Prvi bold: mislim da nije rešenje u toj jednoj magičnoj desetki, nego u boljoj postavci igrača. Da obrazložim, da bi zapretio, moraš biti okrenut protivničkom golu, a naši igrači redovno primaju loptu okrenuti leđima. Videli smo u par situacija, npr Kokakonovićev i Depuov (bio je još jedan)šut, da ja našim igračima malo potrebno da uđu u opasnu šansu. Konkretno za Depuov šut bilo je dovoljno da se Seri okrene ka golu(on je to uradio na otprilike 40m) i uđe u trk.CRD FCV wrote: ↑Wed Oct 02, 2024 10:13 pm Вечерас се имало свашта видети али понајмање фудбала.
Фали нам средина, или један играч који може нешто да уради. Све наше лопте иду около, сви фазони већ проваљени. Мењају се тренери али не и стил игре. Зашто ми сваком противнику препуштамо средину? Зашто се наши не отварају саиграчу са лоптом?
Гледам Ранђеловића како стоји са стране и чека лопту, као да ће магично доћи до њега.
Да ли неко зна каква нам је то била формација на крају, два бека изашла а један ушао, као да је он био трећи штопер? Зар поред Сеида то да се ради.
Шта рећи.
И да, мислим да повици "Турски цигани" нама не стоје. Манимо се тога.
Drugi bold: Da, nešto sa tri štopera i krilima. U suštini bilo je bunarenje, i kontam da je Butean dobio šansu pre Koraća zbog boljeg centaršuta.
Treći bold: slažem se.
@Salvador & Deep:
Stvarno mislite da bi Meda nešto promenio ovde? Ili ga želite na terenu samo zbog kapitenske uloge?