri bljesne. Sredinu osim Poletanovića danas nismo imali, Vukan Savićević je promašio profesiju u potpunosti, Veličković ima bol u ku*cu. Kretanje bez lopte ne postoji, okrenuti ledjima primamo loptu kao što je neko i rekao, šuta nigde i hoćemo da se ušetamo u gol, ali kao što vidimo tako ne može i neće moći. Evropa već sad izgleda daleko, trenutno nam je samo nos ostao iznad vode, a ukoliko ne reaguje onaj ko treba i to na način na koji treba preti nam utopljavanje. Ova sezona već sada podseća na svaku prethodnu sa prosipanjem bodova gde to ne sme i svake sezone je priča ista. Da, imamo tim koji je individualno za visok plasman, ali nešto ne funkcioniše. Da li je problem unutar svlačionice, trener, uprava, psihološka barijera ili šta već, ne znam, ali ovako više ne ide. Tražite novog trenera.
Stexman

Post by Stexman »

Neizlecivi wrote: Wed Oct 02, 2024 9:25 pm Nas su i Radnicki i ovi prebili. Nemamo nijednog agresivnog igraca osim Crnomarkovica, koji je stoper i ne moze uticati na igru toliko.
Nisu nas prebili zato sto smo slabi ili nemamo agresivne igrace. Prebili su nas zato sto su nam u upravi beskicmenjaci koji bi trebalo da lupe rukom o sto i da kazu dosta je bre bilo. Da se digne glas protiv ovako tendecioznog sudjenja gde se dozvoljava gruba igra samo ako je protiv nas. Cim mi malo pokazemo zube odmah se sve svira.

Druga stvar koja mi jako smeta a cini mi se da je zapravo razlog ovakvog rasula na terenu i u svlacionici je izbor kapitena. Njegos(iako odlican fudbaler) jednostavno nije za to. Prvo jer njemu to stvara nepotreban pritisak i cini mi se slabije igra od kako je kapiten, a onda agresivnoscu pokusava da to nadomesti i postize kontra efekat. Nije dovoljno samo biti agresivan da bi bio kapiten. Za mene je to neko kome je dovoljno da podvikne malo i da ga svi slusaju a ne da hvata saigrace za gusu. On prvo mora svojim primerom da pokaze kako se kida za Vosu, borbenoscu a ne agresivnom igrom. Neko ko vidi Vojvodinu kao svoju kucu a ne kao jos jedan klub u kom je kapiten.
To mora biti Medojevic. Niko drugi nije vredan da ponese tu traku. Pa makar imali igraca manje na terenu.

Jos nesto mi smeta a to je da deluje da je nekom mesto u timu zacementirano i vrlo je moguce da je to zbog opet neke klauzule...
Neko mora da se preseli na klupu ma kakva zvezda bio i ma koliko bio placen.
Uprava ma koliko pricala kako je klub stabilan pa neka je i 100 posto to istina, mora da shvati da se klub ne vodi samo finansijama. Neko mora da se bavi i sportom a tu smo izgleda najtanji. To mora neko ko razume sta znaci orgazovati FK i praviti rezultate a dobre finansije ce samo pomoci da se sve to odrzi. Ne mogu svi da se bave svacim... Pod hitno imenovati nekog bivseg fudbalera kao direktora kluba i dati mu odresene ruke( Npr. Kačara, ako se ne varam decko je skolovan) a Zbiljic neka se bavi finansijama a vodjenje sportskog sektora da prepusti sportisti.

Inace sve ovo nema smisla. Bolje ugasiti klub i pamtiti ga kao velikana nego od njega napraviti krpu o koju ce svi da brisu noge.
Turija

Post by Turija »

Problem je mnogo tehnicki i fizicki slabih igraca, kao i oni koji su ih selektirali. Jeste da nema ideje u igri, ali nema ni elementarne fudbalske tehnike za nivo Vojvodine. Malo je igraca kojima lopta nije strana. Batrgaju se sa njom, odbija se daleko od noge u prijemu i vodjenju, nema otkrivanja, kretanka, a ni pravog suta. U principu, timu fali sve, da bi licili na ozbiljnu ekipu.

Ja mislim da igraci Krtolicu ne slusaju, a ni ne postuju. Ne znam otkuda im to pravo, kad ni sami nisu za postovanje?
Samo uz maksimalno zalaganje, i dobru fizicku spremu, od ovog tima moze iscediti nesto da lici na fudbalsku utakmicu najviseg ranga. Jos jedna utakmica koja je pokazala da ni ne sanjamo Evropu.
Trebace se dobro namuciti i za plej of uz dobrog trenera, koji ce uvesti disciplinu i sistem igre.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
limanfkv

Post by limanfkv »

Koja je prirodna pozicija Nikolica? Odbijam da verujem da ceo zivot igra beka sa onakvim potezima. Pritom ne znam da li smo imali utakmicu kad je igrao da nismo primili gol.

Sjajna partija Sicenjea stvarno, mislim da na sledecoj mogu da igraju Drobnjak i Crni, mislim da samo to nije probano od kombinacija.

Ne vidi se nikakav uticaj trenera na igru. U ovako beskrvnoj Vojvodini gde sve na terenu boli k***c ne ubaci Medojevica da razdrma ekipu, ne znam sta da kazem. Imamo 3 pobede iz 10 utakmica. U ovoj utakmici unisten od Sivica u svakom smislu. Ljajicu kapa do poda kako igra.

I da, mora da brani Gocmanac kakav god da je, kako ne bi kretali sa 10 igraca. Ali izgleda da Radulovica nista ne moze da izbaci iz igre.

Nadam se da se primadone malih plata nisu puno uvredile i da ce im se podici moral. Ne dizalo vam se nista...

I da da, vidi se da agilna uprava vuce prave poteze, titula je iza coska. Sad kog nivoa takmicenja videcemo. Ovim tempom uz dosta pojacanja osvajamo II ligu dogodine
Danilo

Post by Danilo »

Krtolica ne moze biti trener Vojvodine...meni je to odmah bilo jasno...Nema energije , znanja i autoriteta.Takodje ne moze dzudista da bude zaduzen za fizicku spremu igraca.Ne ide
U nasoj ligi jedino Marko Savic moze da vodi Vojvodinu ....instant resenje moze biti Gacinovic.
.Ovo je porazavajuce
Depu prosecan spic al dobro dacu mu jos vremena mozda me razuveri.
Maki

Post by Maki »

Ne znam, meni je bilo uživanje gledati Ljajića i Antvija, kao prošli put Bosića i Stjuarta. Mislim da Seri i Depu/Dele daleko zaostaju za ovim tandemima, koji su zasluženo odneli bodove iz Novog Sada.
Da li je do trenera ili igrača, ne znam, samo znam da je Pazar izašao sa dva deteta Vojvodine i još jednom sa ovih prostora, a mi samo sa Poletanovićem. Bukvalno svaka ekipa Superlige ima više naše dece ili bivših igrača, od nas samih, i svi nam drže lekcije. Sve smo ispromašivali. Od 16 igrača na terenu, samo Poletanović i Kokanović imaju neke dodirne tačke sa Starim klubom, a bili su večeras među najboljima.
Meda mora da igra, Krtolica mora da ode, Njegoš ne sme biti kapiten, kao što je već gore rečeno.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Veliko je pitanje da li i Marko Savic ima autoritet da vodi Vojvodinu, jer mu ni u Pancevu ne ide bas sjajno. Za 10 godina mozda da, sad trenutno vise ne. Svidelo se to nekom ili ne Vojvodini sad ne treba “takticar” bog zna kakav, nego neko ko ce da motivise i prodrma ovu ekipu koja ima neki kvalitet, ali igra svako za sebe, disciplina ne postoji. Kad god je Pazar uzeo loptu, imali su napad na otvorenu odbranu Voše 4 na 4, sto je neozbiljno za ovaj nivo fudbala. Dakle, nedisciplina. Ti koji mogu da motivisu ovako instant su ili Gacinovic ili Lalatovic. Prvog ce da postuju zbog reputacije, znanja, odnosa i samih godina, drugi ce da im j… majku i plasice ga se. Pa neka biraju sami, ali taj neki profil trenera je potreban po mom misljenju.
Minja
Administrator

Post by Minja »

CRD FCV wrote: Wed Oct 02, 2024 10:13 pm И да, мислим да повици "Турски цигани" нама не стоје. Манимо се тога.
Više puta sam bio u Novom Pazaru i svaka utakmica je bila na ivici prekida. To sta tamo mozes da cujes na malo kojem stadionu mozes. Mozda jos na zvezdinom u neka ranija vremena posto vise i ne idem tamo pa vec dugo nisam u toku i nigde vise. Ovakvi povici su visak na stadionu Vojvodine. Nas su osnovala gospoda a ne klosari. Mrznja ne stanuje ovde. Prezir prema mnogo cemu da ali mrznja ne. Sami smo krivi sto nam se ovo desava. Nije Pazar kriv. Oni su samo iskoristili momenat.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Počinjem da se vodim idejom da treba banovati ljude koji ne bilo koji način prizivaju Lalatovića... Ti ne vole klub, to je to...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Locked